Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#28726 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Crvena Tifoza wrote:
Logovan wrote:La Decima :lol:

Redaju ove poraze momački.
Ovdje treba žestok remont. Od čistača do...
Do Pereza. :D
Ma ja ne vjerujem na šta su spali, do čega su se doveli. :shock: Ekipa izgleda jadno, tužno, slabo, itd. Napad mi je posebna priča. Mariano, Bale... :lol:
Fajcion

#28727 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

Malo ga i vi kenjate.
Logovan

#28728 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Pa de reci svoje mišljenje... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#28729 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Zidane se vratio zbog naredne sezone, ova je već ranije sjebana i ne kontam šta je za ibreta poraz od Raya.
Ništa se nije tim porazom izgubilo. Zidane preostale utakmice koristi kao treninge, proba pojedine igrače da vidi koliko ko i šta može.
Odlična prilika za Valejja, Diaza i ostale mlade igrače.
Fajcion

#28730 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

Tomahawk11 wrote:Zidane se vratio zbog naredne sezone, ova je već ranije sjebana i ne kontam šta je za ibreta poraz od Raya.
Ništa se nije tim porazom izgubilo. Zidane preostale utakmice koristi kao treninge, proba pojedine igrače da vidi koliko ko i šta može.
Hvala @Toma. :mrgreen: To je to otprilike.
B6Redhell

#28731 Re: Real Madrid C.F.

Post by B6Redhell »

bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
tuzlak1212

#28732 Re: Real Madrid C.F.

Post by tuzlak1212 »

Ima Real dobre kockice u rosteru, Realu treba vođa, nakon Ronalda nije doveden nikakav alfa mužijak koji zna uzeti loptu i napraviti razliku na terenu onda kada zaškripi. Sezona je također pokazala da Ramos, Modrić, Marcelo, Bale, Kros ne mogu voditi ekipu u ove nivoe takmičenja, barem ne u titule.
Nisu bili loši ali oni su takve kompozicije da im treba igračina koji će svima njima uništit ego i natjerat ih da rade ko djeca prvom treningu, ili da mjenjaju sve i od nule grade što je nemoguće brzo izvest.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28733 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ma leći će Hazard ko šaka na oko.
manijak1

#28734 Re: Real Madrid C.F.

Post by manijak1 »

Tomahawk11 wrote:Zidane se vratio zbog naredne sezone, ova je već ranije sjebana i ne kontam šta je za ibreta poraz od Raya.
Znači nema nakog pritiska :lol: ko neki u našoj avliji što imaju pa zato nije truba :D ....ma ja ....dobro je isprobo protiv Grande Raya :D
animals

#28735 Re: Real Madrid C.F.

Post by animals »

B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
A ko je bolji od njih dvojice..
Isco, Kroos jos gori..
animals

#28736 Re: Real Madrid C.F.

Post by animals »

Reala je uhvatio Bayernov sindrom..
samo sto je tamo Kovac kriv a ovdje Modric..
ajde molim vas razumijete se u nogomet :-) :-) :-)
B6Redhell

#28737 Re: Real Madrid C.F.

Post by B6Redhell »

animals wrote:
B6Redhell wrote:bez obzira bio trening ili ne, komicno je igranje igraca. kazu svi podbacili. sto I jesu, ali niko ove sezone nije los ko sto je modric, od kojeg se ocekivalo puno bolje, koji je bio pogon, hvala bogu pa dolazi druga 10-ka u klub... I jos gori od njega marcelo. Tip bio nekad jedan od najboljih bekova. Danas nije u stanju jednostavno dodavanje izvesti.. amateri bi bolje..
Isco, Kroos jos gori..
Ma ja sam naveo neke od igraca sto su bili presudni. Bale isco i jos njih par i ne ubrajam jer nikad i nisu pravili razliku. Kroos je druga prica. Kroos je igrac koji ima istu ulogu od kako je dosao u RM. i on koliko toliko to obavlja. Duge lopte i prebacivanja s jedne na drugu stranu. Tako je radio u najboljim danima i njegovi pasovi su koliko toliko tačni. Ali ovaj ostatak komičan. Da mi je neko prico prije par godina da ce marcelo spasti na ovo sto jeste. Poslo bi ga u tri PM. Ali frajer tragedija. Npr modric sinoc 100% gubitak lopte sa svakim dodirom. Covjek koji je osvojio zlatnu loptu. Centrafor tuzla citya nebi sebi to dopustio..
tri trenera se izmjenila. Ista prica... sa ovim mentalitetom i bez drasticne čistke. Sledeca sezona je repriza ove.....
animals

#28738 Re: Real Madrid C.F.

Post by animals »

B6Redhell wrote:
animals wrote:
Isco, Kroos jos gori..
Ma ja sam naveo neke od igraca sto su bili presudni. Bale isco i jos njih par i ne ubrajam jer nikad i nisu pravili razliku. Kroos je druga prica. Kroos je igrac koji ima istu ulogu od kako je dosao u RM. i on koliko toliko to obavlja. Duge lopte i prebacivanja s jedne na drugu stranu. Tako je radio u najboljim danima i njegovi pasovi su koliko toliko tačni. Ali ovaj ostatak komičan. Da mi je neko prico prije par godina da ce marcelo spasti na ovo sto jeste. Poslo bi ga u tri PM. Ali frajer tragedija. Npr modric sinoc 100% gubitak lopte sa svakim dodirom. Covjek koji je osvojio zlatnu loptu. Centrafor tuzla citya nebi sebi to dopustio..
tri trenera se izmjenila. Ista prica... sa ovim mentalitetom i bez drasticne čistke. Sledeca sezona je repriza ove.....
Sinoc jeste odigrao losiju utakmicu..
ali ga kriviti za losu sezonu Reala..
pa sjeti se Barcelone i Messija, kad im nije nista islo..
jednostvno utopis se u sivilo cijele ekipe..
Bayern i Real su isto dozivjeli..
treba kompletan remont..
e sada, jel kriv Modric ili Niko, to ce vam sigurno potvrditi nasi forumasi da su glavni krivci..
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#28739 Re: Real Madrid C.F.

Post by izvrsni direktor »

Nije ti poznata ona "uklopio se u sivilo"? Klasim se da ce marcelo ponovibiti isti onaj stari sljedece sezone kada se dovedu svjezi igraci i kada zidane ustima sve.
Modric isto, ali navijacki se nadam da ce njega pjanic zamijeniti
B6Redhell

#28740 Re: Real Madrid C.F.

Post by B6Redhell »

animals wrote:
B6Redhell wrote:
animals wrote:
Isco, Kroos jos gori..
Sinoc jeste odigrao losiju utakmicu..
ali ga kriviti za losu sezonu Reala..
pa sjeti se Barcelone i Messija, kad im nije nista islo..
jednostvno utopis se u sivilo cijele ekipe..
Bayern i Real su isto dozivjeli..
treba kompletan remont..
e sada, jel kriv Modric ili Niko, to ce vam sigurno potvrditi nasi forumasi da su glavni krivci..

Ja sam samo primjer naveo modrica. A on je odlican primjer..... ni ostalih 90% nije bolji..
svi smo uvijek benzemu krivili ali da ga nije kvalifikacije za ligu sampiona sledece sezone bi bile upitne.. na sto je real spao za godinu dana...
kory_galaktikos

#28741 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

onaj sto je zabio gol sinoc bi se trebao zaganjat :D
Fajcion

#28742 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

Image
AmiĐa_Idriz

#28743 Re: Real Madrid C.F.

Post by AmiĐa_Idriz »

Breaking news: Iker Casillas has suffered a heart attack.
:shock:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28744 Re: Real Madrid C.F.

Post by plain vanilla »

AmiĐa_Idriz wrote:
Iker :srce:
Kazu da je izvan zivotne opasnosti
Leopard_SA

#28745 Re: Real Madrid C.F.

Post by Leopard_SA »

AmiĐa_Idriz wrote:
Brz oporavak legendo
AmiĐa_Idriz

#28746 Re: Real Madrid C.F.

Post by AmiĐa_Idriz »

plain vanilla wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Iker :srce:
Kazu da je izvan zivotne opasnosti
Positive to read this: Iker Casillas underwent minor surgery - a heart catheterization. Casillas is conscious and out of danger.
Dobro je pa je ok sad, vidjećemo hoće li kakve posljedice ostaviti ovo.
Fajcion

#28747 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

*ebeš ga..
Nedaj se kapitenu
turbofolk

#28748 Re: Real Madrid C.F.

Post by turbofolk »

Brz oporavak legendi i da poživi još dugo.
Iker :thumbup:
Samo tri put u životu sam se radovo kad je primo golove. Baljić, Bolić, Misimović. :bih:
p206

#28749 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

Ja sam se radovao puno više puta, al opet mi je najdraži golman. Ljudina.
Nadzorna_ploca

#28750 Re: Real Madrid C.F.

Post by Nadzorna_ploca »

Ja imam teoriju da Iker nije sportista da bi bio pokojni. Jer ako sam dilobro skontao on je imao srcani a da se nije ni znalo sto su tek pretrage pokazale. Brz oporavak, strasan je momak to. :thumbup:
Post Reply