nisu oni novi kolacici, koalirali su oni i s Haretom Lepim da malo okuse vlast, i tu su mogli nauciti mnogo, ali nisu. nema kod nas nazalost novih kolacica. jebo te, najnoviji kolacic nam Fahro, i to novi kolacic sljedeceg sastava:madner wrote:Pa vec smo ustanovili da im ne mozes oprostiti sto se nisu odlucili za vjecnu opoziciju.![]()
Mozes se i na glavu posaditi, ali veliki broj gradjana ove zemlje je glasao za iste stranke kao i 2006. A tebi su najgori novi kolacici.
10 deka cijanida
cetiri cesnja bunike
solja brasna
nitritna kiselina
sve zamijesiti i ispeci na 2000 C
jebesh zonu sumraka kakvo je kod nas sranje. i onda ti jos opcija od koje si ocekivao da ce bar iskreno pokusati da nesto urade, i da nece postavljati podobne umjesto sposobnih, uradi isto! onda gledash Masica kao ministra, Kaplana kojem je domet bio pomjeranje diktafona na presicama i drzanje kisobrana kako ti upravlja kulturom, vidis nekakvog Grabovicu, i opet nigdje strucnih ljudi na vodecim pozicijama. vidis bahatost, nepotizam, vidis kako te ubjedjuju da je nepotizam OK i da je to cak i dobro jer najbolje mozes vjerovati svojima, a ti sto te ubjedjuju zaborave na minder-politiku koja nas je u sve ovo i dovela, i tako ukrug...
@komeba - ja od rata nisamvidio toliko zapaljive retorike i sjebavanja volje za zivotom koliko sam ih vidio protekle godine. napominjem: nacionalisti su i dalje na vlasti, oni su koalicioni partner, tako da su im pustili, ne sekiraj se, i pustaju im sve vise... mojne mi marxa ti te sda-sbih spike kako nas oni brane i kako bismo bez njih svi poskapali od onih anamo, a koju su sad ovi preuzeli...