Bio si stariji od njega, ali ti to ni poslije 20 god ne brani da bildas svoh ego luzerskim pricama kako ste bitni jer ste Hadzicu pucali klempe! Toliko os tome ko je kakva osoba i ko je kakve inteligencije...Repetitor wrote:Dobro te je ba 16-ventilski gorane.
Idi tamo na podforum o autima i prosipaj pamet koju si pokupio na google.
Svi smo u krivu samo si na pravom putu.
I nisam ja rek'o da sam Hadzicu puc'o klempe,jer ja sam ipak stariji od njega dosta,nije mi bio raja a na kraju krajeva ne priliči mi da nekome pucam klempe.
Ali želim da ti kazem,da nije bilo momaka poput Remzije,Muhe,Himze,Kalema i drugih,koji su rahmetli,a bili vršnjaci njegovi i isto momčići od 17+ godina,a danas su pod zemljom,ne bi vala ni takvi ko ti čuvari skladišta humanitarne pomoći niti kojekakvi filozofi i pametnjakovići,sigurno se latili puške u samom početku rata.Danas njihove porodice nemaju ništa,osim možda neke boračke penzije.Damir Hadžić i njegov mentor Slučajni Prolaznik,danas ne znaju šta više imaju.
Ali to sigurno nije zarađeno poštenim radom,a ovi koji dadoše svoje živote nisu se za to borili.Vidim i ti čuvao skladišta humanitarne pa sigurno si na istoj frekvenciji po pitanju klepanja kao i oni,samo što je razlika izmedju vas,ti si mali miš za njih,a oni su tvoj uzor.
Ali eto danas ste spremni na sav glas da palamudite kako je trebalo i kako niko ne valja samo vi valjate.
Ne priliči ti da ljudima daješ i nadjevaš nikakve karakteristike niti epitete,jer odakle ti znaš ko se nalazi sa druge strane?
Ali eto to i više nego dovoljno govori o samom tebi kakav si kao osoba.
Uostalom,ja nemam šta sa tobom da raspravljam,ti si svoj nivo inteligencije i rasprave pokazao u nekoliko postova.
Uživaj,živio.
Da ti ponovim pitanje, sta je Damir Hadzic bio, sta je imao i ko mu je bio mentor prije 20 god da bi pucanje klempi bilo nesto cime se danas hvalis?
Ti si, bas k'o i onaj drugi sveprisutni sveznadar i specijalista za humanitarna skladista, bio prorok pa si znao sta ce bit' za 20 godina i koliko ce nakrast da ti to bude opradvanje da mu prije 20 god pucate klempe! Sta bi bilo opravdanje da nije postao ministar i da nije krao, kao sto mnogi nisu, a pucali ste im klempe?!?!