Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:City,Mancho i Arsenal, da li ce sve 3 ekipe da ispadnu, to bi bio potop.
Dosta vala i njih,a ni Galatu ne bi bilo loše vidjeti
Samo sto bi Galatu otresao Bayern kao sto ih je i Real u grupi, a sa Chelsea se nikad ne zna...
United tacno jadan, dosli po bod, ljudi im uvalise 2 gola bez ijedne akcije skoro
Better Man wrote:
Bayern nece odbraniti titulu, a mozda nece ni doci do finala. Niko do sad nije odbranio titulu. Ako se sretnu s Realom tu sigurno gube!
K'o sto su i ranijih godina od Reala gubili. Sta ima vizionar...
Cuj nikad niko nije odbranio titulu, pa nije ni United nikad u Grckoj izgubio, pa dobise po picki.
Better Man wrote:
Bayern nece odbraniti titulu, a mozda nece ni doci do finala. Niko do sad nije odbranio titulu. Ako se sretnu s Realom tu sigurno gube! Moyes je izgubljen slucaj i za spas Manchester Uniteda treba ga sto prije napenaliti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a po cemu ti zakljucujes da ce Bayern izgubiti od Reala
Jojj Uniteda pa bruka i sramota. Oni više ne mogu spojiti ni dvije dobre utakmice. Pobjeda im postaje misaona imenica. Eee Moyes budalo jedna, šta napravi od onakvog kluba. Hajde shvatam i nekako što su izgubili, ali ne mogu da shvatim da ni tri puta nisu ošutali na gol, nisu centra prelazili. Ovog Moyesa treba fakat otjerati. Ja sve kontam da će United početi redati pobjede a ono ništa. Koji levat, majko moja. Po meni United i dalje ima šanse da prođe, nisu velike šanse ali možda izbace Olympiacos.
Logovan wrote:Jojj Uniteda pa bruka i sramota. Oni više ne mogu spojiti ni dvije dobre utakmice. Pobjeda im postaje misaona imenica. Eee Moyes budalo jedna, šta napravi od onakvog kluba. Hajde shvatam i nekako što su izgubili, ali ne mogu da shvatim da ni tri puta nisu ošutali na gol, nisu centra prelazili. Ovog Moyesa treba fakat otjerati. Ja sve kontam da će United početi redati pobjede a ono ništa. Koji levat, majko moja. Po meni United i dalje ima šanse da prođe, nisu velike šanse ali možda izbace Olympiacos.
Ovo je Unitedova zadnja Liga Sampiona za najmanje 2-3 sezone.
Sljedece sezone nece biti tu. Od odbrane samo 1 igrac ce im ostati. Vidic ode, Evra i Ferninand odose. Vezni red treba 2-3 vrhunska igraca. Van Persie prosle sezone osvojio titulu, ove isto kao da izgubio volju da igra. Rooney se ogrebao za pare i jedini koji radi u ekipi.
Sada valja kupiti 5-6 vrhunskih igraca sljedece sezone i prodati im suplju da potpisu kada nemas Lige Sampiona, dok ih traze ekipe koje imaju.
Gledajuci kako igraju, mozda je bolje da ne prođu. Depresivno, ali jebi ga, tako je. Zamisli kako bi sinoc izgledali protiv Reala sa onim jadnim mentalitetom. I u ovom trenutku me upravo udari jos jedna depresivna misao. Prije godinu dana sam bio vrlo optimistican pred susret sa istim tim protivnikom.
kad su ga postavili na klupu evertona moyes je obecao da ce bit bolje plasirani od man.utd. evo to se sad desava
eto najjace lige na svijetu,celzi u stambolu mora spasavati cast...bgm da turci imaju malo samo bolju odbranu ne bi njima bilo lako nimalo
Riddle wrote:Gledajuci kako igraju, mozda je bolje da ne prođu. Depresivno, ali jebi ga, tako je. Zamisli kako bi sinoc izgledali protiv Reala sa onim jadnim mentalitetom. I u ovom trenutku me upravo udari jos jedna depresivna misao. Prije godinu dana sam bio vrlo optimistican pred susret sa istim tim protivnikom.
Nije da mi nije drago ali nemoj pretjerivati sa depre razmišljanjem. Negdje ti napisa da je Moyesu zdravlje ugroženo. Pusti njega (lako je njemu) misli ti na svoje. Ipak će ovo potrajati.
Koliko god pričao da bi bilo bolje (možda) da ispadnu, nadaš se drugačijem ishodu. Ono, u stilu 'povratka otpisanih' i vraćanju pobjedničkog mentaliteta.
Na koncu bi to bio ipak samo tračak nade (bljesak sunca) u sumornoj Junajtedovoj stvarnosti.
Naravno da se gaće već sada pune na pomisao da naletite na jačeg protivnika. Real bi još dobro došao.
Neka mu ga je Rotacija ovdje malo vikn'o Samo sam čekao kad će odurni firgos početi sa svojim seljačkim cinizmom i sarkazmom na račun Galate. Kad ono obrnuto. Neka ga malo Manćo provocira
missko wrote:Jel sad neko misljenja da se BvB zajebao sto nije pustio Lewu na ljeto u Bayern za sicu? Pa samo ovaj krug da prodju isplatio im se
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
kako god oni su se zahebali,.,dal dzaba sto su ga pustili il za tu sicu,., ko ce nadoknadit njegovo mjestoo
Sto su se zajebali pa sam je htio i iskljucivo u Bayern, nije do para nudio je i Real vise nisu ga movli svezat
nije bas tako. Prvo je on htio ostat, al mu nisu nudili dovoljno kesa. Onda kad je Götze produzavao ugovor i on je trebao, i citao sam da je bio razocaran novcicima koje su mu ponudili (kao götze je dobio mnogo vise). I tad je on nekad eksplodirao (na zalost il radost dortmunda), pohasio se i vidio da moze ici gdje hoce. Na proslu zimu je onda pocela prica o bajernu, i eto to se sad privelo kraju .
sema911s wrote:
kako god oni su se zahebali,.,dal dzaba sto su ga pustili il za tu sicu,., ko ce nadoknadit njegovo mjestoo
Sto su se zajebali pa sam je htio i iskljucivo u Bayern, nije do para nudio je i Real vise nisu ga movli svezat
nije bas tako. Prvo je on htio ostat, al mu nisu nudili dovoljno kesa. Onda kad je Götze produzavao ugovor i on je trebao, i citao sam da je bio razocaran novcicima koje su mu ponudili (kao götze je dobio mnogo vise). I tad je on nekad eksplodirao (na zalost il radost dortmunda), pohasio se i vidio da moze ici gdje hoce. Na proslu zimu je onda pocela prica o bajernu, i eto to se sad privelo kraju .
Prica o Bayernu je bila od pocetka i nikad nije htio produziti
Mancini said: "Mourinho won the Champions League because he took a good team. He took a team that, like Manchester City, I had built. A team that had a strong mentality. When I went to Inter, they played very bad football and we changed this."
Grande Roberto Mancini. Nisam znao da li da ovo stavim u temu Galatasaraya, ManCitya ili Intera... jer je Roberto Mancini najuspjesniji trener svih pobrojanih timova i legenda istih!