konkurs je otvoren za SPECIJALISTU, tim prije sto se moraju pokriti dezure a specijalizant ne moze samostalno dezurati.
ma primice nekog iz DZ, k'o da gledam
Moderator: anex
nije mehmedbasic specijalizirao i nece jos za najmanje godinu, dvije.Alhemicarkaa wrote:Pa za mlađeg Mehmedbašića znam da je odavno tamo na specijalizaciji, vjerujem da je u međuvremenu specijalizirao. Nisam ni mislila da će primiti nekoga ko prolazi specijalizaciju.
Pa kako si krenuladuboka_misao wrote:@Lokice samo ti zahebaji !safran wrote:Nemoj i Nakaša ako boga znaš, satraće ga auto -duboka_misao wrote:Masic ce se Mozda vratiti u septembru to mi je rekao pouzdani mahalski izvor, a ja koje sam srece tek kod masica dodjem on da otkaz, prebacim se kod doktorice Aide ona isto mora na naku operaciju nema je mjesec dva, sad kontam kod Nakasa ako i njega uhvatim.![]()
![]()
![]()
ako baš moraš u Vojnu eno ti Bećiragića, samo nemoj Nakaša ....
![]()
@safran jel to imas neku listu za odstrijel
Pa sta cu, zabrinula se, ja kad ostanem trudna ti vec sve doktore otjerala i pobila, i sta cu ondaduboka_misao wrote:@Lokice samo ti zahebaji !![]()
@safran jel to imas neku listu za odstrijel
Sa Foruma znam da ti i supruga bitke bijete da kad-tad zakmeči, ... Sve najbolje i sreću vam želim.kakavdanakneiskustvu wrote:gdje je u zenici smještena škola za trudnice?
znaci ,pozuri !Cholina_Lokica wrote:Pa sta cu, zabrinula se, ja kad ostanem trudna ti vec sve doktore otjerala i pobila, i sta cu ondaduboka_misao wrote:@Lokice samo ti zahebaji !![]()
@safran jel to imas neku listu za odstrijel![]()
max07 wrote:Opet ja s nekim pitanjem![]()
Zna li neka od vas da li se tzv. tromjesečni šećer (HbA1c) radi na tašte ili ne?
http://www.centar.ba/slike/obrasci/12-0 ... 4bde781524duboka_misao wrote:trudnjace hajte mi nabrojte za onu naknadu koje papire trebam da ganjam ? prosli put je muz to radio pa ima traume, sad mi je rekao da mu pripremim unaprijed.
Cestitammmmmmishmish wrote:pa evo, da se i ja ukljucim! sad sam u sestoj sedmici, i sve je ok!neki dan sam isla na pregled i cula kako kuca, mali plod velicine 0,28 cm, i umalo se nisam onesvestila od srece i miline! nisam mogla zamisliti da je to takav osjecaj. ovo mi je prva trudnoca i valjda je normalno da sve prozivljavas intezivnije.
srecom, nemam (previse) mucnina, ali spavam non stop! ometa me to i u poslu, vidim svako malo da se spustam u stolici ne bi li malo "odmorila oci"ponekad mi se desi malo da me zaboli, kao da me zigne, i onda nastane panika, a znam da je to najgore sto mogu da uradim u tom trenutku. ali imajuci u vidu da moram 3 puta dnevno da uzimam utrogestan, mislim da onda i ta panika nije bez neke. helem, vise lezanje nego sjedenje, odmaranje, nista pretjerano setanje (naglasila mi je "nista shopping, zaboravi, stani kreni") ali da mala lagana setnja (srecom, do posla mi je 15ak minuta, pa mogu tamo vamo, ako nista).
idem u polikliniku clarus, kod doktorice amre hadzismailovic, pa ima li neko iskustva s njom? i da li mi je bolje odmah na pocetku ici u bolnicu pa tamo pratiti trudnocu, ili ovako kod privatnika, pa dok ne bude aBd pred kraj, i onda se prebaciti?
duboka_misao wrote:max07 wrote:Opet ja s nekim pitanjem![]()
Zna li neka od vas da li se tzv. tromjesečni šećer (HbA1c) radi na tašte ili ne?
da daaaa, neki dan radila u euromass laboratoriji bilo na ekuponu pa reko da uradim i tromjesecni secer , 15 KM ti dodje .
max07 wrote:duboka_misao wrote:max07 wrote:Opet ja s nekim pitanjem![]()
da daaaa, neki dan radila u euromass laboratoriji bilo na ekuponu pa reko da uradim i tromjesecni secer , 15 KM ti dodje .