Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
karanana

#2876 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

ocekujem jedan depozit od barem 5 tisuca na saranovicev racun u znak zahvalnosti od FKS.

ko je bio, znat ce o cemu pricam.
KPNCTNJAH

#2877 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Moras se ti javiti :-D Prvih 20 minuta vrlo dobro, ostalo truba... imali smo puno nesto kornera, a Olimpik nijedan ja mislim, ali djaba kad oni ne znaju ubaciti kako treba... oko 5000 na stadionu
Fordas

#2878 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

karanana wrote:ocekujem jedan depozit od barem 5 tisuca na saranovicev racun u znak zahvalnosti od FKS.

ko je bio, znat ce o cemu pricam.
Utakmica je bila :lol: :lol: :lol: ono mora da je neki bojkot jer ne igrati nikako 70 min je :shock: :shock: :shock:

Potez saranovica da ne puca je tuga i zalost :cry: :cry:
campa_xxx

#2879 Re: FK Sarajevo

Post by campa_xxx »

KPNCTNJAH wrote:Moras se ti javiti :-D Prvih 20 minuta vrlo dobro, ostalo truba... imali smo puno nesto kornera, a Olimpik nijedan ja mislim, ali djaba kad oni ne znaju ubaciti kako treba... oko 5000 na stadionu
Plafon 1500...Olimpik imao dvije 100% prilike da izjednaci, da su se napadaci malo bolje snasli kad su istrcali pred Alaima... :run:
IlijaLadin

#2880 Re: FK Sarajevo

Post by IlijaLadin »

Mene je Sarajevo razočaralo u nastavku. Gledao sam onaj meč na Tušnju. Jedino se vidjelo da je vezni red jak, ali bez puno efekta. Vidim da je situacija ista i u ostalim utakmicama nastavka.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2881 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

campa_xxx wrote:
KPNCTNJAH wrote:Moras se ti javiti :-D Prvih 20 minuta vrlo dobro, ostalo truba... imali smo puno nesto kornera, a Olimpik nijedan ja mislim, ali djaba kad oni ne znaju ubaciti kako treba... oko 5000 na stadionu
Plafon 1500...Olimpik imao dvije 100% prilike da izjednaci, da su se napadaci malo bolje snasli kad su istrcali pred Alaima... :run:
o kakvom ti plafnu pricas oko 3500 nas je bilo ba
Baltazar_khan

#2882 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

samo_ovaj_put

#2883 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

pa dobro
ne treba sad pretjerivati,nismo mi zeljovci da bubamo cifre
3000,od toga dvije na sjeveru
navijanje odlicno,igra jadna
lerdi

#2884 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

samo_ovaj_put wrote:pa dobro
Bilo je sigurno između 1500 i 2000 na istoku. Dosta je raje došlo u toku utakmice.
Fordas

#2885 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

samo_ovaj_put wrote:pa dobro
dvije na sjeveru i vise od dvije na ostalim tribinama, zar je to tesko skontati :?
Da hoce na svakoj utakmici biti ovoliko ja bih bio zadovoljan. Kako god, vise ljudi nego protiv modrice
totem

#2886 Re: FK Sarajevo

Post by totem »

Zanima me sto se tocno dogodilo u konjicu. Ako neko zna neka napise.
Fordas

#2887 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

registrovan danas i zanima ga sve o konjicu, e dobar si.... evo ide,ide.... ;-)
bordo gandalf

#2888 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

totem wrote:Zanima me sto se tocno dogodilo u konjicu. Ako neko zna neka napise.
isla masa u sumu da nabere jagoda i pojede je vuk..strasno jarane
Utokkha

#2889 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

totem wrote:Zanima me sto se tocno dogodilo u konjicu. Ako neko zna neka napise.
- udri bola'!
- nemojte me ba, molim vas...
Bijeli_sa

#2890 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

Bilo je u Konjicu, da je navijacka grupa Ultrasi, vjerovatno ugasena, kao i skripari...ali o tome cemo kada dodje vrijeme.

Nego nase Sarajevo igra sada 3 utakmice u gostima, Sloboda, Travnik, Laktasi... :lol: hohohohoho....ne znam zasto to mislim, ali ocekujem da ce Sarajevo bljesnuti u narednim utakmicama, iz ove 3 utakmice, po meni zadovoljan i sa 3 boda, jer ostali nece daleko otici, a i dolaze nam na kosevo, sa 6 vec pravimo dramu i sigurno drzimo titulu u nasim rukama, znaci 6 bodova, sampioni sasvim sigurno...sa 3...hmm depresija i borba do kraja....sa 0 o tome ne treba ni komentarisati.... Dali mi mozemo uzeti 6 ili 5 bodova u naredne 3 utakmice...???????? :-D
bordo gandalf

#2891 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Bijeli_sa wrote:Bilo je u Konjicu, da je navijacka grupa Ultrasi, vjerovatno ugasena, kao i skripari...ali o tome cemo kada dodje vrijeme.

Nego nase Sarajevo igra sada 3 utakmice u gostima, Sloboda, Travnik, Laktasi... :lol: hohohohoho....ne znam zasto to mislim, ali ocekujem da ce Sarajevo bljesnuti u narednim utakmicama, iz ove 3 utakmice, po meni zadovoljan i sa 3 boda, jer ostali nece daleko otici, a i dolaze nam na kosevo, sa 6 vec pravimo dramu i sigurno drzimo titulu u nasim rukama, znaci 6 bodova, sampioni sasvim sigurno...sa 3...hmm depresija i borba do kraja....sa 0 o tome ne treba ni komentarisati.... Dali mi mozemo uzeti 6 ili 5 bodova u naredne 3 utakmice...???????? :-D
Ako Bog da :D

Titula za Vedrana :thumbup:
Fordas

#2892 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Sta je ovo i avaz i oslobodjenje napisali da je bilo 5.000 gledalaca :-) :roll:

kazu uskoro ce i izbori :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2893 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Hordanje protiv Olimpika.

Prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme.

edit: moram dodatgi jos,obje nove pjesme vrh,al' ova druga jako jako dobra i pjevljiva :thumbup:

"...aleeealleeaa aallee pjesma Hordi ori se...

...na sjeveru uvijek spica...

....kad' Saraj'vo bori se..."
Last edited by -LIBERO- on 22/03/2010 18:44, edited 1 time in total.
PriNc_ba

#2894 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

kontam nesto kakav bi scenarij mogao biti u tz ? :-)
prvi je da ce nas satrat tamo i sudije i igraci i u svlacionicama i na svakom planu da ce nas *ebat u zdrav mozak i naravno necemo moci ni boda izvuci, a drugi je da ce to ici glatko neka stimaljka ukoliko bude na kladionici se moglo sta odigrati :) sumnjam u nasu dobru igru tamo tako da se oslanjam jedino na srecu i stimaljku neku :) da su uzeli 3 boda sad u zenici ne bi tu bilo problema mogli bi se sta i dogovoriti :D a ovak :roll:

sto se laktasa tice mislim da ako chala krene otvoreno i bez nekog ispitivanja i branjenja 0 0 od pocetka imamo onda sanse, jer su laktasi sad prava ekipa koja igra da se nadigrava a nisam nesh cuo da se neko zalio na sudjenje tamo. po meni su sada jedni od jacih u ligi al eto kasno su se doveli u red :) ukoliko bude valjanja i cuvanja rezultata i igre s 1 spicem tu nam je talashika.

u travniku ne ocekujem ni bod. dudic i kompanija standardno dobri protiv nas a i to ce biti praznik ionako kad dodjemo pa ce se cobanija naloziti. tako da ako ne budemo jedino nekim cudom pucali od snage ne ocekujem nish spektakularno. mada sam primjetio da travnik sve pobjede ostvaruje u prvih 45' tako da mozda da se stisnemo prvo poluvrijeme i svjesno im prepustimo incijativu a onda zadnjih 25 minuta kad oni fizicki padnu ko i obicno pokusati ih satrati :roll:

sve u svemu trebamo u narednih 5 tekmi od kojih su 4 u gostima a jos jedna je protiv celika mi trebamo pobjedu kuci i minimalno 3-5 bodova na strani.
i po meni velez ce da odluci na neki nacin prvaka jer sve kandidate docekuje kuci. sarajevo su dobili imaju sad jos zelju,siroki,borac i zrinjski.
todd_smith

#2895 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

i da uzmemo 3 boda u tuzli kako treba, opet ce reci da je namjestaljka :-)
El_comadante

#2896 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

teško če Sarajevo biti šampion jer očajno igraju. teške pobjede protiv slabijih ekipa na Koševu a šta če biti kada dpče Široki, Željo ili Borac?! ako vako nastave bar če jedna ekipa od pobrojanih da uzmu bod na Koševu. nama sad treba 6 bodova u gostima al to je teško kako su igrali do sda. ja mislim da če nakon ove 3 gotujuče utakmice biti plus o na našem kontu jer nisu do sada ništa pokazali.
slucajan

#2897 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Nakon prve četiri utakmice i blago rečeno jadne igre našeg tima, nisam više optimista, mislim da će titula doći u pitanje, ali da ćemo je na kraju i osvojiti :mrgreen:

Nikako mi ne ulazi u glavu da se sa istom (trebalo bi biti i uigranijom) ekipom od one iz prvog dijela prvenstva mučimo već četiri utakmice. Valjda ćemo negdje proraditi, evo nam tri gostovanja i odlične prilike za to, protivnici po mjeri, uključujući i Slobodu, jer protiv njih ne možemo nikako ponoviti igru iz "prve utakmice". Sedam bodova sasvim dovoljno :thumbup:
Bijeli_sa

#2898 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

Sloboda-Sarajevo 0-2

Travnik-Sarajevo 0-3

Laktasi-Sarajevo 0-1

Titula nece doci u pitanje... :D
Max Bunker

#2899 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Sarajevo-Sloboda X ( bez Skore, bez pola ekipe-TESKO da mozemo uzeti tri boda )
Travnik-Sarajevo 2
Laktasi-Sarajevo 1X

Iskreno, ne znam ni sto bi igrali u Tuzli :? Cak mislim da ako odigramo utakmicu, to znaci da prihvacamo odluku Saveza i automatski gubimo pravo zalbe UEFI. Drugim rijecima, popisali bi se sami na sebe, na principe i na pravo i pravdu.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2900 Re: FK Sarajevo

Post by Admir_1984 »

todd_smith wrote:i da uzmemo 3 boda u tuzli kako treba, opet ce reci da je namjestaljka :-)
neka je, sta fali ;-)
Locked