Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Rimljanka

#2876 Re: Sarajevo shoping

Post by Rimljanka »

Sicily wrote:
Deep red wrote:Pa to je baš približno onom što tražim
Image
Čak mi se svidjaju i druge dvije boje, nadam se da su već stigle kod nas. Štikla oko 8cm :thumbup: Još da su nude bile bi savršene, ali svejedno mi se sviđaju. Nav_girl hvala ti puno!
Irm@, divna ti je haljina!
Slicne mozes naci u Importanne-u u onoj prodavnici na prvom spratu, lijevo od stepenica... Velur, mrvicu vise zaobljene u odnosu na ove na slici, a stikla je ovakva, 7-8 cm... Ja sebi kupila crne, ostale su jos svijetlo-ljubicaste (znam da te ne bi :D ), ali ima i ova neka bez nijansa...

Koliko kostaju te u Importane??
Deep red

#2877 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

One u Mangu otpisujem, probala-kao u oklop da sam nogu stavila. Strasno su neudobne, plus naprijed previse plitke, vire mi prsti. U Importane nisam jos isla, mozda danas svratim.
Ako jos neko ima prijedlog...
adis.p

#2878 Re: Sarajevo shoping

Post by adis.p »

Gdje ima finih muskih stvari, aa da su snizene(a i ne moraju bit :mrgreen: ).. imam u planu u subotu cijeli dan hodat da uzmem nesto za sebe, pa pomagajtee :D :D
radenska

#2879 Re: Sarajevo shoping

Post by radenska »

Kako se zove ona prodavnica muske odjece u BBi, mislim da je Jordie-s, tu ima fine muske odjece po niskim cijenama ako nisi previse krupan ;-)
bez_ideje

#2880 Re: Sarajevo shoping

Post by bez_ideje »

Citava Mango kolekcija onih cipela sa platformom je neudobna grozno...(one sa drvenim djonom )...
Imaju 2 divna blejzera,al su 100 KM.....previse za blejzer sto se mene tice
Dobra im je nova kolekcija torbi.......al kako rekoh ne dam 120 KM za skaj.........sve fino izgleda,al ja za Mango cekam snizenja......
Deep red

#2881 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

bez_ideje wrote:Citava Mango kolekcija onih cipela sa platformom je neudobna grozno...(one sa drvenim djonom )...
Imaju 2 divna blejzera,al su 100 KM.....previse za blejzer sto se mene tice
Dobra im je nova kolekcija torbi.......al kako rekoh ne dam 120 KM za skaj.........sve fino izgleda,al ja za Mango cekam snizenja......
I meni se torbe dopadaju, al za te pare mogu kupiti koznu.
Garant smo gledale iste blejzere, ja za koju sam god stvarcicu krenula 100 KM :run:
U Azelu je rasprodaja, ako nekoga zanima, imaju lijepe ravne kozne cizme u Titovoj, crne, blago namrskane, bez ikakvih detalja 120 KM, br.37. Ja ne probah, bojim se biće mi dobre, pa cu ih morati kupiti :lol:
rossonera

#2882 Re: Sarajevo shoping

Post by rossonera »

Dobre su torbe u mangu skroz, al malo su mi poskupe, ja bih neku jeftiniju varijantu crne torbe, ima li igdje? :-D
delirium.sa

#2883 Re: Sarajevo shoping

Post by delirium.sa »

rossonera wrote:Dobre su torbe u mangu skroz, al malo su mi poskupe, ja bih neku jeftiniju varijantu crne torbe, ima li igdje? :-D
U Carpisi je na sniženju bilo odličniiih, ne znam ima li još :)
CherryLips

#2884 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Joj kako sam ja dobrih torbi uzela u Carpisi na snizenju,nista mi draze kad lijepu stvar jeftino kupim...:)
Nego ima li gdje muskih kracih mantila?
sorei

#2885 Re: Sarajevo shoping

Post by sorei »

u caprisu zavirila kad je ostalo ono što niko nije ni kupio :-)

trebala bih crnu, veću torbu, oštrih rubova i da nije više od 100-120 KM?
Spajz

#2886 Re: Sarajevo shoping

Post by Spajz »

Zna li neko kakva su odijela u Jordie s-u u Alti...Kakvog su sastava i kakve su cijene ?!?!?!
Zvoncica123

#2887 Re: Sarajevo shoping

Post by Zvoncica123 »

Ne znam da li se meni cini ili su tete koje rade u Makroviti neljubazne.
Ima li kod nas kupiti negdje Muscovado ali da je taman (gledala sam RUdolfa neki dan, i njegov je kao kakao taman)
alica.k

#2888 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Zvoncica123 wrote:Ne znam da li se meni cini ili su tete koje rade u Makroviti neljubazne.
Ima li kod nas kupiti negdje Muscovado ali da je taman (gledala sam RUdolfa neki dan, i njegov je kao kakao taman)
ne cini ti se. posebno ona starija sto ima...
Zvoncica123

#2889 Re: Sarajevo shoping

Post by Zvoncica123 »

alica.k wrote:
Zvoncica123 wrote:Ne znam da li se meni cini ili su tete koje rade u Makroviti neljubazne.
ne cini ti se. posebno ona starija sto ima...
Dobro je vec sam mislila da sam ja preosjetljiva. Prvo me ubjedjuje da cijena spiruline nije nikad bila ispod 60km ida garant ja ne znam sta sam pila jer su promjenili naljepnice. To je samo jedan biser, dosta mi ih je vise. Svakako sam i qinou, bulgur i ostalu raju prestala kod njih kupovati ima u DM, kupujem jos samo ruzinu kremu i spirulinu, ima oboje na feelunique, ima i lovelula.com svasta a cijena shippinga je ok. Vozdra Makrovita. uhhh morala sam se ispuhati.
alica.k

#2890 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

ja te potpuno razumijem. ja dodjem tamo da potrosim svoje pare, a ona mi tersa jer mi nije odma dala sta sam trazila. dok sam kupovala u onoj makroviti na cvili nikad se ovakve stvari nisu desavale, tamo je radila jedna divna zena, i ponekad ta doktorica sto drzi makrovitu. a ovdje u bbi :-) drske su strasno, a pogotovo ta starija.
ona me napala jer sam htjela agave sirup, a ona me ubjedjuje da uzmem jecmeni slad...
Zvoncica123

#2891 Re: Sarajevo shoping

Post by Zvoncica123 »

alica.k wrote:ja te potpuno razumijem. ja dodjem tamo da potrosim svoje pare, a ona mi tersa jer mi nije odma dala sta sam trazila. dok sam kupovala u onoj makroviti na cvili nikad se ovakve stvari nisu desavale, tamo je radila jedna divna zena, i ponekad ta doktorica sto drzi makrovitu. a ovdje u bbi :-) drske su strasno, a pogotovo ta starija.
ona me napala jer sam htjela agave sirup, a ona me ubjedjuje da uzmem jecmeni slad...
Ta starija je grozna.
Dragi moj internet i online kupovina, barem ne moram da ih gledam.
Aa cvrsto sam odlucila da pocnem zdravo zivjeti uz organske, prirodne, ekoloski prihvatljive i slicne stvarcice, a makrovita me iznervirala :)
LilBoom

#2892 Re: Sarajevo shoping

Post by LilBoom »

Zvoncica123 wrote:
alica.k wrote:ja te potpuno razumijem. ja dodjem tamo da potrosim svoje pare, a ona mi tersa jer mi nije odma dala sta sam trazila. dok sam kupovala u onoj makroviti na cvili nikad se ovakve stvari nisu desavale, tamo je radila jedna divna zena, i ponekad ta doktorica sto drzi makrovitu. a ovdje u bbi :-) drske su strasno, a pogotovo ta starija.
Ta starija je grozna.
Dragi moj internet i online kupovina, barem ne moram da ih gledam.
Aa cvrsto sam odlucila da pocnem zdravo zivjeti uz organske, prirodne, ekoloski prihvatljive i slicne stvarcice, a makrovita me iznervirala :)
jest stvarno su neljubazni... a meni je jos gora ona druga makrovita i balavica koja radi tu, stvarno sto kazes dodjes da potrosis pare a ono te jos gleda poprijeko.
anelie

#2893 Re: Sarajevo shoping

Post by anelie »

http://www.lindex.com/eu/6760845/?styleId=22227800

ima li ovih kod nas?kakve su generalno hlace u lindexu?razvuku li se nakon nekoliko pranja,kako stoje?
djetelina_

#2894 Re: Sarajevo shoping

Post by djetelina_ »

bilo je i kod nas raznih boja samo ne znam ima li ih jos
ako ti sta znaci mogu ti sutra javiti posto mi je usput pa cu baciti pogled :D
inace sve sto sam kupila u lindexu je odlicno, a poslije pranja se ne razvlaci, boja je ista tj ne blijede stvari.
anelie

#2895 Re: Sarajevo shoping

Post by anelie »

hvala puno,javi ovdje ako vidis,moze i na pp :)
djetelina_

#2896 Re: Sarajevo shoping

Post by djetelina_ »

:thumbup:
king1koopa

#2897 Re: Sarajevo shoping

Post by king1koopa »

Je li zna neko gdje se mogu naci pertle u boji za kupiti u Sarajevu? Hvala.
mirnisan

#2898 Re: Sarajevo shoping

Post by mirnisan »

treba mi zenski kaput za stariju osobu.ima li gdje snizenja u gradu?
niko_niko_kao_ja

#2899 Re: Sarajevo shoping

Post by niko_niko_kao_ja »

mirnisan wrote:treba mi zenski kaput za stariju osobu.ima li gdje snizenja u gradu?
Mardi prodavnice sad imaju snizenje.
hocunecu

#2900 Re: Sarajevo shoping

Post by hocunecu »

mirnisan wrote:treba mi zenski kaput za stariju osobu.ima li gdje snizenja u gradu?
mitex
Post Reply