FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emerik

#2876 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

sumirprimus wrote:Nije babi dobro,al nikako :D

btw Damgle ovu na goal-u Champions League Debate: Barcelona-Inter Best Combined XI i ne mogu cudu da se nacudim,...
evo best 11 :

Valdes

Maicon – Pique – Lucio – Abidal

Xavi – Cambiasso – Sneijder

Messi – Ibrahimovic – Milito
Najbolji kombinirani sastav Intera i Barcelone je:

Valdes
Alves - Pique - Puyol - Abidal
Xavi - Busquets - Iniesta
Messi - Ibrahimovic - Pedro
sumirprimus

#2877 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

:lol: :lol: :thumbup:
Mojne dobri su ba maicon,zaneti je dobar al vec u godinama,cambiasso,sneider,...j.cesar...milito,ma slozili su ekipu pravu...
Onda faktor etoo,vako se on lozio i kontra reala svojedobno kad je presao u barsu...valjda nece sutra :D
Al opet najiskrenije se nadam,bar baaaar 1 golu barse,ko svaki posten i vjeran guziĆar 8-) :dance:
5 0 5

#2878 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Fordas

#2879 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Bojim se da ce barcini igraci biti umorni od putovanja :cry:
Baltazar_khan

#2880 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Fordas wrote:Bojim se da ce barcini igraci biti umorni od putovanja :cry:
Ja kako sam vidio, njihov bus je ko avion :D
cikavelja

#2881 Re: FC Barcelona

Post by cikavelja »

Ovim kokosarima ima da poHlupaju pichke taman da su na jednoj nozi skakutali do Italije :evil:
sumirprimus

#2882 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Sve mi nesto miruhi na LP :)

Vjerojatni sastavi:

Inter (4-2-3-1): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso -Pandev, Sneijder, Eto'o - Milito

• Interov trener Jose Mourinho nema značajnijih problema s izostancima. Izvan konkurencije su tek Davide Santon i pričuvni vratar Francesco Toldo.

Barcelona (4-3-3): Valdes - Alves, Pique, Puyol, Maxwell - Toure, Xavi, Busquets - Messi, Ibrahimović, Pedro

• Andres Iniesta je izvan pogona zbogo ozljede zadnje lože desne noge, a Guardiola se nada da će biti spreman za finale Lige prvaka u Madridu. Dakako, ako Barcelona bude njegovu sudionik. Zeleno svjetlo za nastup nije dobio niti francuski branič Eric Abidal (bedreni mišić), ali je ipak krenuo na put s momčadi.

Forma:

Inter:

POBJEDA 2:0 (doma) Juventus (Serie A, 16. travnja)
POBJEDA 1:0 (vani) Fiorentina (Coppa Italia, 13. travnja)
REMI 2:2 (vani) Fiorentina (Serie A, 10. travnja)
POBJEDA 1:0 (vani) CSKA (Liga prvaka, 6. travnja)
POBJEDA 3:0 (doma) Bologna (Serie A, 3. travnja)

Barcelona:

REMI 0:0 (vani) Espanyol (Primera, 17. travnja)
POBJEDA 3:0 (doma) Deportivo (Primera, 14. travnja)
POBJEDA 2:0 (vani) Real Madrid (Primera, 10. travnja)
POBJEDA 4:1 (doma) Arsenal (Liga prvaka, 6. travnja)
POBJEDA 4:1 (doma) Athletic (Primera, 3. travnja)

Cisto sumnjam da ce inter krenut s trojicom napadaca...
To much space for Barcine fanatikose :D
Kod barse bi samo izbacio busketsa...
sumirprimus

#2883 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

"Real Madrid's Cristiano Ronaldo: Lionel Messi May Be Better Than Me But Inter's Jose Mourinho Is A Great Coach & Will Beat Barcelona In Champions League"

:lol: :lol: :lol: Gejnaldo ko kakav ljubomorni pubertetlija :D

"Responding in an interview he gave to Italian newspaper La Stampa on whether Messi is currently the best, Ronaldo said: "Maybe, yes. But honestly, Barcelona are playing in a fantastic way. They have won the last five or six trophies and are top of La Liga."
Fola ne zna koliko,nako on to :evil: :evil:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2884 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:"Real Madrid's Cristiano Ronaldo: Lionel Messi May Be Better Than Me But Inter's Jose Mourinho Is A Great Coach & Will Beat Barcelona In Champions League"

:lol: :lol: :lol: Gejnaldo ko kakav ljubomorni pubertetlija :D

"Responding in an interview he gave to Italian newspaper La Stampa on whether Messi is currently the best, Ronaldo said: "Maybe, yes. But honestly, Barcelona are playing in a fantastic way. They have won the last five or six trophies and are top of La Liga."
Fola ne zna koliko,nako on to :evil: :evil:
Pa ne bavi se covjek statistikom, Barcelona je osvojila 6 trofeja i to je to, on je rekao 5 ili 6, da igraju fantasticno, da je mozda Messi najbolji na svijetu, nije nista osporio.
Gejnaldo :-) da je derpe, ne bi pravio party-je na sa zenskim drustvom na bazenu i sl., ali necu o tome, tema je FCB 8-)
sumirprimus

#2885 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Image

king in the castle,king in the castle :dance:
udrch

#2886 Re: FC Barcelona

Post by udrch »

Očekuje nas lijepo veče u Milanu..
Demonstracija sile najjače Armije na svijetu :D ..
sumirprimus

#2887 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Inter v Barca: Did you know... ?

- Barca has never lost an away match to Inter Milan, winning once and drawing three times.

- The last two visits – both of them in the group stage of the Champions league - have ended in goalless draws.
Eh eto jos toliko do veceras...
Nadamo se najboljem,,... :)

tUT EL CAMP :music2:
ja.neron

#2888 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

sumirprimus wrote:Image

king in the castle,king in the castle :dance:

da se pjesmom nadovežem iako nisam navijač barselone
Danss

#2889 Re: FC Barcelona

Post by Danss »

Nek' se ne ljute navijaci Barce, ali veceras 1x. Inter ovo ne gubi (Mourinho tacnije :mrgreen: )
Charuga
Globalni moderator

#2890 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Svaka cast igracima intera i treneru Joseu na vecerasnjoj utakmici. Potpuno zasluzena pobjeda ali malo previsoka. Treci gol Intera cist ofsajd kao suza ali sta je tu je, sudija je taj koji daje konacnu odluku. Cudna izmjena koju je Pep uradio kad je gubioutakmicu je dovela do toga da Pique bude najopasniji igrac Barse u jalovim napadima. Sudija malo vise naklonjen domacinu ali ne toliko da Barsa nije mogla igrati.
Bojim se da je ovo pad Barcelone i da ce ove godine broj trofeja biti NULA. Ovo ce ostaviti traga na igracima i jedina sreca je sto na Camp Nou dolazi Xerez.
Da je neka druga ekipa dobila Barsu veceras bilo bi mi bas krivo ali Inter je ekipa koju simpatisem pa mi nije toliko tesko palo. Ovo simpatisem sam napisao jer sam misljenja da smo mi odavde vise simpatizeri nego navijaci nekih stranih timova. Navijam jedino za Zelju, ustvari Zelju VOLIM .. :)
Idemo dalje, sta je tu je .. :thumbup:
Neelix

#2891 Re: FC Barcelona

Post by Neelix »

udrch wrote:Očekuje nas lijepo veče u Milanu..
Demonstracija sile najjače Armije na svijetu :D ..
ma sta kazes pasa :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2892 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Plavih_11 wrote:Svaka cast igracima intera i treneru Joseu na vecerasnjoj utakmici. Potpuno zasluzena pobjeda ali malo previsoka. Treci gol Intera cist ofsajd kao suza ali sta je tu je, sudija je taj koji daje konacnu odluku. Cudna izmjena koju je Pep uradio kad je gubioutakmicu je dovela do toga da Pique bude najopasniji igrac Barse u jalovim napadima. Sudija malo vise naklonjen domacinu ali ne toliko da Barsa nije mogla igrati.
Bojim se da je ovo pad Barcelone i da ce ove godine broj trofeja biti NULA. Ovo ce ostaviti traga na igracima i jedina sreca je sto na Camp Nou dolazi Xerez.
Da je neka druga ekipa dobila Barsu veceras bilo bi mi bas krivo ali Inter je ekipa koju simpatisem pa mi nije toliko tesko palo. Ovo simpatisem sam napisao jer sam misljenja da smo mi odavde vise simpatizeri nego navijaci nekih stranih timova. Navijam jedino za Zelju, ustvari Zelju VOLIM .. :)
Idemo dalje, sta je tu je .. :thumbup:
ma slično isto ko i ja. ali volim ja i Barcu...

zaslužio Inter pobjedu, ali što Marjan reče i Barca joše jedan gol. šta je tu je, više sreće idući put. ako Barca ispadne, navijaću za Inter protiv Bayerna. za Lyon jedino zbog Mireta :bih:

btw, fakat je Barca mnogo opasnija bez Ibre :roll: baš mei nteresuje da li bi se onako situacija razvijala da je Abidal ranije ušao u igru :-)
todd_smith

#2893 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

ma nista ovo, 2-0 na Nou Campu i pravac Madrid..
Fordas

#2894 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

kao sto rekoh

Inter je propustio sansu da vidno umorne goste nakanta sa 4-5 razlike a kako to ocito nisu smjeli ni umjeli ima da dozive debakl na Camp Nou. zivi bili pa vidjeli
ultima_palabra

#2895 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:
kao sto rekoh

Inter je propustio sansu da vidno umorne goste nakanta sa 4-5 razlike a kako to ocito nisu smjeli ni umjeli ima da dozive debakl na Camp Nou. zivi bili pa vidjeli
:lol: uvijek realan
Fordas

#2896 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Naravno ;-)

I ja se radujem kad ekipa koju ne simpatisem izgubi ali realno :D putovanje autobusom od 1.000 km je ostavilo traga, mislim sta bi drugo moglo biti :wink: Barca bez trke, presinga.... nista. E da hoce vulkan raditi barem jos 5 dana pa da se i internisti malo truckaju :D
nAN3

#2897 Re: FC Barcelona

Post by nAN3 »

Image
krusty

#2898 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

zasto je cudna izmjena Guardiole da izvadi Ibrahimovica koji lopte nije primio citavu utakmicu :? ustvari jes jednom, slucajno ga lopta pogodila u glavu :D

bolje bi Krkic odigrao, Ibra se prepao izgleda pred svojim bivsim navijacima...
awekenings

#2899 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

Zbunjen sam citavim tokom tekme :? .. bash cudna tekma Barce, ovako izdanje ne pamtim ... ali u svakom slucaju cestitke Interu ... Milito igrach utakmice za mene ...
Chigra

#2900 Re: FC Barcelona

Post by Chigra »

awekenings wrote:Zbunjen sam citavim tokom tekme :? .. bash cudna tekma Barce, ovako izdanje ne pamtim ... ali u svakom slucaju cestitke Interu ... Milito igrach utakmice za mene ...
Zato što je Mourinho za razliku od glupog Wengera skontao koji je jedini način da se čuva igrač kao što je Messi, a to je da mu se uopšte ne dozvoli primanje lopte. Kad je on primi onda je kasno, uradiće s njom šta god poželi, najbolji je primjer igrača Arsenala koji su ga puštali da primi loptu na 20-30 metara od gola, a onda je on radio s njom šta je htio.

Također, odlično je funkcionisala i zadnja linija, a u takvoj situaciji ni Xavi sa svojim loptama koje imaju oči je nemoćan, jer nema tog praznog prostora u koji on može gurnuti loptu, kao što je to recimo radio protiv Reala nekidan.
Post Reply