Ovo napaceni narod sam cuo od Zdravka Mamica. Floskula samo takva. Spreman si za politiku.Kikibombona wrote: ↑14/01/2021 18:19Ja govorim o njegovom odnosu prema svojim gradjanima, mahom Srbima.bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/01/2021 18:11awwwwwsuza mi krenu niz ledja...
mali draža je cetnik veci od dodika tačka.svi vi koji ste slijepi pored ociju nema vam pomoci![]()
Politicari, ministri, sefovi javni preduzeca, ostale gazde, se uglavnom odnose bahato i ponekad sadistički prema ovom napacenom narodu.
...
Britanski ambasador je cistio smece kada je bila ona akcija u Sarajevu. Isto su uradili jos neki ambasadori, a uopste nisu morali niti je nas uhljupluk njihov problem. Stvar je u tome da nase gazde misle da su bogovi a narod stoka koju samo treba gaziti.
Sta je falilo sarajevskim politicarima da su izasli na ulice u cistili snijeg da se podalje poruka, da se malo druze sa radnicima i narodom, da ih ne gledamo kao totalne monstrume kojih se treba plasiti?
Ljudi moji Drasko je mini Vucic a ne Dodik. Obojica imaju strasne PR ekipe koje reziraju ove sletove za napaceni narod, deke i bake.
Sam Vucic rece nedavno da ima ekipu koja mu donosi sve isjecke iz medija o opoziciji i njemu svaki dan. Medijski brifing .