Ipak mislim da je pogresna osoba za vrh stranke, suvise emotivno agira. Bila bi idealan kandidat za ministarstvo zdravstva.
Standardno sam uz SP a ni NEOS mi nije mrzak kao ni Zeleni.
Pa de da i mi vidimo majka mu starapirmin wrote:Ja se rastopim kad vidim Pamelu![]()
, prelijepa mi je kao zena.
Ipak mislim da je pogresna osoba za vrh stranke, suvise emotivno agira. Bila bi idealan kandidat za ministarstvo zdravstva.
Kucaj: Pamela Rendi-Wagnerinsomnia78 wrote:Pa de da i mi vidimo majka mu starapirmin wrote:Ja se rastopim kad vidim Pamelu![]()
, prelijepa mi je kao zena.
Trazili ste,evo vam je...insomnia78 wrote: Pa de da i mi vidimo majka mu stara

Istina, retoricki je tanka. Ni blizu Kerna.512MB wrote:Bjezi ba histericna starka i retoricki nula, nemore Gamon pera odbit
Mada ni Almu ne bih odbijo, iz patriotskih razloga
Daj da vidimo i tu Sabinu majka mu stara...insomnia78 wrote:Nako vala. Podsjeca na Sabinu malo
insomnia78 wrote:Ma ona iz NS. Ćudić
Čuj na sve načine se želi smanjiti prisustvo u Briselu.Izneseš na vidjelo očigledan lopovluk i onda je to ko nešto prljavo.Što se više zaklinju u poštenje to veči lopovi.Naravno da češ iznijeti to pred izbore jer je narod ovca koja brzo zaboravlja a svi oni koji neće da se ovakve stvari iznose neka ih ne rade.Govna jedna lopovska.Le Pen i ta njena stranka je takođe imala afera na tone a sve u ime "naroda".Nadzornik wrote:Ovo je u Austriji izaslo na svjetlost dana uoci izbora zastupnika EU parlamenta.
Na sve nacine se zeli smanjiti njihovo prisustvo u Briselu.
Kakve se sanse madam Le Pen i koliko poslanika racuna poslati u Brisel...???
NIje Putin uplatio na vrijemeinsomnia78 wrote:Mislim da ce imati dobar rezultat. Mada su nesto svi neobicno tihi