Suština je da sam u martu gledao bundesligu u cijeni paketa koju imam, a u aprilu mi kažu - plati još 5 KM pa ćeš gledati !? Kada narucim nesto iz retsorana preko Korpe, ako sam nezadovoljan, hrana ustajala, restoran zapakuje manje hrane ili zaboravi nešto - korpa vrati novac ili da korpa kredit u roku od 5 minuta (nije se jednom desilo). Tako isto Telemach treba da kaže: Gledali ste bundesligu u paketu za 65 KM (moj nekakav paket) - sad više nema bundeslige - možete raskinuti ugovor ili možete dobiti taj paket po cijeni od 55-60 KM (koliko već se procijeni vrijednost tog sadržaja).mirzic1 wrote: ↑06/04/2026 13:55Kakva vam je ovo logika?LeonardoAC wrote: ↑05/04/2026 22:20Kako mislis - nije do telemacha ? Je li od Arene kupujes paket internet + tv ili od Telemacha ? Dobro zvuci ovo “uzmi ili ostavi” - ako se moze ostaviti bez peripetija dodatnih, ujutro “ostavljam”![]()
Ako ja narucim nesto iz restorana preko Korpe, hoces reci da korpa treba da kontrolise kvalitet hrane, koliko ima mesa, je li dobro peceno i sl? Korpa vrsi prenos, a zalbu upucujes inspekcijskim organima ako restoran ne djeluje.
Da li imas zakljucen ugovor sa telemachom da ces imati "te i te" kanale u ponudi?LeonardoAC wrote: ↑05/04/2026 23:31 Naravno - ako imam vremenski zakljucen ugovor sa Bingom da mora imati jagode kada ja kupijem i ako sam taj ugovor zakljucio velikim jumbo plakatom “najbolje jagode u Bingu”
Tom logikom u aprilu mogu bez ikakvih posljedica reći: Dragi naši korisnici, od maja nećete više gledati, Hayat, FTV, BHT, Discovery, National Geographic, Eurosport jer je to sad dio naše dodatne ponude koja se sad zove "Ultra premium pro exckusive paket" ali hej - dodali smo RTV Jablanica i RTV Jajce pa uživajte u tim sadržajima i novostima iz Jablanice ? Mene kao krajnjeg korisnika ne interesuje njihov odnosa sa SportKlub, ne interesuje me njihov odnos ni sa ArenaSport - to treba da rješava menadžment te firme vodeći računa o tome da on ima 20k korisinka kojima se obavezao isporučiti taj kanal. Korisnik ne može biti vezan ugovorom kod kojeg su se uslovi ugovora promijenili. Za mene kao korisnika to više ne vrijedi tog novca koji plaćam. Najmanji problem je 5 KM koji se ovdje spominju i "jedna kafa" "jedna kutija cigara manje".
Upravo je ovo suština... Šta to korisnik dobija u ovom paketu koji ima trenutno - čari poljske i slovačke lige ili Arena Fight ?muki92 wrote: ↑07/04/2026 08:10 Svaka im čast, svaki kanal koji išta valja hoće dodatno da naplate. Na pretplatu moraš dodavati 5 dodatnih paketa da bi imao šta gledati, dođe ti račun ko za grijanje na kraju, ali ima i drugih operatera, a ugovor uskoro ističe. Još malo će i onaj svoj Info kanal da naplate dodatno. Mislim da je malo da Arene Premium naplatite kao jedan dodatni paket, ja bih to kanal po kanal naplaćivao...