Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dragan.j wrote:e pzdrav raja, interesuje me jel ima negdje pogledat onaj video što se vrtio u pozadini u studiju, mislim da su koristili kao uvod, pokušao sam pronaći na you tube-u, ako netko zna da stavi link...
stvarno mi je super urađen
BBC uvodna spica
Last edited by beco on 17/04/2011 15:57, edited 1 time in total.
Vernes_AMG wrote:A i meni bi bilo tesko da sam navijac Ferrarija , shvati ga. A ubrzo on ide u banovice , nista ne brini
bas zbog ferrarija ce mi biti tesko. sve ronim suze. samo gledam tebe i ovoga i citam postove pa mi zgadiste forumulu 1. al jbg svakakvih ima po svijetu i forumima. a ti rece da cu u banovice a ja jos tu.
i ti ces samnom ako odem i ja
Bucanje Vetela jos 2005 godine u Formuli 3....Hamilton je pobijedio na obadvije trke taj vikend a Vettel je u prvoj (ovaj klip je iz prve) bio 3 a u drugoj 15...
Lewis Hamilton goes three wide into Beckett's in the GP2 race at Silverstone 2006...Kad se sjetim ove trke gledao na Eurosportu
ljudi,pomozite !! imam priliku u jednoj turistickoj agenciji iz BiH da odem na Hungaroring 4 dana, 2 nocenja s doruckom,hotel 4* za 380 KM !!! jel to puno para ? znaci,sve je full,hotel predobar,kartu oni mogu nabaviti koju zelim,sve organizovano od njih fakat,prevoz od hotela do staze i nazad,bas svaki detalj,samo ne znam jel puno ?!? jer kontam i da idemo mi ekipa da se guzvamo po autu,cimamo po budimpesti,parking,hotel.... doci ce nas kontma na isto ? sta vi mislite ?!?pomagajte !!!! hvala
Meni se čini da nije puno,pošto su 4 dana,li sve je pitanje koliko će te koštati karta.
Mi opet planiramo ovu drugu varijantu,sjest u kola i put MAđarske ono sa subote na nedjelju. Jedino treba karte naći. Na hrv. forumu pišu da se karte povoljno mogu kupiti na dan utrke,ali to mi je malo riskantno,jbg.Stoga cemo i mi vjer. karte kupovati unaprijed preko neke agencije.
circus maniac wrote:ljudi,pomozite !! imam priliku u jednoj turistickoj agenciji iz BiH da odem na Hungaroring 4 dana, 2 nocenja s doruckom,hotel 4* za 380 KM !!! jel to puno para ? znaci,sve je full,hotel predobar,kartu oni mogu nabaviti koju zelim,sve organizovano od njih fakat,prevoz od hotela do staze i nazad,bas svaki detalj,samo ne znam jel puno ?!? jer kontam i da idemo mi ekipa da se guzvamo po autu,cimamo po budimpesti,parking,hotel.... doci ce nas kontma na isto ? sta vi mislite ?!?pomagajte !!!! hvala
koja je to agencija u pitanju? može i na pp.
Brat i ja smo već uzeli karte i kontali smo baš tako negdje u petak ujutro spićiti za Peštu, ali u par agencija kad sam pitao za aranžman dobio sam odgovor tipa "ljeti radimo samo morske destinacije"