LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
- vivaldi
#2876 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji 
- kiky
#2877 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
čovjek hoda slobodno ...KatarinaKosaca wrote:Šta tvrdim? Da je desničar.. imam dokaz u njegovim diskursima.. Ali ovakve kvalifikacije ne dijelim nikome...kiky wrote:imaš li ti dokaze da je radončić to što tvrdiš il lupetaš kao i obično zarad filđan sevapa ...
A došli smo i do obrane Radončića... padaš sve dublje, a uvijek si bio duboko u blatu
nije hapšen, nije privođen na razgovore, nije pod istragom ...
sječaš li se nekakve "lutke" ...
radončiću niko nije pokuco na vrata ...
gdje su dokazi ...
prijavi ga ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2878 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Ja se ozbiljno brinem sa kim živim da se tako olako može dati kvalifikacija ni manje ni više nego "pedofil" bez tužbe, suda , bez ičega, nego .. nako. Uvijek sam se pitala ko su ljudi koji su potkazivali svoje komšije, poznanike i kolege za jednu izgovorenu riječ pa ih pakovali na Goli otok ili negdje drugdje.. Čitajući @kiky (dovoljno je vidjeti ovo o Fahri).. sasvim mi je jasno.. ali se i dalje grozim što živim blizu takvih ljudi..vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
- kiky
#2879 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
dejtonski neobavezujući ...Bosnolog wrote:Canton wrote:
Clan 1, stav 7 Ustava Bosne i Hercegevine pored drzavljanstva BiH, govorio i o drzavljanstvu entiteta.
Procitaj ponovo
Ustav je iznad svakog zakona.
Nametnuti, nepravedni i diskriminirajuci Daytonski Ustav je neobavezujuci jer ga nisu prihvatili gradani BiH referendumom/ plebiscitom, kako to rade demokratske zemlje kao najveceg akta svake drzave, niti je usvojen u parlamentu BiH,....Tvoje podanicko pravdanje Zlatomira i njegovih izdaja drzave za fotelju, je jos jadnije od onog sto radi crvenokmerski SANU cinovnik Zlatomir,..
pa onda smo još u ratu ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2880 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
To ja tebi kažemkiky wrote:gdje su dokazi ...
prijavi ga ...
kiky wrote:sve prebjezi, lopovi, mutikaše, šibicari te ostalo bosansko političko smeče ...
- Banksy
#2881 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Ma, problem je što se ne zna kad je ozbiljan, a kad je zajebancija.vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
Ono kad je Fahro bagra, lopov, mutikaša, šibicar, bosansko političko smeče ili ovo kad je je preko noći postao gospodin čovjek.
- kiky
#2882 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
KatarinaKosaca wrote:Šta tvrdim? Da je desničar.. imam dokaz u njegovim diskursima.. Ali ovakve kvalifikacije ne dijelim nikome...kiky wrote:imaš li ti dokaze da je radončić to što tvrdiš il lupetaš kao i obično zarad filđan sevapa ...
A došli smo i do obrane Radončića... padaš sve dublje, a uvijek si bio duboko u blatu
ne branim radončića ...
ali kad ga takvi napadaju, mora da čovjek nije ni kriv ni dužan ...
a ko te pita dal ti se sviđa ili ne ...
nečeš u krevet s njim ...
- vivaldi
#2883 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
mah..nemoj i ti pretjerivati i postavljat neke super napredne standarde. ustvari i zapad je pun najvecih morbidnosti svakodnevno, a kod nas se ipak pucalo do neki dan.KatarinaKosaca wrote:Ja se ozbiljno brinem sa kim živim da se tako olako može dati kvalifikacija ni manje ni više nego "pedofil" bez tužbe, suda , bez ičega, nego .. nako. Uvijek sam se pitala ko su ljudi koji su potkazivali svoje komšije, poznanike i kolege za jednu izgovorenu riječ pa ih pakovali na Goli otok ili negdje drugdje.. Čitajući @kiky (dovoljno je vidjeti ovo o Fahri).. sasvim mi je jasno.. ali se i dalje grozim što živim blizu takvih ljudi..vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
doduse, generalno sigurnosna situacija je uvijek zabrinjavajuca, ali ipak..
- Bosnolog
#2884 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
kiky wrote:
dejtonski neobavezujući ...
Kiki Zlatomir je ponosan na tebe, sve sto dogovori i izjavi, samo pisi "Yes,Yes", jos da mu napises pismo podrske, nesto poput kantonalnog minstra Fikre u ovim teskim vremenima za voljenog i nezamjenjivog,...
Last edited by Bosnolog on 07/11/2012 18:39, edited 2 times in total.
- vivaldi
#2885 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
on se uvijek zajebava, ali sad su mu mozda kriticari malo dopizidili pa se oslobodio i udara kontruBanksy wrote:Ma, problem je što se ne zna kad je ozbiljan, a kad je zajebancija.vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
Ono kad je Fahro bagra, lopov, mutikaša, šibicar, bosansko političko smeče ili ovo kad je je preko noći postao gospodin čovjek.
- kiky
#2886 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
nemoraš me persirat ...Banksy wrote:šta, sad morate braniti i radončića ...???kiky wrote: imaš li ti dokaze da je radončić to što tvrdiš il lupetaš kao i obično zarad filđan sevapa ...
opusti se i uživaj ...
- Banksy
#2887 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
... onda ništa ...vivaldi wrote:on se uvijek zajebava, ali sad su mu mozda kriticari malo dopizidili pa se oslobodio i udara kontruBanksy wrote:Ma, problem je što se ne zna kad je ozbiljan, a kad je zajebancija.vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
- kiky
#2888 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
i kažeš, kod vas ne jebu dejtonski ...Bosnolog wrote:kiky wrote:
Kiki Zlatomir je ponosan na tebe, sve sto dogovori i izjavi, samo pisi "Yes,Yes", jos da mu napises pismo podrske, nesto poput kantonalnog minstra Fikre u ovim teskim vremenima za voljenog i nezamjenjivog,...
nije obavezan tj ujutro malo rata, poslije podne u kladionicu ...
ko vam dijeli humanitarnu ...
i dobro se utopli, u rovu je mazi ...
- kiky
#2889 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ma ništa ozbiljno ...vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
uobičajen agregatno stanje na forumu ...
žalosno je samo što nemam pametnija posla ...
Last edited by kiky on 07/11/2012 18:52, edited 1 time in total.
- Bosnolog
#2890 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kakvi rovovi i gluposti, nemoj izdajnike pravdati rovovimma, sada je 2012 a ne 1992 ili 1995 godina,...Nije valjda da je nestalo argumenata Kiki.Ociti se sve koristi za pravdanje podanost Srboslaviji cijim ciljevima sluze, rezultati su bolji od ratno agresorskih,.kiky wrote:i kažeš, kod vas ne jebu dejtonski ...Bosnolog wrote:kiky wrote:
nije obavezan tj ujutro malo rata, poslije podne u kladionicu ...
ko vam dijeli humanitarnu ...
i dobro se utopli, u rovu je mazi ...
- kiky
#2891 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
pa šta je sad ...
jel dejtonski il je rato ...
nemere obadvoje ...
znaš da mi srboslaveni ... žik ...

jel dejtonski il je rato ...
nemere obadvoje ...
znaš da mi srboslaveni ... žik ...
-
Canton
#2892 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Pa ti si taj koji u jednoj recenici govori da je Ustav BiH nevazeci a u drugoj se pozivas na AshdownaBosnolog wrote: Kakvi rovovi i gluposti, nemoj izdajnike pravdati rovovimma, sada je 2012 a ne 1992 ili 1995 godina,...Nije valjda da je nestalo argumenata Kiki.Ociti se sve koristi za pravdanje podanost Srboslaviji cijim ciljevima sluze, rezultati su bolji od ratno agresorskih,.
- kiky
#2893 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
pa kažem ja ...Canton wrote:Pa ti si taj koji u jednoj recenici govori da je Ustav BiH nevazeci a u drugoj se pozivas na AshdownaBosnolog wrote: Kakvi rovovi i gluposti, nemoj izdajnike pravdati rovovimma, sada je 2012 a ne 1992 ili 1995 godina,...Nije valjda da je nestalo argumenata Kiki.Ociti se sve koristi za pravdanje podanost Srboslaviji cijim ciljevima sluze, rezultati su bolji od ratno agresorskih,.
kad takvi kritikuju sdp i sbb, to mora da je nešto dobro ...
- Bosnolog
#2894 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Zato su se SANU sluzbenici Vojvoda Tihomir i Nadvojvoda Zlatomir portudili da isprave Paddy-ijevu gresku , kako je od njih trazila velikosrpska druzina kao dio cijene ministsrske foterlje najdrazebg vode, ali ni to nije dovoljno jer je Dodik nasrtavio da ucjenjuje Covjeka za drzavu i njegovu fotelju, kojoj je cijana drzave maciji kasalj,.....Canton wrote:
Peddy je pogrijesio. Trebao je entitetski drzavljanstvo brisati iz Ustava. Ovako entitetsko drzavljanstvo ustaje ustavna kategorija. Posto ti rece da te ovaj ustav nema valjanost onda ni odluke Ahdowna nemaju valjanost a ipak se pozivas na njih.
-
Doktor29
#2895 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Po automatizmu, ipak je prvi dosao velikom vodji na 6. spratBanksy wrote:šta, sad morate braniti i radončića ...???kiky wrote: imaš li ti dokaze da je radončić to što tvrdiš il lupetaš kao i obično zarad filđan sevapa ...
-
Canton
#2896 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Entitetsko drzavljanstvo je ustavna kategorija. Mozes se opredjeliti da ono bude na tvojoj licnoj karti a mozes se opredjeliti i da ne bude. To je cinjenica koji ne mozes pobiti.Bosnolog wrote:
Zato su se SANU sluzbenici Vojvoda Tihomir i Nadvojvoda Zlatomir portudili da isprave Paddy-ijevu gresku , kako je od njih trazila velikosrpska druzina kao dio cijene ministsrske foterlje najdrazebg vode, ali ni to nije dovoljno jer je Dodik nasrtavio da ucjenjuje Covjeka za drzavu i njegovu fotelju, kojoj je cijana drzave maciji kasalj,.....
-
Doktor29
#2897 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
KatarinaKosaca wrote:Ja se ozbiljno brinem sa kim živim da se tako olako može dati kvalifikacija ni manje ni više nego "pedofil" bez tužbe, suda , bez ičega, nego .. nako. Uvijek sam se pitala ko su ljudi koji su potkazivali svoje komšije, poznanike i kolege za jednu izgovorenu riječ pa ih pakovali na Goli otok ili negdje drugdje.. Čitajući @kiky (dovoljno je vidjeti ovo o Fahri).. sasvim mi je jasno.. ali se i dalje grozim što živim blizu takvih ljudi..vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
Ne zivi on tu, kmeci iz dijaspore
- kiky
#2898 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
izdaja ...Bosnolog wrote:Zato su se SANU sluzbenici Vojvoda Tihomir i Nadvojvoda Zlatomir portudili da isprave Paddy-ijevu gresku , kako je od njih trazila velikosrpska druzina kao dio cijene ministsrske foterlje najdrazebg vode, ali ni to nije dovoljno jer je Dodik nasrtavio da ucjenjuje Covjeka za drzavu i njegovu fotelju, kojoj je cijana drzave maciji kasalj,.....Canton wrote:
Peddy je pogrijesio. Trebao je entitetski drzavljanstvo brisati iz Ustava. Ovako entitetsko drzavljanstvo ustaje ustavna kategorija. Posto ti rece da te ovaj ustav nema valjanost onda ni odluke Ahdowna nemaju valjanost a ipak se pozivas na njih.
treba hin razapet i poljevat kokošijom supom dok ne pobudale od smijeha ...
- kiky
#2899 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ne kmečim ...Doktor29 wrote:KatarinaKosaca wrote:Ja se ozbiljno brinem sa kim živim da se tako olako može dati kvalifikacija ni manje ni više nego "pedofil" bez tužbe, suda , bez ičega, nego .. nako. Uvijek sam se pitala ko su ljudi koji su potkazivali svoje komšije, poznanike i kolege za jednu izgovorenu riječ pa ih pakovali na Goli otok ili negdje drugdje.. Čitajući @kiky (dovoljno je vidjeti ovo o Fahri).. sasvim mi je jasno.. ali se i dalje grozim što živim blizu takvih ljudi..vivaldi wrote:nema zajebancije sa kikijem kad se uozbilji
Ne zivi on tu, kmeci iz dijaspore
rokčem ...
normalno da sam iz inostranstva ...
-
Doktor29
#2900 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kmecis, kmecis, na svakoj temi isto, beznadezno, nepopravljivo dijasporsko kmecanje