SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
O'zone
Globalni moderator

#28726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

muha_sa wrote:
shandrprcSA wrote:naravno :D neki dan ti sviram ti ni habera :D ufur'o si se :lol: :lol:
alergican sam na zvuk auto sirene :-)

poželim da sve i jednom autu kod nas crkne relej od sirene i da se više nikad nigdje nabavit ne može :lol:
Spojiš je direktno na akumulator :mrgreen:

Al što je lola uletio u benzinsku. Koji mentalni sklop jbte! Pobacali pola dijelova kad su mu mozak sklapali...
muha_sa

#28727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

gledam slike i ibretim se :-)
Yapi Yapo

#28728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Yapi Yapo »

Jel zna neko nešto više o ovome? Radi čega se desio taj incident?

Image
L u c i f e r

#28729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

.
Last edited by L u c i f e r on 10/03/2016 22:22, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#28730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Yapi Yapo wrote:Jel zna neko nešto više o ovome? Radi čega se desio taj incident?
Mislim da mu je ovaj studentarac naletio na kćerkicu na skijaškoj stazi pa ga je onda otac prepravio za sva vremena

http://www.avaz.ba/clanak/172238/mladic ... -ocevidaca
Yapi Yapo

#28731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Yapi Yapo »

sjebada..
sha_ba

#28732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

sad ce i godina....
Bianconeri1988

#28733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bianconeri1988 »

Sad sam se uvjerio da je ova naša policija najadnija na svijetu. Ja neku noć krenem na jaciju, zaustave me, lafo rutinska kontrola, a evo sad im prije 15 minuta zvao policiju zbog ovih nekih debila koji se tuku na sred ulice, svađaju se da će pobiti jedne druge i svašta nešto i baš im je toliko trebalo da dođu, a zamalo nije pala mrtva glava.

Katastrofa majke mi.
kloniran

#28734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

Bianconeri1988 wrote:Sad sam se uvjerio da je ova naša policija najadnija na svijetu. Ja neku noć krenem na jaciju, zaustave me, lafo rutinska kontrola, a evo sad im prije 15 minuta zvao policiju zbog ovih nekih debila koji se tuku na sred ulice, svađaju se da će pobiti jedne druge i svašta nešto i baš im je toliko trebalo da dođu, a zamalo nije pala mrtva glava.

Katastrofa majke mi.

ti si dobar, ja kad sam ih zvao trebalo im je preko sat vremena da prevale nekih 4 km
jos kaze lik preko telefona, daj ba sto cemo dolaziti :-)
MOSALJOZE

#28735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MOSALJOZE »

I na krajj počnu priču o gradjanskoj dužnosti :-)
Bianconeri1988

#28736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bianconeri1988 »

A najluđe mi je bilo prije nekih četiri ili pet godina kad sam zvao za jednu krađu, vraćam se ja kući, navečer 11, kradu ovi gorivo iz bagera od neke firme, ja zovem policiju, tri minute me prespajali sa jednog na drugi broj. :lol:
Niemand

#28737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

Ja imam pozitivno iskustvo sa tim zivkanjem policije. Sasvim korektno i ljubazno. Cisto da reknem.
karanana

#28738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

jesi snimio marisanu da pogledamo?
Daryl Dixon

#28739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 28/03/2016 15:14, edited 1 time in total.
Bianconeri1988

#28740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bianconeri1988 »

Snimanje mi na kraj pameti bilo, a ionako je bilo mracno, ne bi se nista vidjelo. :-D
insomnia78

#28741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Al' su ga zasili :-)
sizifinho

#28742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sizifinho »

i moja iskustva s policijom su do sad bila adekvatna i fer.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#28743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

samo sam jednom zvao policiju
kad je ssh pustao u 1.47 mjuzu glasnu
stvarno je prestalo za 5 minuta

drugi put su moji zvali kad me sacekalo 30 levata da me prebije jer sam stukao njihovu dvojicu dan prije... to je bilo 1999.
nikad poslije problema

inace sam protiv zvanja policije...ne vjerujem u sustav pa ni u njih
vješalica

#28744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

O'zone wrote:
Yapi Yapo wrote:Jel zna neko nešto više o ovome? Radi čega se desio taj incident?
Mislim da mu je ovaj studentarac naletio na kćerkicu na skijaškoj stazi pa ga je onda otac prepravio za sva vremena

najlakše je pričati jednu stranu priče
nije dečko ispričao koji su motivi napada
već to saznajemo iz izvještaja da je udario neko dijete
pitanje je kako je došlo do udarca i sve ostalo
nisam prvi put vidjela divljanje osione stoke po planinama,jer misle ako se nataknu na skije da su bogovi svega
AmirBaa

#28745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

vješalica wrote:
O'zone wrote:

najlakše je pričati jednu stranu priče
nije dečko ispričao koji su motivi napada
već to saznajemo iz izvještaja da je udario neko dijete
pitanje je kako je došlo do udarca i sve ostalo
nisam prvi put vidjela divljanje osione stoke po planinama,jer misle ako se nataknu na skije da su bogovi svega
I treba onda sviju tako isprebijati da im je zivot ugrozen ili kao kod ovog momka koji ce imati problema do kraja zivota ? Koji to povod jedno sluzbeno lice treba imati da ovako nesto ucini mladoj osobi ? I vidim po slikama da momak nije klosar niti propali narkoman. U normalnoj drzavi bi policajac dugo lezao u zatvoru zbog ovog, ali kao sto vec znamo ovdje se sve raspada tako da ce prije momak popusiti kaznu nego kabadahija. Popišam se na policiju po ko zna koji put, najcesce su to isfustrirani likovi koji misle da su bog i batina neka, zajebaju sitan narod a nekkim zvjerkama ne smiju kaznu za parking napisati a kamoli sta drugo. Fuj !!!! :run:
vješalica

#28746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

AmirBaa wrote: I treba onda sviju tako isprebijati da im je zivot ugrozen ili kao kod ovog momka koji ce imati problema do kraja zivota ? Koji to povod jedno sluzbeno lice treba imati da ovako nesto ucini mladoj osobi ? I vidim po slikama da momak nije klosar niti propali narkoman. U normalnoj drzavi bi policajac dugo lezao u zatvoru zbog ovog, ali kao sto vec znamo ovdje se sve raspada tako da ce prije momak popusiti kaznu nego kabadahija. Popišam se na policiju po ko zna koji put, najcesce su to isfustrirani likovi koji misle da su bog i batina neka, zajebaju sitan narod a nekkim zvjerkama ne smiju kaznu za parking napisati a kamoli sta drugo. Fuj !!!! :run:
pa ako ti ne izgleda kao klošar i propali narkoman ne znači da se možda nije razulareno ponašao kao i velika većina koja ne poštuje pravila kad dođe da istrese hormone
jednostavno ljudi su izgubili živce z amnoge stvari,samo se ovdje potencira što je inspektor i što radi u fupu
da je neki kabadahija bez tog statusa koji je nalupao pancericama lika koji mu je šestogodišnje dijete opalio na stazi ne bi tolika priča bila
a mnogi ovdje bi palili klali i ubijali radi "sitnice" toliko o fujkanju

tema se samo otvorila zbog ovoga:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pokrenut ... /160310150
Prije otprilike mjesec sam brutalno pretučen od strane drugog skijaša (specijalca Federalnog MUP-a), nakon što sam pao sa skija i udario u njega. Zbog udaraca pancericama u predjelu abdomena zadobio sam teške tjelesne povrede te sam isti dan operisan i odstranjena mi je žučna kesa i ušivena jetra. Sada, mjesec nakon toga, još nisam potpuno oporavljen i uz to moram da prolazim kroz sve pravne procese kako bi gore navedeni dobio zasluženu kaznu. Molim vas, ako se iko sjeća bilo kakvog detalja od tog nemilog dana, da je čuo neke priče od drugara, ili vidio kako sam pretučen, neka mi se javi – napisao je Mešanović na Facebook profilu grupe “Bjelašnica –report”. -
Podsjećamo, iz MUP-a KS je tada saopćeno:
“Prilikom skijanja na stazi, skijama je došlo do kontakta između lica M.M. i šestogodišnjeg djeteta. Nakon toga je M.S., otac djeteta, fizički napao M.M. te mu tom prilikom u predjelu stomaka nanio teške tjelesne povrede konstatovane na KUM KCU, gdje je povrijeđenom ukazana ljekarska pomoć, da bi poslije toga bio podvrgnut operativnom zahvatu. O događaju je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju opisanog događaja".
ko je u koga udario? i šta je na kraju sakriveno reći udario sam u dijete pa me namlatio kad je već toliku hampu digao
Niemand

#28747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

Pa na nekim drugim temama se otprilike po' foruma izjasnilo da bi "prebilo, ubilo, sastavilo sa zemljom" ako im ko dirne djecu. Ne razumijem sta je sad odjednom cudno. Sto je to neko fakat i uradio, pretpostavljam.

Ne podrzavam marisanje, da napomenem.
vješalica

#28748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Niemand wrote:Pa na nekim drugim temama se otprilike po' foruma izjasnilo da bi "prebilo, ubilo, sastavilo sa zemljom" ako im ko dirne djecu. Ne razumijem sta je sad odjednom cudno. Sto je to neko fakat i uradio, pretpostavljam.

Ne podrzavam marisanje, da napomenem.
:thumbup:
shvatio si poentu
Niemand

#28749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Niemand »

vješalica wrote:
:thumbup:
shvatio si poentu
Shvatila :chmoljava:
relativno84

#28750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4