Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2876 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Labbtec wrote:Stanija kurvesina se sad smjeska,,a kolko god Zorica bila prgava i smece za Staniju je ljudina jer ova mala kurava hinjski glumeci zrtvu dolazi do cilja i podmuklo podjebaje,,,sinoc je ona krenula prva iritirat sve okolo baca cd-ove,nece da dodje na citanje pisma,podjebaje ono hinjski okolo ljude i onda ovi popizde na nju i ova mala kurava krene pravit zrtvu od sebe....
Upravo tako... davno sam to napisala ovdje, mislim da Zorica kako kaže Dule "Nisi dobra sa živci bre" :D , ima psihički problem, ali Stanija je pravi otrov u maloj bočici.. i da prostituka.. kad je pričala Ljubi kako je jako voljela momka, ali onda otišla sa Ademom Ljajićem na ljetovanje, pa je ovaj htio udaviti, stidila sam se što pripadam ženskom rodu..
Drago mi je što je sinoć konačno i Milan Tarot odgovorio skotu od Ša.
kupačica

#2877 Re: Farma

Post by kupačica »

Labbtec wrote:Stanija kurvesina se sad smjeska,,a kolko god Zorica bila prgava i smece za Staniju je ljudina jer ova mala kurava hinjski glumeci zrtvu dolazi do cilja i podmuklo podjebaje,,,sinoc je ona krenula prva iritirat sve okolo baca cd-ove,nece da dodje na citanje pisma,podjebaje ono hinjski okolo ljude i onda ovi popizde na nju i ova mala kurava krene pravit zrtvu od sebe....
Upravo tako.
Malo se klonim etiketiranja, čisto da neko slučajno ne pomisli "žensko pa ljubomorna". I sve one žene tamo, iako starije, stvarno su u pravu.

Ali kad smo već rekli, da kažemo do kraja:
Meni je Stanija u faci ružna. Usta nekakva zasječena, seljačka prava. Sirov osmijeh, lukav, seljački. Zubi krivi.
Oči upale, približene i sitne, kao majmunske. Čelo nisko. Prava, ali prava grmaljska faca. Noge kratke ko patka. Kosa neuredna, sa vještačkim umecima. Plastične sise, smiješne, previsoko ugrađene. Neko je rekao bradavice ko dugmad na radiju.
A karakter, to već ne mogu da opišem, gori ne može da bude. Psihopata-monstrum, vješto glumi žtrvu dok proždire žive ljude.
Imam osjećaj da je pobjegla od neke bijede pa samo pare, pare, pare, i gazi preko leševa, ali samo daj pare.
Zaista, u životu nisam tako nešto vidjela nisam, najozbiljnije.
Jovana je za nju Grejs Keli. Ustvari neuporedive su kompletno, i facom, i tijelom i karakterom.
kisni indijanac

#2878 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

indikativno je to da se u ova dva zadnja rijalitija isključivo marišu žene među sobom :mrgreen:
ho oponopono

#2879 Re: Farma

Post by ho oponopono »

To Zoko ja bih joj oči izvadila jebeš nagradu ionako je i ona neće dobiti lešinarka mala! :mrgreen:

...jaoo Memine spike ma ono dvoje su mangupi, a Rivasica veli je li a šta mu to znači! :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2880 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

ho oponopono wrote:To Zoko ja bih joj oči izvadila jebeš nagradu ionako je i ona neće dobiti lešinarka mala! :mrgreen:

...jaoo Memine spike ma ono dvoje su mangupi, a Rivasica veli je li a šta mu to znači! :D
Tako je Ša valjda od njega naučio riječ papak, ali je potpuno pogrešno upotrebljava :lol:
Labbtec

#2881 Re: Farma

Post by Labbtec »

Dovoljno je samo vidjeti ovaj isjecak iz ranijeg njenog ucesca u survivor-u koja je ona licemjerna osoba a evo na 4:10 govori ovoj drugoj kako se jebaje ovdje a ima decka kuci,,,jedna veoma proracunata osoba nema spontanosti u njoj ni 1% sve planski i podmuklo radi da dodje do cilja...
ho oponopono

#2882 Re: Farma

Post by ho oponopono »

...jaooo ljepotice pobogu :mrgreen: fuj, po danu mi je grdna, ne dao Bog po mraku je sresti! :mrgreen:
skop

#2883 Re: Farma

Post by skop »

Jedno zlo manje na farmi! :mrgreen:
Artest

#2884 Re: Farma

Post by Artest »

Izbacena Zorica? :D Naivno.

Ne mogu one svadje slusat ni 2 min. Fujj. :-) Ovo za Bebi Dol je katastrofa. Alkohol+ labilnost. Sramota da iskoristavaju ovako jadne osobe.

Sve je to od zla oca i jos gore matere. Ne treba nikom drzat stranu.
Neradnik

#2885 Re: Farma

Post by Neradnik »

Nakon ovoliko vremena napravit incident to moze samo blentav covjek ko zoka :D
Jos ako joj ne dadnu pare koje je do sad "zaradila" bice super.Koliko se sjecam prije u rijalitiju ako napravis belaj i izbace te gubis sve.
Igbala

#2886 Re: Farma

Post by Igbala »

Memo i Ša peru suđe i pjevaju prokleta je Amerika :lol:
skuterista

#2887 Re: Farma

Post by skuterista »

KatarinaKosaca wrote:
Upravo tako... davno sam to napisala ovdje, mislim da Zorica kako kaže Dule "Nisi dobra sa živci bre" :D , ima psihički problem, ali Stanija je pravi otrov u maloj bočici.. i da prostituka.. kad je pričala Ljubi kako je jako voljela momka, ali onda otišla sa Ademom Ljajićem na ljetovanje, pa je ovaj htio udaviti, stidila sam se što pripadam ženskom rodu..
Drago mi je što je sinoć konačno i Milan Tarot odgovorio skotu od Ša.
e nisam cuo to za Ljajica, upravu je znaci Zorka bila ,ali je pukla nije za farme bila ,stara zena a lomi se za pare na farmi ,jadno , a i meni je drago da je Tarot napusio onog Sha , kud se Memo skompo s njim , zar ne vidi da je ljigavac
Igbala

#2888 Re: Farma

Post by Igbala »

Kaže Memiš "i koja te žena ne bi poželila da te dangle" :lol:

Image
dječak sa šibicama

#2889 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Zlocesti babac gudbaj carli.

Tarot licemjer, kad popije pokaze pravo lice. Jebla ga Saska.

Sve po planu, rekoh na pocetku oko 60 dana krece marisana.
Artest

#2890 Re: Farma

Post by Artest »

Ša se upali samo na kevu. Nemojte tako.

Nije ovaj tarot ravnjak kakvim se predstavlja. Precesto mi spominje bodove i glasace.

Kako citah Bebi ganjala Sasku nozem, kako je nisu izbacili?
skuterista

#2891 Re: Farma

Post by skuterista »

ma to je neki obicaj kod svadbe da se nozem proreze nova haljina , tako nesto , u tom stilu , nije je namjerno htjela priklati :D
Kal El

#2892 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Cuo sam nesto sa Memom i listicem...irvas, radojka ili dok je bilo zlorica su to napisali,valjda je Memiš rekao ne pise moja zena cirilicom...valjda pismo bilo pola cirilica i pola latinica :lol: A radojka pocela istu onu pricu za Memu kao Zlorica "ti dosao na dvije sedmice,bio sluga i ostao duze" Dule i Radojka su pogani,lafo nisu zbog nagrade tu,oni.najvise nagradu zele...a Zlorica ostade bez honorara,eh da je Silikonija prva udarila...
Ljuba Moljac

#2893 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

skuterista wrote:a i meni je drago da je Tarot napusio onog Sha , kud se Memo skompo s njim , zar ne vidi da je ljigavac
vidi, ali memo i sha su dva sibicara. jedan carsijanerski, drugi blokovski. nije cudno da se kontaju.
Ljuba Moljac

#2894 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

dule i radojka su prepredene seljacine
stanojka igra dobro, ali tesko ce u finalu protiv nevidljivog akija koji bi lako mogao da pobijedi.
amiliana

#2895 Re: Farma

Post by amiliana »

Labbtec wrote:

Dovoljno je samo vidjeti ovaj isjecak iz ranijeg njenog ucesca u survivor-u koja je ona licemjerna osoba a evo na 4:10 govori ovoj drugoj kako se jebaje ovdje a ima decka kuci,,,jedna veoma proracunata osoba nema spontanosti u njoj ni 1% sve planski i podmuklo radi da dodje do cilja...
Joj ona se Stanija uzivila ko da se stvarno udaje smeta joj ovo,smeta joj ono samo izvoljeva, onaj Filip je stvarno glup lik kako on ono moze trpiti. Da hoce uvesti Milicu Pavlovic pa Filip ne bih ni pogledao Staniju.Pravo je rekao Cemo kada ga je Stanija nazvala homoseksualcem.

Ćemo se nije previše uzbudilo jer ga je Stanija svrstala među homoseksualce:

"Zabrinuo bih se i zapitao da neko kao što je Šaban Šaulić, Ceca ili neka treća ličnost koja je relevantna rekla nešto ružno za mene. Ovako, rekla starleta, baš me boli uvo. Kakvo zanimanje, takva i beseda."
Last edited by amiliana on 17/05/2013 20:52, edited 1 time in total.
Mustang1

#2896 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Ova Stanija sad jel sa ovim ili nije ?
Kal El

#2897 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Bubalo1 wrote:Ova Stanija sad jel sa ovim ili nije ?
Nije više ali kakva je ko da gledam pomiriti će se večeras ...
Labbtec

#2898 Re: Farma

Post by Labbtec »

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iJqFnzsB3Q

Evo Bebi Dol Michael Myers ganja Sasku sa skalpelom :lol: :lol: :lol: :lol:
Kal El

#2899 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

A šta je Dule rekao?
area51

#2900 Re: Farma

Post by area51 »

Ova Bebi Dol (kako li se već zove) jedva se drži da ne padne ,totalno nadrogirana,jbmti sunce šta ovo prikazuju :roll:
Locked