MAN-lion's coach wrote:niko_niko_kao_ja wrote:ma jasta, a ove grandovke sto paradiraju gradom haman u gacicama i grudnjacima su super cool obucene.
What to wear?
Well,nothing to wear....
What to wear???
Moderator: anex
- niko_niko_kao_ja
#2876 Re: What to wear???
- alica.k
#2877 Re: What to wear???
ja zapravo nisam uopste drugacija.
ali postujem kad neko jeste.
a facepalm zato sto, kao sto sam vec rekla, ovdje su svi brzi da po svom licnom misljenju popljuju sve za sta misle da ne valja.
ali postujem kad neko jeste.
a facepalm zato sto, kao sto sam vec rekla, ovdje su svi brzi da po svom licnom misljenju popljuju sve za sta misle da ne valja.
-
surajaa
#2878 Re: What to wear???
Niko to nikad, bar na ovoj temi nije doveo u pitanje, kad si se vec dotakla pevaljki i Granda, surfajuci naletih na fotografije s Breninog nedavno odrzanog koncerta...ou maj gadniko_niko_kao_ja wrote:ma jasta, a ove grandovke sto paradiraju gradom haman u gacicama i grudnjacima su super cool obucene.
Da se novcem ne kupuje dobar stil, jasno je, no sasvim je jasno i da bez novca ne mozes graditi stil, u prilog prvoj tvrdnji, vrlo plastican primjer...

Nakon 30 godina bogate karijere, odrzala je koncert i uz silnu svitu frizera, stilista, sminkera uspjela je da od cijele sebe pokaze najgore, ako nista od njenog starog sjaja, ostalo je tijelo u dobroj fizickoj kondiciji, lice je narusila brojnim i nestrucno obavljenim plasticnim operacijama, ali Boze, pa ta zena nikada, ali bas nikada nije imala dobar stil, ni na vrhuncu svoje karijere, ni sada kad se smatra za jednu od najuspjesnijih i najbogatijih zena na Balkanu...

Na njoj su svi skupi komadi, no djeluju tako ofucani i jeftini da pomislis da se oblacila na nekom beogradskom buvljaku...Necu se vise baviti njom, nebitna mi je, no ovo povlaci pitanje u mojoj glavi.
Svjesna da nismo nikakva modna meka i da su moda i modna desavanja na vrlo niskim granama, ali zanima me da li postoji neko s nase BH javne scene za koga se moze reci da ima dobro izgradjen stil...prevrcem po glavi, ali ne mogu izdvojiti ni jednu nasu glumicu, manekenku, voditeljicu, pjevacicu cicji stil se moze prepoznati kao dobar, drugaciji, originalan, grijesim li
- Cholina_Lokica
#2879 Re: What to wear???
Sreca pa nam je japanski streetstyle jako bitan

- wewa
#2880 Re: What to wear???
a i Brena je tu ne'djeCholina_Lokica wrote:Sreca pa nam je japanski streetstyle jako bitan![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#2881 Re: What to wear???
Ma hajd nju i mogu halalit, ali raspravu o japancima jokwewa wrote:a i Brena je tu ne'djeCholina_Lokica wrote:Sreca pa nam je japanski streetstyle jako bitan![]()
![]()
- wewa
#2882 Re: What to wear???
to ti je zato sto si ogranicena... znam, jer sam ja zatucanaCholina_Lokica wrote:Ma hajd nju i mogu halalit, ali raspravu o japancima jokwewa wrote:a i Brena je tu ne'djeCholina_Lokica wrote:Sreca pa nam je japanski streetstyle jako bitan![]()
![]()
Ona je ako nista blize
- Cholina_Lokica
#2883 Re: What to wear???
Blago nama, zato se i volimo

- wewa
#2884 Re: What to wear???
najvise!Cholina_Lokica wrote:Blago nama, zato se i volimo![]()
- wewa
#2886 Re: What to wear???
sto si bona ljubomorna?*mima* wrote:aaauuuuufffff
-
Gospoda Ministarka
#2887 Re: What to wear???
Mozda, Dona Aressurajaa wrote:zanima me da li postoji neko s nase BH javne scene za koga se moze reci da ima dobro izgradjen stil...

- Allenass
#2888 Re: What to wear???
Ja bih voljela da joj dotaknem kosu, samo da se uvjerim da je osim što izgleda kao beživotna isušena slama takva i pod rukama.Gospoda Ministarka wrote:Mozda, Dona Aressurajaa wrote:zanima me da li postoji neko s nase BH javne scene za koga se moze reci da ima dobro izgradjen stil...
![]()
-
surajaa
#2889 Re: What to wear???
Ako te bas zanima, frizer mi je rekao da ima tako jaku kosu da moze da je przi do besvijesti, ja kazem, samo dok jednom ne bukne ta hidrogenska bomba na glaviAllenass wrote:Ja bih voljela da joj dotaknem kosu, samo da se uvjerim da je osim što izgleda kao beživotna isušena slama takva i pod rukama.Gospoda Ministarka wrote:Mozda, Dona Aressurajaa wrote:zanima me da li postoji neko s nase BH javne scene za koga se moze reci da ima dobro izgradjen stil...
![]()
-
Gospoda Ministarka
#2890 Re: What to wear???
Kompletna njena pojava, od "sexy"pogleda, make up-a, napucenih usnica je za umrijet od smijeha.
- Lipstick Jungle
#2891 Re: What to wear???
meni je kod nje najjaca olovka za usne,
onako smedja

onako smedja
- Allenass
#2892 Re: What to wear???
Ma ovo je već isprženo do besvijesti. Izgleda da i besvijest ima granicesurajaa wrote:Ako te bas zanima, frizer mi je rekao da ima tako jaku kosu da moze da je przi do besvijesti, ja kazem, samo dok jednom ne bukne ta hidrogenska bomba na glavi
Što otračasmo ženu
-
Gospoda Ministarka
#2893 Re: What to wear???
Je li javna licnost ili ne?Allenass wrote:Što otračasmo ženu
Jooj ima ona jedna iz Srbije, ne mogu joj se sjetiti imena, ruzna ko davo, nesto poput Done Ares, velik nos, celo, tanke usnice...
Last edited by Gospoda Ministarka on 25/10/2011 15:02, edited 1 time in total.
- Allenass
#2894 Re: What to wear???
Meni su da prostiš sve takve, ne razlikujem ihGospoda Ministarka wrote:Je li javna licnost ili ne?Allenass wrote:Što otračasmo ženu![]()
Jooj ima ona jedna iz Srbije, ne mogu joj se sjetiti imena, ruzna do zla Boga, nesto poput Done Ares, velik nos, celo, tanke usnice...
- male_okice
#2895 Re: What to wear???
sto se tice mode ja vjerujem svojoj mami
ili barem onome sta kaze a to je: nemoj pratiti modu nosi ono sto ti dobro stoji. Zena je krojac sa preko 20 godina radnog iskustva i stvarno mi je uvijek bila uzor sto se tice oblacenja jer je uvijek lijepo skladno obucena ne previse napadno ali uvijek na neki nacin prava ona sexy elegancija.
Eh sad ne podrzavam previse napadno oblacenje ni kod muskaraca ni kod zena, valjda bi covjek trebao svojom inteligencijom ili unutrasnjom ljepotom da kazem da plijeni paznju a ne oblacenjem. A sto se tice Tokio-a nije mi bas normalno taj njihov fazon mislim zar bi se iko od nas onako obukao na posao ili otisao djetetu na roditeljski? Bas bi to voljela da vidim, a ni ove Grandovke ne bih uzimala za uzore sto se tice stila elegancije ili bilo cega to je fazon izbaci dupe i sise i dobro je. Covjek treba da se osjeca prvo u svojoj vlastitoj kozi dobro a pa ce i obicna majica i farmerke izgledati super na njemu. Ako to nije slucaj onda dzaba sve kolekcije svijeta. Takodjer sto se tice modnih casopisa ko su fakat oni da meni odredjuju sta je in a sta out kad samo vidim one anoreksicne klinke po onim pistama ma daj pa valjda bi svi trebali onda onako izgledati i zivjeti od 2 mrkve i 4 smrkanja kokaina dnevno ako zelimo da se uklopimo u modu, ili ona Anna Wintour pa zena zadnjih 40 godina ima istu frizuru koja joj jos pritom vala i ne stoji sto ona ne promjeni malo imidz ili ne prati modu...
-
Gospoda Ministarka
#2896 Re: What to wear???
NadohAllenass wrote:Meni su da prostiš sve takve, ne razlikujem ihGospoda Ministarka wrote:Je li javna licnost ili ne?Allenass wrote:Što otračasmo ženu![]()
Jooj ima ona jedna iz Srbije, ne mogu joj se sjetiti imena, ruzna do zla Boga, nesto poput Done Ares, velik nos, celo, tanke usnice...

Goga Sekulić

- wewa
#2897 Re: What to wear???
ja plahih tapetaaaaaaaaaa
-
surajaa
#2898 Re: What to wear???
Ne bih da se tema pretvori u olajavanje "poznatih faca", ali mi u BiH zaista nemamo nikoga koga bi uzeli za cestit primjer, nikakav reprezentativni roll model...
Lude ste s komentarima o Doni Ares, ta olovka za usne joj je inace valjda slaba tacka
A nju ne smijem zaboravit, a geldala sam nedavno, cini mi se na Red carpet (nova tv) reportaza, u kojoj je iznijela sav kičeraj i šund svog ormara, cipele, haljine, torbe zvucnih brand-ova, ali i uz najbolju volju ne mozes sastavit kombinaciju da valja, pa da se roknes...

sminka joj je inace, predivna
o sebi na upot novinara, kaze:
Ne plašiš se da ćeš sa istim izgledom postati demodirana?
Branka Sovrlić: Pa, ja sam uvek u trendu i ne izlazim iz mode! Imam dugu, pravu kosu, sasvim prirodnu. Kad je u modi kovrdžava, ja je navijem i za čas izgledam po poslednjoj modi! Ne moram da radim na sebi ništa radikalno. Neki mi kažu da bi trebalo da skratim kosu. Najčešće mi to govore koleginice koje su svoju nadogradile! Ne vidim u tome nikakav smisao. Zar da skratim kosu da bih je posle nadogradila? Pa to je potpuno blesavo!
Lude ste s komentarima o Doni Ares, ta olovka za usne joj je inace valjda slaba tacka
A nju ne smijem zaboravit, a geldala sam nedavno, cini mi se na Red carpet (nova tv) reportaza, u kojoj je iznijela sav kičeraj i šund svog ormara, cipele, haljine, torbe zvucnih brand-ova, ali i uz najbolju volju ne mozes sastavit kombinaciju da valja, pa da se roknes...

sminka joj je inace, predivna
o sebi na upot novinara, kaze:
Ne plašiš se da ćeš sa istim izgledom postati demodirana?
Branka Sovrlić: Pa, ja sam uvek u trendu i ne izlazim iz mode! Imam dugu, pravu kosu, sasvim prirodnu. Kad je u modi kovrdžava, ja je navijem i za čas izgledam po poslednjoj modi! Ne moram da radim na sebi ništa radikalno. Neki mi kažu da bi trebalo da skratim kosu. Najčešće mi to govore koleginice koje su svoju nadogradile! Ne vidim u tome nikakav smisao. Zar da skratim kosu da bih je posle nadogradila? Pa to je potpuno blesavo!
-
♥ Julianna ♥
#2899 Re: What to wear???
wewa wrote: to ti je zato sto si ogranicena... znam, jer sam ja zatucana
Brankin make up je totalno che che!
- swirl
#2900 Re: What to wear???
Pa nije bas da nikoga nemamo. Meni se npr. licno svidja stil oblacenja Lidije Korac. Od frizure, cipela, i garderobe, pa cak i aksesoara koje nosi, meni ona super izgleda.