Ako cemo tako trebalo je vanredno stanje proglasiti daavno ... ko sad su gradjani Sarajeva nesigurni zbog demonstracija a prije je cvjece cvjetalo a ljubav rasla na svakom mjestu.astala_vistala wrote:Nemojte se iznenaditi ako se proglasi vanredno stanje u Sarajevu vise niko nije siguran i moze nekaznjeno proci za bilo koji zlocin.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Fantassin
#2876 Re: PROTESTI!!!
-
weredsf
#2877 Re: PROTESTI!!!
Nije letalanZnaci ipak letalan,prizivas leseve djece po ulicama.
aferim.
- Paranoid
#2878 Re: PROTESTI!!!
Mislim da će se proglas o "vanrednom stanju" donijeti u FBiH, a nedugo zatim i na cijeloj BiH.astala_vistala wrote:Nemojte se iznenaditi ako se proglasi vanredno stanje u Sarajevu vise niko nije siguran i moze nekaznjeno proci za bilo koji zlocin.
-
weredsf
#2879 Re: PROTESTI!!!
To znaci i rat,Paranoid wrote:Mislim da će se proglas o "vanrednom stanju" donijeti u FBiH, a nedugo zatim i na cijeloj BiH.astala_vistala wrote:Nemojte se iznenaditi ako se proglasi vanredno stanje u Sarajevu vise niko nije siguran i moze nekaznjeno proci za bilo koji zlocin.
- Banksy
#2880 Re: PROTESTI!!!
Tačno ... sumanuti Čegar na ulici, policijski komesar Selimović dao ostavku, ministri policije Pećanac i Kurteš šute, niko od vlasti i političara se ne oglašava ... Ne valja, nikako.Fantassin wrote:Dakle dodati malo benzina na vatru , pa kad se nadje neki veteran sa ptspom pa pocne da roka ne gumene metke koliko ce onda ciscenje trajat... krvi sa ulica?Corto Maltese wrote:
15 minuta u vrh glave, sa postojećom opremom.
-
julisiz es grant
#2881 Re: PROTESTI!!!
Opet Goražde prednjači.
Bez i jedne zapaljene zgrade i bačenog kamena, ljudi su poslali sasvim jasne i konkretne zahtjeve:
http://www.gorazdeonline.ba/v1/index.ph ... kog-kanton
Bez i jedne zapaljene zgrade i bačenog kamena, ljudi su poslali sasvim jasne i konkretne zahtjeve:
- Paranoid
#2882 Re: PROTESTI!!!
Ako ovo sad što pišem čitaš, onda si sretnik...jer si davno trebao biti out. Ogovore, pohvale ili kritike mi nemoj slati jer si se pokazao nedoraslim za normalnu raspravu..weredsf wrote:To znaci i rat,Paranoid wrote:Mislim da će se proglas o "vanrednom stanju" donijeti u FBiH, a nedugo zatim i na cijeloj BiH.astala_vistala wrote:Nemojte se iznenaditi ako se proglasi vanredno stanje u Sarajevu vise niko nije siguran i moze nekaznjeno proci za bilo koji zlocin.
-
jefferson
#2883 Re: PROTESTI!!!
Apsolutno, ne vidim nesto da u RS postoji kapacitet da se prica o socijalnim stvarima.Johnny_x wrote:Koga boli briga za RS i što oni nece da protestuju. Oni kad ne budu imali šta da jedu tada će živjeti od jake i stabilne RS, dok će im Dodik slati poruke sa kipra da istraju u ocuvanju RS-a.
Dodik cijelo vrijeme svoje vlasti spinuje stvari o vanjskom uticaju, napadu na Srbe, upravo ako se ensto ovako desi.
Super bi bilo kada bi se neke sustinske stvari rijesile u FBiH. Ljudi u Federaciji bolje zive nego u RS, ali ako bi se neke stvari rjesili kako treba, kad tad ce se i onaj ajdo u RS zapitati sto je jado iz FBiH u boljem polozju nego on.
- Havatar
#2884 Re: PROTESTI!!!
julisiz es grant wrote:Opet Goražde prednjači.
Grad heroj.
- astala_vistala
#2885 Re: PROTESTI!!!
Brine me uplitanje Srbije u situaciju u BiH,bar vi sa foruma ostanite hladne glave.weredsf wrote:To znaci i rat,Paranoid wrote:Mislim da će se proglas o "vanrednom stanju" donijeti u FBiH, a nedugo zatim i na cijeloj BiH.astala_vistala wrote:Nemojte se iznenaditi ako se proglasi vanredno stanje u Sarajevu vise niko nije siguran i moze nekaznjeno proci za bilo koji zlocin.
- Dr. Kuca
#2886 Re: PROTESTI!!!
Gledaj gladne djece u maxicamaGenije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
da su zaradili svoje ne bi
-
weredsf
#2887 Re: PROTESTI!!!
Danas sam se jos jednom uvjerio da vise od polovine tih demostranata prestavlja civilizacijski otpad, ostali u jaknama od 200, 300 maraka nesto traze i malo onih koji su izvarani, obezpravljeni, bez osla, penzija..Genije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
P.S.
Medju demostrantima sam vidio i vlasnika restorana "4 sobe gospodje Safije"....cirkus pravi
- Fantassin
#2888 Re: PROTESTI!!!
I kao ako covjek ima biznis ne smije biti nezadovoljan vlascu?weredsf wrote:Danas sam se jos jednom uvjerio da vise od polovine tih demostranata prestavlja civilizacijski otpad, ostali u jaknama od 200, 300 maraka nesto traze i malo onih koji su izvarani, obezpravljeni, bez osla, penzija..Genije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
P.S.
Medju demostrantima sam vidio i vlasnika restorana "4 sobe gospodje Safije"....cirkus pravi![]()
![]()
-
ratamahatta
#2889 Re: PROTESTI!!!
Vucic i Dodik namirisali krv cini se..... 
- klaki
#2890 Re: PROTESTI!!!
weredsf wrote: Danas sam se jos jednom uvjerio da vise od polovine tih demostranata prestavlja civilizacijski otpad, ostali u jaknama od 200, 300 maraka nesto traze i malo onih koji su izvarani, obezpravljeni, bez osla, penzija..
P.S.
Medju demostrantima sam vidio i vlasnika restorana "4 sobe gospodje Safije"....cirkus pravi![]()
![]()
Kretenizam na nivouDr. Kuca wrote:Gledaj gladne djece u maxicamaGenije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
-
sanjin_1
#2891 Re: PROTESTI!!!
nisu krv već kraj..ratamahatta wrote:Vucic i Dodik namirisali krv cini se.....
-
Havarija!
#2892 Re: PROTESTI!!!
Nije ih mogao kupiti na pijaci, gdje ih vecina i kupuje?Dr. Kuca wrote:Gledaj gladne djece u maxicamaGenije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
-
StupskaBitanga
#2893 Re: PROTESTI!!!
Neće na dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
radostan dan
#2894 Re: PROTESTI!!!
šta ovo na federalnoj -kako je propao roken rol-, a na bn-u dok su snimali demonstrante, muzička podloga iz strave u ulici brijestova...
o majko moja, Đe ja živim...
o majko moja, Đe ja živim...
- dobojlija81
#2895 Re: PROTESTI!!!
http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
Jel čitao ko ovo,znam da je saff ne napadajte
Jel čitao ko ovo,znam da je saff ne napadajte
-
julisiz es grant
#2896 Re: PROTESTI!!!
Je li?StupskaBitanga wrote:Neće na dobro
Prije dva dana se likovalo, a sada dolazi iz guzice u glavu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2897 Re: PROTESTI!!!
ocam fahraon pravi državni udar, vićete..
-
zeljeznicar1921
#2898 Re: PROTESTI!!!
...
Last edited by zeljeznicar1921 on 12/02/2023 13:11, edited 1 time in total.
-
Nokian808
#2899 Re: PROTESTI!!!
Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
BOSNE ĆE UVIJEK BITI ALI VAS LOPOVA NEĆE!
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
BOSNE ĆE UVIJEK BITI ALI VAS LOPOVA NEĆE!
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!
-
NoDrotLand
#2900 Re: PROTESTI!!!
Sta je sad problem ko je u cemu izasao?neka protestuje ko god misli da mu nije dobro i ko misli da je vlast korumpirana.
Ko hebe ove forumske parazite genija i alfonsa.
Ko hebe ove forumske parazite genija i alfonsa.