Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- _Reds_
#2876 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Komsija mu je Mujo Hosic, ako pratite temu trebili ste da ste upratili to.
- FOČANSKI PROPISI
#2877 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da znate:_Reds_ wrote:Komsija mu je Mujo Hosic, ako pratite temu trebili ste da ste upratili to.
Pred svaku sjednicu vijeća on sazove zbor našeg sela i mi sugerišemo kakav će stav zauzeti.
Isto tako,nakon svake sjednice,ponovo saziva zbor i referiše nam o svemu što je usvojeno.
JEDINA MU JE MANA ŠTO ČESTO MIJENJA STRANKE I ŠTO JE STALNO U TIM KAMPANJAMA.
BOJIM SE ZA NJEGA,DA GA NE SAVLADA UMOR KAD NAM BUDE NAJPOTREBNIJI.
- FOČANSKI PROPISI
#2878 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ZAR NEMA SVAKO PRAVO DA BIRA I DA BUDE BIRAN?vektor68 wrote:Nažalost ili na srecu pomenutim nemogu dodjeliti tako lako taj epitet ,nisam im drzao svjecu ,a mislim da inače olako djelimo taj epitet , ovdje je prica o nepotizmu , familijarnim vezema , rodjaci sure , amidzici ....samo sam na to htio skrenuti paznju a ima togaaaaaFOČANSKI PROPISI wrote:Jesu li oba lopova ili samo jedan?vektor68 wrote:Idemo korak po korak necemo sve odmah da bude interesantnije .
Krenimo redom povezimo broj 1 sa brojem 12 šura i zet .
Idemo dalje ...a inace lista je ...
bolje je sutiti
p.s.
Nismo mi ko drugi,da se rasturamo na sve strane,nego se držimo istog džemata.
Znam da za neke iz SDA ni rođena djeca ne glasaju.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 07/07/2012 16:54, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#2879 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
EVO, KOD NAS JE UPRAŽNJENO MJESTO BR.29 ZA TVOJ PRIJEDLOG.dzejkej wrote: Boze sacuvaj..
Pa sta vi citate..
Na kraju lijepo kazem da cu prouciti liste i vidjeti za koga vrijedi glasati. Da ja kandidujem nekoga pa hajde nego biram sa listi koje su servirane. Koji ce biti kriteriji za izbor to zavisi od imena koja budu ponudjena. Prvo da nije dokazani kriminalac a poslije vidjecemo..
Nego, cudite me momci, je li ova tema vase privatno vlasnistvo pa tjerate ostale? Je li kod vas sve stima?
BUJRUM,IMAŠ VREMENA DO PONEDELJKA U 12 H.
- DELEGACIJA
#2880 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E od ovoga ne mže KONKRETNIJEFOČANSKI PROPISI wrote:EVO, KOD NAS JE UPRAŽNJENO MJESTO BR.29 ZA TVOJ PRIJEDLOG.dzejkej wrote: Boze sacuvaj..
Pa sta vi citate..
Na kraju lijepo kazem da cu prouciti liste i vidjeti za koga vrijedi glasati. Da ja kandidujem nekoga pa hajde nego biram sa listi koje su servirane. Koji ce biti kriteriji za izbor to zavisi od imena koja budu ponudjena. Prvo da nije dokazani kriminalac a poslije vidjecemo..
Nego, cudite me momci, je li ova tema vase privatno vlasnistvo pa tjerate ostale? Je li kod vas sve stima?
BUJRUM,IMAŠ VREMENA DO PONEDELJKA U 12 H.
-
StupskaBitanga
#2881 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kakve ovo bajke iz GRASa se plasiraju o trolejbusu do Hrasnice?
- DELEGACIJA
#2882 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa izborna je godina......nemaju da podrže projekat vodosnabdjevanja a udaraju se dumine o trolejbusuStupskaBitanga wrote:Kakve ovo bajke iz GRASa se plasiraju o trolejbusu do Hrasnice?
- FOČANSKI PROPISI
#2883 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ipak ćemo, mi, podmazati parnu lokomotivu,za svaki slučaj.StupskaBitanga wrote:Kakve ovo bajke iz GRASa se plasiraju o trolejbusu do Hrasnice?
- FOČANSKI PROPISI
#2884 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
POZIV
Pozivam sve viječnike SDA da podnesu ostavku na tu poziciju i istupe zauvjek iz SDA
Isto tako, pozivam, sve, one koje je Fikro stavio na novu listu, da odustanu i istupe zauvjek iz SDA
Pozivam i one koji, još uvijek, glasaju za njih da to više ne čine.
ZAŠTO?
Zato što se u toj luđačkoj organizaciji neko mora dozvati pameti.
Nisu mercedesi,vile, dobre pozicije u firmama, ... vrijedne prokletstva koje će stići, vaša, buduća pokoljenja.
Pozivam sve viječnike SDA da podnesu ostavku na tu poziciju i istupe zauvjek iz SDA
Isto tako, pozivam, sve, one koje je Fikro stavio na novu listu, da odustanu i istupe zauvjek iz SDA
ZAŠTO?
Nisu mercedesi,vile, dobre pozicije u firmama, ... vrijedne prokletstva koje će stići, vaša, buduća pokoljenja.
- DELEGACIJA
#2885 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A onda SVI u SDP ili SBBFOČANSKI PROPISI wrote:POZIV
ZAŠTO?
- FOČANSKI PROPISI
#2886 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Neka ne odgađaju tevbu (pokajanje Allahu dž.š. za grijehe), jer smrt dolazi iznenada.DELEGACIJA wrote:A onda SVI u SDP ili SBBFOČANSKI PROPISI wrote:POZIV
ZAŠTO?
Nisu mercedesi,vile, dobre pozicije u firmama, ... vrijedne prokletstva koje će stići, vaša, buduća pokoljenja.![]()
- DELEGACIJA
#2887 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jedan od prvih stvari koje nova vlast na Ilidži mora napraviti jeste METAR U RUKE i naplatiti svaki kvadrat koji su pritsli gazde sa stolicimaBlagoje Bratić wrote:Ilidža je postala selo i ruralna opština nikad gore stanje nije bilo tu sam na Jezeru u sarajevu rođen čitav svoj život živim u Butmiru, ali evo 20 godina vlasti na Općini Ilidža SDA je dovela do potpunog uništenja iste Opštine koja nije nalik na ono što je nekad bila, a onaj Načelnik Memić je posebna priča pa taj je bio u stanju sina strpat u zatvor umjesto sebe pa šta očekivati da će sa građana raditi,ako ih ima demografska slika je izmjenjena tu je došlo od svakuda naroda i neće da se vrate tamo da tamo ostvaruju svoja prava u rs i bore se za bošnjaštvo tamo nego se uhvatilo asfalta i grada da nebi karadžića nikad sarajeva nebi vidjeli puno je tu tog naroda vode slabo ima nije planirano za toliko, a tamo sela pusta i to je interes same sda jer tako i dobija glasove nije niko glup manipulacija tim ljudima.
Druga stvar oko holivuda na Ilidži na trotoaru stolice bašta sjedi se ispred ksc nekakav tip nečastan napravio kafić mora da je imao mig od opštinskih službi ono samo ćorav ne vidi.
Pa zamjenili nazive škola vazda bila Osnovna Branko Radićević preo puta Mašinska Tehnička a do tamo dok dođeš ako možeš proći od stolica krkanske muzike i ostalog to je premija još te može neko flašom pogoditi.
- DELEGACIJA
#2888 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Dajte da budemo malo i društveno korisni pa da krenemo sa prijedlozima "KAKO NAPRAVITI BOLJU ILIDŽU", možda se neko i počeše o ovome

Ja gore izađoh sa 2 prijedloga

Ja gore izađoh sa 2 prijedloga
- dzejkej
#2889 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
eh, ne znam kakva su vam pravila i mogu li Miljevci na listu JelecakaDELEGACIJA wrote:E od ovoga ne mže KONKRETNIJEFOČANSKI PROPISI wrote:EVO, KOD NAS JE UPRAŽNJENO MJESTO BR.29 ZA TVOJ PRIJEDLOG.dzejkej wrote: Boze sacuvaj..
Pa sta vi citate..
BUJRUM,IMAŠ VREMENA DO PONEDELJKA U 12 H.![]()
![]()
@dzejkej ti si na potezu sa prijedlogom
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#2890 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ja mislio "kadar",kad ovo neka ubleha.dzejkej wrote:
eh, ne znam kakva su vam pravila i mogu li Miljevci na listu Jelecaka![]()
- dzejkej
#2891 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
a sto ubleha.. je li to zabranjeno deklarisati se kao Miljevac?!FOČANSKI PROPISI wrote:Ja mislio "kadar",kad ovo neka ubleha.dzejkej wrote:
sto se tice prijedloga, pocastvovana sam.. ako neko od vrijedne i postene raje bude izrazio zelju za stranacki angazman uputicu ga na vas..
- FOČANSKI PROPISI
#2892 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
da ne bi nagađali i vrijeđali izdvojio sam kandidate pod rednim br.1,6.10 i o njima dajem sljedeće podatke:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
!.Muharemović Zahid - Sejo
6:Hajdarević Alija
10.Hurem DŽevad
1. Muharemović Zahid-Sejo
Stanuje u Butmiru,oženjen,dvoje djece,materijalno situiran.
Radi za austrisku firmu VWP (zaposleni samo oni koji imaju menadžerske sposobnosti),jedan od najuspješnijih direktora u Evropi.
Za nagradu, od firme, svake godine ima besplatan aranžman za godišnji odmor u najluksuznijim odmaralištima svijeta kao što je Kuba,Indija i sl.
Član BNS-a od osnivanja.
6.Hajdarević Alija
Stanuje u Hrasnici,oženjen,materijalno situiran.
Vlasnik i direktor NUTAL-a (najveća fabrika za proizvopdnju boja i lakova u BiH)
Redovno izmiruje obaveze prema radnicima i prema državi.
Član BNS-a,od osnivanja.
10.Hurem Dževad
Živi i radi na Ilidži-centar,oženjen,Ima jednog sina,materijalno situiran.
Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi.
Prvo ćlanstvo u nekoj politićkoj stranci BNS.
- FOČANSKI PROPISI
#2893 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Izvinjavam se ako sam te uvrijedio,ali meni je odgovor na ozbiljnu ponudu tako ličio.dzejkej wrote:a sto ubleha.. je li to zabranjeno deklarisati se kao Miljevac?!FOČANSKI PROPISI wrote:Ja mislio "kadar",kad ovo neka ubleha.dzejkej wrote:
sto se tice prijedloga, pocastvovana sam.. ako neko od vrijedne i postene raje bude izrazio zelju za stranacki angazman uputicu ga na vas..
- JohnnyS.
#2894 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
koji si ti od ovih?FOČANSKI PROPISI wrote:da ne bi nagađali i vrijeđali izdvojio sam kandidate pod rednim br.1,6.10 i o njima dajem sljedeće podatke:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
10.Hurem DŽevad
Radi za austrisku firmu VWP (zaposleni samo oni koji imaju menadžerske sposobnosti),jedan od najuspješnijih direktora u Evropi.
Za nagradu, od firme, svake godine ima besplatan aranžman za godišnji odmor u najluksuznijim odmaralištima svijeta kao što je Kuba,Indija i sl.
Član BNS-a od osnivanja.
6.Hajdarević Alija
Vlasnik i direktor NUTAL-a (najveća fabrika za proizvopdnju boja i lakova u BiH)
Član BNS-a,od osnivanja.
10.Hurem Dževad
Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi
- dzejkej
#2895 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
malo te zezam jer sam te i primjetila na temi zato sto si iz Jeleca a to mi je asocijacija na rodni krajFOČANSKI PROPISI wrote: Izvinjavam se ako sam te uvrijedio,ali meni je odgovor na ozbiljnu ponudu tako ličio.
mislila sam ti postati jednu lijepu sliku kad budem sljedeci put u posjeti
a moj odgovor vrijedi..
-
passiv
#2896 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ima li iko da će sankcionisati više one vlasnike kafića????
Pa onaj premium se širi ko epidemija, između onog Levantea i onaj Trendy se više ne može proći da se ne sudariš sa konobarima a ista stvar i sa Tropicanom u večernjim satima kad izbace baštu i još ono kao odmjere 1 m i kažu eto dosta je može se proći.
Ja bih na ovim izborima dao glas (jos i završio tri glasa) samo da regulišu one bašte, da mogu hodat normalo.
Pa onaj premium se širi ko epidemija, između onog Levantea i onaj Trendy se više ne može proći da se ne sudariš sa konobarima a ista stvar i sa Tropicanom u večernjim satima kad izbace baštu i još ono kao odmjere 1 m i kažu eto dosta je može se proći.
Ja bih na ovim izborima dao glas (jos i završio tri glasa) samo da regulišu one bašte, da mogu hodat normalo.
- DELEGACIJA
#2897 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ovo sam ja malo prije predložiopassiv wrote:Ima li iko da će sankcionisati više one vlasnike kafića????
Pa onaj premium se širi ko epidemija, između onog Levantea i onaj Trendy se više ne može proći da se ne sudariš sa konobarima a ista stvar i sa Tropicanom u večernjim satima kad izbace baštu i još ono kao odmjere 1 m i kažu eto dosta je može se proći.Jedan od prvih stvari koje nova vlast na Ilidži mora napraviti jeste METAR U RUKE i naplatiti svaki kvadrat koji su pritsli gazde sa stolicima![]()
![]()
a za parkirana auta na trotoarima na koje parkiraju "opštinski drugari" e to je posebna priča
![]()
:thumbup:
- FOČANSKI PROPISI
#2898 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ja sam samo moralna podrška.JohnnyS. wrote:koji si ti od ovih?FOČANSKI PROPISI wrote:da ne bi nagađali i vrijeđali izdvojio sam kandidate pod rednim br.1,6.10 i o njima dajem sljedeće podatke:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
10.Hurem DŽevad
Član BNS-a od osnivanja.
6.Hajdarević Alija
Član BNS-a,od osnivanja.
10.Hurem Dževad
Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi
- poznanik
#2899 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Je li to ovaj "splitski" Zahid Muharemović?FOČANSKI PROPISI wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
10.Hurem DŽevad
- FOČANSKI PROPISI
#2900 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Naravno,je li i tebe pokrao? (i nije ovaj,nego gospodin)poznanik wrote:Je li to ovaj "splitski" Zahid Muharemović?FOČANSKI PROPISI wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
10.Hurem DŽevad