N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#2876 Re: N.K. Čelik Zenica
Doduse to jest .. Valjda nece voz proci u toku utakmice 
-
Eborg
#2877 Re: N.K. Čelik Zenica
Neka ga, imamo svašta pokazati, samo neka im kondukter naplati po kartu kada budu prolazili. 
-
Eborg
#2878 Re: N.K. Čelik Zenica
Iako idem na jug, moglo bi se ovo uzeti da se pomogne klubu. Hoće li važiti i za "Kamberovića polje" ili se tu treba uzeti zasebna karta?bjuik_rivera wrote:u subotu sam iskoristio dan u zenici da kupim sezonsku kartu. istocna tribina, "B" loza, rezervisano sjediste... cijena samo 50 KM za 15 prvenstvenih utakmica.
pozivam sve one koji se kunu u najdrazi klub da pokazu svoju ljubav na djelu.
Je li odmah izrade ili se mora čekati (pretpostavljam da samo stave sliku pod celofan)?
- splend
#2879 Re: N.K. Čelik Zenica
ni juventus se u italiji ovoliko ne prenosiPartijaner wrote:Evo opet nas prenosehttp://www.tvarenasport.com/vesti/11685 ... elik-velez
samo polako, izgleda da stvari dolaze na svoje mjesto...
- Gandalf
#2880 Re: N.K. Čelik Zenica
'ta će juventus 
-
Chuckie
#2881 Re: N.K. Čelik Zenica
Dajte slike te nove vutre sa Bilinog. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- samo_ti
#2882 Re: N.K. Čelik Zenica
@eborg, sa pretplatnickom mozes i na Kamberovica uci, sto da ne
p.s. Veceras ce vjerovatno 50 % trave biti postavljeno...dakle, do petka poslijepodne je sve zavrseno
p.s. Veceras ce vjerovatno 50 % trave biti postavljeno...dakle, do petka poslijepodne je sve zavrseno
- dinty2
#2883 Re: N.K. Čelik Zenica
ovako....
poslije nekih komentara po forumima vezano za igru Čelika u sarajevu( predobro odigrali...borbeno..super ,,ofo ono) odlučio sam da pogledam snimak utakmice ,,nadajući se da ću vidjeti neki drugačiji ...noviji..bolji čelik.
Ono što sam vidio ovako bih opisao: gledam tekmu i sve čekam kad će čelik zaigrat...i nika i nikad...ko fol neka prečka..nešto...kao usporeni snimak barceloninih kadeta
ali ne samo Čelik...sarajevo koje večeras ispade od zete...utakmica godine..za čelik--protiv sarajeva...sramota je ono ljudi
tri tačna pasa ...crkotina u 50. min
ok ,,,hajde...ako je ono dobar čelik..jadna li nam majka i ove sezone...ali evo vidjeli smo da nema neke razlike izmedju šampiona..viceprvaka i kluba koji se bori za opstanak
odavnop je postalo jasno da nema smisla pratiti ovu ligu...al sve čoek konta pa sad će...pa sad će...i uvijek isto
bez obzira na rezultate čelika ove godine...igra je ravna nuli...ne samo čelika ,,nego kompletene lige....i bezveze izlaze u evropu..kad se sramote...jebo titulu premijer lige
poslije nekih komentara po forumima vezano za igru Čelika u sarajevu( predobro odigrali...borbeno..super ,,ofo ono) odlučio sam da pogledam snimak utakmice ,,nadajući se da ću vidjeti neki drugačiji ...noviji..bolji čelik.
Ono što sam vidio ovako bih opisao: gledam tekmu i sve čekam kad će čelik zaigrat...i nika i nikad...ko fol neka prečka..nešto...kao usporeni snimak barceloninih kadeta
ali ne samo Čelik...sarajevo koje večeras ispade od zete...utakmica godine..za čelik--protiv sarajeva...sramota je ono ljudi
tri tačna pasa ...crkotina u 50. min
ok ,,,hajde...ako je ono dobar čelik..jadna li nam majka i ove sezone...ali evo vidjeli smo da nema neke razlike izmedju šampiona..viceprvaka i kluba koji se bori za opstanak
odavnop je postalo jasno da nema smisla pratiti ovu ligu...al sve čoek konta pa sad će...pa sad će...i uvijek isto
bez obzira na rezultate čelika ove godine...igra je ravna nuli...ne samo čelika ,,nego kompletene lige....i bezveze izlaze u evropu..kad se sramote...jebo titulu premijer lige
- phillie
#2884 Re: N.K. Čelik Zenica
..pa sad ce, od ove sezone
kad Celik bude prvak.
- dinty2
#2885 Re: N.K. Čelik Zenica
i da,,,,jedini igrč čelika ..koji nešto vrijedi,,,bar po onoj tekmi protiv sa je golman nurkovićcrkvice wrote:..pa sad ce, od ove sezonekad Celik bude prvak.
- Distortion
#2886 Re: N.K. Čelik Zenica
Generalno utakmica protiv Sarajeva je bila smor, Čelik nije ništa posebno odigrao a ni Sarajevo i mi jedino možemo biti zadovoljni bodom i igrom u odbrani. Mislim da su se igrači prepali pobjede na Koševu a mogli smo pobjediti da je bilo više hrabrosti i konkrentosti. Djelovali su mi sporo, tromo ali sta ocekivati od ekipe koja ima 12 novih igrača, skoro cijeli prvi tim je promjenjen, novi trener...treba vremena da se to uigra. Ne moze se odmah očekivati neka igra. Uglavnom djelovali su mi sporo, dosta nepovezano i vidjet cemo kako ce dalje sve to izgledati. Valjda ce se uigrat kako treba...
- Ajatolah_
#2887 Re: N.K. Čelik Zenica
Uh šta sam sanjao sinoć!
Gledam Čelik - Velež na Areni, kao predvečerje je, ali ne piše nigdje rezultat... Nekakva akcija za nas, Čelik fula stopostotnu šansu. Sad, sljedeća scena, nije više utakmica na TV-u, već nekakav inspektor, prolazi pored stadiona, a ja u sebi mislim samo da nismo primili gol. Kad vadi taj inspektor iz nekakvih grana i grmova leš čovjeka, krvav, a na prsima mu urezano "0:1".
U toj frci ja sjedam za kompjuter da još jednom provjerim rezultat, i tu se probudim.
Gledam Čelik - Velež na Areni, kao predvečerje je, ali ne piše nigdje rezultat... Nekakva akcija za nas, Čelik fula stopostotnu šansu. Sad, sljedeća scena, nije više utakmica na TV-u, već nekakav inspektor, prolazi pored stadiona, a ja u sebi mislim samo da nismo primili gol. Kad vadi taj inspektor iz nekakvih grana i grmova leš čovjeka, krvav, a na prsima mu urezano "0:1".
-
Eborg
#2888 Re: N.K. Čelik Zenica
Joj, hebem ti livadu, ova trava kako dođe u Zenicu poremeti nas baš!
Nego, kako bi to spriječio, de ti fino dođi na "Kamberovića polje", kakav crni prijenos!
Nego, kako bi to spriječio, de ti fino dođi na "Kamberovića polje", kakav crni prijenos!
-
Mustang1
#2889 Re: N.K. Čelik Zenica
Zna li neko kako ce biti hoce li zagraditi ono izmedju shopinga i stadiona da se ne moze nikako uci ili ce i tu naplacivati ? I hoce li Velezove do pruge ? Ja cu na tribinu ali eto onako me zanima
Kazu da je u onom kaficu sto gleda na stadion rezervisano sve sto gleda na stadion 
- Distortion
#2890 Re: N.K. Čelik Zenica

Nakon 80 dana premijerligaški nogomet opet dolazi u Zenicu. Ali, ovaj put na Kamberovića polje. Naime, zbog renoviranja terena Bilinog polja, Čelik će sezonu nogometa u Zenici otvoriti na Kamberovića polju. Čelikov gost u drugom kolu BH Telecom Premijer lige BiH biće ekipa mostarskog Veleža. Biće to prvi put da se na Kamberovića polju odigra jedna prvoligaška nogometna utakmica.
U ovu utakmicu Čelik ulazi ohrabren dobrom igrom i osvojenim bodom na Koševu prošle sedmice. Vlado Jagodić na raspolaganju neće imati samo nedovoljno oporavljenog Markovića. U tim će ući Nestorović, Kuduzović i Čolić koji su prvo kolo propustili zbog kašnjenja certifikata. Jagodić je najavio određene promjene u timu, a gotovo je sigurno da će poziciju lijevog beka zauzeti Kuduzović. Dodatni vjetar u leđa Jagodićevoj četi biće sigurno i ispunjen stadion na Kamberovića polju. Navijači Čelika su poznati po svojoj vjernosti i odanosti Klubu, pa sigurno TV prenos neće uticati na posjetu na stadionu, tako da smo uvjereni da će svih 3000 stolica na stadionu biti popunjeno.
Gosti iz Mostara također nisu imali problema oko sastava. U Zenicu dolaze kompletni sa željom za nadigravanjem. Svjesni su da je Čelik favorit u ovoj utakmici, ali su svjesni i da je tradicija na njihovoj strani s obzirom da je Velež nerijetko nosio bod(ove) iz Zenice. U prošlom kolu su na svom terenu bili bolji od novajlija u ligi, ekipe Radnika iz Bijeljine, rezultatom 3:0.
Kao predratni prvoligaši, Čelik i Velež imaju dugu historiju međusobnih duela. Do sada su odigrali ukupno 63 utakmice, a uspješniji su Mostarci i upisali su 26 pobjeda, dok ih Čelik ima 21. Bilo je 16 neodlučenih susreta, a ukupna gol razlika je 101:85 za Velež. Posljednji susret ova dva tima odigrali su 10. Marta ove godine na Bilinom polju, a rezultat je bio neriješen – 1:1.
Utakmica se igra u subotu (11.08) sa početkom u 17 sati, uz direktan TV prenos na arenasport1. Glavni sudija ovog meča je Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a pompćnici su mu Tomas Nikica i Prošić Elvis.
Još jednom pozivamo sve navijače da dođu sutra na Kamberovića polje i da sportskim i fer navijanjem pomognu našim momcima da upišu tri boda.
http://web.nkcelik.ba
- Arteta
#2891 Re: N.K. Čelik Zenica
Celik ej izgleda jaci nego prosle sezone.

- splend
#2892 Re: N.K. Čelik Zenica
celik je izgleda dobro jaci nego prosle godine.
odbrana nam je beton, bar se tako cini u ova prva dva kola. veza isto nije losa. najslabiji dio po meni je napad, steta sto nemamo nekog dobrog spica. ova cetiri, sto su danas igrali, mi nisu bili nesto aman. mesanovic se cini kao najbolji od njih.
za sad, pravo sam zadovoljan igrom baraca, steta sto onaj njegov lob na kosevu zavrsi na precci. danas strasan gol, dugo u zenici nije bio bolji.
odbrana nam je beton, bar se tako cini u ova prva dva kola. veza isto nije losa. najslabiji dio po meni je napad, steta sto nemamo nekog dobrog spica. ova cetiri, sto su danas igrali, mi nisu bili nesto aman. mesanovic se cini kao najbolji od njih.
za sad, pravo sam zadovoljan igrom baraca, steta sto onaj njegov lob na kosevu zavrsi na precci. danas strasan gol, dugo u zenici nije bio bolji.
- Gandalf
#2893 Re: N.K. Čelik Zenica
Najviše mi se juče kod Čelika dopalo, što je prvih 11 bilo i mlađih igrača, a i znaju nešto napravit' s loptom - poštenom selekcijom u mlađim kategorijama bi se moglo nešto i napraviti od kluba, naravno samo ako odabir ne budu opet vršili "kontraverzni biznismeni" i lafo menadžeri - za onaj tip igrača koji ti fali, zarovit' malo po drugim manjim sredinama, mislim nije ova liga Španska Primera pa da se na njen "kvalitet" ne može navići mlad igrač iz neke manje sredine - a zašto ne potražit' mlađeg slobodnog igrača iz HNL-a, Srbijanske lige tj. nekog iz okruženja
- Ajatolah_
#2894 Re: N.K. Čelik Zenica
Na koliko je Jagodić potpisao?
- Gandalf
#2895 Re: N.K. Čelik Zenica
Jagodić ih već jutros istjer'o na trčanje
prolazim maloprije Kamberovićem kada vidim uveliko se trenira
Nema opuštanja, rad i disciplina, a i pomoćni teren zauzet' vidim neka djeca igraju utakmicu, lijepo je vidjeti aktivnost, da nisu baš svi se jutros dohvatili kafe i cigara
- samo_ti
#2896 Re: N.K. Čelik Zenica
Rekao sam na pocetku, Vlado je nas najjaci "igrac"
Fino je jucer bilo...stadion dobar, teren isto tako ( mada je jos malo mogao biti natopljen ), puno raje na i oko samog stadiona...Arena Tv vrsi prenos, Ivica i Safet na stadionu...pobjeda...ma milina
Fino je jucer bilo...stadion dobar, teren isto tako ( mada je jos malo mogao biti natopljen ), puno raje na i oko samog stadiona...Arena Tv vrsi prenos, Ivica i Safet na stadionu...pobjeda...ma milina
-
Mustang1
#2897 Re: N.K. Čelik Zenica
Bude poslije svake utakmice sljedeci dan ujutro trcanje lagano .. Tako bi i trebalo biti kod svakog ali eto ..
Sto se tice igre i nije nam nesto igra .. Ali za razliku od prosle sezone se igra pozrtvovanije nema zezanja i igraci su jaci ..ide se na svaku loptu .. Osim onog Ronalda sto je usao
I Bozicica 
Sto se tice igre i nije nam nesto igra .. Ali za razliku od prosle sezone se igra pozrtvovanije nema zezanja i igraci su jaci ..ide se na svaku loptu .. Osim onog Ronalda sto je usao
- Ajatolah_
- Distortion
#2899 Re: N.K. Čelik Zenica
Sviđa mi se ovo što Jagodić priča nakon utakmice i apsolutno je upravu. Čovjek vidi da ima novi tim, da to ne izgleda onako kako bi on želio i spušta loptu na zemlju. Ne dozvoljava da se diže neka euforija jer su odigrane samo dvije utakmice u kojim smo uzeli 4 boda i dobro startali ali igra nije na nivou na kojem on želi. Slažem se da nismo nešto odigrali protiv Sarajeva ali i takvom igrom smo uzeli bod. Isto tako nismo nismo pružili neku fantastičnu igru o kojoj bi se pričalo. Raduje čvrstina u odbrani u svakom slučaju. Mislim da ova ekipa može puno bolje, vremenom će biti bolje jer je ovo novi tim sa novim trenerom.
Raduje pozitivna atmosfera na tribinama i među igračima i generalno u gradu što je super stvar. Prva dva kola su uspješna i start je uvijek jako bitan zbog te psihološke barijere koja postoji kod nas na početku sezone. Isto tako raduje borba i požrtvovanost na terenu. Dva lijepa gola, posebno ovaj iz slobodnjaka, fin ambijent na Kamberovica polju + Arena Sport 1 sve to fino odradila, da bi oni koji nisu mogli biti na stadionu, vidjeli novi Čelik koji se bori.
Idemo dalje
Raduje pozitivna atmosfera na tribinama i među igračima i generalno u gradu što je super stvar. Prva dva kola su uspješna i start je uvijek jako bitan zbog te psihološke barijere koja postoji kod nas na početku sezone. Isto tako raduje borba i požrtvovanost na terenu. Dva lijepa gola, posebno ovaj iz slobodnjaka, fin ambijent na Kamberovica polju + Arena Sport 1 sve to fino odradila, da bi oni koji nisu mogli biti na stadionu, vidjeli novi Čelik koji se bori.
Idemo dalje
- phillie
#2900 Re: N.K. Čelik Zenica
Po meni Horic je otkrovenje ove ekipe Celika. Gledam juce, mladic ide glavom na kopacku, iznosi loptu, jak u odbrani...samo da nastavi raditi i bice od njega nesto.
Mislim da nema razloga euforiji (jos
) jer tek smo dva kola odradili, ali ako ovako nastave, do premijere na novom travnjaku (ako opet nesto ne bude renovirali) protiv Borca, ima da atmosfera bude kao iz dana kad su Brkic i Japaur zavijali protivnike u crno a tribine bile dupke pune.
Mislim da nema razloga euforiji (jos