HS kablovska
Moderator: anex
-
hoggarr
#2876 Re: HS kablovska
Dobili smo jedan novi kanal:
Preuzeto sa: Kablovska televizija HS čestita svim pripadnicama ljepšeg spola 8. mart
Utilisima je TV-kanal posvećen hrani, zdravlju i životnom stilu, a ima oko 21 milijun pretplatnika u 34 zemlje. Program je temeljen na uređenju životnog stila, a prikazuje sve elemente toga, od kuhanja i osobnog stila, do uređenja i obnove doma. Kanal je posvećen tomu da gledateljima i njihovim obiteljima pruži što više užitka u životu, da im ispuni dan i ponudi inspirativne ideje. Od recepata, preko mode i dizajna interijera, Utilisima unosi ljepotu u život, ispunjava i proširuje vidike gledatelja.
Kanal možete pronaći na frekvenciji C58 umjesto dosadašnje TV AMNA.
Preuzeto sa: Kablovska televizija HS čestita svim pripadnicama ljepšeg spola 8. mart
Utilisima je TV-kanal posvećen hrani, zdravlju i životnom stilu, a ima oko 21 milijun pretplatnika u 34 zemlje. Program je temeljen na uređenju životnog stila, a prikazuje sve elemente toga, od kuhanja i osobnog stila, do uređenja i obnove doma. Kanal je posvećen tomu da gledateljima i njihovim obiteljima pruži što više užitka u životu, da im ispuni dan i ponudi inspirativne ideje. Od recepata, preko mode i dizajna interijera, Utilisima unosi ljepotu u život, ispunjava i proširuje vidike gledatelja.
- perfect_guy
#2877 Re: HS kablovska
jaooo, kako divno od njihhoggarr wrote:Dobili smo jedan novi kanal:
-
theprodigy
#2878 Re: HS kablovska
jel kod vas na digitalnoj nema nekih programa, meni radi mozda 10 u vrh glave
- shlauf
#2879 Re: HS kablovska
Kodirao Enes hejbet kanala.
Dabogda prop'o pa onda radio kao monter kablovske u Telemah-u.
-
theprodigy
#2880 Re: HS kablovska
ne kontam sta ih je kodirao, pa ja placam te kanaleshlauf wrote:Kodirao Enes hejbet kanala.![]()
-
AdrianMole
#2881 Re: HS kablovska
Utilisima je daleko bolja od TV Amna.Latino-američke lifestyle emisije
.Koliko je meni poznato ,kanal je za sada totalna eksluziva na HS-u
P.S.Kod mene na digitali svi kanali normalno rade!
P.S.Kod mene na digitali svi kanali normalno rade!
-
Mustafapasa
#2882 Re: HS kablovska
Moze li koja slika kvaliteta kanala da se stavi? Ja koristim MojaTV pa reko da uporedim...
Arene se nece naplacivati a u planu je prosirenje sa novim kanalima...
Arene se nece naplacivati a u planu je prosirenje sa novim kanalima...
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#2883 Re: HS kablovska
Pa placas, ali nekima smeta sto su kodirani, pa ih ne mogu gledati, a ne placati. Valjda smo mi koji placamo budaletheprodigy wrote:ne kontam sta ih je kodirao, pa ja placam te kanaleshlauf wrote:Kodirao Enes hejbet kanala.![]()
- japo
#2884 Re: HS kablovska
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#2885 Re: HS kablovska
Pa...ako neko nema tu potrebu, nek' se ne zali sto su kodirani ondajapo wrote:davore, ti plaćaš iz potrebe za kanalima ..........
![]()
- japo
#2886 Re: HS kablovska
al ako uzmeđ full , i to zbog intterenta
-
mehki_kurabi
-
zonbirile
#2888 Re: HS kablovska
----------------japo wrote:i onako gledam par tih digitalnih
![]()
al et nazalost Ng wild kodiran
a one gluposti feceraju a pola ih ima na analognoj, a i ovako ako imaš digitalu za ono sto je dobro moraš dodatno plaćati tako ne vidim svrhu toga
al recmo da moze npr HBO samo preko CI modula da ne moram cijeli digitalni paket plaćati
![]()
ma ko bi nam ugodio
![]()
opet ti Enese i to bez deve
- japo
#2889 Re: HS kablovska
ti izgleda zaljubljen aaa tebezonbirile wrote:----------------japo wrote:i onako gledam par tih digitalnih
![]()
a one gluposti feceraju a pola ih ima na analognoj, a i ovako ako imaš digitalu za ono sto je dobro moraš dodatno plaćati tako ne vidim svrhu toga
al recmo da moze npr HBO samo preko CI modula da ne moram cijeli digitalni paket plaćati
![]()
ma ko bi nam ugodio
![]()
opet ti Enese i to bez deve
-
zonbirile
#2890 Re: HS kablovska
---------------------japo wrote:ti izgleda zaljubljen aaa tebezonbirile wrote:----------------japo wrote:i onako gledam par tih digitalnih
![]()
![]()
ma ko bi nam ugodio
![]()
opet ti Enese i to bez deve![]()
đaba Sava pogibe
- Uglednik
#2892 Re: HS kablovska
Hoce li bit ista za analognu....Enese, isprsi se. Pratis li trendove, jadove
- sorge_sa
#2893 Re: HS kablovska
na analognoj novi kanal, Utilissimo, mislim mjesto Amne
-
Dady
#2894 Re: HS kablovska
Pa mozes se samo na HBO pretplatiti. Placas 8KM i to je to. Kod mene taj slucaj i imam CI moduljapo wrote:i onako gledam par tih digitalnih
![]()
![]()
ma ko bi nam ugodio
![]()
- Cyrax
#2895 Re: HS kablovska
Eto ja kontao da predjem sa full3 na full1 i onog cenera razlike dam za arene kad, ko sto bi kolega Pantic rekao, krk u prk moram ceteres maruna da pljunem da bi se to ostvarilo iako cu im iste pare davati. Da se prebacim na veci paket bilo bi dzaba. Mudro poslovanje nema sta...Prva druga varijanta koja naidje taman riblju kost kacio ima da uvedem.
- shlauf
- araking86
#2898 Re: HS kablovska
Vidim jutros,stavili novi kanal u analognu ponudu.Utilisima tv je u testnoj fazi na balkanu,znaci da je besplatan,a ova tv Amna je ukinuta jer se trazi neka potvrda za emitiranje i vjerovatno placanje.Hs nas opet zakida postenski,pa covjek stavlja sve besplatne kanale koje MI debelo placamo.
-
AdrianMole
#2899 Re: HS kablovska
Tv Amna više ne emitira preko satelita,pa se zato i ne može primati u Sarajevu.To jejedini razlog zašto je izbačena iiz ponude.Utilisima jeste FTA kanal trenutno,ali samim tim ne znači kako je besplatan za kablovske operatere.Plaćaju se naknade za korisnike i za Al Jazeeru,CNN i slično.araking86 wrote:Vidim jutros,stavili novi kanal u analognu ponudu.Utilisima tv je u testnoj fazi na balkanu,znaci da je besplatan,a ova tv Amna je ukinuta jer se trazi neka potvrda za emitiranje i vjerovatno placanje.Hs nas opet zakida postenski,pa covjek stavlja sve besplatne kanale koje MI debelo placamo.
- AfromMann
#2900 Re: HS kablovska
evo malo o toj televiziju jako je exkluzivna ako si domacica od 17 do 77
Novi kanal FOX International Channelsa
Utilisima Balkans testira na 16° istočno
Novi kanal iz produkcije medijske grupacije FOX International Channels testira na satelitu Eutelsat Sesat na 16° istočno. Riječ je o kanalu Utilisima - novom kanalu o životnom stilu namijenjenom ženama starosti između 18-49 godina.
dok u hrvatskoj uvode ovo;
Krenuo Cinestar Action and Thriller
Očekivano i prema jučerašnjim najavama, danas u 08:00 sati ujutro sa emitiranjem je krenuo novi hrvatski filmski kanal - CineStar Action and Thriller kojeg je pokrenuo najveći hrvatski distributer filmskog sadržaja Blitz film i video distribucija.
Novi kanal FOX International Channelsa
Utilisima Balkans testira na 16° istočno
Novi kanal iz produkcije medijske grupacije FOX International Channels testira na satelitu Eutelsat Sesat na 16° istočno. Riječ je o kanalu Utilisima - novom kanalu o životnom stilu namijenjenom ženama starosti između 18-49 godina.
Code: Select all
http://www.mportal.com.hr/Default.aspx?ref=news&cat=54&id=4664Krenuo Cinestar Action and Thriller
Očekivano i prema jučerašnjim najavama, danas u 08:00 sati ujutro sa emitiranjem je krenuo novi hrvatski filmski kanal - CineStar Action and Thriller kojeg je pokrenuo najveći hrvatski distributer filmskog sadržaja Blitz film i video distribucija.
Code: Select all
http://www.mportal.com.hr/Default.aspx?ref=news&cat=104&id=4658