pa ova bajkerka ne zna sta hoce ...maximilijana wrote:trimi68 wrote:definiši neljubazni ?? otjerali te iz radnje, istukli te, pljunuli te ili te nisu vodali po radnji kao da si jedina u radnji uz instant odgovore na svako tvoje pitanje ???????????maximilijana wrote:u CC su bili jako neljubazni pa nemam nesto zelju da im ostavljam ikakve pare
definicija neljubaznosti koju dozivjeh u CC: (ispovjest jedne bajkerke)
krenula prema CC ispred neki covjek namjesta biciklo nekom djecaku, ja pridjem kazem dobar dan, ciko mene na ignore, ja malo stajala, pa usla u CC i razgledala bajkove jedno 10tak min da bi se iza pulta pojavila gospodja koja je onako usput rekla :izvoli . Ja pitala za 2 modela bicikla koja bi mi trebala a ako ih nema neki slicinih karakteristika do maximalno 550KM. zena rukom pokaze na bajk jedna (mislim GT) koji ni blizu onoga sto sam pitala. Te gospodja izadje vani sa cikom sjede ispred uze noz razreza lubenicu i pocne da je sišse i jede i mljacka isl..ja stojim kraj bajka.. pa izadjem pa pridjem gdji i kazem pa nije mi bas bajk za mene, kaze zena (izmedju dva zalogaja lubenice) uzmi i provozaj i okrenu se.. ja udjem u radju uzmem bajk (u nadi da nista necu srutis) malo provozam vidim nije to to..pridjem zeni reko nazalost nije to sto trazim ..ona nista tu ciko kaze evo za tebe bajk i pokaze neko biciklo koje je sklapao reko koliko je, mislim da je rekao jedno 1500 KM![]()
![]()
reko nazalsot nemam para..te ja vratim nazad bajk unutra izadjem kazem dovidjenja i odem..
mogla je mal biti ljubaznija![]()
a ovim putem hin pozdravljam..
ja sam laik oko bajkova..trazila sam malu pomoc..i na tom mjestu je ne dobih
hoce ona neki super odlican fantastican bajk, a nema para ... dobro su joj i rekli ..