Partizzanka wrote:eluna - alema je postala ovisnica o sminkanju - ne zamjeri joj hehehe
ni ja nemam puno sminke - nekako tako me zapalo
osnova manje vise
mene nije zapalo
Moderator: anex
Partizzanka wrote:eluna - alema je postala ovisnica o sminkanju - ne zamjeri joj hehehe
ni ja nemam puno sminke - nekako tako me zapalo
osnova manje vise
Mariella wrote:Djevojke i zenekoji vi korektor koristite?

Poucena iskustvom...tecni korektor mnogo bolji. Osim ako nije skuplji u sticku, tipa MAC.Mariella wrote:Ako bude tester isprobat cu ja to fino, ako ne, vjerovatno cu uzeti najsvjetliju. Javim koji uzmem, i kako mi odgovara
I ja izgledam mnogo mladje nego sto jesam...mogu potvrditi cure koje me znajueluna wrote:alemaa wrote:virim s mob,veceru napravila al imam posla po kuci al ne mogu da ne povirim..Partizanka nastiklana definitivamente:D,sad ti slijedi izazov cekanje da naraste. Kome je dovoljan samo avon ova tema nije za njega,brez ljutnje.
brez ljutnjeja sa svoje 33 izgledam kao da imam 26, tako da nemam potrebe za nešto više od avon-a .... tek pokoja sjena za oči, maskara, olovka za oči i ruž ponekad .... lak za nokte eto fola radi
tek od ove zime sam počela pokrivati podočnjake jer deveram sa sinusitisom
20.50yellow cat wrote:Što se tiče trepuški, ja se bojim da će mi otpasti pa da to neko vidi, pa da se obrukam.![]()
Koliko košta?Zelena Carapa wrote:kupila sam i artdeco cetkicu za blendanje
ma 5,6 KM ( a prekuce sma onu jednu platila 4,25), odoh zvati djevoku dok imaPartizzanka wrote:sta 5,6 je
ne kontam
ja sam rekla da hocu jednu

u pravu si, jeste malo na suhu stranu ali ja zato stavim malo vise kreme (nego inace) na podocnjake prije pudera i korektora.alemaa wrote:Ja imam ovaj ArtDeco, dobro on prekriva, al meni isusi podrucje npr. ako ga stavim za podocnjake, kroz sat vremena koza na tom podrucju jednostavno se krene perutati i to ruzno izgleda..Ne koristim ga vise za podocnjake nego eto ako gdje ima kakva packica, crvenilo kamufliram s tim ili onom ARTDECO malenom kamuflazom.
Koju pincetu koristis? I ja cupkam svakodnevno obrve (a odem jednom u 15-20 dana da mi ih malo srede profesionalno) jer moram. Rastu brzo, tamne su i jake. I patila sam se sa ranoraznim pincetama godinama dok ne otkrih tweezermanove. Ljepota.Partizzanka wrote:ja nisam nova u cupanju obrva .. moja psiho alergija traje vec ... pa dooobrih 10 godina