BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
quasar

#2876 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

duminjo wrote:ajde da se malo opustimo
http://www.youtube.com/watch?v=qnib1ODw ... re=related
ja sam na 3:10 oplak'o :lol: :lol: :lol:
ja sam izbrojao 32 gola sto je onaj jadnik primio od 0:50 - 1:42. Izgleda kao ista utakmica. :?
Rotring *.*

#2877 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

quasar wrote:
duminjo wrote:ajde da se malo opustimo
http://www.youtube.com/watch?v=qnib1ODw ... re=related
ja sam na 3:10 oplak'o :lol: :lol: :lol:
ja sam izbrojao 32 gola sto je onaj jadnik primio od 0:50 - 1:42. Izgleda kao ista utakmica. :?
dobro si izbroj'o :D
Igrale Australija-Samoa :lol:
law2

#2878 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by law2 »

Australija - Američka Samoa 31:0

http://hr.wikipedia.org/wiki/Australija ... Samoa_31:0

Prebrojao si se ;)
Rotring *.*

#2879 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

law2 wrote:Australija - Američka Samoa 31:0

http://hr.wikipedia.org/wiki/Australija ... Samoa_31:0

Prebrojao si se ;)

po ovome sam gledao, al u pravu si ipak je 31 :D
zecko_kupuz

#2880 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zecko_kupuz »

Haha, pa ljudi, zar ste stvarno toliko nervozni? Izađite malo vanka, udahnite svježeg zraka, opustite se. :D ;-)
sumirprimus

#2881 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

aufff rđavo u zadnjoj liniji,bogam
da je triput revijalnog karaktera,ne smiju onoliko prostora dobit,beslija je imo vjecnost... :(
.
Sezam

#2882 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

U petak samo ovako i nece bit problema

http://www.youtube.com/watch?v=KeRlJJbtdHc

:lol:

:bih:
Kulinban_1189

#2883 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Kulinban_1189 »

godinama pratim bh repku ,bezbroj utakmica sam se smrzavao ,dolazio kad niko od ovih derbi navijača nije ni pomišljao da gleda bh repku ali vjerujte mi da mi je se život i ova repka zgadila a sve zbog situacije oko karata.
Znači niko izuzev Zenice i Sarajeva nije mogao kupiti karte odnosno tala sa švercerima, srce mi se para ali neka izgube jer ovakav bezobrazluk nije odavno načinjen.U petak će utakmicu gledati samo bh tajkunu njihova retardirana djeca,političari i ostali degeni jer pravi bh navijači ne mogu si priuštiti kartu za 200,00 KM.

Da Bogda se nikada ne plasirali ni na jedno prvenstvo...
quasar

#2884 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Kulinban_1189 wrote:godinama pratim bh repku ,bezbroj utakmica sam se smrzavao ,dolazio kad niko od ovih derbi navijača nije ni pomišljao da gleda bh repku ali vjerujte mi da mi je se život i ova repka zgadila a sve zbog situacije oko karata.
Znači niko izuzev Zenice i Sarajeva nije mogao kupiti karte odnosno tala sa švercerima, srce mi se para ali neka izgube jer ovakav bezobrazluk nije odavno načinjen.U petak će utakmicu gledati samo bh tajkunu njihova retardirana djeca,političari i ostali degeni jer pravi bh navijači ne mogu si prijuštiti kartu za 200,00 KM.

Sve se ovo moze rijesiti kad bi se htjelo. Nisu ni druge zemlje imune na tapkarose, pa se bore sa njima a ne pustaju ih da uzmu cijeli kontigent karata. Reprezentacija treba stadion od 25-30k mjesta tako da se mogu namiriti tajkuni i sponzori, pa da opet ostane 20k za navijace.
Bice truba atmosfera, kao i prije dvije godine. Sjedeci pred TV, imao sam dojam da gledam neku prijateljsku tekmu, nikakve emocije sa tribina nisam osjetio, a prepun stadion.
sumirprimus

#2885 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Kulinban_1189 wrote:godinama pratim bh repku ,bezbroj utakmica sam se smrzavao ,dolazio kad niko od ovih derbi navijača nije ni pomišljao da gleda bh repku ali vjerujte mi da mi je se život i ova repka zgadila a sve zbog situacije oko karata.
Znači niko izuzev Zenice i Sarajeva nije mogao kupiti karte odnosno tala sa švercerima, srce mi se para ali neka izgube jer ovakav bezobrazluk nije odavno načinjen.U petak će utakmicu gledati samo bh tajkunu njihova retardirana djeca,političari i ostali degeni jer pravi bh navijači ne mogu si priuštiti kartu za 200,00 KM.

puj puj puj,mojne tako... :(
a za karte,slazem se,ja ne znam ni dje je kod nas centrotrans :-) :-)
Kulinban_1189

#2886 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Kulinban_1189 »

quasar wrote:
Znači niko izuzev Zenice i Sarajeva nije mogao kupiti karte odnosno tala sa švercerima, srce mi se para ali neka izgube jer ovakav bezobrazluk nije odavno načinjen.U petak će utakmicu gledati samo bh tajkunu njihova retardirana djeca,političari i ostali degeni jer pravi bh navijači ne mogu si prijuštiti kartu za 200,00 KM.

Sve se ovo moze rijesiti kad bi se htjelo. Nisu ni druge zemlje imune na tapkarose, pa se bore sa njima a ne pustaju ih da uzmu cijeli kontigent karata. Reprezentacija treba stadion od 25-30k mjesta tako da se mogu namiriti tajkuni i sponzori, pa da opet ostane 20k za navijace.
Bice truba atmosfera, kao i prije dvije godine. Sjedeci pred TV, imao sam dojam da gledam neku prijateljsku tekmu, nikakve emocije sa tribina nisam osjetio, a prepun stadion.
rješenje je jednostavno kao i svugdje u svijetu online kupovina jer samo tako može svaki navijač iz svakog dijela BiH kupiti i naravno ograničiti 2 karte po osobi sa imenom i prezimenom.
nešto tako su pokušali pokrenuti ekipa sa kupikartu.ba ali iz razgovora sa njima sam saznao da su ih iz NS BiH izradili.

i zato ovim putem se želim sjetiti ženskog rodtitelja potparolo NS BiH Pecikozi,Gen. sekretaru i svim ostalim ološima iz Centrortansa i NS BiH
Pitarrr82

#2887 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Jest da kod nas stranica nece pasti za 2min i nece sebi doci godinama :mrgreen:
SaPnA

#2888 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

Kad cemo poceti sa COUNTDOWN :bih: :bih: :bih: :bih:
sumirprimus

#2889 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

SaPnA wrote:Kad cemo poceti sa COUNTDOWN :bih: :bih: :bih: :bih:
kad dodas
-om :D
56 sati 40 minuta +3..pa ti odvadi sad po svom satu :D
sumirprimus

#2890 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Kulinban_1189 wrote:
quasar wrote:

rješenje je jednostavno kao i svugdje u svijetu online kupovina jer samo tako može svaki navijač iz svakog dijela BiH kupiti i naravno ograničiti 2 karte po osobi sa imenom i prezimenom.
nešto tako su pokušali pokrenuti ekipa sa kupikartu.ba ali iz razgovora sa njima sam saznao da su ih iz NS BiH izradili.

i zato ovim putem se želim sjetiti ženskog rodtitelja potparolo NS BiH Pecikozi,Gen. sekretaru i svim ostalim ološima iz Centrortansa i NS BiH
:lol: :lol: on line?? a sta him je oto sinko :D
pa kako bi ispod ruke,priko interneta :lol
kolko pevaljki i pevaca u ovoj drzavi,bildera,dilbera,ministara i njihovih zamjenika zamjenica :lol: :evil:
zna mu zenu,pa su iz iste mahale,ulice,potapso ga po ramenu vise puta,navlaci mu zimi drva,dovlacii povoljno kompirr,eeej kolko njih za namirit,djes to sve on line :D :D :D
zlajaBHF

#2891 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajaBHF »

Razumijem tvoje frustracije, ali dici ruke od repke zbog ovog je pogresno.

FS BiH je uz pomoc policije cak i zatvarao nase navijace, pa nismo digli ruke od repke, jer se zna da su oni jedno, a savez drugo.

Osim toga, zasto kriviti repku, kad je u pitanju mentalitet nasih ljudi i nista drugo. Da onaj u Centrotransu nije korumpiran, nebi bilo problema....barem ne ovoliko itd itd
condy

#2892 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by condy »

Portugalci nastavljaju sa sitnim provokacijama i pritiskom. Njima odgovara pritisak jer znaju da u takvoj utakmici prepunoj naboja će biti veći teret na našim momcima...nadam se da će navijači biti na utakmici orjentisani samo prema našim zmajevima a ne za " obračun " sa portugalcima... :)

Kad im već jezik ne da mira, jer se prebombastično žale u odnosu na druge reprezentacije, koje su imale fer odnos, čudi me da niko od nasih zmajeva i nogometnog saveza ne spomene neke stvari iz Portugala, jer daleko od toga da su oni dobri domaćini. Na njihovoj prošloj utakmici, tokom utakmice se je čuo spiker, koji je podgrijavao atmosferu tokom napada Portugala i stalno se je na razglasu čuo dio neke njihove navijačke pjesme kad su portugalci bili u napadu, što je iritiralo naše igrače.
SaPnA

#2893 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

sumirprimus wrote:
SaPnA wrote:Kad cemo poceti sa COUNTDOWN-om :bih: :bih: :bih: :bih:
kad dodas
-om :D
56 sati 40 minuta +3..pa ti odvadi sad po svom satu :D
bolje? :D :D
Obuca9

#2894 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

Nisam gledao jučer tekmu u prvom poluvremenu, samo u drugom, pa me zanima ko je igrao na bekovskim pozicijama, a ko je bio drugi stoper?
ultima_palabra

#2895 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:Nisam gledao jučer tekmu u prvom poluvremenu, samo u drugom, pa me zanima ko je igrao na bekovskim pozicijama, a ko je bio drugi stoper?
Zahirović-Jahić-Spahić-Lulić (s desna na lijevo)
sumirprimus

#2896 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
hz__semir wrote:Nisam gledao jučer tekmu u prvom poluvremenu, samo u drugom, pa me zanima ko je igrao na bekovskim pozicijama, a ko je bio drugi stoper?
Zahirović-Jahić-Spahić-Lulić (s desna na lijevo)
zar nije jahic uso tek u drugom poluvremenu???nesto se ne sjecam?
juventus

#2897 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by juventus »

Jest Jahić ušao u drugom, Bešić je igrao prvo pored Spahića.
the_wings

#2898 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

prvo poluvrijeme igrao mali besic kao stoper i odigrao odlicno...kakvom lakocom iznosi lopte, svaka cast!
sumirprimus

#2899 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

the_wings wrote:prvo poluvrijeme igrao mali besic kao stoper i odigrao odlicno...kakvom lakocom iznosi lopte, svaka cast!
i to bolje privremeno rjesenje nego jahic,po meni...
)
ultima_palabra

#2900 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić :D
Locked