Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ganjeta wrote:Nisi tako pričao poslije prve utakmice, kad je bio maestralan. Večeras je Ibra bio lošiji od njega.
Al u qurcu realno govoreci...Ibra je barem imao 3 šuta a i borio se koliko toliko, ona ubleha je svaku lloptu izgubio.
Bježi ba ganjeta, nemoj zezati...oboriše me levati na kladionici ...a i ja budala se kladim na ove uhljupe koji prime tricu za poluvrijeme
Petit_Beurre wrote:Ne glupirajte se ljudi, prvo poluvrijeme smo im pustili, čisto da ne bude nezanimljivo. Kakav je lisac ovaj Allegri, na psihološkom planu ih je ubio više nego da smo ih opet 4:0 uzeli.
ganjeta wrote:Nisi tako pričao poslije prve utakmice, kad je bio maestralan. Večeras je Ibra bio lošiji od njega.
Al u qurcu realno govoreci...Ibra je barem imao 3 šuta a i borio se koliko toliko, ona ubleha je svaku lloptu izgubio.
Bježi ba ganjeta, nemoj zezati...oboriše me levati na kladionici ...a i ja budala se kladim na ove uhljupe koji prime tricu za poluvrijeme
Imao je Ibra tri šuta, ali je izgubio 3-4 lopte i otvorio kontre Arsenalu. I mene su oborili na kladionici, ali me izvukoše na onom jackpotu 140 KM .
Imao je Ibra tri šuta, ali je izgubio 3-4 lopte i otvorio kontre Arsenalu. I mene su oborili na kladionici, ali me izvukoše na onom jackpotu 140 KM .
Što se tice tekme...e ovo nije normalno da ga yebeš dva totalno druga tima, totalno drugaciji pristupi utakmici i to sve u 14 dana razlike šta reci hajd razumijem da se nekom defanzivom cuva 4-0 iz prvog meca...ali primiti 3 komada za poluvrijeme i zamalo od gotovine napraviti veresiju (Van Persie promaši onaj zicer prije Nocerina)...u prvom pol. gotovo ništa nisu napravili, izuzev onog proigravanja za El Šaravija koji nabi negdje loptu.
U drugom su se malo dozvali i poceli igrati ozbiljnije defanzivu uz prijetnje kontrama.
ganjeta wrote:Evo sad pročitah šta su likovi ispisali u toku tekme , i opet jedni te isti koji su ove sezone ispadali smiješni, nastavili i večeras, ponadali se pa da mogu kenjati .Ništa nisu naučili. Žao mi je što ste opet pokisli, biće bolje drugi put.
Petit_Beurre wrote:Ne glupirajte se ljudi, prvo poluvrijeme smo im pustili, čisto da ne bude nezanimljivo. Kakav je lisac ovaj Allegri, na psihološkom planu ih je ubio više nego da smo ih opet 4:0 uzeli.
Forza MILAN !!!
Haha koji ublehas, idi uradi IQ test pa nam javi rezultate, sumnjam da je veći od broja cipela.
Forza MILAN !!!
Haha koji ublehas, idi uradi IQ test pa nam javi rezultate, sumnjam da je veći od broja cipela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po zadnjem testu inteligencije koji sam radio, neslužbena kopija Mensinog, ostvario sam rezultat od 121, što je više od 91.9243288744% populacije. Nažalost nisam našao vremena da se službeno testiram.
Forza MILAN !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po zadnjem testu inteligencije koji sam radio, neslužbena kopija Mensinog, ostvario sam rezultat od 121, što je više od 91.9243288744% populacije. Nažalost nisam našao vremena da se službeno testiram.
s tim da u narednom kolu cekamo Lecce kod kuce i tu ne bi trebalo biti problema, a Juventus ide u Genou...
Nadam se josh jednom remiju Juventusa i da se razlika popenje na 4
Pitaju mene rosonera, moze li arsenal dobiti utakmicu, kazem moze... jbg znam da je milan nepredvidljiv
ali rekoh nema njima prolaza i bi tako.
ali van persija treba kupiti... kakva je ono igracina...