Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
afannedim

#28726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

SerijeSync wrote:Imali ikakve šanse da telemah uvede filmbox u ponudu
Ima ako predjes na logosoft :lol: :lol: :D
doff

#28727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:ne slazemo se,i nisam bas ja poceo sa hrvatima,bosnjacima i srbima,ajmo nazad na temu
Ja nisam iznio svoje mišljenje pa da se ti slažeš ili ne, nego stanje onako kako jest. Druga je stvar da li se tebi to sviđa ili ne. Pominjanjem hrvata, srba i bošnjaka, učenje jezika, to je bilo čisto da ti proširim vidike, da shvatiš dubinu problema, da nije samo problem HRT-a, on je negdje zadnja karika u čitavom lancu i da je povezan sa ovim prethodnim. Ako si shvatio, shvatio si...
kakavdanakneiskustvu

#28728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

doff wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ne slazemo se,i nisam bas ja poceo sa hrvatima,bosnjacima i srbima,ajmo nazad na temu
Ja nisam iznio svoje mišljenje pa da se ti slažeš ili ne, nego stanje onako kako jest. Druga je stvar da li se tebi to sviđa ili ne. Pominjanjem hrvata, srba i bošnjaka, učenje jezika, to je bilo čisto da ti proširim vidike, da shvatiš dubinu problema, da nije samo problem HRT-a, on je negdje zadnja karika u čitavom lancu i da je povezan sa ovim prethodnim. Ako si shvatio, shvatio si...

vjeruj da mi to nisi trebao pominjati jer ja to itekako dobro znam
doff

#28729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:vjeruj da mi to nisi trebao pominjati jer ja to itekako dobro znam
Pa šta ti onda i dalje nije jasno oko HRT-a, što neki mogu gledati a neki ne. Na najjednostavniji način sam objasnio svu problematiku. Taj problem nećete ovdje riješit konstantnim ponavljanjem jednog te istog pitanja. Brate, dosadi čitat nama ostalim forumašima.
kakavdanakneiskustvu

#28730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

doff wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:vjeruj da mi to nisi trebao pominjati jer ja to itekako dobro znam
Pa šta ti onda i dalje nije jasno oko HRT-a, što neki mogu gledati a neki ne. Na najjednostavniji način sam objasnio svu problematiku. Taj problem nećete ovdje riješit konstantnim ponavljanjem jednog te istog pitanja. Brate, dosadi čitat nama ostalim forumašima.

ocito ne kontas,sta cu ti ja
probook

#28731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

kakavdanakneiskustvu wrote:
znaci da se hrvati koji zive tamo gdje su manjina presele tamo gdje su hrvati vecina pa ce moci gledati HRT 2 bez zatamnjivanja?
Pa gledajuci tako onda diskriminiraju i Srbe sto ne pustaju RTS1 u svim gradovima :D

Odosmo predaleko :kiss:
doff

#28732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Hajd nek bude da ja ne kontam a ti kontaš. Možda je tako najbolje :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#28733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

doff wrote:Hajd nek bude da ja ne kontam a ti kontaš. Možda je tako najbolje :thumbup:
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#28734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

probook wrote:
znaci da se hrvati koji zive tamo gdje su manjina presele tamo gdje su hrvati vecina pa ce moci gledati HRT 2 bez zatamnjivanja?
Pa gledajuci tako onda diskriminiraju i Srbe sto ne pustaju RTS1 u svim gradovima :D

tako bi nekako ispalo tom logikom razmisljanja
kakaljin

#28735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

probook wrote:

Pa zato se kaze da bude jedinstvena programska sema za sve gradove sa svim kanalima i da budu svi zadovoljni i niko da nebude zakinut.
kakavdanakneiskustvu

#28736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

kakaljin wrote:
probook wrote:

Pa zato se kaze da bude jedinstvena programska sema za sve gradove sa svim kanalima i da budu svi zadovoljni i niko da nebude zakinut.[/quote]

jesi li ti kad zvao Telemach,RAK?
Telemach

#28737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

lokalni_razdjevicar wrote:Evo i mene da se požalim na neprofesionalnost telemacha. naime, osvojio sam neku majicu u nagradnoj igri koja je bila prije nekoliko mjeseci na njihovoj fb stranici , ali do sada nema ništa od nagrade. Mislim da na taj način zezaju raju.
Majicu u nagradnoj pitalici osvojili ste u decembru prošle godine, nakon što ste nekoliko mjeseci kasnije javili da je nikad niste dobili na adresu, ponovo smo Vam poslali majicu na adresu.
Nakon ponovljene reklamacije od HBO-a smo tražili da se ponovo dostavi ista majica koju ste osvojili u tada aktuelnoj nagradnoj pitalici.
25.02. smo Vas putem društevene mreže Facebook obavijestili da smo Vam ponovo poslali majicu, a kolege su nam potvrdile da je Vaša majica na korisničkom servisu u Zenici i da je još nikad niste preuzeli.
SerijeSync

#28738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

popravljate se

Image
crnivrag

#28739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Eh evo zvanične vijesti o rebrandingu HBO kanala, i uvođenju kanala HBO 3 u ponudu: http://www.telemach.ba/OBAVIJESTI/3082/ ... 6.3..shtml
SerijeSync

#28740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

crnivrag wrote:Eh evo zvanične vijesti o rebrandingu HBO kanala, i uvođenju kanala HBO 3 u ponudu: http://www.telemach.ba/OBAVIJESTI/3082/ ... 6.3..shtml
rekoh ja 322 najlogičnije
dječak sa šibicama

#28741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Bitno da oni i njega naplacuju.

Ali dok je m3u lista, od mene im ide od sake do lakta sto se toga tice.
crnivrag

#28742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

SerijeSync wrote: rekoh ja 322 najlogičnije
Eh sad se postavlja pitanje da li će Cinemax HD prebaciti na 335, ili će sve kanale poslije broja 322 pomijeriti za jednu poziciju unaprijed.
Herr Flick

#28743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Herr Flick »

Telemach,nema signala SK1,na SK2 nema tona,BHB-analogna :-)
SerijeSync

#28744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

crnivrag wrote:
SerijeSync wrote: rekoh ja 322 najlogičnije
Eh sad se postavlja pitanje da li će Cinemax HD prebaciti na 335, ili će sve kanale poslije broja 322 pomijeriti za jednu poziciju unaprijed.
najbolje bi bilo da sve pomjere za jednu poziciju unaprijed
MTV

#28745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

afannedim wrote:
SerijeSync wrote:Imali ikakve šanse da telemah uvede filmbox u ponudu
Ima ako predjes na logosoft :lol: :lol: :D
Ili na mtel Open TV :mrgreen:
Telemach

#28746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

S ponosom najavljujemo novitet u regionalnoj programskoj ponudi HBO-a, donoseći gledateljima najbolji televizijski sadržaj na tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3.
Tri tematska kanala nude širok izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO Europe produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.
POTPUNO NOVI KANAL – HBO 3
HBO 3 je potpuno novi kanal posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal također donosi odabrane filsmke naslove koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima.
Uz HBO 3 gledaoci će moći uživati i u vikend maratonima kompletnih originalnih HBO serija.
HBO COMEDY POSTAJE HBO 2
Uz lansiranje novog kanala, HBO predstavlja još jednu novost u svojoj programskoj ponudi – od 21.marta HBO Comedy postaje HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 će se emitovati minimalno 20 h dnevno, a programska ponuda će obuhvatati bogti katalog filmova i TV serija - tokom dana će se prikazivati komedije, porodični filmovi i dječiji sadržaji, dok u večernjim satima gledaoci moći uživati uz sadržaj dramskog žanra, komedije, trilere, akcijske te horor filmove, HBO 2 je kanal za cijelu porodicu.
HBO kanal i dalje ostaje glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalčne produkcije, uključujući serije i dokumentarce američke, ali i europske originalne produkcije te ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blocbustera.
HBO 3 kanal bit će dostupan u okviru HBO paketa, na poziciji 202, i u okviru HBO Premium paketa - HBO 3 HD na poziciji 322.
HBO Comedy postaje HBO 2 kanal će i dalje biti dostupni u okviru HBO paketa samo sada na poziciji 201 i u okviru HBO Premium paketa - HBO 2 HD sada na poziciji 321.
SerijeSync

#28747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Telemach wrote:S ponosom najavljujemo novitet u regionalnoj programskoj ponudi HBO-a, donoseći gledateljima najbolji televizijski sadržaj na tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3.
Tri tematska kanala nude širok izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO Europe produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.
POTPUNO NOVI KANAL – HBO 3
HBO 3 je potpuno novi kanal posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal također donosi odabrane filsmke naslove koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima.
Uz HBO 3 gledaoci će moći uživati i u vikend maratonima kompletnih originalnih HBO serija.
HBO COMEDY POSTAJE HBO 2
Uz lansiranje novog kanala, HBO predstavlja još jednu novost u svojoj programskoj ponudi – od 21.marta HBO Comedy postaje HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 će se emitovati minimalno 20 h dnevno, a programska ponuda će obuhvatati bogti katalog filmova i TV serija - tokom dana će se prikazivati komedije, porodični filmovi i dječiji sadržaji, dok u večernjim satima gledaoci moći uživati uz sadržaj dramskog žanra, komedije, trilere, akcijske te horor filmove, HBO 2 je kanal za cijelu porodicu.
HBO kanal i dalje ostaje glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalčne produkcije, uključujući serije i dokumentarce američke, ali i europske originalne produkcije te ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blocbustera.
HBO 3 kanal bit će dostupan u okviru HBO paketa, na poziciji 202, i u okviru HBO Premium paketa - HBO 3 HD na poziciji 322.
HBO Comedy postaje HBO 2 kanal će i dalje biti dostupni u okviru HBO paketa samo sada na poziciji 201 i u okviru HBO Premium paketa - HBO 2 HD sada na poziciji 321.
Konačno :thumbup: , sada još dobrih vijesti o UNIFON, VOD i timeshift usluzi ide, nadamo se!!
Radar71

#28748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Jesu čemu ovi novi ubee modemi?
SerijeSync

#28749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Radar71 wrote:Jesu čemu ovi novi ubee modemi?
to kupio?
Radar71

#28750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

SerijeSync wrote:
Radar71 wrote:Jesu čemu ovi novi ubee modemi?
to kupio?
ne, zamjenili burazu
Locked