Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Smrcak15

#2876 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

SmokingMan wrote: Jeste da sam malo iznenađen,ne osuđujem,i ima pravo da bira po svom nahođenju.

Ako me Hadžikadić iznevjeri promjenom nekih od svojih stavova nakon izbora i u najgorem slučaju odustane od daljnje kampanje zbog nedovoljnog broja dobivenih glasova,nema više hvalospjevki. :mrgreen:
ja cu prvi poceti pljuvati po njemu onda...
boshniak

#2877 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by boshniak »

Smrcak15 wrote:pojavio se novi baja u gradu, Mirso :D to je moj politicar za sad, a ako SDP pobjedi i pokazu se pravi , super onda, niko sretni od mene.
Mirso Kukić :D :D
Smrcak15

#2878 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

boshniak wrote:
Smrcak15 wrote:pojavio se novi baja u gradu, Mirso :D to je moj politicar za sad, a ako SDP pobjedi i pokazu se pravi , super onda, niko sretni od mene.
Mirso Kukić :D :D
ma kakvi crni Kukic, :-) :lol:
SmokingMan

#2879 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SmokingMan »

Leverage wrote:
SmokingMan wrote: Jeste da sam malo iznenađen,ne osuđujem,i ima pravo da bira po svom nahođenju.

Ako me Hadžikadić iznevjeri promjenom nekih od svojih stavova nakon izbora,nema više hvalospjevki. :mrgreen:
Naravno, svako ima pravo na izbor.

Ali svi moraju biti svjesni da snose odgovornost za svoj glas.
Hhehehhe,iskaču na sve strane,špijuni su među nama. :D

Image
Leverage

#2880 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Snaga AdBlocka.
shbc

#2881 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by shbc »

Smrcak15 wrote:
shbc wrote:
Smrcak15 wrote:
druze , Ovako to gledaj....sto se mene tice ti mozes glasati za crnog djavola, to mene ne dotice ni jednu sekundu, jer nisam u BiH..i ne osjecam to na svojoj kozi...a ako si ti u BiH pa glasas za pogresne, ti ces to osjetiti na svojoj kozi ja necu, boli mene briga ako narod sebi ne zeli svojoj guzici dobro , sta ja onda imam tu pricati, poklopi se smrle i vodi svoga posla, tako mi ga dodje.... :kiss:
I tako i treba da ti dodje. Mene sto se licno tice automatski bih pravo glasanja uzeo svakom ko je presao preko granice. Vama svaka cast, nasli ste bolji zivot na zapadu, super za vas, ali o zivotu u BiH mogu odlucivati samo oni koji zive u BiH. Mi koje to direktno pogadja. Tebi je isto, vladao ovdje Dodik, Bakir, Covic, Hadzikadic, Lagumdzija ili se Tito iz groba digao. Nista ti se ne mijenja. Nama se mijenja stosta.
a sta mislis ovo...

ako vas SDA i ostale stranke ucjenju, ne glasas li za nas, nema posla ovo ono...pa osjecate pritisak...vise ti onda nije bitno ko je bolji ko losi kad dodje do takvih stvari...

pa onda mi iz dijaspore ako trezveno glasamo prema analitickim procjenama, kada sporedimo sve kandidate, i jos ih sporedimo sa politicarima iz ovi sadasnjih drzava u kojima zivimo...onda to nase glasanje dobija totalno novu dimenziju...nesto poput, osobe koja te hvata za vrat a mi te branimo od nje, guramo tu osobu od Tebe a ti meni kazes, izmaknite se, pustite nek me davi :lol:

druze, nasa majka je BiH, ma gdje se mi nalazili, nemoj ti misliti da je ti nesto vise volis od nas dijasporaca, to sto je nas rat protjerao neznaci da manje volimo bosnu od onih dole.

nase glasnje sad je cisto patriotski cin, ni iz dzeba ni u dzep...ako je patriotizam losa stvar onda neznam sta da ti kazem vise.
Ja i ne pricam o ljubavi o BiH, pricam o tome da je vas glas na izborima u BiH jednako relevantan glasu prosjecnog Nigerijca na nasim izborima. Veze nemate kakvo je stanje na terenu a uticete nam na izbor vlasti. Sto je najgore jos vecinom glasate za one koji nas guse i kradu 20 i kusur godina, upravo se vodeci tom nekom ljubavlju i romantiziranjem kandidata (a sad mi pricas o nekom spasavanju). I ne, ne volite BiH vise od nas, niti je volite koliko i mi. Da je volite ostali bi. Ja se i ne dicim nekim patriotizmom, generalno me i boli neka stvar za njega, ali opet ne mogu da odem iz ove drzave (iako imam mogucnost da spakujem kofere i sutra vec budem na zapadu). Imao sam i u ratu pa opet ostah. Ali izgleda da je samo vas dijasporce rat natjerao da odete. Nama ovdje bilo divno. Jedva docekali da se zarati i da pokusavamo zaspati pod kisom granata.
soha96

#2882 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by soha96 »

SmokingMan wrote:
Leverage wrote:
AhmetShabo wrote:SDP treba na otpad, kao i Yugoslavija.
Bratstvo i jedinstvo kao najveca laz ovog podneblja je takodjer pokopano
Zato ćeš ti za svoje, kao i do sad. :oops:
Jeste da sam malo iznenađen,ne osuđujem,i ima pravo da bira po svom nahođenju.

Ako me Hadžikadić iznevjeri promjenom nekih od svojih stavova nakon izbora i u najgorem slučaju odustane od daljnje kampanje zbog nedovoljnog broja dobivenih glasova,nema više hvalospjevki. :mrgreen:
Rekao je za source..ba da ostaje kakav god rezultat bio.
Smrcak15

#2883 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

shbc wrote: Ja i ne pricam o ljubavi o BiH, pricam o tome da je vas glas na izborima u BiH jednako relevantan glasu prosjecnog Nigerijca na nasim izborima. Veze nemate kakvo je stanje na terenu a uticete nam na izbor vlasti. Sto je najgore jos vecinom glasate za one koji nas guse i kradu 20 i kusur godina, upravo se vodeci tom nekom ljubavlju i romantiziranjem kandidata (a sad mi pricas o nekom spasavanju). I ne, ne volite BiH vise od nas, niti je volite koliko i mi. Da je volite ostali bi. Ja se i ne dicim nekim patriotizmom, generalno me i boli neka stvar za njega, ali opet ne mogu da odem iz ove drzave (iako imam mogucnost da spakujem kofere i sutra vec budem na zapadu). Imao sam i u ratu pa opet ostah. Ali izgleda da je samo vas dijasporce rat natjerao da odete. Nama ovdje bilo divno. Jedva docekali da se zarati i da pokusavamo zaspati pod kisom granata.
ma jok sta mi znamo :-)
SmokingMan

#2884 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SmokingMan »

Znma zato,samo da se u odsutnom mementu ne predomisli,nadam se da neće. :thumbup:
Smrcak15

#2885 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Image
Sinocni skup u Bihacu, fantastican govor kao uvijek , covjek ne samo da je pametan, i ima se sta cuti, nego kako to on objasnjava neke stvari raja se moze nasmijati pravo, pogotovo ono sa punicom na kraju :lol: :lol: :lol: legenda ziva , ili ona diskusija sa covjekom na veceri koji nikad nije bio u Americi prica Hadzikadicu kako je tamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 645305410/

prvi video u video sekciji
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/

prica o punici 25 minuta do kraja :lol: :lol:

prica o covjeku koji nikad nije bio u Americi a bolje poznaje ameriku od Hadzikadica 7 minuta do kraja :lol: :lol:

malo smijeha na temi nece skoditi :D :D
Smrcak15

#2886 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

za one koje ne znaju veceras gostovanje Hadzikadica na TV1
Image
hekaton

#2887 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by hekaton »

Control panel wrote:
Kikibombona wrote:Ja sam dobio poruku od HT Eronet sa pozivom da glasam za Denisa Becirevica.

To je dodatno ucvrstilo moju sumnju da iza Denisa stoji HDZ.
Pa ako je 063 ne znaci da je eronet.
Sad mozes prenijeti broj kod bilo koga i da ostane tvoj broj.
Tvoja zavjera koju konstruises vezano za denisa ne moze proci ni kod djece u vrticu.

Hdz ako ikog mrzi to je SDP. SDP je kedina stranka koja je UZP izbacio iz vlasti. SDP im je dva puta ugurao zeljka u predsjeddnistvo. Te frustracije se ne zaboravljaju tako lako. I ti stvarno mislis da su u dogovoru. Jao.....
Eronet je izdao saopstenje povodom toga...SDP je platio za taj marketing isto kao sto je Mirsad platio bht..polako ljudi sa teorijama zavjere...Zeljko i Mirsad do pobijede :bih:
"S obzirom na činjenicu kako su pred nama opći izbori u BiH, ovim putem želimo izvijestiti sve naše korisnike i cjelokupnu javnost kako je moguće korištenje resursa HT Eronet mreže u cilju promoviranja određenih političkih stranaka ili političkih opcija. To se, primjerice, odnosi na zahtjeve političkih stranaka ili političkih opcija za masovnim slanjem SMS poruka prema korisnicima – bilo HT Eroneta, bilo drugih operatera u BiH. Našim korisnicima želimo naglasiti kako je ova usluga – komercijalna te da je, kao takvu, HT Eronet mora isporučiti; u protivnom – možemo biti prozvani za diskriminaciju. To znači da, s regulatornog aspekta, sve političke stranke imaju tretman kao i svi drugi naši korisnici te smo im dužni, sukladno zahtjevu, kvalitetno isporučiti sve usluge. S pravnog aspekta, ne postoji zabrana slanja SMS poruka prema korisnicima u svrhu izborne promidžbe, s iznimkom razdoblja od 24 sata prije samih izbora. Također, strana koja želi svoju političku kampanju raditi i preko SMS poruka, te poruke može poslati i preko partnera HT Eroneta, a HT Eronet nema uvida u bilo kakav sadržaj komunikacije. Napominjemo kako svatko, na komercijalnoj osnovi, može kupiti broj te s njega odašiljati poruke, a zakonski podliježe sankcioniranju samo ukoliko su te poruke uvredljiva ili neprimjerena sadržaja", stoji na kraju priopćenja Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.
Smrcak15

#2888 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Prva dama ako Bog da buduceg predsjednika BiH :D
Image
hekaton

#2889 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by hekaton »

al se oblaci frajerski, ko son koneri :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2890 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by _BataZiv_0809 »

Glasacu za njega ali nema sanse za pobjedu nazalost.
General War

#2891 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Leverage wrote:Nije SDA nego neki SDA derivat.

Velika razlika.
A-SDA?
General War

#2892 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

.
Last edited by General War on 03/10/2018 16:22, edited 1 time in total.
Smrcak15

#2893 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

hekaton wrote:al se oblaci frajerski, ko son koneri :bih:
gospoda covjek od glave do pete 8-)

Image
General War

#2894 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:Glasacu za njega ali nema sanse za pobjedu nazalost.
Radi sebe a ne radi drugih.
Hajvan

#2895 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Hajvan »

Leverage wrote:

Ako me Hadžikadić iznevjeri promjenom nekih od svojih stavova nakon izbora,nema više hvalospjevki. :mrgreen:
Naravno, svako ima pravo na izbor.

Ali svi moraju biti svjesni da snose odgovornost za svoj glas.
:thumbup:

Tacno tako.

I, stoga jer se osjecam jako odogovrnim, izlazim na glasanje, no svoj glas ne dajem SDA i SDP, te svim njihovim derivatima…
Bloo
Globalna šefica

#2896 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:Prva dama ako Bog da buduceg predsjednika BiH :D
Bog najmanje veze ima sa izborima... :|
Hajvan

#2897 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Hajvan »

Bloo wrote:

Prva dama ako Darwin da...
Smrcak15

#2898 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Hajvan wrote:
Bloo wrote:

Prva dama ako Darwin da...
samo sto je i Darwin vjerovao u Boga....
Hajvan

#2899 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Hajvan »

fulate poentu :)
Bloo
Globalna šefica

#2900 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Hajvan wrote:
Bloo wrote: