AmirBaa wrote:
I treba onda sviju tako isprebijati da im je zivot ugrozen ili kao kod ovog momka koji ce imati problema do kraja zivota ? Koji to povod jedno sluzbeno lice treba imati da ovako nesto ucini mladoj osobi ? I vidim po slikama da momak nije klosar niti propali narkoman. U normalnoj drzavi bi policajac dugo lezao u zatvoru zbog ovog, ali kao sto vec znamo ovdje se sve raspada tako da ce prije momak popusiti kaznu nego kabadahija. Popišam se na policiju po ko zna koji put, najcesce su to isfustrirani likovi koji misle da su bog i batina neka, zajebaju sitan narod a nekkim zvjerkama ne smiju kaznu za parking napisati a kamoli sta drugo. Fuj !!!!

pa ako ti ne izgleda kao klošar i propali narkoman ne znači da se možda nije razulareno ponašao kao i velika većina koja ne poštuje pravila kad dođe da istrese hormone
jednostavno ljudi su izgubili živce z amnoge stvari,samo se ovdje potencira što je inspektor i što radi u fupu
da je neki kabadahija bez tog statusa koji je nalupao pancericama lika koji mu je šestogodišnje dijete opalio na stazi ne bi tolika priča bila
a mnogi ovdje bi palili klali i ubijali radi "sitnice" toliko o fujkanju
tema se samo otvorila zbog ovoga:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pokrenut ... /160310150
Prije otprilike mjesec sam brutalno pretučen od strane drugog skijaša (specijalca Federalnog MUP-a), nakon što sam pao sa skija i udario u njega. Zbog udaraca pancericama u predjelu abdomena zadobio sam teške tjelesne povrede te sam isti dan operisan i odstranjena mi je žučna kesa i ušivena jetra. Sada, mjesec nakon toga, još nisam potpuno oporavljen i uz to moram da prolazim kroz sve pravne procese kako bi gore navedeni dobio zasluženu kaznu. Molim vas, ako se iko sjeća bilo kakvog detalja od tog nemilog dana, da je čuo neke priče od drugara, ili vidio kako sam pretučen, neka mi se javi – napisao je Mešanović na Facebook profilu grupe “Bjelašnica –report”. -
Podsjećamo, iz MUP-a KS je tada saopćeno:
“Prilikom skijanja na stazi, skijama je došlo do kontakta između lica M.M. i šestogodišnjeg djeteta. Nakon toga je M.S., otac djeteta, fizički napao M.M. te mu tom prilikom u predjelu stomaka nanio teške tjelesne povrede konstatovane na KUM KCU, gdje je povrijeđenom ukazana ljekarska pomoć, da bi poslije toga bio podvrgnut operativnom zahvatu. O događaju je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju opisanog događaja".
ko je u koga udario? i šta je na kraju sakriveno reći udario sam u dijete pa me namlatio kad je već toliku hampu digao