jok tako nego vakosarajevoxxxx wrote:Deir Ez-Zour: U borbama sa pripadnicima Isila ranjen ratni zločinac Isam Zehrudin
U borbi s teroristima i okorjelim ratnim zločincima ranjen uvaženi general isam zehrudin.
jel stvarno ranjena ova ljudina?
jok tako nego vakosarajevoxxxx wrote:Deir Ez-Zour: U borbama sa pripadnicima Isila ranjen ratni zločinac Isam Zehrudin
Ne bi mu bilo prvi put da je ranjen, za sad niko nije javio da je ranjen, savoxov izvor je vrlo vjerovatno blizak ISIL-u, izvinjavam se "organizaciji u borbi protiv zločinačke SAA" ?!zrakomlat wrote: jok tako nego vako
U borbi s teroristima i okorjelim ratnim zločincima ranjen uvaženi general isam zehrudin.
jel stvarno ranjena ova ljudina?
Ni ja nisam uocio entuzijazam!samouprave wrote:Ovi sto zaduzuju oruzje mi ne izgledaju bas nesto odusevljeno

Jbg, iznenadili ih.Kikibombona wrote:
Inace, totalni debakl Iranaca i saveznika u juznom Alepu. Nusrici ih razvalise... Sada sam odgledao par klipova, probijaju ih kao svicarski sir, ubijaju kao zeceve, zarobljavaju... ovi bjeze, ne znaju ni oni gdje, posto ne poznaju teren... Cista katastrofa!
Nije, posjekli je pravovjerni, kažu (valjda tako neđe piše) haram drvo.insomnia78 wrote:... i da l' je sazrila ona tresnja na raskrsnici u Hami
DuckZz wrote:Sljedeće sedmice, pobunjenici će pokrenuti napad na jedno mjesto.
4 grupe gomilaju snage.

Pa valjda bi barem ime promijenio da se pokusava predstaviti kao Sirijac a ne bi se zvao Dagestani,jebo te zivotdječak sa šibicama wrote:Tacno, samo sto se oni ne predstavljaju kao "autenticni sirijski pobunjenici" niti imaju svoje internet botove, vec transparentno, bez skrivanja, sa oznakama na ramenu i ratnim zastavama palestinaca iz Damaska, iranaca iz IRG, Hezbollaha iz Libanona i slicno.

Internet botovi ih predstavljaju permanentno kao domaće snage.... pokreni klikere, prije nego što napišeš neštoCo0l wrote:Pa valjda bi barem ime promijenio da se pokusava predstaviti kao Sirijac a ne bi se zvao Dagestani,jebo te zivotdječak sa šibicama wrote:Tacno, samo sto se oni ne predstavljaju kao "autenticni sirijski pobunjenici" niti imaju svoje internet botove, vec transparentno, bez skrivanja, sa oznakama na ramenu i ratnim zastavama palestinaca iz Damaska, iranaca iz IRG, Hezbollaha iz Libanona i slicno.![]()
Ovi Asadovci bas siluju logiku