Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
- PixelDrifter
#2876 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Trump bi i vanzemaljca pokazao da ga ima, samo da izbjegne Epsteina. Da ga kako moze izvuci iz dupeta, ali nema. Pa, daj onda raji one besmislene tackice na videu koje ne pokazuju i ne dokazuju nista. Nema. Platio bi nekog zvizdaca Kuvajtom da ga ima, ali nema. Obecao raji sve, a znao da nema nista, a budale se loze. Te ko je rokunuo JFK, da li se Marylin ubila, istina o Roswellu. I ovce brste tu bezveznu pricu.
- Point.
#2877 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Decki, humor vam je na nivou hrvatskih "humoristickih" serija.
- Sanjarko
#2878 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ne diram ih, ne diraju me, valjda. 
- joint union
#2879 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Au, ode i pixel u teoretičare zavjere.PixelDrifter wrote: ↑05/06/2026 10:41 Trump bi i vanzemaljca pokazao da ga ima, samo da izbjegne Epsteina. Da ga kako moze izvuci iz dupeta, ali nema. Pa, daj onda raji one besmislene tackice na videu koje ne pokazuju i ne dokazuju nista. Nema. Platio bi nekog zvizdaca Kuvajtom da ga ima, ali nema. Obecao raji sve, a znao da nema nista, a budale se loze. Te ko je rokunuo JFK, da li se Marylin ubila, istina o Roswellu. I ovce brste tu bezveznu pricu.
- drag_gost
#2880 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
@Arminovski , prijatelju, jesi li zadovoljan odgovorom?
Mozemo li temu da vratimo na nauku?
Mozemo li temu da vratimo na nauku?
- PixelDrifter
#2881 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... umentaries
Je li ovo Dozerić spomenuo kao istinit događaj? Meni se čini da jeste. Jeste istinit, ali kao hoax.
Je li ovo Dozerić spomenuo kao istinit događaj? Meni se čini da jeste. Jeste istinit, ali kao hoax.
- Dozer
#2882 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Eh, moj Pixelčiću... Nije ni cudo sto nemas raje 
- PixelDrifter
#2883 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... umentariesDozer wrote: ↑
Znas za famozni snimak autopsije vanzemljaca jz Rozvela, iz 1947.?
Ljudi su to pokusali debunkirati, cini mi se 1990., pa se to onda pretvorilo u rekonsteukciju jer na tim BW snimcima nisu mogli naci fule.
Imas dosta o tome na netu.
Da li to, mozda, znaci da nam je u stvari sve pokazano jos davno, a onda povuceno i pretvoreno u "mit"?
Pa i sam Marcell je givorio da su bila i tijela tamo.
Sreco moja, take a good, hard, look.
- Point.
- PixelDrifter
#2885 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Obojica naoruzani dimnim zavjesama do bedastoce koja vas krasi. Na argument odgovor ad hominem. Sto jaci dokaz, vi jos dublje u vlastito blato sa strascu potpuno kontuzovanih jedinki koje slijede putokaze za nikuda, urodjenim hedonizmom bogu najmilijih koji su otkrili spolovilo za igru i razonodu, a bogami i pamet da sire sa istim.
- Dozer
#2886 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ma prava si nam pjesnicka neopjevana dusa 
Idi ba na pivu, sunce, ljeto, opusti se malo, batali nas i ispravljanje zamisljenih krivih Drina
Idi ba na pivu, sunce, ljeto, opusti se malo, batali nas i ispravljanje zamisljenih krivih Drina
- PixelDrifter
#2887 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Pusti ti ljeto i pivo, te savjete ostavi kolegama hadumima, niti je savjet, niti je mudrost, nego de nam malo o autopsiji vanzemaljaca, da cujemo sta tvoja glavica sa čipsom kao mozdanom celijom veli.
- Dozer
#2888 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ti mora da se gledas u ogledalo dok tipkas ovdje...valjda odatle crpis inspiraciju za ove svoje splacinaste dubokoumnosti
Sta kazes, The Guardian napisao da je nesto fake...i to onda mora da je istina
Ako je kod mene cips, kod tebe je onda vjerovatno neka nerazvijena leblebija...
Sta kazes, The Guardian napisao da je nesto fake...i to onda mora da je istina
Ako je kod mene cips, kod tebe je onda vjerovatno neka nerazvijena leblebija...
- PixelDrifter
#2889 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
To ljudino, opovrgavaj Guardian, a promovisi Denikena. Prebacujes na mene paznju, a ne odgovaras na iznesene dokaze. Nisam ja bitan lutko, nego tvoje podmetanje kukavicijih jaja, nesto se ne slaze sa tvojim fake narativom i odmah pljuvanje. Naravno, da je svaki izvor koji se ne slaze sa tvojim narativom za tebe lazan, jer ti nisi u stanju da prihvatis istinu i onda ide napadanje na licnoj osnovi. O cemu covjek sa tobom da prica kada si tako nezreo, plus debelo neobrazovan???
- Dozer
#2890 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Hajde ti, za pocetak, dobro provjeri svoje postove upucene meni, od prvog do zadnjeg. Cisto, lutkice, da bar pokusas shvatiti zasto sad dobijas odgovore kakve dobijas.
Sumnjam da ces dokuciti, jer ta super nafurana leblebijica nema vise prostora za primanje novih informacija. Pardon - podataka. Informacije su vec suvise kompleksna materija.
Naravno, da ti trazim da mi citiras gdje sam ja promovisao Denikena, bilo bi vec previse. Ali, ne pati se. To je svakako samo tvoja interpretacija onoga o cemu ja pisem, kao i 90% ostalog.
I, da...sad sam 100% siguran da se gledas u ogledalo dok pises. Jedino to moze objasniti ovoliku kolicinu nebuloza. Valjda mislis da su svi slicni tebi.
Sumnjam da ces dokuciti, jer ta super nafurana leblebijica nema vise prostora za primanje novih informacija. Pardon - podataka. Informacije su vec suvise kompleksna materija.
Naravno, da ti trazim da mi citiras gdje sam ja promovisao Denikena, bilo bi vec previse. Ali, ne pati se. To je svakako samo tvoja interpretacija onoga o cemu ja pisem, kao i 90% ostalog.
I, da...sad sam 100% siguran da se gledas u ogledalo dok pises. Jedino to moze objasniti ovoliku kolicinu nebuloza. Valjda mislis da su svi slicni tebi.
- Point.
#2891 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Pogledaj svoje postove, svaki ti je ad hominem i dječiji pokušaj ismijavanja druga Dozera. Slabo ti ide doduše, no uporan si, ne predaješ se.PixelDrifter wrote: ↑07/06/2026 11:54 Obojica naoruzani dimnim zavjesama do bedastoce koja vas krasi. Na argument odgovor ad hominem. Sto jaci dokaz, vi jos dublje u vlastito blato sa strascu potpuno kontuzovanih jedinki koje slijede putokaze za nikuda, urodjenim hedonizmom bogu najmilijih koji su otkrili spolovilo za igru i razonodu, a bogami i pamet da sire sa istim.
Mora da si naučio novu riječ, bedastoća, krasi ti svaki post.
Last edited by Point. on 08/06/2026 06:43, edited 1 time in total.
- zforumas
#2892 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Poceli ste kakit‘
- drag_gost
- Dozer
#2895 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Mislim da smo s naucne strane, bar sto se tice nase trenutne zvanicne nauke, dosli u svojevrstan corsokak sto se tice UFO-a, pogotovo USO-a, a dibidus kombinacije UFO-USO.
Tvrdite da su svi "krugovi u zitu" sirom svijeta oduvijek djelo ljudi, i zanemarujete bilo koji izvor koji nudi bilo kakvo drugacije tumacenje.
Za drevne gradjevine nudite razna tumacenja, a dokazi se svode na tumacrnja i pretpostavke danasnje naucne zajednice, ali u vecini slucajeva - brz cvrstih dokaza.
Koliko ja vidim, danasnja nauka je za mnoge navedene stvari vise nego nedorecena, pa je pitanje kako mozemo nastaviti s naukom na ovu temu, ili teme...
Tvrdite da su svi "krugovi u zitu" sirom svijeta oduvijek djelo ljudi, i zanemarujete bilo koji izvor koji nudi bilo kakvo drugacije tumacenje.
Za drevne gradjevine nudite razna tumacenja, a dokazi se svode na tumacrnja i pretpostavke danasnje naucne zajednice, ali u vecini slucajeva - brz cvrstih dokaza.
Koliko ja vidim, danasnja nauka je za mnoge navedene stvari vise nego nedorecena, pa je pitanje kako mozemo nastaviti s naukom na ovu temu, ili teme...
- no_sekirli
#2896 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Pa evo, ti tvrdis da su krugovi u zitu djelo NEljudi, da ne kazemo izvanzemaljaca. I to bez jednog konkretnog dokaza, osim trust me bro.
Ja sam te 2 puta pita sto nema takvih krugova u poljima krompira, cvekle ili visoke sume. Ignorirao si to.
Da su ljudi radili u zitu ima barem dokaza, snimaka, radova, tako da su svi dokazi samo na jednoj strani. Druga strana nema niti jedan relevantan dokaz.
Sto se gradjevina tice, ista prica. Postoje kamenolomi, zapisi, tehnike izgradnje.
Sve ostalo su mitovi i legende, naravno, dok se ne dokaze suprotno. Kako jos nitko nije dokazao, siris teorije zavjera i zavjerica.
Ja sam te 2 puta pita sto nema takvih krugova u poljima krompira, cvekle ili visoke sume. Ignorirao si to.
Da su ljudi radili u zitu ima barem dokaza, snimaka, radova, tako da su svi dokazi samo na jednoj strani. Druga strana nema niti jedan relevantan dokaz.
Sto se gradjevina tice, ista prica. Postoje kamenolomi, zapisi, tehnike izgradnje.
Sve ostalo su mitovi i legende, naravno, dok se ne dokaze suprotno. Kako jos nitko nije dokazao, siris teorije zavjera i zavjerica.
- PixelDrifter
- Dozer
#2898 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ako meni pises, ne trudi se. Foe dira k'o Svajcarac 
Ako nije meni, ili o meni, zapitaj se sto ti niko ne odgovara...
Ako nije meni, ili o meni, zapitaj se sto ti niko ne odgovara...
-
zilog
#2899 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Evo kolega @Point. , da ne bude poslije kako Mahircoze postavljamo na pravdi boga...Dozer wrote: ↑08/06/2026 15:47 Mislim da smo s naucne strane, bar sto se tice nase trenutne zvanicne nauke, dosli u svojevrstan corsokak sto se tice UFO-a, pogotovo USO-a, a dibidus kombinacije UFO-USO.
- Laplace
#2900 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Nije nauka nedorečena nego je slabo razumijete.