Znaci ja sad odem na trafiku , kupim dvije ultra kartice i svaki mjesec imam po 5KM na racun i po 500MB neta ?jarobot wrote:Hajte vas dvica na referendum. Tri utre kod mene u porodici svakog mjeseca dobiju po 5 km na racun i priđe 500 megabajt interneta i 1000 minuta za razgovor između sebe i još ostalima u grupi. Utre kupljene u poslovnici BH telefona.
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- Benq
#2876 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
- supercali
#2877 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
I za tih 500mb i 5 maraka gratis moram mj3secno placati 60 marakaVelkoski wrote:ovo telekomovo k'o top shop nekada... ako kupite mr muscolo dobijete i dva megabajta gratissupercali wrote:Te 3 ultre jesu li uvezane preko moje tv ili sl pa dobivas to sve?
Pa za te pare na samoj ultri mogu imati 5 giga jbt
To samo muflon moze uzeti ako vec nema moju tv
-
jarobot
#2878 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Preko mojatv. To malo za ovu dvojicu što svskodnevno organizuju referendum protiv BH telekoma na forumu.supercali wrote:Te 3 ultre jesu li uvezane preko moje tv ili sl pa dobivas to sve?
- Benq
#2879 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja sam onda dezinformisan ovdje , trazim ultru koja ima 500MB interneta , 5KM za pozive itd , a sada se odjednom spominju i neke dodatne usluge kao uslov. Ne valja vam tojarobot wrote:Preko mojatv. To malo za ovu dvojicu što svskodnevno organizuju referendum protiv BH telekoma na forumu.supercali wrote:Te 3 ultre jesu li uvezane preko moje tv ili sl pa dobivas to sve?
- supercali
#2880 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa protiv sadasnjeg bht treba podici ustanak i revoluciju a ne referendumjarobot wrote:Preko mojatv. To malo za ovu dvojicu što svskodnevno organizuju referendum protiv BH telekoma na forumu.supercali wrote:Te 3 ultre jesu li uvezane preko moje tv ili sl pa dobivas to sve?
Jbt ti slijep izgleda kad vidis da oni nista specijalno ne daju da kazes e sad cu preci kod njih bez dodatnih usluga
Pretplata je jedino ajd da kazemo bare bare s ostalima pa se moze izabrati paket koji ti odgovara mada je i to posljedica politike u drzavi a ne same konkurentnosti
- avaks
#2881 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znači odem u poslovnicu BH telefona, kupim 3 utre, dam svojima i svaki mjesec imamo po 5KM na računu, priđe 500MB neta i 1000 minuta razgovora između sebe i još nekih ostalih u nekoj grupi.jarobot wrote:Hajte vas dvica na referendum. Tri utre kod mene u porodici svakog mjeseca dobiju po 5 km na racun i priđe 500 megabajt interneta i 1000 minuta za razgovor između sebe i još ostalima u grupi. Utre kupljene u poslovnici BH telefona.
Pa je li se išta plaća osim tih kartica koje kupiš ili sve gratis ide i još se mogu furati da podržavam "domaće" firme
Last edited by avaks on 04/09/2016 15:26, edited 1 time in total.
-
jarobot
#2882 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ako već imam mojutv zašto ne iskoristiti tu pogodnost..To trenutno ima samo BH telekom u cijeloj državi. To sad śto drugi negiraju je njihov problemsupercali wrote:I za tih 500mb i 5 maraka gratis moram mj3secno placati 60 marakaVelkoski wrote:ovo telekomovo k'o top shop nekada... ako kupite mr muscolo dobijete i dva megabajta gratissupercali wrote:Te 3 ultre jesu li uvezane preko moje tv ili sl pa dobivas to sve?
Pa za te pare na samoj ultri mogu imati 5 giga jbt
To samo muflon moze uzeti ako vec nema moju tv
- Benq
#2883 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Apel BH Telecomu da u Buy&Surf uvede opciju interneta od 1 i 2GB ali na mjesecnoj bazi i po normalnoj cijeni, ako to ucine imaju promociju od mene, nema bolje reklame od zivog covjeka (isto tako anti-reklame).
-
Officer Crabtree
#2884 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
kako će biti problem ako sam u kombinaciji telemach i haloo opet bolje prošaojarobot wrote: Ako već imam mojutv zašto ne iskoristiti tu pogodnost..To trenutno ima samo BH telekom u cijeloj državi. To sad śto drugi negiraju je njihov problem
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2885 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Je l' tebi ovdje neko izgleda kao da sisa vesla u slobodno vrijeme?jarobot wrote: Ako već imam mojutv zašto ne iskoristiti tu pogodnost..To trenutno ima samo BH telekom u cijeloj državi. To sad śto drugi negiraju je njihov problem
- supercali
#2886 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Imam telemach najvise zbog interneta pa i zbog kanala sto mi bht ne moze pruzitijarobot wrote: Ako već imam mojutv zašto ne iskoristiti tu pogodnost..To trenutno ima samo BH telekom u cijeloj državi. To sad śto drugi negiraju je njihov problem
Ako hocu prepaid zar mi se ne isplati vise uzeti halo nego ultru
Ako vec imas moju tv ocito da ti ne smeta sto imas 10mb brzinu u 2016-oj a kanali kako ko preferira jbg
-
jarobot
#2887 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Otkud ti to da je osnovni paket mojetv 60 km?
36 km je moja tv net i izađe skupa 51 km sa tri ultre.Na ultre od toga ide 15 km razgovore i još svaka poklon 500 megabajta interneta i 1000 minuta razgovora između sebe i ostalih u grupi.
Ovo nenudi niko u BiH
36 km je moja tv net i izađe skupa 51 km sa tri ultre.Na ultre od toga ide 15 km razgovore i još svaka poklon 500 megabajta interneta i 1000 minuta razgovora između sebe i ostalih u grupi.
Ovo nenudi niko u BiH
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2888 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Hajde download i nekako, ali s onim uploadom ni guzicu ne mogu obrisati kako treba 
- Benq
#2889 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Zaboravljas napomenuti da se mora posebno kredit dopuniti na tih 5KM ukoliko zelis da pozoves nekog ko nije na telecomu.
- Benq
#2890 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mozes , ide pooooolaaaakooo ali sigurnoVelkoski wrote:Hajde download i nekako, ali s onim uploadom ni guzicu ne mogu obrisati kako treba
Nego , ja sve cekam da se oni trznu u vezi ovih opcija 1-2GB na mjesecnoj bazi , ali izgleda da im to nije u planu raditi.
- avaks
#2891 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znači 36KM mjesečno za paket usluga + 15KM za 3 Ultra broja svaki mjesec da bih imao 500MB neta i 1000 minuta prema tim brojevima
Smije li se neka druga mreža nazvati? Jbg ipak mi je više od pola brojeva koje zovem 063/064 ili da i njima javim za ove super pogodnosti pa neka svi uzimaju... Ipak 51KM za 500MB neta je ekstra, što bi neko uzeo Haloo i dobio 555MB + još toliko samo što aktivira broj za 4KM
Fakat nude više uz niže cijene, i ja odgovorno tvrdim da to nema nigdje u BiH
Smije li se neka druga mreža nazvati? Jbg ipak mi je više od pola brojeva koje zovem 063/064 ili da i njima javim za ove super pogodnosti pa neka svi uzimaju... Ipak 51KM za 500MB neta je ekstra, što bi neko uzeo Haloo i dobio 555MB + još toliko samo što aktivira broj za 4KM
- Benq
#2892 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Njima je ovdje najlakse pisati "vi ste hejteri telecoma" , a telecom bas nista da ucini po pitanju ultre i interneta, zasto je to toliko tesko dati ljudima ono sto se trazi a to je dokup neta na mjesecnom nivou kao sto to daje haloo , eronet i td..avaks wrote:Znači 36KM mjesečno za paket usluga + 15KM za 3 Ultra broja svaki mjesec da bih imao 500MB neta i 1000 minuta prema tim brojevima![]()
Smije li se neka druga mreža nazvati? Jbg ipak mi je više od pola brojeva koje zovem 063/064 ili da i njima javim za ove super pogodnosti pa neka svi uzimaju... Ipak 51KM za 500MB neta je ekstra, što bi neko uzeo Haloo i dobio 555MB + još toliko samo što aktivira broj za 4KM![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2893 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
U Telekomu ima i S7 za jednu KM. Ima li đe drugo, je li patriote???
- supercali
#2894 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A velika razlika izmedju 60 i 51jarobot wrote:Otkud ti to da je osnovni paket mojetv 60 km?
Ovo nenudi niko u BiH
Svejedno za tih 50 maraka na samoj ultri mozes imati bar gigu za tih tvojih 500mega
Jbt koja logika
Ako vec uporedjujemo to bilo koju drugu karticu uzmi i upari sa telemachom ne treba ti ni toliko neta ako uzmemo u obzir da imaju unifi
Prica je samo za mobilni a ne dodatne usluge paketi upareno s ovim s onim
-
mirza_15
#2895 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
O hebo te. Ovdje izgleda svi koriste riblju kost i nemaju internet kuci pa je 36 KM za tv i internet (inace je to kod konkurencije skuplje skoro za 20%) dodatni trosak [emoji38]
Jao logike hebo te tito. Kao moras jos 36 KM hahaha. Pa to vec ili imas ili zamjenis za ovaj paket ako imas nesto slicno kod konkurencije. Jos ustedis jer je jeftinije. To nije dodatni trosak
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Jao logike hebo te tito. Kao moras jos 36 KM hahaha. Pa to vec ili imas ili zamjenis za ovaj paket ako imas nesto slicno kod konkurencije. Jos ustedis jer je jeftinije. To nije dodatni trosak
- supercali
#2896 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Naravno da je jeftinije kad imas 10mega download a kod konkurencije je duplo ili visestruko vecemirza_15 wrote:O hebo te. Ovdje izgleda svi koriste riblju kost i nemaju internet kuci pa je 36 KM za tv i internet (inace je to kod konkurencije skuplje skoro za 20%) dodatni trosak [emoji38]
Kad raspodijelis to sama moja tv te izadje skuplje znaci samo tv i internet a onda nadodaj jos ultre izadje te skuplja pita nego tepsija
Izadje taman toliko da uzmes veci paket na telemachu posto su oni jedini ozbiljni u sa pa ih zato pominjem
- avaks
#2897 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ublehaši živi ba
A ovi uposlenici se samo ukopavaju i brukaju firmu
Čuj ovog ili imaš ili zamijeniš za ovaj paket i još uštediš
Ajde ba reklamiraj se negdje drugo, fakat ste dosadili ovdje, nije tema MojaTV nego mobilni operateri po 101 put...
Fakat treba početi prijavljivati postove....
A ovi uposlenici se samo ukopavaju i brukaju firmu
Čuj ovog ili imaš ili zamijeniš za ovaj paket i još uštediš
Ajde ba reklamiraj se negdje drugo, fakat ste dosadili ovdje, nije tema MojaTV nego mobilni operateri po 101 put...
Fakat treba početi prijavljivati postove....
-
jarobot
#2898 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
E dođi kod mene pa se nakači na unifi ejvala ti unifi. Ili odi negdje u priridu pa se nakači na unifi. Unifi je wifi usluga i nema veze sa mobilnim internetom.supercali wrote:A velika razlika izmedju 60 i 51jarobot wrote:Otkud ti to da je osnovni paket mojetv 60 km?
Ovo nenudi niko u BiH
Svejedno za tih 50 maraka na samoj ultri mozes imati bar gigu za tih tvojih 500mega
Jbt koja logika
Ako vec uporedjujemo to bilo koju drugu karticu uzmi i upari sa telemachom ne treba ti ni toliko neta ako uzmemo u obzir da imaju unifi
Prica je samo za mobilni a ne dodatne usluge paketi upareno s ovim s onim
-
mirza_15
#2899 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
50/2 je 46 KM. Kod konkurencije je 40/3 sa time shiftom koji je uracunat gore cijena ista. Sta cemo sad?supercali wrote:Naravno da je jeftinije kad imas 10mega download a kod konkurencije je duplo ili visestruko vecemirza_15 wrote:O hebo te. Ovdje izgleda svi koriste riblju kost i nemaju internet kuci pa je 36 KM za tv i internet (inace je to kod konkurencije skuplje skoro za 20%) dodatni trosak [emoji38]
Kad raspodijelis to sama moja tv te izadje skuplje znaci samo tv i internet a onda nadodaj jos ultre izadje te skuplja pita nego tepsija
Izadje taman toliko da uzmes veci paket na telemachu posto su oni jedini ozbiljni u sa pa ih zato pominjem
-
jarobot
#2900 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Inače vidim da se mnogi korisnici bune zbog tog unifi projekta uzimsnja i korištenja privatnog modema u korist komoanije bez da se kupac obavjesti. Tipični lopovkuk.