Vezni red je podcijenjen, ali je tacno da je to najslabiji dio tima. Ipak na srecu, svi ostali dijelovi tima su vrhunski i dovoljni su da eto kompenzuju taj vezni red. Ja ovdje najvise nade polazem u prejak napad Uniteda i losu odbranu Liverpoola.vaučer wrote:----------------Pepe-----------------------
Johnson - Carragher - Agger - Enrique
------------Lucas-----Gerrard-------------
Downing -----------------------Bellamy
-------------Suarez - Kuyt-----------------
Pa i niste baš nešto za prepast se, pobjeđivao je Liverpool i bolje Unitedove timove.
Naročito vam je sredina stvorena za pregaziti. Puno ste bolji na krilima i u sredini odbrane ako vam igraju prvotimci.
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#2876 Re: Manchester United FC
- Riddle
#2877 Re: Manchester United FC
Naravno da nije ruzicasto kad 5-6 prvotimaca fali.slusaj vamo wrote:Stoji, ali precijenjeno. Taj podmladjeni tim jos uvijek nije naletio na pravu bombu gdje bi ih se bolje istestiralo, a i ono protiv Norwicha i Basela pokazuje da ipak nije sve ruzicasto.
- slusaj vamo
#2878 Re: Manchester United FC
Jesu li ih to svih 5-6 napokon pohvatali kako dizu krofne u samoposluzi, ko De Geu?
Od tih mladih je jedino Cleverley povrijedjen, koliko se sjecam.
Od tih mladih je jedino Cleverley povrijedjen, koliko se sjecam.
- Riddle
#2879 Re: Manchester United FC
Pa nisu svi ti mladi igraci prvotimci. Igraci kao Smalling i Jones su rezerve, koliko god to mahnito zvucalo.
I ne mozes ocekivati da bas ta grupa igraca bude prvi tim cijelu sezonu. To je Arsenal. U Unitedu je to lijepo usklađeno tako sto su srz tima iskusni stariji igraci, a ovi mladi ce polako vremenom preuzeti tu ulogu. Govori se o kvalitetu tih igraca u ovako ranoj dobi i jasno se vidi sta Ferguson ostavlja u nasljeđe nekom drugom menadzeru. To nije precijenjeno.
- slusaj vamo
#2880 Re: Manchester United FC
Pa kada se govori o tom "podmladjivanju", upravo se misli na Evansa, Smallinga, Jonesa, Cleverleya. Ne mozete se vaditi na starije dok pricate o uspjesnom podmladjivanju.
Da se razumijemo, ne kazem da je iko od njih los, ili da stvarno do sada Ferguson nije uspio pri tome. Ali, jos uvijek je rano da mu se dize jos jedan virtualni spomenik, kako to mediji uglas cine, a navijacima nije krivo da za njima ponavljaju.
Da se razumijemo, ne kazem da je iko od njih los, ili da stvarno do sada Ferguson nije uspio pri tome. Ali, jos uvijek je rano da mu se dize jos jedan virtualni spomenik, kako to mediji uglas cine, a navijacima nije krivo da za njima ponavljaju.
-
Teufik
#2881 Re: Manchester United FC
Vozdra vaucer...vaučer wrote:Onda uvažene kolege Unitedovci? Prognoze za nadolazeći derby na Anfieldu?![]()
Ja prognoziram da će Gerrard početi utakmicu i zabiti gol te namjestiti još jedan.
Rezultat 2:2 uz crveni karton Carraghera.
Pobjeda Liverpoola ili remi.
Vec duze vremena nam fali ono nesto kad igramo na Anfieldu.Mentalni pristup ovoj utakmici nije bio dobar u posljednjih nekoliko sezona.Mozda je glupo ovo napisati ali mislim da Liverpool (na Anfieldu protiv Uniteda) izgleda kao tim koji vise zeli pobjedu.
Sastav timova,trenutna forma ovdje po mom misljenju ne igra veliku ulogu.Ne bih sada o taktikama i sastavima jer mislim da to nije presudno za ovaj mec.Mislim da cemo igrati 4-5-1 sa Rooney-em u spici.
Koliko god iscekivao ovaj derbi,imam odredjenu dozu straha od ove utakmice.Imam osjecaj da cemo zakazati.Nadam se da grijesim.Smatram da smo duzni pruziti dobru partiju ali da li ce se to ostvariti ne znam.
Volio bih da se Vidic i Cleverley vrate za ovaj mec i stvrano bi mi bilo drago da sve prodje bez nekih kontroverzi u vezi sudjenja.
Neka bude fer i posteno pa ko koga.
-
missko
#2882 Re: Manchester United FC
Falilo je ono nesto do sada zato sto je bila mentalna barijera prestizanja Liverpula u osvojenim titulama EPL, a sad kao najtrofejniji i prvi na tabeli opusteno idemo da rusimo EnfildTeufik wrote:Vozdra vaucer...vaučer wrote:Onda uvažene kolege Unitedovci? Prognoze za nadolazeći derby na Anfieldu?![]()
Ja prognoziram da će Gerrard početi utakmicu i zabiti gol te namjestiti još jedan.
Rezultat 2:2 uz crveni karton Carraghera.
Pobjeda Liverpoola ili remi.
Vec duze vremena nam fali ono nesto kad igramo na Anfieldu.Mentalni pristup ovoj utakmici nije bio dobar u posljednjih nekoliko sezona.Mozda je glupo ovo napisati ali mislim da Liverpool (na Anfieldu protiv Uniteda) izgleda kao tim koji vise zeli pobjedu.
Sastav timova,trenutna forma ovdje po mom misljenju ne igra veliku ulogu.Ne bih sada o taktikama i sastavima jer mislim da to nije presudno za ovaj mec.Mislim da cemo igrati 4-5-1 sa Rooney-em u spici.
Koliko god iscekivao ovaj derbi,imam odredjenu dozu straha od ove utakmice.Imam osjecaj da cemo zakazati.Nadam se da grijesim.Smatram da smo duzni pruziti dobru partiju ali da li ce se to ostvariti ne znam.
Volio bih da se Vidic i Cleverley vrate za ovaj mec i stvrano bi mi bilo drago da sve prodje bez nekih kontroverzi u vezi sudjenja.
Neka bude fer i posteno pa ko koga.
- slusaj vamo
#2883 Re: Manchester United FC
Missko, na kojoj ti poziciji igras, sta obecava Sir Alex? 
- Riddle
#2884 Re: Manchester United FC
Ovo nije uspjesno podmlađivanje? Tako se to radi. Ferguson zbog ovog nacina rada i jeste najbolji po pitanju tranzicije. Ne mozes jednostavno u prvi tim staviti 11 igraca sa prosjekom od 21 godine i ocekivati od njih da osvajaju sve zivo. Zapravo mozes, ali sacekaj onda malo pa ces vidjeti kakvi ce biti rezultati. Uvijek moras imati 4-5 vrhunskih starijih igraca koji ce ih voditi da bi za nekoliko sezona oni sami poceli voditi. Nije bas tako rano pricati o ovome, jer znakovi su vrlo jasni i ako vec znas da je to covjeku u proslosti uspjelo nekoliko puta, ne bi trebao tako govoriti. Ja bih na tvom mjestu bio oprezniji. Tvoje zelje su sasvim druga stvar i u ovoj prici nisu bitne.slusaj vamo wrote:Pa kada se govori o tom "podmladjivanju", upravo se misli na Evansa, Smallinga, Jonesa, Cleverleya. Ne mozete se vaditi na starije dok pricate o uspjesnom podmladjivanju.
- slusaj vamo
#2885 Re: Manchester United FC
Bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli.
Nema veze, gudite vi svoje, meni ne smeta. Jos kad missko svojerucno razvali Enfield hat trickom, niko sretniji od mene.
Nema veze, gudite vi svoje, meni ne smeta. Jos kad missko svojerucno razvali Enfield hat trickom, niko sretniji od mene.
- skafiskafsnjak
#2886 Re: Manchester United FC
Kakav ba Looserpool ... sta vam je ljudi . To je ekipa nizeg ranga sada. To ce biti rutinski odradjeno od strane Uniteda

- quasar
#2887 Re: Manchester United FC
Ma jasta. Liverpool je ekipa u rangu Stoke-a. Zacas ce to Utd. 
-
The Realist
#2888 Re: Manchester United FC
Najslabija karika Uniteda nije vezni red, nego bekovi, vezni red bude tu i OK, nije vrhunski, osim kada ih baš ide, ali nisu ni trube, ono, srednja žalost.
Ali zato bekovi, Evra je jedan od lošijih bekova lige trenutno, u odbrani ništa ne može, bježe mu dosta lako igrači, pozicioniranje nula, općenito, forma je katastrofalna zadnju sezonu i pol.
Na drugoj strani su problem povrede, tako da Valencia igra, a onda je to opet loše (da, dobro kada se uzme ko je igrao, ali ne dobro kako bi trebalo biti).
Nakon bekova dolazi ostatak odbrane, zato što su pojedinačno to dobri igbrači, ali nikako nisu uigrani, tako da im je pozicioniranje uglavnom nula, nakon toga imamo zaigranost njihovu, pogotovo Jonesa, koji igra preagresivno, te iako ne pravi faule, prečesto ispadne, dok je Evans sklon tome da napravi barem jednu-dvije veće greške na utakmici, tako da i ostatak koji odigra dobro se i ne primjeti baš.
Tek nakon ovoga, a prvenstveno bekova, treba tražiti probleme u sredini, koji su evidentni prema naprijed, ali nije baš da su katastrofalni. Fletcher je u prošloj utakmici imao 86% tačnih dodavanja, a Adnerson 87%, ali je valjda svako dodavanje prema naprijed bilo pogrešno.
Što se Liverpoola tiče, ja ne znam koga ona sredina može izdominirati, pa oni su gori od Unitedove. Adam ima sjajnu dugu loptu, dobar šut, ali trkački uveliko zaostaje, dok Lucas igra kao spomenuti Unitedov dvojac prošlu utakmicu, dok je naprijed dosta slab.
Jačina Liverpoola prvenstveno zavisi od Suareza, koji najviše i napravi, a i Kuyt je jako dobar uglavnom, samo ga King Kenny ne koristi uvijek. Kada Suarez ne igra, Liverpool ima dosta problema, iako realno kvalitetom su bolji od toga, ali mislim da Kenny griješi sa načinom rotiranja.
Ujedno, mislim da je ključ nadolazećeg dvoboja u bekovima Uniteda i zaustavljanju Suareza, a trenutno kako oni izgledaju, Liverpool još neka ostavi Carrolla i sigurno će ga redovno pogađati, ali ako se vrate neki igrači Uniteda i Suareza zaustave, Liverpool tu nema neke previše šanse (a trebali bi se vratiti Smalling, Cleverley i mislim čak Vidić).
Govorim čisto gledajući igračke kvalitete, kako će psiha uticati na igrače, to je već druga priča.
Uglavnom, nadam se pobjedi Uniteda, a.B.d.
.
Ali zato bekovi, Evra je jedan od lošijih bekova lige trenutno, u odbrani ništa ne može, bježe mu dosta lako igrači, pozicioniranje nula, općenito, forma je katastrofalna zadnju sezonu i pol.
Na drugoj strani su problem povrede, tako da Valencia igra, a onda je to opet loše (da, dobro kada se uzme ko je igrao, ali ne dobro kako bi trebalo biti).
Nakon bekova dolazi ostatak odbrane, zato što su pojedinačno to dobri igbrači, ali nikako nisu uigrani, tako da im je pozicioniranje uglavnom nula, nakon toga imamo zaigranost njihovu, pogotovo Jonesa, koji igra preagresivno, te iako ne pravi faule, prečesto ispadne, dok je Evans sklon tome da napravi barem jednu-dvije veće greške na utakmici, tako da i ostatak koji odigra dobro se i ne primjeti baš.
Tek nakon ovoga, a prvenstveno bekova, treba tražiti probleme u sredini, koji su evidentni prema naprijed, ali nije baš da su katastrofalni. Fletcher je u prošloj utakmici imao 86% tačnih dodavanja, a Adnerson 87%, ali je valjda svako dodavanje prema naprijed bilo pogrešno.
Što se Liverpoola tiče, ja ne znam koga ona sredina može izdominirati, pa oni su gori od Unitedove. Adam ima sjajnu dugu loptu, dobar šut, ali trkački uveliko zaostaje, dok Lucas igra kao spomenuti Unitedov dvojac prošlu utakmicu, dok je naprijed dosta slab.
Jačina Liverpoola prvenstveno zavisi od Suareza, koji najviše i napravi, a i Kuyt je jako dobar uglavnom, samo ga King Kenny ne koristi uvijek. Kada Suarez ne igra, Liverpool ima dosta problema, iako realno kvalitetom su bolji od toga, ali mislim da Kenny griješi sa načinom rotiranja.
Ujedno, mislim da je ključ nadolazećeg dvoboja u bekovima Uniteda i zaustavljanju Suareza, a trenutno kako oni izgledaju, Liverpool još neka ostavi Carrolla i sigurno će ga redovno pogađati, ali ako se vrate neki igrači Uniteda i Suareza zaustave, Liverpool tu nema neke previše šanse (a trebali bi se vratiti Smalling, Cleverley i mislim čak Vidić).
Govorim čisto gledajući igračke kvalitete, kako će psiha uticati na igrače, to je već druga priča.
Uglavnom, nadam se pobjedi Uniteda, a.B.d.
-
The Realist
#2889 Re: Manchester United FC
Pogledaj kako je Webb sudio zadnje mečeve sa Chelseam, a i ostale Unitedove mečeve u zadnje vrijeme. Toliko se priča o tome da je on Unitedov sudac, a uz Atkinsona je najviše oštetio United u zadnje dvije sezone.Riddle wrote:Meni je dobro sve dok nema Atkinsona. Ne postoji sudija koji je vise izjebao United. Sudio je derbi ovog vikenda i valjda ne moze suditi i narednu utakmicu Liverpoola. Ne znam je li ovo neko pravilo, ali se nadam da je tako.
Mada, ne vidim problem u njima, problem je katastrofalno suđenje općenito. Pogledaj meč Wolvsi vs. Newcastle, ili Everton vs. Liverpool, ili suđenja ranije. Dva ofsajd gola United daje Chelseau, Chelsea ne dobija čisti crveni, a ovo su samo ona veća imena, općenito, suđenje je jedna velika NULA ove sezone.
-
The Realist
#2890 Re: Manchester United FC
Čisto da ne bude zabune, što se tiče nadolazeće utakmice, uopšte ne mislim da će biti lako zaustaviti Suareza, te ako ga bude išlo, United bi u velikim problemima mogao biti.
- Jeff Bingham
#2891 Re: Manchester United FC
ma jel ovo neko prica da sudije OSTECUJU united, il ja ne vidim dobro

-
missko
#2892 Re: Manchester United FC
Virtuelni vezni, a SAF ne obecava nego ispunjava obecanja , tako da je Liverpul za mene vec uknjizen.slusaj vamo wrote:Missko, na kojoj ti poziciji igras, sta obecava Sir Alex?
Najbolji post u cijeloj temi o ManU, bar se ja s vecinom u navedenom slazem.The Realist wrote:Najslabija karika Uniteda nije vezni red, nego bekovi, vezni red bude tu i OK, nije vrhunski, osim kada ih baš ide, ali nisu ni trube, ono, srednja žalost.
Uglavnom, nadam se pobjedi Uniteda, a.B.d..
-
The Realist
#2893 Re: Manchester United FC
Moda je reći da United guraju sudije.Jeff Bingham wrote:ma jel ovo neko prica da sudije OSTECUJU united, il ja ne vidim dobro![]()
Izašla je tabela arsenalovog navijača (ali koji piše neke članke, ili šta već) u kojima je on pogledao greške sudaca (istina, on je samo gledao gol situacije, tj. situacije u kojima je pao gol, ili je mogao pasti gol, pa je penale obilježavao kao sigurne golove, dok crvene kartone nije gledao).
Po toj tabeli je United trebao imati 3 boda manje i opet bi bio prvak, dok je najviše profitirao City sa 11 bodova mislim, najgore su prošle ekipe koje su ispale, jer ih je to koštalo. Arsenal je trebao biti drugi, dok je Chelsea trebao biti iza njih.
Naravno, tabela ima previše mana da bi se smatrala relevantnom, pogotovo što ne mora svaki nepravedno suđeni ofsajd u situaciji 1 na 1 biti gol, niti svaki penal mora biti gol, ne broje se crveni kartoni, ne mogu tvrditi da nije taj neki gol pao, da svejedno kasnije ekipa ne bi dala gol, ali ako ništa, može pokazati neku tendenciju.
Dalje, ko gleda United, vidi da suđenje nije ni slično onome kako se to priča.
Govorio sam, ove sezone je United oštećen protiv Arsenala, Boltona, Stoke-a, dok su protiv Cheslea "pogurani" (ostaje onaj crveni za Colea i pitanje šta bi bilo nakon toga, ali barem ono što smo vidjeli, Chelsea je tu barem za remi oštećen, jer o njihovoj pobjedi se već ne može govoriti).
Općenito, United nema nekih problema sa sudijama. Ima ih sa FA-om i smiješnim kaznama koje se dijele (kažem smiješnim, jer FA ne dijeli takve kazne drugim klubovima, tačnije, puno rjeđe ih dijeli). Ali isto tako United nema neku pomoć sudija, ništa veću od one koju imaju sve "veći" klubovi, što se najviše vidi na 50-50 situacijama.
Naravno da bude i velikih grešaka u korist Uniteda, ali ih bude i protiv i ko tvrdi suprotno, onda ili trolla, ili ne gleda utakmice.
- Jeff Bingham
#2894 Re: Manchester United FC
1. Fergie Time -
Any amount of time, in any football (soccer) match, which has been added on, in addition to the added time (injury time) that had already been prescribed at the end of the 90 minutes.
o ovome ja govorim

Any amount of time, in any football (soccer) match, which has been added on, in addition to the added time (injury time) that had already been prescribed at the end of the 90 minutes.
o ovome ja govorim

- Better Man
#2895 Re: Manchester United FC
Ako je po tebi prava bomba da ih se testira! U Engleskoj ove sezone su odigrali 4 utakmice protiv timova za sami vrh i sve 4 su pobjedili! Prvo su u Community Shield pobjedili gradske rivale City 3:2, pa su u prvenstvu deklasirali Tottanham 3:0, potopili Arsenal 8:2 i dobili Chelsea 3:1! Ostalo je da se vidi protiv Liverpoola i prvenstvena protiv Citya.slusaj vamo wrote:Stoji, ali precijenjeno. Taj podmladjeni tim jos uvijek nije naletio na pravu bombu gdje bi ih se bolje istestiralo, a i ono protiv Norwicha i Basela pokazuje da ipak nije sve ruzicasto.Riddle wrote:Nema boljeg po tom pitanju. Tranzicija mu je specijalnost. Jedini ajmo reci fail mu je bila Djemba generacija, ali ih je opet brzo otkacio i stvorio onu koja je sve zivo osvojila. Ovo mu je poslednja generacija i stvarno zasad izgleda da ce dominirati u narednih 5-6 godina. Kad jos vise pojaca vezni red, to ce biti gotovo savrsena ekipa.hau jes no wrote:kako samo ferguson podmlađuje ekipu a da se to ne osjeti na rezultatima![]()
-
The Realist
#2896 Re: Manchester United FC
Da, samo što se to počelo baš forsirati u utakmici u kojoj je United dao gol Cityu, iako su čak nakon utakmice objasnili da je United dao samo nekoliko sekundi gol, nakon što je trebao biti kraj.Jeff Bingham wrote:1. Fergie Time -
o ovome ja govorim
Stvar je u tome da nije praksa da su produži sudijsko vrijeme, ako je bilo tu razvlačenja, ali to što nije praksa, ne znači da nije po pravilima.
Ta utakmica je bila u startu produžena 4 minuta, tada je United još vodio, a nikome nije bilo jasno zašto 4 minuta produžetka, jer po onome što se vidjelo, nije bilo toliko prekida. Ali je očito da je sudac sve produžio što pravila nalažu i cjepidlačio je. Nakon toga je pao gol Citya, uslijedilo je slavlje, pa dvije izmjene za United mislim i ne znam šta još. Uglavnom, sve mu to daje argumente da se sudija produži, jer se vodio istom metodom prilikom prvobitne odluke od 4 minuta produžetka (izmjena je 30 sekundi produžavanja, tako nekako). Zaboravlja se da United nije dao gol nakon 7 minuta, neko je toliko ukupno bilo produženo, United je mislim gol dao nakon 5 i pol. Da je sudija imao namjeru gurati United, onda bi u stratu stavio 2 minuta produžetka, a ne 4, jer niko mu ne bi mogao nešto prigovoriti na to.
Ono što se također ignoriše je to da je u utakmici United vs. Arsenal, sudija produžio mislim 4 minuta, da bi Arsenalu bio poništen gol (opravdano) nakon pet i pol minuta, ili tako nešto. A to se desilo ranije. Zašto to nije Fergie time?
Sunderland vs. Liverpool je produženo 7 minuta (valjda da kompenzira onaj neregularni gol, kada se lopta odbila od balon).
Općenito, kompletna ta sezona je bila puna utakmica u kojoj se igralo jako puno sudijske nadoknade, ali to nikada nije bitno, dok ne dođe do Uniteda.
Da veći klubovi, ili jači, u imaju prednost kod sudija (osim kada ovi ne žele da isforsiraju ravnopravnost, pa onda oštete drugu stranu) je jasno već dugo i to par klubova prednjači, ali to se ne odnosi na jedan klub, niti su te razlike tolike da je do sada odlučivalo prvenstvo (ustvari, samo je jedno prvenstvo unazad desetak godina odlučeno sa jednim bodom i tu United nije bio prvak).
Ovo sa suđenjem je jednostavo moda, kao i Fergie Time, ali isto kao to da su City i Chelsea umjetni klubovi. Ni meni se ne sviđa način na koji City posluje, jer baš ne pokušavaju ništa sa mladim igračima, ali govoriti da su radi toga umjetni, dok je jedan Real institucija, nema smisla.
Malo ko želi sagledati sve činjenice i onda komentarisati, nego se vodi za masom i govori šta ostali pišu, bez da sam istraži, ako ga već zanima (slično kao ja neki dan sa onim postom o Rovčaninu iz Veleža). Na isti način je prikazivan United sa dugovima od 790mio funti i slične stvari....
-
dragonz
#2897 Re: Manchester United FC
The Realist wrote:Moda je reći da United guraju sudije.Jeff Bingham wrote:ma jel ovo neko prica da sudije OSTECUJU united, il ja ne vidim dobro![]()
Izašla je tabela arsenalovog navijača (ali koji piše neke članke, ili šta već) u kojima je on pogledao greške sudaca (istina, on je samo gledao gol situacije, tj. situacije u kojima je pao gol, ili je mogao pasti gol, pa je penale obilježavao kao sigurne golove, dok crvene kartone nije gledao).
Po toj tabeli je United trebao imati 3 boda manje i opet bi bio prvak, dok je najviše profitirao City sa 11 bodova mislim, najgore su prošle ekipe koje su ispale, jer ih je to koštalo. Arsenal je trebao biti drugi, dok je Chelsea trebao biti iza njih.
Naravno, tabela ima previše mana da bi se smatrala relevantnom, pogotovo što ne mora svaki nepravedno suđeni ofsajd u situaciji 1 na 1 biti gol, niti svaki penal mora biti gol, ne broje se crveni kartoni, ne mogu tvrditi da nije taj neki gol pao, da svejedno kasnije ekipa ne bi dala gol, ali ako ništa, može pokazati neku tendenciju.
Dalje, ko gleda United, vidi da suđenje nije ni slično onome kako se to priča.
Govorio sam, ove sezone je United oštećen protiv Arsenala, Boltona, Stoke-a, dok su protiv Cheslea "pogurani" (ostaje onaj crveni za Colea i pitanje šta bi bilo nakon toga, ali barem ono što smo vidjeli, Chelsea je tu barem za remi oštećen, jer o njihovoj pobjedi se već ne može govoriti).
Općenito, United nema nekih problema sa sudijama. Ima ih sa FA-om i smiješnim kaznama koje se dijele (kažem smiješnim, jer FA ne dijeli takve kazne drugim klubovima, tačnije, puno rjeđe ih dijeli). Ali isto tako United nema neku pomoć sudija, ništa veću od one koju imaju sve "veći" klubovi, što se najviše vidi na 50-50 situacijama.
Naravno da bude i velikih grešaka u korist Uniteda, ali ih bude i protiv i ko tvrdi suprotno, onda ili trolla, ili ne gleda utakmice.

evo tabele o kojoj pričaš
- Riddle
#2898 Re: Manchester United FC
Realist, zasto nekome uopste to objasnjavas? Sutra ce ionako pricati istu pricu.
- slusaj vamo
#2899 Re: Manchester United FC
Meni je ova najbolja, "ako nije u praksi, ne znaci da nije po pravilima."
Odlicni ste, samo ovako nastavite....
Odlicni ste, samo ovako nastavite....
- Riddle
#2900 Re: Manchester United FC
Negdje na forumu sam procitao da zivis u Engleskoj. Simpatises li neki klub tamo? 
Leeds, Stoke, Bolton?
Leeds, Stoke, Bolton?