lordi wrote:VEZE NEMAM O KOME SE RADI ALI JOJ SVAKA ČAST I KAPA DO PODA !!!
https://www.facebook.com/pages/Martina- ... n=timeline
Novinarka .
Čitao sam neke njezine kolumne na indexu
Moderator: anex
lordi wrote:VEZE NEMAM O KOME SE RADI ALI JOJ SVAKA ČAST I KAPA DO PODA !!!
vraga mu, ja sam u sarajevu, a ima mjesta za porodicu sa 2 male djecedog_killer wrote:Dobro bi bilo ako neko hoce da primi neko dijete kod sebe dok se situacija ne smiri.Not My Idea wrote:Zenicani, Ako imate deka I odjece, skupite pa nosite u kasarnu, puna je djece iz Topcic polja I Maglaja.
drzi se i svaka castNot My Idea wrote:Ne znam,neka pomogne kako ko moze. Ja sam evo skupila sta imam, puno toga mi je poplavilo pa ne mogu vise. Poslala sam poruku I rodbini I prijateljima.dog_killer wrote:Dobro bi bilo ako neko hoce da primi neko dijete kod sebe dok se situacija ne smiri.Not My Idea wrote:Zenicani, Ako imate deka I odjece, skupite pa nosite u kasarnu, puna je djece iz Topcic polja I Maglaja.
dokle je voda u bijeljini, jel' kazu? dajdza mi zivi u centru, ne znam jel' voda do njih dosla?Cholina_Lokica wrote:Da mi je neko rekao da cu gledati RTRS rekla bih mu da je lud![]()
Ljudi u Bijeljini nemaju ni struje nit' icega, ali uredno izvjestavaju i kad mogu ukljucuju se u program
-LIBERO- wrote:Samoorganizacije raje, a kasnije, vatrogasaca, vojske itd.svjezi_ustipak wrote:O'zone wrote:
Ne dvojim ja da smo dobro prošli ali to sigurno nije zaslugom CZ. Da je bilo do njih još uvjek bi pokušavali napuhati probušene čamce i ispumpavati vodu sa deset pumpi
nego do koga je bilo?
Martinaemmir1 wrote:lordi wrote:VEZE NEMAM O KOME SE RADI ALI JOJ SVAKA ČAST I KAPA DO PODA !!!
Novinarka .
Čitao sam neke njezine kolumne na indexu
madner wrote:CZ je zakasnio circa 24h, ali ljudi rade nakon sto su se aktivirali.
8/10.
Mojih 10/10 nije idealna CZ nego odlicna CZ drugih drzava.svjezi_ustipak wrote:madner wrote:CZ je zakasnio circa 24h, ali ljudi rade nakon sto su se aktivirali.
8/10.
precijenjujete kolega. 6/10. imam i argumente ali da ne offtopicimo
Ma pusti ljude, seru, ne znaju šta će od života. To bi bolan krepalo sve ako ne bi za nešto optužilo nekog triput na dan.svjezi_ustipak wrote:
vatrogasci, vojska, hitna pomoc, sportski klubovi, humanitarna udruzenja-sve su dijelovi Civilne zastite kad zatreba. specijalizirane jedinice CZ rade cijelu noc da se probiju do Maglaja, salje se sva moguca pomoc, vrsi se mobilizacija opreme i ljudi i CZ ne radi nista?
da je moglo bolje jeste, ali CZ je ucinila jako puno i pljuvanje po ljudima koji ulazu ogromne napore je najobicnija glupost.
Boskero wrote:Igrači Sarajeva se odriču dijela novca za pomoć građanima poplavljenjih područja
SVAKA ČAST SVIM ANONIMNIM HEROJIMA KOJI ULAŽU OGROMNE NAPORE DA POMOGNU LJUDIMA KOJIMA JE TO POTREBNO..
U MUCI SE JUNACI I HEROJI POZNAJU.
oduzeo sam im dvije ocjene na a)nedovoljnu mobilizaciju specijaliziranih jedinica (sto su bili duzni prvi dan), b) nepotpunu implementaciju Zakona o zastiti i spasavanju FBiH i Zakon o Crvenom krizu FBiH po kome je CK FBiH jedini ovlasten za prikupljanje pomoci. sada cemo svjedociti jednom fenomenu koji se zove preplavljenost pomoci jer se pomoc skuplja stihijski i bez reda, c) nedovoljno i neadekvatno izvjestavanjemadner wrote:Mojih 10/10 nije idealna CZ nego odlicna CZ drugih drzava.svjezi_ustipak wrote:madner wrote:CZ je zakasnio circa 24h, ali ljudi rade nakon sto su se aktivirali.
8/10.
precijenjujete kolega. 6/10. imam i argumente ali da ne offtopicimo
eluna wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/cz-fbih- ... 40516083#7
zar se ovaj usudio stati pred objektive i kamere????![]()
![]()
![]()
nazalost, isto se govorilo i nakon 7.2... kad su se svim silama trudili da padne mrtva glava po nalogu politickih sponzora...co211 wrote:Poslije svega ovoga treba napraviti opširnu analizu rada medija u Bosni i Hercegovini, posebno u Federaciji, i tražiti promjene. Neodgovorno i bezobrazno, u najmanju ruku je ovako ponašanje sa svake strane, kraćenje informacija da se odnose samo na Federaciju (dovedu eksperta i pitaju ga šta je sa klizištima u Federaciji, valjda u RS-u ne klizi zemlja?; isto je i sa RTRS koji ograničava informacije samo na RS i ne ide dalje), neprofesionalizam, nezainteresovanost, nepostojanje programa već vrćenje serija i filmova u momentima kada je ljudima svaka informacija bitna... žalosno.