Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ratata wrote:ovo sto je napravio Mou od Reala je naucna fantastika
Po čemu tvrdiš? RM još uvijek nije imao jakog protivnika ove godine. (Espanyol 6. Atletico Madrid 7. Sociedad 8. Athletic Bilbao 9. Mallorca 10. Osasuna 12. Hercules 13. Santander 14. Deportivo 15. Sporting Gijon 17. UD Levante 19. na tabeli). Kad odigraju protiv Villarreala (3-1), Valencije (2-1), Seville (5-0) i Barcelone onda ćemo znati koliko su dobri ove godine.
Zašto Guardiolu? Barca je sve golove dala iz igre. Jedini penal kojeg se sjećam je onaj protiv Rubina, koji je Villa pogodio. Jedan je promašen protiv Pane (Messi) i drugi protiv Ceute (Bojan). To je to, koliko se ja sjećam.
Po čemu tvrdiš? RM još uvijek nije imao jakog protivnika ove godine. (Espanyol 6. Atletico Madrid 7. Sociedad 8. Athletic Bilbao 9. Mallorca 10. Osasuna 12. Hercules 13. Santander 14. Deportivo 15. Sporting Gijon 17. UD Levante 19. na tabeli). Kad odigraju protiv Villarreala (3-1), Valencije (2-1), Seville (5-0) i Barcelone onda ćemo znati koliko su dobri ove godine.
Milan ??? Unistili ih u obje utakmice...to sto je Pipo dao gol iz ofsajda... Vidim vi ubili Kopenhagen i Rubin Kazan , Hercules razvalili...
Milan ??? Unistili ih u obje utakmice...to sto je Pipo dao gol iz ofsajda... Vidim vi ubili Kopenhagen i Rubin Kazan , Hercules razvalili...
Haj ba! Sačekajmo el classico, pa ćemo da vidimo!
Pa i ja to kažem. To će biti prvi pravi test za RM ove godine u Španiji.
Pa šta je test uopšte ove godine u Španiji? Igrali su sa Atleticom i šta je bilo? Ne vidim da će imati nekih problema ni sa Valenciom i Sevillom, eventualno Villareal ako održi sadašnju formu bi mogao biti problem.
Sramota je dokle se Primera dovela, ne vidim uopšte smisao ovakve lige, gdje Madrid i Barca pobijede na 90% utakmica. Sad se pregovara o udjelima od TV prava, ali to će stupiti na snagu za 2-3 godine, a dotad je gledati ovakvu patnju
ultima_palabra wrote:Pa šta je test uopšte ove godine u Španiji? Igrali su sa Atleticom i šta je bilo? Ne vidim da će imati nekih problema ni sa Valenciom i Sevillom, eventualno Villareal ako održi sadašnju formu bi mogao biti problem.
Sramota je dokle se Primera dovela, ne vidim uopšte smisao ovakve lige, gdje Madrid i Barca pobijede na 90% utakmica. Sad se pregovara o udjelima od TV prava, ali to će stupiti na snagu za 2-3 godine, a dotad je gledati ovakvu patnju
Ja bih volio da se ne dogovore. Ipak Real ogroman novac dobiva od TV prava.
ultima_palabra wrote:Pa šta je test uopšte ove godine u Španiji? Igrali su sa Atleticom i šta je bilo? Ne vidim da će imati nekih problema ni sa Valenciom i Sevillom, eventualno Villareal ako održi sadašnju formu bi mogao biti problem.
Izvini, ali onda ne vidiš šumu od drveta. Kako da budu spremni za osvajanje Lige prvaka sa šačicom jakih utakmica u sezoni? Da ne govorim da ovo može dovesti do gašenja nekih renomiranih klubova u Španiji...
@ultima je u pravu, spanska liga nije bila nikad manje zanimljiva. Sve interesantno ce se desiti u 2 El Classica, ostalo ce se svesti na poneki otkinuti bod Realu ili Barceloni. Nista bez jake Valencije, Seville, Atletica, jedini Villareal zasad moze biti tvrd orah.
fixer wrote:
Izvini, ali onda ne vidiš šumu od drveta. Kako da budu spremni za osvajanje Lige prvaka sa šačicom jakih utakmica u sezoni? Da ne govorim da ovo može dovesti do gašenja nekih renomiranih klubova u Španiji...
Jest brate, ali cemo biti ko Milan. Granero ce nam igrat do 37. Realno, najveci dio novca sad dolazi od Tv prava. Svake godine jovo nanovo Real zeli nekog dovesti, a to poslije nece biti moguce. A sve je veci broj klubova koji imaju nepresusne izvore novca.
Ma ja, najbolje bi bilo da se svi drugi klubovi ukinu, da postoje samo Real i Barca. Ili eto, ako već moraju postojati, onda da izdvajaju svkai mjesec po par miliona za Real i Barcu. Neka se ukine fudbal i u svim zemljama, osim Španije i Engleske, samo daj pare velikim i bogatim, neka se još više bogate.
Šta fali, možda bi i onda i neki junior nekad dobio šansu... jednostavno ne vidim svrhu da se dovodi svake godine nova zvijezda, i onda ga gledaš u naprednoj verziji škotske lige.
A koji klubovi imaju nepresušne izvore novca? Ja vidim samo Man City.
ultima_palabra wrote:Šta fali, možda bi i onda i neki junior nekad dobio šansu... jednostavno ne vidim svrhu da se dovodi svake godine nova zvijezda, i onda ga gledaš u naprednoj verziji škotske lige.
A koji klubovi imaju nepresušne izvore novca? Ja vidim samo Man City.
Jest druze, ali ces tog juniora prodati odmah nakon sto osvojis nesto. Jednostavno, pretpostavka uspjesnosti u fudbalu jest novac. Jednostavno je tako.
Sad da Chelsea-u treba neka rekonstrukcija, odmah bi dobili pare. Pa ljudi ne znam jesu li ikad poslovali profitabilno. Neka dodje Liverpool-u jos neki takav milijarder, stvara se plodno tlo za klubove koji su u privatnom vlasnistvu. Real to nije, niti ce ikad biti.
Dobro je kakvog juniora ubaciti u prvi tim, ali je lose kad osvojis Ligu prvaka i moras prodati svog glavnog igraca - C. Ronalda. Da su Glazeri vise kao sheik, nikad ga mi ne bi dobili. A sad se stavi u ulogu da ga moramo izgubiti.