Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
lua

#2876 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Ja skidam oznake brzinom svjetlosti. Ne jer sam kompleks na dvije noge, neg' jer ženske prijateljice imaju običaj da stavljaju slike na kojima izgledam kao Tihić Sulejman, a one k'o Kim Kardashian. Kak'a je to tek glupa furka? Ja pitam prvo ljude prije nego što trpam slike na net odakle se više nikad neće moći ni izbrisat'. :D
Mutivoda

#2877 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

Big Ang wrote:Jesam li ovo već pitala...halalite ako jesam...jeste li vi fotogenične? :cry:
jašta sam :mrgreen:
Ujedam

#2878 Re: Žene pitaju žene

Post by Ujedam »

Image
Big Ang

#2879 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

lua wrote:Ja skidam oznake brzinom svjetlosti. Ne jer sam kompleks na dvije noge, neg' jer ženske prijateljice imaju običaj da stavljaju slike na kojima izgledam kao Tihić Sulejman, a one k'o Kim Kardashian. Kak'a je to tek glupa furka? Ja pitam prvo ljude prije nego što trpam slike na net odakle se više nikad neće moći ni izbrisat'. :D
:pisnula:
Sunny-7

#2880 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Big Ang wrote:Jesam li ovo već pitala...halalite ako jesam...jeste li vi fotogenične? :cry:
Meni kazu da jesam. Fotografija mi je hobi. Moje prijateljice uvijek traze od mene da ih ja slikam :) A inace, sto se tice slika na fb smo obzirne, ne objavljujemo zajednicke fotke ako nismo sve pristojno "ispale" :D
Big Ang

#2881 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Sunny-7 wrote:
Meni kazu da jesam. Fotografija mi je hobi. Moje prijateljice uvijek traze od mene da ih ja slikam :) A inace, sto se tice slika na fb smo obzirne, ne objavljujemo zajednicke fotke ako nismo sve pristojno "ispale" :D

eh...ti nam trebaš :D
Sunny-7

#2882 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

De bona, meni su se smijale prije kad im kazem: de malo podigni glavu, bradu, de malo ispravi ledja, de pogledaj ovamo, de stani ovdje...a sad slusaju k'o tambure :D Pa zar nam nece svima biti drago, kad ostarimo i budemo gledale slike iz mladjih dana, da ba njima lijepo izgledamo? Mislim da je bez veze za bilo koga ko normalno izgleda u rl, a na fotki kao avet... Ne mora biti tako.
bang and blame

#2883 Re: Žene pitaju žene

Post by bang and blame »

Ispa'nem dobro.. Fotoslikicna sam. Jbg ;)
Mutivoda

#2884 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

A šta ćemo mi koji ne izgledamo normalno u rl? :sad:
ema_

#2885 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Mutivoda wrote:A šta ćemo mi koji ne izgledamo normalno u rl? :sad:
Klet' sudbinu :cry: .
Big Ang

#2886 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

definiši normalno :lol: :D
Ljuska_u_BaklaFi

#2887 Re: Žene pitaju žene

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Uopste nisam, uzasna sam na slikama :D
Mutivoda

#2888 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

joooj wrote:
Necemo izlaziti iz kuce. Srecom, danas postoji dostava svega i svacega na kucnu adresu :skoljka:
Znam, samo još nisam našla te koji će mi i cigare dostaviti (znaš li ih ti? :o ), kad' njih nađem - neću ljudima dan kvariti :mrgreen:
Big Ang wrote:
definiši normalno :lol: :D
De nek sunny, ja sam se samo nadovezala na njeno :mrgreen:
Sunny-7

#2889 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Ahahahahah @Mutivoda, svi mi izgledamo normalno! I visoki, i niski, i debeli i mrsavi, sve je to normalno. Ali je bez veze da mrsavica na fotki ispadne sa podbratkom kojeg u rl nema, jer je u datom momentu sagnula glavu. Ili da buca ispadne jos deblja zato sto se nije ispravila. I tako... Klik! ;)
Mutivoda

#2890 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

Hej što to slikanje po kafanama, kafićima ne volim ni sekunde.
Ne može čojk više na miru ni pit'. :oops:
lua

#2891 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Meni nekako nije ni od krucijalne važnosti da budem lijepa na slikama. Nekad su baš one žnaru fotke, gdje ne ličiš ni na šta najsimpatičnije i povezane s najmoćnijim momentima. Ne mogu ja onog poziranja i lažnih kezova nikako. Ako mi se ne smije neću se nazor ni na slici smijat'. :lol:
Mutivoda

#2892 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

krvava wrote:
Mutivoda wrote:Hej što to slikanje po kafanama, kafićima ne volim ni sekunde.
Ne može čojk više na miru ni pit'. :oops:
ja ne pijem ništa osim sokića :trepp:
Ma znam, ja ovo za sebe. :D
I oke je, ima ljudi koji to vole, i nek' se slikaju. Al' daj onima što slikaju nek' neko kaže da ne dolazi 10 puta za sto' da pita - "a de je l' može samo jedna slika" :roll: dovoljno je jednom, ne predomišljam se tako laHko. :mrgreen:
Sunny-7

#2893 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Pa ima ti i tam mjesta. Moje najdraze fotke, barem meni, su uslikane bas u tim momentima nekontrolisanog smijeha :D Ne volim fotke koje frcaju fejkom. A alergicna sam na pacja usta! Uhh... Kad to vidim...
lua

#2894 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Predizborna kampanja, sad se i na stranačkim skupovima fotkaju. :D Selfie ka'e s Precednikom. Pa da povraćaš. Dođe ti da se iz života izbrišeš, kamo li s fejsa.
ema_

#2895 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

krvava wrote:Ma nisam previše al osmijeh me vadi :D

inače najaljepša slika koju imam je slikana za nightlife klixa :D

Daaaj linAk , trep-trep :-D .
Mutivoda

#2896 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

joooj wrote:@Mutivoda koliko znam Konzum ima dostavu namirnica, pa valjda tu spadaju i cigare :-) Doduse uvijek ostaje kesa na glavu, na balkon i onda spustiti ceker i pare konopcem pa dijete neko da ode do prodavnice :D

A nema mi nista gore od tog slikanja po kafanama.. Ja imam prijateljicu koja se svaki izlazak mora slikati, tacno me stid vise :skoljka:
Moram to guglat sad :mrgreen: :lol:
lua wrote:Predizborna kampanja, sad se i na stranačkim skupovima fotkaju. :D Selfie ka'e s Precednikom. Pa da povraćaš. Dođe ti da se iz života izbrišeš, kamo li s fejsa.
Joj, jutros baš čitam tvoj onaj neki post, čini mi se na "ne volem.." i kontam kako mi je drago što ne'am nikog na tim društvenim mrežama da me smara oko izbora. Niti vidim te slike, nit šta drugo. Ali to je vjerovatno i do toga što su mi sa "naslovne" ukinute objave od svih prijatelja (ne, nije mi bilo mrsko) :mrgreen:
Briši ih. Ne nerviraj se.
lua

#2897 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Mutivoda wrote:
Joj, jutros baš čitam tvoj onaj neki post, čini mi se na "ne volem.." i kontam kako mi je drago što ne'am nikog na tim društvenim mrežama da me smara oko izbora. Niti vidim te slike, nit šta drugo. Ali to je vjerovatno i do toga što su mi sa "naslovne" ukinute objave od svih prijatelja (ne, nije mi bilo mrsko) :mrgreen:
Briši ih. Ne nerviraj se.
Ma brišem iz prijatelja ba po kratkom postupku. K'o da ću za života kafe popit' s hljebarkom iz SDA. Bježi sviju mi dosta mi je muke i bez glupana i glupača u užoj okolini.
Digla_da_kreci

#2898 Re: Žene pitaju žene

Post by Digla_da_kreci »

Milloni wrote:Ja sam kao lik iz walking dead :-D
:lol:
Koja sam ja katastrofa na slikama, fakat ispadnem debilna a rijetko koja da mi je onako slatka :D Niti se znam nastimati a nenastimana jos gora budem :lol: Zato ovih par sto imam da su fine cuvam kao oci u glavi i masem njima kad me neko hoce vidjeti, nema veze sto s starije :lol:
Ustvari se rijetko fotografisem, ne volim i uvijek nekako izbjegavam i maknem se sa strane da se drugi poslikaju.
A selfie u zivotu nisam napravila, mene to stid. :mrgreen:
Digla_da_kreci

#2899 Re: Žene pitaju žene

Post by Digla_da_kreci »

Najjaca mi ona iz pasosa, znaci Boze :D Ista iz filma Monster, kao kriminalka jbte.
Jedne prilike sluzbenik na granicnom prelazu mi uze pasos, provjerava sve tamo i gleda u sliku pa u mene, u sliku pa u mene... kazem mu: Da, ja sam, de bogati okreni stranicu :lol:
Big Ang

#2900 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Joj vidi nje :lol:
Najbolji nick na forumu :D :D
Post Reply