odavno nisam nešto lošije pregledo.. izdržo sam do kraja iz dva razloga:
1 - glavna glumica je prilično lijepa
2 - neke scene su (nenamjerno) smiješne
Moderator: _BataZiv_0809

Donnie Smith wrote:Bone Tomahawk (2015)
![]()
Tako mi i treba kad od dječurlije preporuke za filmove shvatam ozbiljno.
taman da ga ponovo odgledim, dobarDonnie Smith wrote:Bone Tomahawk (2015)
![]()
Tako mi i treba kad od dječurlije preporuke za filmove shvatam ozbiljno.
nema me tamo wrote: Ma kakva ona rekla je sve tim kako je 4 mjeseca gledala misissipi burning.
Nije četiri mjeseca nego četiri noći, nisi dobro ustalkao. Možda bih i ja za dan odgledala u cugu dva tri filma, jer nije ni meni gušt razvlačiti film po par dana, ali nažalost ili na sreću?? to nije moguće, jednostavno imam prečih stvari. Dok završim s poslom i svim drugim obavezama, za film, a ni forumanje, ne preostaje previše vremena. Nebuloze su tako sve tvoje. I slobodno ih zadrži. Barem dok se ne zaposliš. Jebote Kliks i centar pažnje na temi film, ne mogu da vjerujem kakva te furka drži. Cijeli dan ništa nisam jela, krenem i sjetim se kako je onaj vampirzombi u Bone Tomahawk-u jeo onu nogu i život mi se ogadi. Imam osjetljiv želudac, a samim tim i pravo da ne lajkam filmove koji mi utječu na kvalitetu života. Kad porasteš, shvatićeš da postoje na planeti Zemlji i drugi ljudi sem tebe, sa drugačijim ukusima, potrebama, shvatanjima...čim već.nema me tamo wrote:Dosta dobar film.
Ma kakva ona rekla je sve tim kako je 4 mjeseca gledala misissipi burning.
Valjda joj furka po forumu pisat nebulouze da bude u centru pažnje kad vec nije gdje treba.
Nije ovo krivica Mikkelsena, nego je jednostavno lik kojeg Mads glumi pomalo nedorečen i kao što kažeš nijeTito_i_Partija wrote:I meni je dobar film bio. Glumacka postava fenomenalna, prica solidna, a sto mi je se pogotovo svidjelo je odlicna doza kvalitetnog humora u filmu. Ali moram ti reci da grijesis, jer nije realno rec' da je Benedict krao scene Mikkelsenu. Mislim da je Mads im'o jako malo scena s obzirom da je glavni negativac, dok je Benedict junak filma i sve se naravno okrece oko njega. Tako da to poredjenje bas i ne stoji.dale cooper wrote:Doctor Strange. Još jedan solidan Marvel uradak. Cumberbitch po običaju jede malu djecu i krade
scenu, čak i od Mads Mikkelsena.
Sve u svemu, jako dobar Marvelov film. Licno mislim da je od skorih Marvelovih filmova Thor najslabije uradjen, al' mozda je zato sto mi se nikako ne svidja lik ni u comicu (kao ni Hulk).

http://www.imdb.com/title/tt0109506/medvjed23 wrote:
da sam juče umro, ne bih saznao da je onaj mali iz terminatora glumio vranu u lošem nastavku vrlo dobrog originala.. sad guglam, ima više nastavaka i meščini da niti jedan ne valja..
upravo završio na cinestaru

medvjed23 wrote:
da sam juče umro, ne bih saznao da je onaj mali iz terminatora glumio vranu u lošem nastavku vrlo dobrog originala.. sad guglam, ima više nastavaka i meščini da niti jedan ne valja..
Sceko wrote:Frailty (2001) odavno bolji nisam gledao.
http://www.imdb.com/title/tt0264616/
http://www.popcorn.rs/frailty-2001

Čini mi se 98 bio u kinu, OMP. Nije mi se svidio, a sad gledam, i ocjene su mu loše. Mogla bih ponoviti da utvrdim gradivo, s godinama stvari postaju drugčije, može biti sad mi se svidiAmagon wrote:SNAKE EYES na Fox MoviesSolidan triler devedesetih, atmosferičan, iako lošiji od ostalih filmova u opusu Briana de Palme (Carlito's way!)