Hvala.sarajev_o wrote:dapritchard wrote:Je l' studentska još uvijek radi samo do 12?
Trebali su produžiti radno vrijeme dok je upis.
Hvala.sarajev_o wrote:dapritchard wrote:Je l' studentska još uvijek radi samo do 12?
Dokad radi studentska zavisi od toga na kojem si odsjeku.pritchard wrote:Hvala.sarajev_o wrote:dapritchard wrote:Je l' studentska još uvijek radi samo do 12?
Trebali su produžiti radno vrijeme dok je upis.
Da li se tih 30 KM mora platiti svakako i gdje taj novac ide? Odakle ti info.?ema_ wrote:Evo da i ovdje prenesem, raji kojoj treba potvrda o školovanju, a još nisu upisani u godinu, mogu dobiti potvrdu kad plate 30 kaem
Znam,ali dok ne počne nastava (još sutra) svima nam je od 10-12,bez obzira na odsjek.Rosebud_ wrote:
Dokad radi studentska zavisi od toga na kojem si odsjeku.
nepredvidiva wrote:Da li se tih 30 KM mora platiti svakako i gdje taj novac ide? Odakle ti info.?ema_ wrote:Evo da i ovdje prenesem, raji kojoj treba potvrda o školovanju, a još nisu upisani u godinu, mogu dobiti potvrdu kad plate 30 kaem
Hvala![]()
nevermind...Critty Bo wrote:Da ne zna neko slucajno raspored za 2. godinu na Orijentalistici? Ili bar kad treba doci. Jos nista nisu izbacili
Na A1 odsjeku, koji ti je prvi, tamo ides.antropolog wrote:na prijemu studenata u pon u 11 sati, ja kao student koji studira dp na koji odsjek da odem, gdje ce mi biti index, na slavistici ili romanistici ?
I uvijek isto, oglasna im izgleda za neku stvar sluzi. I na anglistici ne mogu jos da se potpisem za grupu na vjezbama jer ne znam sta mi oni ANAMO spremaju. Al hajde i to, al' kad cu doc'?alica.k wrote:nevermind...Critty Bo wrote:Da ne zna neko slucajno raspored za 2. godinu na Orijentalistici? Ili bar kad treba doci. Jos nista nisu izbacili
neam pojma
Hvala Critty BoCritty Bo wrote:Na A1 odsjeku, koji ti je prvi, tamo ides.antropolog wrote:na prijemu studenata u pon u 11 sati, ja kao student koji studira dp na koji odsjek da odem, gdje ce mi biti index, na slavistici ili romanistici ?
Jesam.antropolog wrote:Mislim da nećemo, samo prijam.
P. jesi ti na romanistici ?
ako nisi prvacic, haman 19.volume wrote:Zna li neko kad pocinje upis ?
Identican slucajCritty Bo wrote:I uvijek isto, oglasna im izgleda za neku stvar sluzi. I na anglistici ne mogu jos da se potpisem za grupu na vjezbama jer ne znam sta mi oni ANAMO spremaju. Al hajde i to, al' kad cu doc'?alica.k wrote:nevermind...Critty Bo wrote:Da ne zna neko slucajno raspored za 2. godinu na Orijentalistici? Ili bar kad treba doci. Jos nista nisu izbacili
neam pojma![]()
Smijesno.