Znaci ti ipak nisi skaki je..b.. za svaku sitnicu. Vec ga evo i branis a ovoj trazis dlaku u jajetu i kritikujes za isto ono sto je skaka radiosaibaba wrote: ↑16/08/2021 09:46Aha.. Benji se predstavlja kao skromna sirotica kojoj nista ne treba, koja prodaje auta pa djeli siromasnima.. Za razliku od skake.. Pa se populisticki prodaje vec kupljeno auto a pare se potrose na iznajmljivanje..izvrsni direktor wrote: ↑15/08/2021 17:51
Obzirom da je ovo unajmljivanje auta praksa od ranijih godina, daj nam citiraj svoj post gdje si konkretno za ovu iznajmljivanja skaki j..b...?
Jel Skaka prozivan da je kupio Auto koje "ne treba gradu" bas od strane Bendji ? I uostalom ako je Skaka radio neke mahinacije jel to opravdanje da radi i ona ?
Gradonačelnica Sarajeva
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#2876 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Last edited by izvrsni direktor on 16/08/2021 10:01, edited 1 time in total.
-
Tempo
- ZeModerator
-
izvrsni direktor
#2878 Re: Gradonačelnica Sarajeva
E vidis. Opet ti i sam iskaza razliku i koliko je ova bolja. Skaka kupovao sebi bespotrebno auto i iznajmljivao za goste, a ona njegovo auto odjavi i ne zeli da ga koristi. Jer..saibaba wrote: ↑16/08/2021 09:46Aha.. Benji se predstavlja kao skromna sirotica kojoj nista ne treba, koja prodaje auta pa djeli siromasnima.. Za razliku od skake.. Pa se populisticki prodaje vec kupljeno auto a pare se potrose na iznajmljivanje..izvrsni direktor wrote: ↑15/08/2021 17:51
Obzirom da je ovo unajmljivanje auta praksa od ranijih godina, daj nam citiraj svoj post gdje si konkretno za ovu iznajmljivanja skaki j..b...?
Jel Skaka prozivan da je kupio Auto koje "ne treba gradu" bas od strane Bendji ? I uostalom ako je Skaka radio neke mahinacije jel to opravdanje da radi i ona ?
automobili se iznajmljuje kako je to bila praksa i raniji godina
- saibaba
#2879 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Kako nisam ? I kako nismo jel se na ovoj temi vise spominje skaka nego Bendji ? Bilo je i drugih gradonacelnika pa niko nije spomenut ni jednom recenicom samo skaka..izvrsni direktor wrote: ↑16/08/2021 09:57Znaci ti ipak nisi skaki je..b.. za svaku sitnicu. Vec ga evo i branis a ovoj trazis dlaku u jajetu i kritikujes za isto ono sto je skaka radiosaibaba wrote: ↑16/08/2021 09:46
Aha.. Benji se predstavlja kao skromna sirotica kojoj nista ne treba, koja prodaje auta pa djeli siromasnima.. Za razliku od skake.. Pa se populisticki prodaje vec kupljeno auto a pare se potrose na iznajmljivanje..
Niko nju ne kritikuje za ono sta je Skaka radio nego sto se predstavlja kao majka tereza a radi isto sto i Skaka..
- saibaba
#2880 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Sta je bolja ? Prosipas populizam, stedis, obilazis narodne kuhinje, slikas se sa zilhom, razvijas jufke..izvrsni direktor wrote: ↑16/08/2021 10:04E vidis. Opet ti i sam iskaza razliku i koliko je ova bolja. Skaka kupovao sebi bespotrebno auto i iznajmljivao za goste, a ona njegovo auto odjavi i ne zeli da ga koristi. Jer..saibaba wrote: ↑16/08/2021 09:46
Aha.. Benji se predstavlja kao skromna sirotica kojoj nista ne treba, koja prodaje auta pa djeli siromasnima.. Za razliku od skake.. Pa se populisticki prodaje vec kupljeno auto a pare se potrose na iznajmljivanje..
Jel Skaka prozivan da je kupio Auto koje "ne treba gradu" bas od strane Bendji ? I uostalom ako je Skaka radio neke mahinacije jel to opravdanje da radi i ona ?automobili se iznajmljuje kako je to bila praksa i raniji godina
Ali kad dodje festival molim te lijepo Bedji zaboravlja Zilhu i trosi i luksuzira jer pobogu i skaka je tako isto..
Zar nije mogla naci sponzora za auta na dva dana ? Grad Sarajevo ? zar je tako nesposobno celjade u pm.. Ali i sto da trazi kad ni Skaka nije trazio a ?
-
STARx
#2881 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Asa, tomic, starline, bi vjerujem pristali da budu sponzori gradu sarajevu, za vrijeme sffa.
-
suspect_zero
#2882 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Koliko sam ja iz priča skontala, firme sa svojim sponzorisanjem izbjegavaju SFF zadnjih godina....troše svoje resurse a ništa ne dobiju...a ovi iz SFF se ne drže ugovora nego nešto smrljave.
-
foxlife
#2883 Re: Gradonačelnica Sarajeva
isto sam cuo da sve vise sponzora izbjegavaju jer sff sve vise i vise izbjegava obaveze sa svoje stranesuspect_zero wrote: ↑16/08/2021 14:04Koliko sam ja iz priča skontala, firme sa svojim sponzorisanjem izbjegavaju SFF zadnjih godina....troše svoje resurse a ništa ne dobiju...a ovi iz SFF se ne drže ugovora nego nešto smrljave.
koliko je tacno ne znam
-
STARx
#2884 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Nisam upoznat s tim, vjerujem da ima istine. Znam da su se prije koristila sponzorska auta, a mogucd da sam pomijesao dogadjaj.'A da svakakve bagre u samoj organizaciji sffa ima to vjerujem.suspect_zero wrote: ↑16/08/2021 14:04Koliko sam ja iz priča skontala, firme sa svojim sponzorisanjem izbjegavaju SFF zadnjih godina....troše svoje resurse a ništa ne dobiju...a ovi iz SFF se ne drže ugovora nego nešto smrljave.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2885 Re: Gradonačelnica Sarajeva
purivatra je seoska varalica, sdO poltron, koji od sff je zgrnuo bogatstvo a volonterima nisu ustanju ni sendvic da daju...MRŠ
- Leverage
- Sanjarko
#2887 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Valjda agent Rima.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
-
caseytron
#2889 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Je l' ova ista konkretno napravila do sada?
- Snake Eyes
#2890 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ranije na temi su objasnili da je to pozicija kod koje je "ne raditi nista" opis posla, takva su nam i ocekivanja.
-
Nivelacija
#2891 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Brate ako ocekujes od djevojke od 29-30 godina koja jos nema iskustva ni u pravljenju krompiruse da uradi nesto značajno za grad od 300 k stanovnika onda si naivan.
Tu je da obiljezi koji datum, da PODRSKU kome treba, uslika se i cao
-
Login7777
#2892 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ma nema brige, uvijek se može otići slikat sa Draškom i mediji će da svrše od jedinstva među narodima.
- Dope_Man
#2893 Re: Gradonačelnica Sarajeva
U tom trenutku je i bilo ok, iako se vec dobrano znalo da je mali pocetnik, ali hajde kao da se pokaze nesto, jedinstvo, mladost, nada za buducnost i ostalo.
E sad, ako bi nakon svega ovoga ponovo imali nesto sa njim, to bi vec bio dokaz da su debili.
-
izvrsni direktor
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2895 Re: Gradonačelnica Sarajeva
porediti mladomuslimanskog sdO sunetliju i ovu divnu kulturnu damu je ko porediti talibane sa U2 i Bonom...
-
caseytron
#2896 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Pitam cisto informativno, apolitican sam hvala Bogu. Samo sam primijetio slikala se ovdje, ondje itd. Ta donacija od 50k domu Bjelave je vjerujem skoro pa ravna nuli, uzevsi u obzir stanje samog doma.
-
izvrsni direktor
-
caseytron
#2898 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Jok glasam za SDA, njihov sam bot. Nabijem i SDA i ove pedere sto su sad hodali, skupa sa zelenim.
-
izvrsni direktor
#2899 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Evo npr, pokrenuta ideja o obnovi opservatorijuma na Trebevicu:
Ako gledas realno, potrebno je puno vremena da prodje od inicijative do realizacije. trazenje ponudjaca za idejni projekat, vrijeme zakonsko potrebno da prodje do izbora i poslije izbora za zalbe, zatim vrijeme potrebno za izradu projekta, zatim valja preci sve nivoe, obezbijediti finansiranje, tender za izvodjaca, vrijeme potrebno da prodju prijave, izbor, zalbeni rok.
npr da pristupnu cestu izgrade, potrebno je dobiti odobrenja sa opcinskog nivoa, zatim je potrebno da opcinski nivo to uputi na opcinsko vijece, pa kad oni budu zasijedali, da izglasaju hoce li uci u to, zatim je potrebno opet da se ili uradi rebalans budzeta a sto opet na nekom od sastanaka opcinskog vijeca mora biti odobreno, li da uplanira finansije tek u sljedecoj budzetskoj godini. pa onda projekat, izbor izvodjaca, izvodjenje radova itd.
jos jedna konkretna stvar, obnova bijele tabije. idejni projekat je vec u izradi. isto njena inicijativa.
sta ti konkretno ocekujes u ovako kratkom roku?
u kratkom roku se mogu sitnice konkretno uraditi, kao npr sto je ona uradila:
- Studentski domu bjelave dodijelila 50 000, a studentski uopce nije na nivou odgovornosti grada.
zatim
- Grad Sarajevo finansijski je podržao tim u sklopu priprema za Tokijo i njihovog učešća na Paraolimpijskim igrama.[/quote]
- Na moju inicijativu a uz jednoglasnu podršku vijećnika, danas je donesena odluka da sredstva u iznosu od 50.000 KM idu na adresu Košarkaškog saveza BiH, kao nagradu za historijski uspjeh ženske košarkaške reprezentacije BiH.
- Danas smo Lani uručili kartu za besplatno korištenje Olimpijskog bazena Otoka gdje će naša prvakinja moći odraditi i završne pripreme za Olimpijske igre.
Njenim angazmanom i projektom iznadjena sredstva (kod Slovacke vlade) od 50 000 KM za nabavku opreme za Zavod za specijano obrazovanj odgoj djece
dovoljno konkretno za par mjeseci ?
ako citas sda medije, onda ovo nije nista, jer je trebala za ovo par mjeseci svojerucno izgraditi citav Opservatorij.na njen zahtjev, pocelo se sa projektom asfaltiranja pristupnog puta Opservatorijumu.
Na prijedlog gradonacelnice, Gradsko vijece je jednoglasno donijelo Odluku o pristupanju obnovi astronomskog Opservatorijuma.
Ako gledas realno, potrebno je puno vremena da prodje od inicijative do realizacije. trazenje ponudjaca za idejni projekat, vrijeme zakonsko potrebno da prodje do izbora i poslije izbora za zalbe, zatim vrijeme potrebno za izradu projekta, zatim valja preci sve nivoe, obezbijediti finansiranje, tender za izvodjaca, vrijeme potrebno da prodju prijave, izbor, zalbeni rok.
npr da pristupnu cestu izgrade, potrebno je dobiti odobrenja sa opcinskog nivoa, zatim je potrebno da opcinski nivo to uputi na opcinsko vijece, pa kad oni budu zasijedali, da izglasaju hoce li uci u to, zatim je potrebno opet da se ili uradi rebalans budzeta a sto opet na nekom od sastanaka opcinskog vijeca mora biti odobreno, li da uplanira finansije tek u sljedecoj budzetskoj godini. pa onda projekat, izbor izvodjaca, izvodjenje radova itd.
jos jedna konkretna stvar, obnova bijele tabije. idejni projekat je vec u izradi. isto njena inicijativa.
sta ti konkretno ocekujes u ovako kratkom roku?
u kratkom roku se mogu sitnice konkretno uraditi, kao npr sto je ona uradila:
- Studentski domu bjelave dodijelila 50 000, a studentski uopce nije na nivou odgovornosti grada.
zatim
- Grad Sarajevo finansijski je podržao tim u sklopu priprema za Tokijo i njihovog učešća na Paraolimpijskim igrama.[/quote]
- Na moju inicijativu a uz jednoglasnu podršku vijećnika, danas je donesena odluka da sredstva u iznosu od 50.000 KM idu na adresu Košarkaškog saveza BiH, kao nagradu za historijski uspjeh ženske košarkaške reprezentacije BiH.
- Danas smo Lani uručili kartu za besplatno korištenje Olimpijskog bazena Otoka gdje će naša prvakinja moći odraditi i završne pripreme za Olimpijske igre.
Njenim angazmanom i projektom iznadjena sredstva (kod Slovacke vlade) od 50 000 KM za nabavku opreme za Zavod za specijano obrazovanj odgoj djece
dovoljno konkretno za par mjeseci ?
- Bloo
- Globalna šefica
#2900 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Zauhar.
Grad moze samo donirati, nije osnivac,niti dzan da finansira.