KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
LolaLola

#2876 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by LolaLola »

Ja joj zelim sve najbolje.
Pasiflora

#2877 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Pasiflora »

http://dnevnilist.info/otac-zago-rak-je ... o-mnogima/

Otac Zago: Rak je izlječiv, moj recept je pomogao mnogima..

Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih pacijenata na ovaj način liječeni su tumori maternice, prostate, dojki, mozda, kostiju, leukemija, crijeva..

Franjevački redovnik i učitelj, “Otac” Romano Zago iz Brazila godinama proučavao je proučavao biljku koja je ljekovita, alou te je osmislio poeban lijek za koji čvrst tvrdi, revenira i liječi rak. Navodno on je objavio knjigu o tome “Rak je izlječiv”.

Romano Zago službovao je u Brazilu među sirotinjom i tad je kako tvrdi oučio da ljudi koji boluju od bilo koje bolesti, vrlo brzo se oporavljaju od bilo koju vrstu biljke aloe. Nakon toga Romano se odmah bacio na posao i posvetio se proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo u tom poslu.

Recept protiv raka:
Priprema: Za recept se preporučuje aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušajte pronaći ovu vrstu. Sve uspijevaju i kod nas, čak i u posudama u kućama. Ipak, ako baš niste u stanju naći aloe arborescens, može poslužiti i aloe vera, koja ima slična svojsta, ali samo slabija.

Listove ili list težine 300 g operite, uklonite bodlje, isjecite na komadice i ubacite u blender. Dodajte pola kile meda i 5 kašika jačeg alkoholnog pića koje služi za bolju apsorciju na kapilarnom noviu prilikom konzumiranja.

Ako ste osoba koja ne konzumira alkohol, upotrijebite prirodni jabučni ocat u istom omjeru. Smjestu blendajte 2-3 minute. Pohranite napitak u staklenu bocu, koju ćete držati isključivo u hladnjaku.

Konzumacija:
Uzimajte 1-2 kašike najmanje pola sata prije jela tri puta na dan. Prije upotrebe bocu dobro promućkajte. Na početku uzimajte 1 kašiku 3 puta na danm, a poslije možete povećati dozu na dvije.

(Dnevnilist/24sata.hr)
solin

#2878 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by solin »

Lalena wrote:Naslusala sam se toliko prica ovih dana...
U cekaonici svako ima svoju verziju lijecenja :-)

Mislim, razumijem donekle, ne mogu reci da znam kako je to kada ti daju jos koji mjesec zivota, ponekad i samo skretanje misli, pa cak i mali tracak nade, moze sve uciniti puno podnosljivijim.
Ali, velike promjene (tipa planinskog zraka, dugorocnog izgladnjivanja, raznorazne organske prehrane, ovih ili onih skupocjenih lijekova iz inostranstva...),mogu sebi priustiti oni u zrelijim godinama, cija su djeca odrasla, porodicne prilike sredjene...
Meni je prvo palo na pamet da ako to i bude to, kako da olaksam situaciju onima koji ostaju?!
Nekako ne bih voljela sve potrositi, napraviti haos ne samo u svom zivotu, nego i u zivotu meni bliskih osoba, i onda ih tako ostaviti.

Lijeciti se - da, svakako, svaki mjesec, svaka godina, meni licno bi puno znacila, ali u granicama dostupnog, ne po svaku cijenu...
Ne znam, mozda cu za koji dan, mjesec, razmisljati drugacije? Trenutno tako mislim.
Na kraju krajeva, bice ono sto ce biti :)
Ne javlja nam se Lalena da li je sve u redu sa nalazima?!
Lalena

#2879 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Lalena »

solin wrote:
Lalena wrote:Naslusala sam se toliko prica ovih dana...
U cekaonici svako ima svoju verziju lijecenja :-)

Mislim, razumijem donekle, ne mogu reci da znam kako je to kada ti daju jos koji mjesec zivota, ponekad i samo skretanje misli, pa cak i mali tracak nade, moze sve uciniti puno podnosljivijim.
Ali, velike promjene (tipa planinskog zraka, dugorocnog izgladnjivanja, raznorazne organske prehrane, ovih ili onih skupocjenih lijekova iz inostranstva...),mogu sebi priustiti oni u zrelijim godinama, cija su djeca odrasla, porodicne prilike sredjene...
Meni je prvo palo na pamet da ako to i bude to, kako da olaksam situaciju onima koji ostaju?!
Nekako ne bih voljela sve potrositi, napraviti haos ne samo u svom zivotu, nego i u zivotu meni bliskih osoba, i onda ih tako ostaviti.

Lijeciti se - da, svakako, svaki mjesec, svaka godina, meni licno bi puno znacila, ali u granicama dostupnog, ne po svaku cijenu...
Ne znam, mozda cu za koji dan, mjesec, razmisljati drugacije? Trenutno tako mislim.
Na kraju krajeva, bice ono sto ce biti :)
Ne javlja nam se Lalena da li je sve u redu sa nalazima?!
Hvala na pitanju...
Nalazi su optimisticni, hvala Bogu, mozda si cak pogodio/la dijagnozu ;-)
solin

#2880 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by solin »

Super samo neka je sve u redu. ;-)
sabinna38

#2881 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by sabinna38 »

Postovanje svima

Da li je moguce da se na osnovu samo ultrazvuka dovede u pitanje tumor. Meni je navodno bacena sumnja na maligi tumor perifernih zivaca. ( na ruci )
Pojavila se bol iznad lakta,, mala kvrzica.... i sada se bol smanjila skoro pa ne boli... kvrzica je stala sa rastom

Trebam na operaciju da to izvade.

Moze li mi bilo ko sta vise reci o tome? ... Opasnosti prije svega?

Hvala. U panici sam i molim za savjet
isx

#2882 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by isx »

Na osnovu UZV se može samo posumnjati na nešto. Punkcijom, odstranjivanjem i kasnijim PHD nalazom se radi dijagnoza.
sabinna38

#2883 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by sabinna38 »

isx wrote:Na osnovu UZV se može samo posumnjati na nešto. Punkcijom, odstranjivanjem i kasnijim PHD nalazom se radi dijagnoza.
A da pretpostavimo da je to, koliko je to opasno? Mislim, razumijem cim je maligno da nije dobro ali tako malo ima toga na google o simptomima ... lijecenju...
Sanchez22

#2884 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Sanchez22 »

.
Pasiflora

#2885 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Pasiflora »

Molim za odgovor, ako neko zna - smije li se ulje kanabisa unijeti u avion? Imam mogućnost da mi bude doneseno iz Holandije, ali se bojim da ta osoba što bi ga ponijela ne upadne u probleme...
Vodim se logikom - ako se može slati poštom - valjda se smije unijeti i u avion???? Molim odgovor, hitno je

Edit: @dozer??????

Još jedan EDIT: Uspjela sam saznati - NI SLUČAJNO prenositi THC avionom!
Dozer

#2886 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Dozer »

Napisah ti sve na pp. ;)
Pauza

#2887 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Pauza »

U zadnje vrijeme pratim napredak ulja u borbi/pomoći protiv raznih stanja i bolesti, a ne samo i isključivo protiv tumora. Pomaže i kod MS-a, epilepsije, autoimunih problema, reumatoskog artritisa i sl.

Možda nisam upratio u prethodnim postovima da je neko objavio, koja je cijena pravog ulja kod nas, doza 10, 20, 30, 40 ml? Ako može bilo koja info u pp bio bih zahvalan. Pozdrav i budite zdravo!! :thumbup: :thumbup:
Pauza

#2888 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Pauza »

anybody? :? :?
Brus Lee

#2889 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Brus Lee »

Pauza wrote:anybody? :? :?
Kod nas nije legalno, tako da nema cijenu.
Pauza

#2890 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Pauza »

Brus Lee wrote:
Pauza wrote:anybody? :? :?
Kod nas nije legalno, tako da nema cijenu.
Molim te, bez trolanja. :run:
Dozer

#2891 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Dozer »

Eto pp
kakavdanakneiskustvu

#2892 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kakavdanakneiskustvu »

odjel onkologije na UKC u sarajevu je u onoj najvecoj zgradi?
Rampage

#2893 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Rampage »

Evo da i ja podijelim iskustvo kroz koje mi prolazi otac a koje se tiče ove teme.

Ocu, koji je u sedmoj deceniji života, je prošle godine dijagnosticiran maligni tumor teške kategorije. Nakon početnog šoka i nakon što se čovjek suočio sa ozbiljnošću situacije, odlučio sam da otac ne može ništa izgubiti ako probamo (i) s ovom terapijom o kojoj sam bio ponešto načuo.

Google me je doveo na ovu temu i na našeg @Dozera kome se i ovdje javno zahvaljujem a koji mi je omogućio da nabavim THC. Nakon potrošenih deset doza THC-a, otac je, hvala Bogu, živ i relativno se dobro osjeća. Ne mogu reći da se izliječio, tumor je još tu, ali želim s vama podijeliti činjenicu da su mu doktori rekli da je fenomen, davali su mu samo par mjeseci života početkom prošle godine.

Zato bih savjetovao svima onima koji su skeptični po pitanju ove terapije a koje je nužda natjerala da razmišljaju o njoj neka ne oklijevaju, vremena se uglavnom nema kod ove vrste oboljenja.
Dozer

#2894 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak?

Post by Dozer »

Za zahvaljivanje nema potrebe, ali je svakako lijepo vidjeti da ima jos pozitivnih slucajeva djelovanja ovog ulja :thumbup:

Samo mala ispravka - 60ml je jedna doza, ne 10.
10 x 6ml = 60, tj. jedna kompletna doza preporucena od R.S..

Edit:
Upravo sam se malo zadao da presurfam gdje se moze kupiti RS THC ulje... Vecina website0va, Holandskih, koji su ga imali, sada ga vise nemaju. Samo CBD... Nevjerovatno kakav se pritisak desava na sve koji su ga normalno prodavali od momenta pokretanja ove price u skoro svim zemljama....

I onda neko kaze - "teorija zavjere"... Nije to nikakva teorija, nego cinjenicno stanje. Farmaceuti sad vjerovanto daju desetine miliona s ciljem da prica o THC ulju sto prije zamre i nestane...
Sanchez22

#2895 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Sanchez22 »

Sta znaci KT-PEB?
kakavdanakneiskustvu

#2896 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

je li ko koristio ulje od kanabisa?
argyle

#2897 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by argyle »

Sanchez22 wrote:Sta znaci KT-PEB?
KT=kemoterapija ( ili HT)
PEB (jedan od protokola)=cisPlatin, Etoposid, Bleomycin
kakavdanakneiskustvu

#2898 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

http://www.24sata.hr/tech/u-ovoj-hrvats ... uta-521421

je li ko cuo za ovo,ima li ko iskustva sa ovom klinikom?
Donnie Smith

#2899 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Donnie Smith »

Svi oboljeli od raka moraju prestati jesti piletinu i svi oni koji žele prevenirati teška oboljenja i preuranjenu smrt, moraju s jelovnika izbaciti piletinu. Pod broj 1. Pod 2, Vegetu. 3. Cedevitu. 4. Žvake.

Sirova hrana, svježa, organska, provjeriti po stotinu puta je li prskana, ako postoji sumnja, ne kupovati je, a za svaki slučaj je držati namočenu u sodi-bikarboni. Što manje hranu kuhati, pržiti - jesti voće i povrće u izvornom obliku. Uraditi hidžamu i piti ćurekotovo ulje. Med, ali od provjerenog pčelara koji je na ispravan način tretirao pč. zajednice protiv varoe i dr. pč. bolesti jer većina ih koristi Amitraz (vrsta bojnog otrova) koji se i nakon tretmana zadržava u ramovima, građevnjaku, vosku i konačnici medu koji često sadrži i antibiotike, znači, def. bolje ne uzimati med ako niste 100 posto sigurni u pčelara (gledajte da vam je komšija ali da u blizini nema malinara), a ovi pčelari po sajmovima su najveći trovači. Koristi nikakve, samo šteta.

Sve je više oboljelih od raka, ljudi traže instant rješenja, ali konvenc. medicina ne nudi ni na duge staze rješenje, kamoli za dan-dva.

Ja otišla neku rasadu da gledam, lik napravio biznis s plast. proizvodnjomi i objašnjava mi, ovaj paradajz se tretira ovim i ne smije se plod jesti nakon toga sedam dana, a vidiš ovaj, ovaj od dana prskanja pa narednih 70 dana..(ja računam 70 dana to je tri mjeseca o čemu on priča i hvala lijepo doviđenja, prskaj mamu svoju...uglavnom, nabroja' ja svašta u kratkom roku...šetajte, barem je Trebević blizu, ovi koji imaju sreću da ne žive u Sa, imaju još bolje lokacije, biciklo, voda, čajevi, ljubav, pozitivne misli.....
Sanchez22

#2900 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Sanchez22 »

.
Post Reply