bravo majstore
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Topla voda wrote:eto vas tamo.. radite sta hocete![]()
mogul ja do kraja prvih 10 je 1-1
i prvi bonus par je 1.
da bezeze ne tipkam
abondanzieri wrote:Koliko sam ja mog'o da razumijem neko prodaje maglu na Olimpicu

zamisli kakvo je rasulo u svlacionici...srpanj wrote:Topla voda wrote:eto vas tamo.. radite sta hocete![]()
mogul ja do kraja prvih 10 je 1-1
i prvi bonus par je 1.
da bezeze ne tipkam![]()
sto to.......zbog poraza ili pravila ....jbt...dodje gledalac s tribine i uvalja ti dva komada
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry-shalamala
moras se pravdati igracima, ne? ta je taktika vazda palila....joj da te hoce jos zakaciti darius i tigerTopla voda wrote: zamisli kakvo je rasulo u svlacionici...![]()
najbolje je na savez napadat ,dok se situacija ne smiri
O čemu ti?Neelix wrote:nije, smetaju mi stele u "savezu", jebo tu igru
pa uzeo me tajger proslo kolo ,a sad ovaj decko sto uleti umjesto fresha...jos darius da odigra tekmu sezone protiv mene i sve je supersrpanj wrote:moras se pravdati igracima, ne? ta je taktika vazda palila....joj da te hoce jos zakaciti darius i tigerTopla voda wrote: zamisli kakvo je rasulo u svlacionici...![]()
najbolje je na savez napadat ,dok se situacija ne smiri![]()
prodaju predatorke?campa_xxx wrote:abondanzieri wrote:Koliko sam ja mog'o da razumijem neko prodaje maglu na Olimpicu
Topla voda wrote:pa uzeo me tajger proslo kolo ,a sad ovaj decko sto uleti umjesto fresha...jos darius da odigra tekmu sezone protiv mene i sve je supersrpanj wrote:moras se pravdati igracima, ne? ta je taktika vazda palila....joj da te hoce jos zakaciti darius i tigerTopla voda wrote: zamisli kakvo je rasulo u svlacionici...![]()
najbolje je na savez napadat ,dok se situacija ne smiri![]()
![]()
a u svlacionici rasulo,razbijeni lavaboi,isutane one plastike od tush kabina...valja to smiriti
napokon glas razumaelSaik wrote:Evo Emir banovan na 7 dana...![]()
Joj, imam fiks ideju da ja poništime sve ove rezultate ove trojice što ne dolaze, a ovi novi nek sačekaju, nema smisla više ovako... sezona neregularna maksimalno...
Dodaj i bonus par, HSV 1...srpanj wrote:da ozvanicim poraz
![]()
bravo majstore
ne mogu...a i kako kad ga nisi odigraoshaqqa wrote:Dodaj i bonus par, HSV 1...srpanj wrote:
bravo majstore
Hvala na čestitkama, nisam pobijedio ima 2 mjeseca
Nije bašcampa_xxx wrote:Cyprus gol razlika -3
ElSaik -1
campa_xxx 0
and -4
svi po 15 bodova
ja mislim da bi trebalo da stoji ovako na tabeli
7.campa_xxx 0 (15)
8.ElSaik -1 (15)
9.cyprus -3 (15)
10.and -4 (15)
jeli tako cypruse
how?cyprus wrote:Nije bašcampa_xxx wrote:Cyprus gol razlika -3
ElSaik -1
campa_xxx 0
and -4
svi po 15 bodova
ja mislim da bi trebalo da stoji ovako na tabeli
7.campa_xxx 0 (15)
8.ElSaik -1 (15)
9.cyprus -3 (15)
10.and -4 (15)
jeli tako cypruse
Pravilnik wrote:6.17. U slučaju jednakog broja bodova između 2 i više takmičara prednost na tabeli se odlučuje na osnovu drugih faktora.
6.18. Faktori, po važnosti su:
1. Broj pogođenih parova;
2.Međusobni skor;
3. Gol-razlika
nidje vezeelSaik wrote:Pravilnik wrote:6.17. U slučaju jednakog broja bodova između 2 i više takmičara prednost na tabeli se odlučuje na osnovu drugih faktora.
2.Međusobni skor;
3. Gol-razlika
Bit će niđe veze kad budeš mogao uticati na primanje golova. Tako je kako je, ako ti se ne sviđa obrati se višoj instanci - meni.campa_xxx wrote:nidje vezeelSaik wrote:Pravilnik wrote:6.17. U slučaju jednakog broja bodova između 2 i više takmičara prednost na tabeli se odlučuje na osnovu drugih faktora.
2.Međusobni skor;
3. Gol-razlika
Ti ko da si se jučer uključio u ovu ligu. Od prvog kola prve sezone, prioritet ima broj postignutih golova. Zato sam prije pisao samo njih u tabeli...campa_xxx wrote:nidje veze
Evo obracam ti se ....ne svidja mi se ...elSaik wrote:
Bit će niđe veze kad budeš mogao uticati na primanje golova. Tako je kako je, ako ti se ne sviđa obrati se višoj instanci - meni.
Ne sviđa se ni meni što nisam prvi, al jebiga trenutno sam sedmicampa_xxx wrote:Evo obracam ti se ....ne svidja mi se ...elSaik wrote:
Bit će niđe veze kad budeš mogao uticati na primanje golova. Tako je kako je, ako ti se ne sviđa obrati se višoj instanci - meni.
Žao mi je. Pravilo je već jedno mijenjano u ovaj trenutni oblik, voljom većine igrača. Jednostavno iz razloga što se ne može nikako uticati na primanje golova, a svakako je valjda i smisao lige u prognoziranju rezultata, tako da i težina treba da bude na pogođenim rezultatima, a ne na sreći koja će odrediti hoće li protivnik protiv tebe pogoditi ili ne.campa_xxx wrote:Evo obracam ti se ....ne svidja mi se ...elSaik wrote: