Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dusa_raskopuša

#2876 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dusa_raskopuša »

ha je napis'o da je procit'o 'od-do', dosla mu inspiracija :D :lol:
djevojka26

#2877 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

Upoznam momka, ozbiljniji stariji od mene 6 god., popijemo kafu jedne nedelje ispričali se, meni je bio ok i eto opet ćemo se dogovoriti da se vidimo. Medjutim, pošto sam ja neposredno prije toga izašla iz veze, mislim ajd bolje da se vidimo koji put malo bolje upoznamo prije nego bilo šta konkretno bude. Čuli se porukama, onako spontano, još jedanput pili kafu.
I ja izašla s prijateljicom, kad on piše gdje sam... on bi došao i tako dodje, sjeo s nama, upozna moju najbolju drugaricu, sjeidli mahalali.
I sad kad kad smo pošli, kao gleda u nas sav problijedio, ko veli ko će sad ovo plaititi, smeo se. :roll: A račun je bio desetak KM, ne sječam se više tačno. Vidi drugarica koliko je sati, ona izvadi novčanik i kao on ko iza nje ide ko da se ponudi, a nigdje novčanika, šuti, ko biva nemoj molim te. :zoka: Stojimo tako za šankom, pita on drugaricu ko šta ste vi pile :shock: ??? kaze ona njemu ja cu platiti :lol:
ja ga posmatram. Ma smješna scena, ne mogu ni opisati. Vidim mu na faci da ne bio on to platio. Neugodno i meni. Plati drugarica i mi izadjemo, on sav sretan kaže, e baš mi je fino bilo veceras.
Ja kontam u sebi e papka, ma papak sa veliko P.
Nisam protiv da palati žensko, posebno ako se ne radi ili studira. Medjutim, momak ima dobar posao, došao tu prvi put mi upoznaje drugaricu, ja mu se svidjam aman zaman, pa budi dzentlmen bolan, a ne stipsa. :run: :run: :run:
Slao mi je još poslije poruke, medjutim nisma vise bila raspolozena za druzenje.
alchak.ba

#2878 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

sto tebe hoce ti likovi.....
htcxone

#2879 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

djevojka26 wrote:Upoznam momka, ozbiljniji stariji od mene 6 god., popijemo kafu jedne nedelje ispričali se, meni je bio ok i eto opet ćemo se dogovoriti da se vidimo. Medjutim, pošto sam ja neposredno prije toga izašla iz veze, mislim ajd bolje da se vidimo koji put malo bolje upoznamo prije nego bilo šta konkretno bude. Čuli se porukama, onako spontano, još jedanput pili kafu.
I ja izašla s prijateljicom, kad on piše gdje sam... on bi došao i tako dodje, sjeo s nama, upozna moju najbolju drugaricu, sjeidli mahalali.
I sad kad kad smo pošli, kao gleda u nas sav problijedio, ko veli ko će sad ovo plaititi, smeo se. :roll: A račun je bio desetak KM, ne sječam se više tačno. Vidi drugarica koliko je sati, ona izvadi novčanik i kao on ko iza nje ide ko da se ponudi, a nigdje novčanika, šuti, ko biva nemoj molim te. :zoka: Stojimo tako za šankom, pita on drugaricu ko šta ste vi pile :shock: ??? kaze ona njemu ja cu platiti :lol:
ja ga posmatram. Ma smješna scena, ne mogu ni opisati. Vidim mu na faci da ne bio on to platio. Neugodno i meni. Plati drugarica i mi izadjemo, on sav sretan kaže, e baš mi je fino bilo veceras.
Ja kontam u sebi e papka, ma papak sa veliko P.
Nisam protiv da palati žensko, posebno ako se ne radi ili studira. Medjutim, momak ima dobar posao, došao tu prvi put mi upoznaje drugaricu, ja mu se svidjam aman zaman, pa budi dzentlmen bolan, a ne stipsa. :run: :run: :run:
Slao mi je još poslije poruke, medjutim nisma vise bila raspolozena za druzenje.
probaj nekoga upoznati drugim danom :D

pa možda je čovjek zaboravio novčanik ... ili nije imao novca u tom renutku ...
mada, ako je već izlazio trebao je biti spreman na to :mrgreen:
Melami

#2880 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Melami »

pa gdje nadjete te likove. Ja ne mogu da vjerujem da ima takvih papaka. Pa sto je dolazio na kafu ako nema da plati ?? :S
Ja sam od pocetka srednje skole uvijek placao pice kad sam u zenskom drustvu, ne bi nikad mogoa preboljeti da djevojka, drugarica, rodica.... placaju pice u mom drustvu.
Ako nisam imao u djepu dovoljno love da platim ma sta god da se pije, onda ne bi ni isao. Znaci ne samo za kafu.
I nije tu problem u parama, problem je jel neko papak ili nije.
Znam ja momke koji nemaju para al uvijek caste picem raju.
alchak.ba

#2881 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

joj kad se sjetim kad sam u Zg glumio momka djevojci od mog druga koji je 20 godina stariji od nje.....

kakva je to zafrkancija bila pred njenom mamom u kuci :D :D
Melami

#2882 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Melami »

m@m@ wrote:nisu one popile kafu, nego nabesale cenera, mozda tip tad nije imao uza se pozvan je iznenada da im se pridruzi, nije nimalo cudno...a nije to bas ni razlog da mu se vise ne javi.
ide sa djevojkom na kafu i nema cenera, pa sta je mislio da ce piti?
On nije imao ni sebi da plati. A i jeste razlog da ne dolazi.
Miss D

#2883 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Miss D »

Naravno da se moze desiti da neko dodje iznenada, slucajno i da nema dovoljno novca sa sobom iz bilo kojeg razloga.
(nekakav neplanski shopping, nije otisao do bankomata, itd.itd.)
ali valjda se to da fino reci, objasniti, mozda kroz salu,
a ne praviti se mutav i nesto muljati,
tako samo moze biti gore :-)
djevojka26

#2884 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

Nije došao iznenada bio je kući, sam se pozvao, a ja rekoh hajde što da ne. Tamam da ga upozna i drugarica, jer sam joj ga spominjala i tako...
Meni je bila neugodna situacija, svi imamo razlicita iskustva!
Ne kažem ja sad odmah ovakav onakav je, malo mi je to papi al eto nekome je možda ok.
:)
djevojka26

#2885 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

alchak.ba wrote:sto tebe hoce ti likovi.....
Ma nije sve tako crno kako tebi izgleda :D
djevojka26

#2886 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

Melami wrote:pa gdje nadjete te likove. Ja ne mogu da vjerujem da ima takvih papaka. Pa sto je dolazio na kafu ako nema da plati ?? :S
Ja sam od pocetka srednje skole uvijek placao pice kad sam u zenskom drustvu, ne bi nikad mogoa preboljeti da djevojka, drugarica, rodica.... placaju pice u mom drustvu.
Ako nisam imao u djepu dovoljno love da platim ma sta god da se pije, onda ne bi ni isao. Znaci ne samo za kafu.
I nije tu problem u parama, problem je jel neko papak ili nije.
Znam ja momke koji nemaju para al uvijek caste picem raju.
Pa tako je, jednostavno situacija ti nekad sama nametne da trebaš pokazati da si dzentlmen.
alchak.ba

#2887 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

djevojka26 wrote:
al izgleda :D
Not My Idea

#2888 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

m@m@ wrote:nisu one popile kafu, nego nabesale cenera, mozda tip tad nije imao uza se pozvan je iznenada da im se pridruzi, nije nimalo cudno...a nije to bas ni razlog da mu se vise ne javi.
Pa u Sarajevu je kafa 2, 2.5 pa cak i 3 marke negdje, tako da nije tesko "nabesat" cenera.

Lik je u svakom slucaju trebao platit a ako nije imao, nije se trebao ni pozivat..il u krajnju ruku-rec da je tanak s parama ali da je iduci put na njegov racun a ne usutit se ko zadnja hinja.
alchak.ba

#2889 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

Not My Idea wrote:
Pa u Sarajevu je kafa 2, 2.5 pa cak i 3 marke negdje, tako da nije tesko "nabesat" cenera.

Lik je u svakom slucaju trebao platit a ako nije imao, nije se trebao ni pozivat..il u krajnju ruku-rec da je tanak s parama ali da je iduci put na njegov racun a ne usutit se ko zadnja hinja.
Nije trebao nigdje izaci z kuce ako nema para. Tacka!
Not My Idea

#2890 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

Pa dobro sad, otom potom.
Svima se moze desit period kad nemamo para, ali to u normalnoj vezi ne bi smio bit problem. Momak/il djevojka bi morali razumjet. Ali isto tako, ne pozivas sebe na tudje "sijelo" a nemas kinte a imas obraza napravit se lud pritom.
djevojka26

#2891 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

Not My Idea wrote:

Pa tako je, neki muškarci jednostavno ne znajuuu :-)
djevojka26

#2892 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

alchak.ba wrote:
djevojka26 wrote:
al izgleda :D
ehehe jokkkkk :zoka:
dablO7

#2893 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dablO7 »

djevojka26 wrote:
Not My Idea wrote:

Pa tako je, neki muškarci jednostavno ne znajuuu :-)
Ma svi oni znajuuuu, samo je pitanje htijenja tj; hoće li ili neće...biti normalni :wink:
loka.sa

#2894 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by loka.sa »

Bilo je to davno kasnih 90-tih. Meni 19-20 njemu 25. On faca a ja puter. Izlazili na isto mjesto Rapsodija u staklenom. I svidjesmo se odah nekako jedno drugom ma sjevnulo odmah. Muntanje na otvoreno sto bi se reklo, puko on pukla ja ali nista konkretno samo čavrljamo satima. I došlo veče ma garantovano nešto će biti (pri tome mislim na poljubac) Ja se sredila stiklice, nove uske crne tole, kozna jaknica ma nema ... I izasli svak sa svojom Rajom sjedili u Rapsodiji šmekali se dobacivali, zezeali ...oko 12 ja moram doma i krećem ja a on će onako šanerski ja ću te otpratiti. Uh noge mi se odsjekle, cvjetam ja ko zumbul. I izlazimo lagano iz kafica krećemo od katedrale prema čaršiji uz tramvajske šine. Sitna kišica rominja al je mjesečina mi se sćućurili pod jedan mali kišobran i hodamo lagano i pričamo. Zabavlja on mene smijemo se. Ja gledam u njega ko u sta sveto ma ne skidam pogled s njega više blejim ko prava siparica. U zivotu nisam imala više tako romantičnu noć ali u životu ...bar ne sve do momenta kad je rekao pazi....ali kasno ......pljuuuuuuussssssss !!!!!!!!
Upadnem ti ja u otvoren šaht puno ali pun vode preko glave kako sam upala tako sam i odmah potonula ali skroz potonula. Gutam vodu davim se ljudi udaram rukama nogama rukama o zid pojma nemam gdje sam šok totalni. On me bukvalno izvlaci iz sahta kokakvu prikazu dize za jaknu koja se cijedi spada jer je teska puna vode. Kuku smije se on a ja zabezeknuta.... Nikad neću zaboravit pljujem vodu,rigam a on mi vadi opušak iz kose i nakav celofanpojma nemam skida sa mene svasta nesta. Ja samo govorim ko pokvarena ploča ...zaustavi mi taxi , taxi...međutim niko od taksista neće da mi stane lije voda iz mene na sve strane... on se smije a mene stid...u crnu zemlju propast. Nisam izlazila jedno mjesec dana izbjegavala zvao on mene a ja kao moram učiti ovo ono... sramota me. Nedugo zatim kad sam već izašla on našo drugu ...i pa-pa poslije ga nikad više nisam ni srela ni čula o njemu. ista ta ali moja romantična veće iz sahta definitvo je najgori mi dejt u životu. Prije par godina taj saht su izmjestili malo i suzili tako da se sad više i ne moze upast ali ja svaki put kad naiđem tim putem onako nabacim onaj slatki kez samo za sebe.... ;-)
Last edited by loka.sa on 06/11/2012 18:05, edited 1 time in total.
MedenoSrce

#2895 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

:lol: :thumbup: odlicna :lol:
nadji ga bona na fejsbuku :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2896 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by plain vanilla »

loka.sa wrote:Bilo je to davno kasnih 90-tih. Meni 19-20 njemu 25. On faca a ja puter. Izlazili na isto mjesto Rapsodija u staklenom. I svidjesmo se odah nekako jedno drugom ma sjevnulo odmah. Muntanje na otvoreno sto bi se reklo, puko on pukla ja ali nista konkretno samo čavrljamo satima. I došlo veče ma garantovano nešto će biti (pri tome mislim na poljubac) Ja se sredila stiklice, nove uske crne tole, kozna jaknica ma nema ... I izasli svak sa svojom Rajom sjedili u Rapsodiji šmekali se dobacivali, zezeali ...oko 12 ja moram doma i krećem ja a on će onako šanerski ja ću te otpratiti. Uh noge mi se odsjekle, cvjetam ja ko zumbul. I izlazimo lagano iz kafica krećemo od katedrale prema čaršiji uz tramvajske šine. Sitna kišica rominja al je mjesečina mi se sćućurili pod jedan mali kišobran i hodamo lagano i pričamo. Zabavlja on mene smijemo se. Ja gledam u njega ko u sta sveto ma ne skidam pogled s njega više blejim ko prava siparica. U zivotu nisam imala više tako romantičnu noć ali u životu ...bar ne sve do momenta kad je rekao pazi....ali kasno ......pljuuuuuuussssssss !!!!!!!!
Upadnem ti ja u otvoren šaht puno ali pun vode preko glave kako sam upala tako sam i odmah potonula ali skroz potonula. Gutam vodu davim se ljudi udaram rukama nogama rukama o zid pojma nemam gdje sam šok totalni. On me bukvalno izvlaci iz sahta kokakvu prikazu dize za jaknu koja se cijedi spada jer je teska puna vode. Kuku smije se on a ja zabezeknuta.... Nikad neću zaboravit pljujem vodu,rigam a on mi vadi opušak iz kose i nakav celofanpojma nemam skida sa mene svasta nesta. Ja samo govorim ko pokvarena ploča ...zaustavi mi taxi , taxi...međutim niko od taksista neće da mi stane lije voda iz mene na sve strane... on se smije a mene stid...u crnu zemlju propast. Nisam izlazila jedno mjesec dana izbjegavala zvao on mene a ja kao moram učiti ovo ono... sramota me. Nedugo zatim kad sam već izašla on našo drugu ...i pa-pa poslije ga nikad više nisam ni srela ni čula o njemu. ista ta ali moja romantična veće iz sahta definitvo je najgori mi dejt u životu. Prije par godina taj saht su izmjestili malo i suzili tako da se sad više i ne moze upast ali ja svaki put kad naiđem tim putem onako nabacim onaj slatki kez samo za sebe.... ;-)
apsolutno romanticno :thumbup:
Filter

#2897 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Filter »

loka.sa wrote:Bilo je to davno kasnih 90-tih. Meni 19-20 njemu 25. On faca a ja puter. Izlazili na isto mjesto Rapsodija u staklenom. I svidjesmo se odah nekako jedno drugom ma sjevnulo odmah. Muntanje na otvoreno sto bi se reklo, puko on pukla ja ali nista konkretno samo čavrljamo satima. I došlo veče ma garantovano nešto će biti (pri tome mislim na poljubac) Ja se sredila stiklice, nove uske crne tole, kozna jaknica ma nema ... I izasli svak sa svojom Rajom sjedili u Rapsodiji šmekali se dobacivali, zezeali ...oko 12 ja moram doma i krećem ja a on će onako šanerski ja ću te otpratiti. Uh noge mi se odsjekle, cvjetam ja ko zumbul. I izlazimo lagano iz kafica krećemo od katedrale prema čaršiji uz tramvajske šine. Sitna kišica rominja al je mjesečina mi se sćućurili pod jedan mali kišobran i hodamo lagano i pričamo. Zabavlja on mene smijemo se. Ja gledam u njega ko u sta sveto ma ne skidam pogled s njega više blejim ko prava siparica. U zivotu nisam imala više tako romantičnu noć ali u životu ...bar ne sve do momenta kad je rekao pazi....ali kasno ......pljuuuuuuussssssss !!!!!!!!

:thumbup:
quarterback

#2898 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

loka.sa wrote:Bilo je to davno kasnih 90-tih. ...
:lol: :thumbup:
mp3problem

#2899 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mp3problem »

Jedan davni 8. mart, zove mene drug, ajde na pauzi za posao vodim te negdje na ručak. I sad mi sjeli, donese konobar jelo, a račun 18,6 KM, kad on gleda onaj račun, izbeči oči i izvali ni pet ni šest pred konobarom: "Podsjeti me da ovdje više ne jedem".
Kad u zemlju nisam propala.
Nije bio dejt, drug je u pitanju, al jbt, zoveš na ručak i onda ti problem 18 KM platiti za dva jela, dva priloga i on još sok uzeo. Ja vodu iz česme (srećom) :D
MedenoSrce

#2900 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

:-) a sta vam je vise s tim placanjem
sta bi o meni mislila ja gdje god dodjem pitam ima li popusta, djabe ili hedije
Za 18KM si mogla pite napraviti da se ubijete ili kljukuse (ja sto bih mogla ja kljukushe)
Post Reply