Throttle wrote:U Zenici mi je Central osiguranje dalo istu ponudu kao Camelia i Triglav. Ima jeftinijih
Posalji mi ko je jeftiniji u ZE.. Mene trenutno najvise jeb* sto nemam 50% nego sam tek na 20% :/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Throttle wrote:U Zenici mi je Central osiguranje dalo istu ponudu kao Camelia i Triglav. Ima jeftinijih
Sta ce ti u novcaniku=?sheilak wrote:Neka uvedu meni ova papirna ide na zivce da kazem jer je prevelika da mi stane u novcanik a vlasnicka svejedno ionako je kuci (r)
Pa treba biti uz tebe ne u autuSodom1 wrote:Sta ce ti u novcaniku=?sheilak wrote:Neka uvedu meni ova papirna ide na zivce da kazem jer je prevelika da mi stane u novcanik a vlasnicka svejedno ionako je kuci (r)
A kad ukradu auto nek dobiju i saobracajnu gratis? (r)noviclan wrote:Ma ono kad ukradu novcanik nek' idesve u paketuš
Pa ne govorim za pezoa jer u njoj nece ni biti saobracajnaThrottle wrote:A ko ce Pezoa ukrast
Ma dadzbine me i ne zanimaju nego me zanima oko bonusa da ne budem na kraju imao 2 registrovana auta i to da mi na novom ne bude bonusskafiskafsnjak wrote:Dadzbine drzavi ne mozes "prenjeti". Polisu prekines - na taj nacin ti se "oslobodi" bonus i dobijes povrat novca.
pa sta ja znam. Odjavis stari auto, vratis table i ne vozas ga ,a na novi bonus prebacis.sheilak wrote:Ma dadzbine me i ne zanimaju nego me zanima oko bonusa da ne budem na kraju imao 2 registrovana auta i to da mi na novom ne bude bonusskafiskafsnjak wrote:Dadzbine drzavi ne mozes "prenjeti". Polisu prekines - na taj nacin ti se "oslobodi" bonus i dobijes povrat novca.
I da ako ima neke veze auto se uvozi iz vana pa bi bila prva registracija ovdje
Novog vlasnika starog auta nisam jos nasao tako da pitaj boga koliko ce ovaj biti kod mene dok ga ne prodam (r)
Hoces kupiti auto?skafiskafsnjak wrote:Najjednostavnije je da odjavis stari ako ga ne prodas prije i eto.
Jednostavno je, istovremeno jedan bonus ne ide na dva auta i to je to.
Znaci odjavis stari , registrujes novi. Ili prvo prodas stari , pa odjavis i reg novi.
Hvala haha. Dosta mi jedno.sheilak wrote:Hoces kupiti auto?skafiskafsnjak wrote:Najjednostavnije je da odjavis stari ako ga ne prodas prije i eto.
Jednostavno je, istovremeno jedan bonus ne ide na dva auta i to je to.
Znaci odjavis stari , registrujes novi. Ili prvo prodas stari , pa odjavis i reg novi.(r)
sheilak wrote:Danas zavrsio registraciju 655 sve sa tehničkim i neka automobilska asistencija standard koja kosta 25 maraka
Inace je Triglav osiguranje
E za tu asistenciju pise aktivirati na stranici Triglava al nema nigdje opcija aktivacije
Zvao njihovu podrsku slovenac na nasem rece da imaju problema sa stranicom da probam za jedno sat al sve isto nema nigdje opcije (r)
Bakir1 wrote:Turbo pezejac

Sto ovako?bitanga_sa_otesa wrote:masala
kako mislis sto?basicm wrote: Sto ovako?
Aaa prikolicabitanga_sa_otesa wrote:kako mislis sto?basicm wrote: Sto ovako?
lijevo je prikolica,desno auto