Do Pereza.Crvena Tifoza wrote:Ovdje treba žestok remont. Od čistača do...Logovan wrote:La Decima
Redaju ove poraze momački.
Ma ja ne vjerujem na šta su spali, do čega su se doveli.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Do Pereza.Crvena Tifoza wrote:Ovdje treba žestok remont. Od čistača do...Logovan wrote:La Decima
Redaju ove poraze momački.
Hvala @Toma.Tomahawk11 wrote:Zidane se vratio zbog naredne sezone, ova je već ranije sjebana i ne kontam šta je za ibreta poraz od Raya.
Ništa se nije tim porazom izgubilo. Zidane preostale utakmice koristi kao treninge, proba pojedine igrače da vidi koliko ko i šta može.
Odlična prilika za Valejja, Diaza i ostale mlade igrače.
Znači nema nakog pritiskaTomahawk11 wrote:Zidane se vratio zbog naredne sezone, ova je već ranije sjebana i ne kontam šta je za ibreta poraz od Raya.
Ništa se nije tim porazom izgubilo. Zidane preostale utakmice koristi kao treninge, proba pojedine igrače da vidi koliko ko i šta može.
Odlična prilika za Valejja, Diaza i ostale mlade igrače.
A ko je bolji od njih dvojice..B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
Ma ja sam naveo neke od igraca sto su bili presudni. Bale isco i jos njih par i ne ubrajam jer nikad i nisu pravili razliku. Kroos je druga prica. Kroos je igrac koji ima istu ulogu od kako je dosao u RM. i on koliko toliko to obavlja. Duge lopte i prebacivanja s jedne na drugu stranu. Tako je radio u najboljim danima i njegovi pasovi su koliko toliko tačni. Ali ovaj ostatak komičan. Da mi je neko prico prije par godina da ce marcelo spasti na ovo sto jeste. Poslo bi ga u tri PM. Ali frajer tragedija. Npr modric sinoc 100% gubitak lopte sa svakim dodirom. Covjek koji je osvojio zlatnu loptu. Centrafor tuzla citya nebi sebi to dopustio..animals wrote:A ko je bolji od njih dvojice..B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
Isco, Kroos jos gori..
Sinoc jeste odigrao losiju utakmicu..B6Redhell wrote:Ma ja sam naveo neke od igraca sto su bili presudni. Bale isco i jos njih par i ne ubrajam jer nikad i nisu pravili razliku. Kroos je druga prica. Kroos je igrac koji ima istu ulogu od kako je dosao u RM. i on koliko toliko to obavlja. Duge lopte i prebacivanja s jedne na drugu stranu. Tako je radio u najboljim danima i njegovi pasovi su koliko toliko tačni. Ali ovaj ostatak komičan. Da mi je neko prico prije par godina da ce marcelo spasti na ovo sto jeste. Poslo bi ga u tri PM. Ali frajer tragedija. Npr modric sinoc 100% gubitak lopte sa svakim dodirom. Covjek koji je osvojio zlatnu loptu. Centrafor tuzla citya nebi sebi to dopustio..animals wrote:A ko je bolji od njih dvojice..B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
Isco, Kroos jos gori..
tri trenera se izmjenila. Ista prica... sa ovim mentalitetom i bez drasticne čistke. Sledeca sezona je repriza ove.....
Nije ti poznata ona "uklopio se u sivilo"? Klasim se da ce marcelo ponovibiti isti onaj stari sljedece sezone kada se dovedu svjezi igraci i kada zidane ustima sve.B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
animals wrote:Sinoc jeste odigrao losiju utakmicu..B6Redhell wrote:Ma ja sam naveo neke od igraca sto su bili presudni. Bale isco i jos njih par i ne ubrajam jer nikad i nisu pravili razliku. Kroos je druga prica. Kroos je igrac koji ima istu ulogu od kako je dosao u RM. i on koliko toliko to obavlja. Duge lopte i prebacivanja s jedne na drugu stranu. Tako je radio u najboljim danima i njegovi pasovi su koliko toliko tačni. Ali ovaj ostatak komičan. Da mi je neko prico prije par godina da ce marcelo spasti na ovo sto jeste. Poslo bi ga u tri PM. Ali frajer tragedija. Npr modric sinoc 100% gubitak lopte sa svakim dodirom. Covjek koji je osvojio zlatnu loptu. Centrafor tuzla citya nebi sebi to dopustio..animals wrote:
A ko je bolji od njih dvojice..
Isco, Kroos jos gori..
tri trenera se izmjenila. Ista prica... sa ovim mentalitetom i bez drasticne čistke. Sledeca sezona je repriza ove.....
ali ga kriviti za losu sezonu Reala..
pa sjeti se Barcelone i Messija, kad im nije nista islo..
jednostvno utopis se u sivilo cijele ekipe..
Bayern i Real su isto dozivjeli..
treba kompletan remont..
e sada, jel kriv Modric ili Niko, to ce vam sigurno potvrditi nasi forumasi da su glavni krivci..
Breaking news: Iker Casillas has suffered a heart attack.
IkerAmiĐa_Idriz wrote:Breaking news: Iker Casillas has suffered a heart attack.
Brz oporavak legendoAmiĐa_Idriz wrote:Breaking news: Iker Casillas has suffered a heart attack.
plain vanilla wrote:IkerAmiĐa_Idriz wrote:Breaking news: Iker Casillas has suffered a heart attack.
Kazu da je izvan zivotne opasnosti
Dobro je pa je ok sad, vidjećemo hoće li kakve posljedice ostaviti ovo.Positive to read this: Iker Casillas underwent minor surgery - a heart catheterization. Casillas is conscious and out of danger.