Jedino ko je ovdje negativan si očito ti. Ne znam o kakvim mojim slikama čovječe pričaš, ja ništa postavljao nisam, niti nešto očekujem. Ovo oko prijatelja mi pogotovo nije jasno i ne znam kako se uopće dovodi u istu ili sličnu konotaciju sa onim što se piše na ovoj temi. Elem, pisac vjerovatno zna šta je mislio reći. Ili možda i ne zna.HardcoreMX wrote:cemu iskljucivost i tolika narcisoidna negativa, to neki fb sindrom..nisu ti lajkovali slicice, nisu ti ni prijatelji vise je li?....postavio si slike sa tripa..ok, tebi se svidja, nekome ne..iz raznih razloga...svakome se moze nesto svidjati ili ne i komentarisati...na kraju krajeva bolje dobronamjerna kritika nego laskanje..zelimo preporuke sta vrijedi posjetiti, razni savjeti etc..a ljude svatko drugacije dozivljava na opet svoj nacin..ne mozes upoznati jednog i reci da poznajes sve ljude iz jedne drzave..to je nonsense..alibaba_i_30_godina wrote:Uvijek se nađe neki moralista da propovijeda, kao da ih je neko pitao za mišljenje. Kvarite nam temu!
Šta je trebao čovjek uraditi?! Rasprodati sve što ima i taj novac podijeliti ovim ljudima kako bi zadovoljio nečije kriterije?
Slike su dobre, pokazuju nam kako ljudi žive i treba i više da je ovakvih kako bi bili upoznati sa svim različitostima koje postoje.
Htjedoh još svašta nešta da napišem, ali bolje da ne gubim vrijeme dalje na ovaj nonsense.
Gdje putujete, kako vam je bilo?
Moderator: anex
- alibaba_i_30_godina
#2876 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
-
moonca
#2877 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ne. Bili smo zajedno na desnoj strani. Jos mi uzela tasnu..... vjerovatno da nam ruke budu spremne za akciju.alibaba_i_30_godina wrote:Misliš da su mene pitali?moonca wrote:i mene i momka do mene su prebacili na ta dva sjedista samo zbog eng a par koji je bio ne.
Uopste nisu pitali znamo li otvoriti vrata niti imamo li snage ...![]()
U svakom slučaju meni dobro došlo, još pored mene niko nije bio.
A ista situacija se meni desila što sam napisao gore. Moonca da to nisi bila ti?! Ja s desne strane, a ti s lijeve strane koridora.![]()
- HardcoreMX
#2878 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
a ja lika..pa sto sam negativan ako ne znas uopce o cemu pricam?!alibaba_i_30_godina wrote: Jedino ko je ovdje negativan si očito ti. Ne znam o kakvim mojim slikama čovječe pričaš, ja ništa postavljao nisam, niti nešto očekujem. Ovo oko prijatelja mi pogotovo nije jasno i ne znam kako se uopće dovodi u istu ili sličnu konotaciju sa onim što se piše na ovoj temi. Elem, pisac vjerovatno zna šta je mislio reći. Ili možda i ne zna.
- exliberal-ex
#2879 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Hardcore
..prije tvog upisa ovdje su se razmjenjivali utisci i slike sa putovanja, bez ljutnje ti si dosao i poceo srat.
Ako ti se nesvidja sta ljudi ovdje pisu brate zaobidji nas...ovo je jedna od rijetkih tema gdje se nema svadje...ili jos bolje postavi ti svoje slike i podjeli utiske.
..prije tvog upisa ovdje su se razmjenjivali utisci i slike sa putovanja, bez ljutnje ti si dosao i poceo srat.
Ako ti se nesvidja sta ljudi ovdje pisu brate zaobidji nas...ovo je jedna od rijetkih tema gdje se nema svadje...ili jos bolje postavi ti svoje slike i podjeli utiske.
- GandalfSivi
#2880 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Emirati imaju politiku da uvijek popune prvu i business klasu, tako da ako nije rasprodano, prebacuju raju iz ekonomske. Mene su od Dubaia do Zambije upgrejdovali u business klasu, bolje da nisu, lako se na dobro navici u sekundiAmirBaa wrote:nesto u zadnje vrijeme po FB grupama citam ispovijesti ljudi iz citavog svijeta, i primijetio sam da pisu kako su ih znali besplatno "upgrade" u business class na dugim letovima, nekom bio rodjendan, nekog random ubacili itd. Je li se to vama ikada desilo ?
-
AmirBaa
#2881 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
ma ja letim sa turkishom preko okeana, idemo se djevojka i ja vjencati tamo, pa da vidim iskustva, imamo li kakve sanse da nas prebaceGandalfSivi wrote:Emirati imaju politiku da uvijek popune prvu i business klasu, tako da ako nije rasprodano, prebacuju raju iz ekonomske. Mene su od Dubaia do Zambije upgrejdovali u business klasu, bolje da nisu, lako se na dobro navici u sekundiAmirBaa wrote:nesto u zadnje vrijeme po FB grupama citam ispovijesti ljudi iz citavog svijeta, i primijetio sam da pisu kako su ih znali besplatno "upgrade" u business class na dugim letovima, nekom bio rodjendan, nekog random ubacili itd. Je li se to vama ikada desilo ?
- GandalfSivi
#2882 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Gdje cete?AmirBaa wrote: ma ja letim sa turkishom preko okeana, idemo se djevojka i ja vjencati tamo, pa da vidim iskustva, imamo li kakve sanse da nas prebace
-
AmirBaa
#2883 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
new yorkGandalfSivi wrote:Gdje cete?AmirBaa wrote: ma ja letim sa turkishom preko okeana, idemo se djevojka i ja vjencati tamo, pa da vidim iskustva, imamo li kakve sanse da nas prebace
- GandalfSivi
#2884 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Lijepo, dobar grad, uzivajte i sretan brak...AmirBaa wrote:new yorkGandalfSivi wrote:Gdje cete?AmirBaa wrote: ma ja letim sa turkishom preko okeana, idemo se djevojka i ja vjencati tamo, pa da vidim iskustva, imamo li kakve sanse da nas prebace
- exliberal-ex
#2885 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Meni se sinoc desi nesto sto mi se nije dosad desilo na godisnjem....obise rent a car.
Ukrali prednje farive i ostetili vrata, zvao sam sad insurance sto imam preko credit card i oni se cude tome. Sad cekam da mi posalju drugo auto i da vidim sta ce biti dalje....posrase mi se na godisnji.
Ukrali prednje farive i ostetili vrata, zvao sam sad insurance sto imam preko credit card i oni se cude tome. Sad cekam da mi posalju drugo auto i da vidim sta ce biti dalje....posrase mi se na godisnji.
- mO k3
#2886 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
gdje to?exliberal-ex wrote:Meni se sinoc desi nesto sto mi se nije dosad desilo na godisnjem....obise rent a car.
- exliberal-ex
#2887 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Curacao....u starom gradu.mO k3 wrote:gdje to?exliberal-ex wrote:Meni se sinoc desi nesto sto mi se nije dosad desilo na godisnjem....obise rent a car.
- alibaba_i_30_godina
#2888 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ma šta te briga. Samo se nadam da si dodatno zvao i policiju, za svaki slučaj.exliberal-ex wrote:Curacao....u starom gradu.mO k3 wrote:gdje to?exliberal-ex wrote:Meni se sinoc desi nesto sto mi se nije dosad desilo na godisnjem....obise rent a car.
Kako prođe sve? Ne daj da ti to utječe na cijeli godišnji.
- HardcoreMX
#2889 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
jaro de kvotiraj, taman sam kreno da postiram slike, ali srecom opazi ovaj tvoj post koji me razuvjerio i uvjerio da bi to bilo spustanje na tvoj nizak nivo komunikacije ..gdje nadje taj vokabular, zar te nije oplemenio Curacao..odakle crpis tolike frustracije, imam osjecaj kao da na godisnji nisi uspio dalje od susjedne mahale..ok, razumijem da si se pronasao u mom dojmu..evo ako ce ti biti lakse, imam ipak i jedan pozitivan utisak..prst gore za tvoj brod na prethodnoj strani..zaista lijepa panorama..exliberal-ex wrote:Hardcore
- exliberal-ex
#2890 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
[/quote]
Curacao....u starom gradu.[/quote]
Ma šta te briga. Samo se nadam da si dodatno zvao i policiju, za svaki slučaj.
Kako prođe sve? Ne daj da ti to utječe na cijeli godišnji.[/quote]
Ma jutros telefon...rent a car kompanija...gdje vam je auto..tu i tu...neko je pokusao da ga ukrade..mozete otic tamo..moze nema.frke..tamo drot i ovi iz.rent a car companije...drot ljubazan isto ovi momci iz budgeta.Kazu dodji po drugo auto kasnije...drot isto tako zapisnik ce biti gotov u 3..i tako i bi..
Drot fin zavrsio smjenu al kad je vidio da dolazim po zapisnik parkira svoje auto i vrati se da mi da papire...osiguranje sa cc kaze prikupi sve papire plati ravun ako budu trazili pa posalji imas osiguranje kod nas...otvorili smo file ...
Pokupio novo auto...sad planiram gdje cu sutra...ko ha jebe jedan je zivot
Curacao....u starom gradu.[/quote]
Ma šta te briga. Samo se nadam da si dodatno zvao i policiju, za svaki slučaj.
Kako prođe sve? Ne daj da ti to utječe na cijeli godišnji.[/quote]
Ma jutros telefon...rent a car kompanija...gdje vam je auto..tu i tu...neko je pokusao da ga ukrade..mozete otic tamo..moze nema.frke..tamo drot i ovi iz.rent a car companije...drot ljubazan isto ovi momci iz budgeta.Kazu dodji po drugo auto kasnije...drot isto tako zapisnik ce biti gotov u 3..i tako i bi..
Drot fin zavrsio smjenu al kad je vidio da dolazim po zapisnik parkira svoje auto i vrati se da mi da papire...osiguranje sa cc kaze prikupi sve papire plati ravun ako budu trazili pa posalji imas osiguranje kod nas...otvorili smo file ...
Pokupio novo auto...sad planiram gdje cu sutra...ko ha jebe jedan je zivot
- exliberal-ex
#2891 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Nisi mene prozivao ali jesi mustafu sto je slikao kako ti rece siromahe.HardcoreMX wrote:jaro de kvotiraj, taman sam kreno da postiram slike, ali srecom opazi ovaj tvoj post koji me razuvjerio i uvjerio da bi to bilo spustanje na tvoj nizak nivo komunikacije ..gdje nadje taj vokabular, zar te nije oplemenio Curacao..odakle crpis tolike frustracije, imam osjecaj kao da na godisnji nisi uspio dalje od susjedne mahale..ok, razumijem da si se pronasao u mom dojmu..evo ako ce ti biti lakse, imam ipak i jedan pozitivan utisak..prst gore za tvoj brod na prethodnoj strani..zaista lijepa panorama..exliberal-ex wrote:Hardcore
Ja pisem ovdje utiske sa putovanja, nije sve uvijek po mjeri ali ako se nepomaknes iz mahale nikad neces otkrit ljepotu svijeta.
Za mene se nesikiraj, ja sam cak i sa ovim obijanjem auta imao prijatno iskustvo sa ljudima koji su dosli da pomognu..od policije do ovih iz rent a car...maloprije dok smo cekali za novo auto sretnemo par iz toronta sto imaju ovdje kucu 12 godina i oni ostali iznenadjeni
- HardcoreMX
#2892 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
covjek se sam prozove nikako drugacije..ali fakat ne mogu da vjerujem da nisi skonto sto sam reko...sustina je da ako ti je na landscape toliko dosadno i bezlicno nesto zabiljeziti osim unijeti se u facu nekom siromahu onda ti je bolje ostati u metropoli koja uvijek nudi neke turisticke atrakcije..exliberal-ex wrote: Nisi mene prozivao ali jesi mustafu sto je slikao kako ti rece siromahe.
Ja pisem ovdje utiske sa putovanja, nije sve uvijek po mjeri ali ako se nepomaknes iz mahale nikad neces otkrit ljepotu svijeta.
Za mene se nesikiraj, ja sam cak i sa ovim obijanjem auta imao prijatno iskustvo sa ljudima koji su dosli da pomognu..od policije do ovih iz rent a car...maloprije dok smo cekali za novo auto sretnemo par iz toronta sto imaju ovdje kucu 12 godina i oni ostali iznenadjeni
a hoce ukrasti na tom Curacau, to je cudo jedno..ti si jos dobar..meni su ukrali camac..oni pirati..tolika frka, nisam stigo na forumu objaviti jbg..srecom naisla obalna straza..da si me pito ranije savjet bi ti dao da pazis na lokacije..ne vjeruj strancima iz toronta..prvo bi u njih sumnjo..
- exliberal-ex
#2893 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Sjeverni dio ostrva plaza Klein Knip

Jedan od kruzera u utrasnjem bayu

Little Curacao, malo nenaseljeno ostrvo izmedju Curacao i Bonnare ostrva, prvi stop za robove koje su dovodili ....prazno ko mjesec

Ostatci starog nasukanog broda

I malo svjeziji

Zapadni dio gdje brodovi mogu pristanut

Jedan od kruzera u utrasnjem bayu

Little Curacao, malo nenaseljeno ostrvo izmedju Curacao i Bonnare ostrva, prvi stop za robove koje su dovodili ....prazno ko mjesec

Ostatci starog nasukanog broda

I malo svjeziji

Zapadni dio gdje brodovi mogu pristanut

- exliberal-ex
#2894 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ja u sustini neslikam ljude jedino ako su neke religiozne proslave...sto neznaci da mnogi to rade sto je ok...ja vise slikam prirodu ili okolinuHardcoreMX wrote:covjek se sam prozove nikako drugacije..ali fakat ne mogu da vjerujem da nisi skonto sto sam reko...sustina je da ako ti je na landscape toliko dosadno i bezlicno nesto zabiljeziti osim unijeti se u facu nekom siromahu onda ti je bolje ostati u metropoli koja uvijek nudi neke turisticke atrakcije..exliberal-ex wrote: Nisi mene prozivao ali jesi mustafu sto je slikao kako ti rece siromahe.
a hoce ukrasti na tom Curacau, to je cudo jedno..ti si jos dobar..meni su ukrali camac..oni pirati..tolika frka, nisam stigo na forumu objaviti jbg..srecom naisla obalna straza..da si me pito ranije savjet bi ti dao da pazis na lokacije..ne vjeruj strancima iz toronta..prvo bi u njih sumnjo..
Sad je upravo obalna straza zajedno sa helikopterom vojnim zaustavila 6 jet set trkaca...ruke podigli sve vis...odmah preko puta Renesance
Nema 15 min od toga nestigoh uslikat, a ovi iz toronta...penzioneri zive u ili pored blue bay golf resort..kucu kupili
-
dezurni_ucenik
#2895 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
exliberal-ex wrote: Ja u sustini neslikam ljude jedino ako su neke religiozne proslave...sto neznaci da mnogi to rade sto je ok...ja vise slikam prirodu ili okolinu
Sad je upravo obalna straza zajedno sa helikopterom vojnim zaustavila 6 jet set trkaca...ruke podigli sve vis...odmah preko puta Renesance
Nema 15 min od toga nestigoh uslikat, a ovi iz toronta...penzioneri zive u ili pored blue bay golf resort..kucu kupili
Imas li slika sa ravne gore?
- exliberal-ex
#2896 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Nikad bio....zasto pitasdezurni_ucenik wrote:exliberal-ex wrote: Ja u sustini neslikam ljude jedino ako su neke religiozne proslave...sto neznaci da mnogi to rade sto je ok...ja vise slikam prirodu ili okolinu
-
dezurni_ucenik
#2897 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
exliberal-ex wrote:Nikad bio....zasto pitasdezurni_ucenik wrote:exliberal-ex wrote: Ja u sustini neslikam ljude jedino ako su neke religiozne proslave...sto neznaci da mnogi to rade sto je ok...ja vise slikam prirodu ili okolinu
Znas ti dobro.
- exliberal-ex
#2898 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Neznam objasnidezurni_ucenik wrote:exliberal-ex wrote:Nikad bio....zasto pitasdezurni_ucenik wrote:
Znas ti dobro.
-
dezurni_ucenik
#2899 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Offtopicimo bezveze. A znas sto te pitam to.
Last edited by dezurni_ucenik on 28/03/2019 00:46, edited 1 time in total.
- exliberal-ex
#2900 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ovdje sam....okrece mi sliku neznam zastoHardcoreMX wrote:covjek se sam prozove nikako drugacije..ali fakat ne mogu da vjerujem da nisi skonto sto sam reko...sustina je da ako ti je na landscape toliko dosadno i bezlicno nesto zabiljeziti osim unijeti se u facu nekom siromahu onda ti je bolje ostati u metropoli koja uvijek nudi neke turisticke atrakcije..exliberal-ex wrote: Nisi mene prozivao ali jesi mustafu sto je slikao kako ti rece siromahe.