I nije to tako nebitno - vazda je bilo: slušaj ko ti priča i šta ti priča. A ima i ona: "ne raspravljaj se sa neukim - u neka doba ljudi neće praviti razliku između vas dvojice".Chisum wrote:Elem, procita me ti k'o bukvar. I zaista, nisam dogurao dalje od srednje, a na sramno laganom faksu se ne ocesah o sta jace od 6.5... Nego, jeb'o mene i moje fakultete...?The BEN10 wrote:A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu...Chisum wrote:Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno.![]()
Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...
Nego, ovo je sada valjda bum po raznim zabitima... k'o kod nas Mirc prije 10-15 godina.
p.s Chisum majstore, živ ti bio majci, zašto ti treba takav način kompromitacije tvojih sugrađana koji od tebe drugačije razmišljaju !? Volio bih vidjeti kojim to ti kapacitetima raspolažeš kad si tako bistar i mudar, majka mu stara. Zašto imam osjećaj da nisi dogurao dalje od srednje škole ili eventualno studenta sa ocjenom 6.5 na nekom od lakših društvenih fakulteta (kriminalistika ili recimo socijalni rad), pa svoje frustracije istresaš na velikom procentu svojih komšija, simpatizera SDA!?
SDA-All about
-
The BEN10
#2876 Re: SDA-All about
- brzica
#2877 Re: SDA-All about
To se stručno zove penetracijamadner wrote:Bas je ljepo vidjeti kako je internet dostupan skoro svakom gradjaninu BiH
- Chisum
#2878 Re: SDA-All about
Eki sto me iznabada narodnim umotvorinama... Na nista me napravi.The BEN10 wrote: I nije to tako nebitno - vazda je bilo: slušaj ko ti priča i šta ti priča. A ima i ona: "ne raspravljaj se sa neukim - u neka doba ljudi neće praviti razliku između vas dvojice".
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2879 Re: SDA-All about

neprocjenjivo sto se SDA vraca u vlast
- Co0l
#2880 Re: SDA-All about
Glasovima se ne gleda u zube 
- brzica
#2881 Re: SDA-All about
Da prafraziram: glasovima ne trebaju zubiCo0l wrote:Glasovima se ne gleda u zube
- madner
#2882 Re: SDA-All about
Glas covjeka sa kljovama vrijedi jednako kao moj, oj nepravdo.
- Co0l
#2883 Re: SDA-All about
brzica wrote:Da prafraziram: glasovima ne trebaju zubiCo0l wrote:Glasovima se ne gleda u zube
- Chisum
#2884 Re: SDA-All about
plain vanilla wrote:
neprocjenjivo sto se SDA vraca u vlast
Nemojte sad zajebavati ljude, ima neceg tajanstvenog u ovoj slici sa SDA teferica... k'o sa kakve grcke amfore...
Eno ga Pan shilji u frulicu, a oko njega satiri... Satrace i ovo malo sto je ostalo od ove nesretne zemlje.
Uglavnom, bice veselo.
- hepekcina
#2885 Re: SDA-All about
Co0l wrote:Glasovima se ne gleda u zube
e nek zaigraju koje kolo što im ove gore lole sviraju
i mislim da je više red da se pustimo intelektualnog sviranja qorcu i zaigramo
- Co0l
#2886 Re: SDA-All about
Mislim da se to odnosilo na njihovu FB stranicu a ne na forum...nafree wrote:I ko ono reče da ima nekakvih 14000 članova evo sa zvaničnog foruma nova snaga BiH .
Ukupno korisnika online 1: 0 registrovanih, 0 skriven, 1 gost
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 7
Registrovani članovi trenutno na forumu: niko
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legend : [ Administrator ] [ Moderator ]
Statistika
Ukupan broj komentara naših članova je 110
- jazzer
#2887 Re: SDA-All about
Je l to onaj sto mu je Nino maznuo zenu? Velikodusan lik, nema staseln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
Nije mogao zenu da sacuva a cuvao bi drzavu?
-
The BEN10
#2888 Re: SDA-All about
Pa sad, uzimajući u obzir za koga ste vi glasači SDP-a glasali, glas sa čovjeka vrijedi i više od vašeg glasa.madner wrote:Glas covjeka sa kljovama vrijedi jednako kao moj, oj nepravdo.
- hepekcina
#2889 Re: SDA-All about
ma broj članova foruma i FB profila ništa ne znači...osim ako ne živiš od Google ads-a 
- madner
#2890 Re: SDA-All about
Siguran sam da si nesto htio reci, ali mislim da ti se misao izgubila negdje oko druge kome.The BEN10 wrote:Pa sad, uzimajući u obzir za koga ste vi glasači SDP-a glasali, glas sa čovjeka vrijedi i više od vašeg glasa.madner wrote:Glas covjeka sa kljovama vrijedi jednako kao moj, oj nepravdo.
Probaj sa laksim recenicama.
- hepekcina
#2891 Re: SDA-All about
hebote evo i ja kontam šta je hotio retji...sve se sjebem da nemrem opepelit ovim naprednim intelektualcima 
-
napoleone
#2893 Re: SDA-All about
Nagrada posao u nekoj od drzavnih institucija.....vasa SDA...nafree wrote:Kviz pronađi iste ljude na prezentacijama po različitim mjesnim zajednicama
-
The BEN10
#2894 Re: SDA-All about
nafree wrote:Nagrada je makar malo da se skina magla sa očiju ljudi, a i oni sami sebe zavaravaju kao bilo nas toliko i toliko posjetitelja, a sve jedni te isti ljudi na prezentacijama.
Vratit' će se Valter....
- ultima_palabra
#2895 Re: SDA-All about
Bravče čuo da postoji ironija, ali nije još skontao kako se upotrebljava 
- Co0l
#2896 Re: SDA-All about
nafree wrote:Ma ustvari evo šta Tihićev zamjenik kaže o SDA sada stranica je --- NO LINKS ---/novost/83116/asim-sarajlic-tihic-je-despot-radoncic-donosi-napredak
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ironija
- Čovjek
#2897 Re: SDA-All about
Ja ću tebi postaviti nagradno pitanje, poslije izbora... (Samo da najavim)nafree wrote:Kviz pronađi iste ljude na prezentacijama po različitim mjesnim zajednicama
- Čovjek
#2898 Re: SDA-All about
Ništa se ne sekiraj, ako znaš da brojiš , bit će ti lakše odgovoriti, nego na ovo tvoje koje si postavio...nafree wrote:Važi samo da nije teško ja sam tebi postavio lagano pitanjeČovjek wrote:Ja ću tebi postaviti nagradno pitanje, poslije izbora... (Samo da najavim)nafree wrote:Kviz pronađi iste ljude na prezentacijama po različitim mjesnim zajednicama
- Čovjek
#2899 Re: SDA-All about
Nije prijeteće, nego će ti neki fakti biti jasniji, koje ti ne želim sada predočavati.nafree wrote:uhuhuh pročitah par tvojih postova ovdje nemoj me ti nagrađivati Boga ti jedinog ni prije ni poslije izbora ni postavljati pitanja ,mada mi ovo sada kako gledam zvuči prijeteće malkice a?Čovjek wrote:Ja ću tebi postaviti nagradno pitanje, poslije izbora... (Samo da najavim)nafree wrote:Kviz pronađi iste ljude na prezentacijama po različitim mjesnim zajednicama
Niko ti nije kriv što nisi naručio sebi escajg sa zlatnim kašikama. To se nabavlja po narudžbi, a meni se lično ne jede iz takvog escajga, više volim tradicionalan bosanski način objedovanja.nafree wrote:Mislim zbog gladi naučio brojati na rebrima čekajući te kašike patinirane ili zlatne ili kakve god
Ako ti je već prioritet da jedeš zlatnim kašikama: ukini internet, mobitel, kablovsku... Otiđi usput radi u nekom call centru zaradi koju marku, pa od svih tih ušteđenih izataka kupi sebi zlatne kašike.
Inače, priča o zlatnim kašikama je čista floskula i izmišljotina mozgova baziranih na "AVAZOVŠTINI"
- Čovjek
#2900 Re: SDA-All about
Čim spominješ zlatne kašike, to znači da si nasjeo na nečiju političku kuhinju, jer te kašike je neko izmislio i plasirao kao izjavu Rahmetli Alije. Rahmetli Alija je bio dovoljno pismen i razuman intelektualac i vođa, koji nebi takve stvari obećavao.nafree wrote:Ma jok lažem ja kao pas ne volim zlato ipak sam ja Musliman čovjek nego malo se izrugujem tim mitskim kašikama a glede izbora prije i poslije meni nekako sve jedno nisam nikada ništa dobio ni od jednih pa se baš i ne nadam previše sve što imam (Elhamdulillahi) sam sam zaradio kao ponosni NE pripadnik nijedne stranke sem svoje porodice kod koje jedino nalazim podršku. Nisam kao većina koja zdušno brani onog gremlina Tihića ili faraona Radončića i žive parazitski na račun društva.
Ti se i dalje smatraj neutralcem, ali ko god pročita šta pišeš, shvatit će da se radi o jednom isfrustriranom forumašu, kompleksašu...