Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

GandalfSivi

#28726 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dobro je, vile nas pronosase u drugom...
Leopard_SA

#28727 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Rezultat odlican
Sada se fokusirati na derbi i ABd poslije derbija na pauzu otici sa 17 bodova
Raigor Stonehoof

#28728 Re: Utakmice.

Post by Raigor Stonehoof »

Ne pamtim nasu goru utakmicu. Nije nas ni Celtic ovako izdominirao :-)

Znaci nema jednog pojedinca da je zasluzio prolaznu ocjenu. Mozda Serbecic, mozda.

Pa nismo nijednu jedinu priliku stvorili za 90 minuta.

Ne znam sta je bilo, al jebace im Husref majku kroz majku.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28729 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Raigor Stonehoof wrote:Ne pamtim nasu goru utakmicu. Nije nas ni Celtic ovako izdominirao :-)

Znaci nema jednog pojedinca da je zasluzio prolaznu ocjenu. Mozda Serbecic, mozda.

Pa nismo nijednu jedinu priliku stvorili za 90 minuta.

Ne znam sta je bilo, al jebace im Husref majku kroz majku.
Nije loše bilo u prvom, bilo je ona Haretova, pa kad je golmanu ukrao loptu, al se poslije potrošio. Super sub.

Ma bod odličan.
mirza_15

#28730 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Koja je prevara od igrača ovaj Cruz! Pa šta je ono onako?

Kapiten tanak večeras. Valjda proradi na derbiju.

Bod ko kuća. Super je da ide pauza. Trebali bi biti puno jači poslije.

Hare me pozitivno iznenadio.
Ultraviolent

#28731 Re: Utakmice.

Post by Ultraviolent »

Antifudbal večeras :(
omega369

#28732 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Prvo sasvim solidno. Ne znam sto je Mustafic izasao ali bas tad smo i pali. Izmjene?! Uz velkoskog koji je opet bio tudji igrac nismo ni mogli bolje igrati. Listica klasicna seljacka ekipa
El_comadante

#28733 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

dobro je dosta bod, ovako se titula uzmia negubi se protvi favorita, a dobij ove slabije. idemo dalje
gold'n'brown

#28734 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

Ma ni Djokanovic ni Mustafic nisu bili losi. Izmjene su skroz bile nerezonske. Hebibovic i Velkoski veceras losi, razumijem da neces izvaditi dvojicu najiskusnijih al jedan je bar mogao vani uz Milanovica
R2D2_SA

#28735 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Ne mogu da vjerujem da dva mlada igraca ne mogu cijelu utakmicu odigrati u visokom ritmu, ili je Husrefu derbi bio u glavi pa izvadio Djokanovica i Mustafica da ih sacuva ili je vidio da su pali.

Nekoliko gresaka. Prva upustili smo se u trku. OK mi smo Sarajevo idemo na pobjedu ali skontaj se da nemas pola ekipe. Kovacevic cim loptu u ruke odmah je u for naprijed pa trka umjesto da se malo stane, umrtvi. Ili je izbijaj na spiceve i lako gubljenje lopte. Drugo, izbacio dva centralna vezna, ubacio i drugog napadaca i odmah dva manje igraca trkaca u sredini. Sjetite se sta je Ciro govorio za Dzeku, ekstra igrac ali sa njim imas trkaca manje u polju. Trebalo se stati na loptu, drzati posjed, tako smo ih na pocetku drugog malo bili sabili.

I previse igraca igralo na pozicijama na kojima ne igra. Razlog znamo, ok je i improvizovati ako vjerujes da igraci mogu iznijeti.

Ne bih ni ja o imenima osim Besim opet masina, a Cruz nije za Sarajeva, definitivno. Dva puta iznosi loptu, uzima mu je lik kao djetetu, pa treci put ispade totalno, lik mu iza ledja i sansa ovima.

Ima i napretka, sa Sirokim imamo najmanje nerijesenih dole, najcesce porazi ma kako igrali ali evo boda, ko kuca.

I Horde. Svaka cast momci, stisnuli muda, otisli ali i oni glupo. Kako? Tu si da navijas za svoje, da ih bodris a uglavnom se svelo na ono sto domacima ide uz dlaku sto je za rezultat imalo da taman kad se smire domaci, kamerna atmosefera nasi ih opet isprovociraju i eto nabrijane atmosfere. Treba mudro, sve za rezultat, a kad ih mlatnes pjevas do onda do jutra.

Husref ljut ko puska na kraju :D . De ba malo sefe, nemoj biti gonic robova, kompetitivnost ti je vrh, hoces pobjedu ali pregorit ces ih a i sebe :)
mirza_15

#28736 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

gold'n'brown wrote:Ma ni Djokanovic ni Mustafic nisu bili losi. Izmjene su skroz bile nerezonske. Hebibovic i Velkoski veceras losi, razumijem da neces izvaditi dvojicu najiskusnijih al jedan je bar mogao vani uz Milanovica
Vala ko je ušao, bolje da Milanovića nije ni vadio. Mada poslije povrede možda i nije mogao više. Je li ono Hodžić igrao na zadnjem veznom?
_Reds_

#28737 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Velkoski mora na klupu, sredine nije uopce bilo u drugom dijelu. Valjda ce se Rahmanovic vratiti skoro.
Dinostula

#28738 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

mirza_15 wrote:Koja je prevara od igrača ovaj Cruz! Pa šta je ono onako?

Ipak najveca prevara u klubu je Milanovic ako se uzme u obzir da je sve tekme do sad odigrao od pocetka osim jedne.
Ovaj Cruz jednostavno nema kuveta da se gura sa igracima.Malac ima 30kg skupa sa opremom.
Tri najvece ublehe u rosteru definitivno Milanovic, Guzina i Dupovac.
Ne znam sta su drugi kontali ali ja sam prezadovoljan bodom,ovo je super.Ako se sjetimo finala kupa gdje su nas ubili jos vise nego veceras.
gold'n'brown

#28739 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

mirza_15 wrote:
gold'n'brown wrote:Ma ni Djokanovic ni Mustafic nisu bili losi. Izmjene su skroz bile nerezonske. Hebibovic i Velkoski veceras losi, razumijem da neces izvaditi dvojicu najiskusnijih al jedan je bar mogao vani uz Milanovica
Vala ko je ušao, bolje da Milanovića nije ni vadio. Mada poslije povrede možda i nije mogao više. Je li ono Hodžić igrao na zadnjem veznom?
Tako se cini, mada kad je izasao Djokanovic cini mi se da nikom nije bilo jasno ko sta igra.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#28740 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Ma ovo je odlicno. beh Gavrica i Lazica.
Ne izgubiti na derbiju i aBd onda na rehabilitaciju.
gold'n'brown

#28741 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

Dinostula wrote:
mirza_15 wrote:Koja je prevara od igrača ovaj Cruz! Pa šta je ono onako?

Ipak najveca prevara u klubu je Milanovic ako se uzme u obzir da je sve tekme do sad odigrao od pocetka osim jedne.
Ovaj Cruz jednostavno nema kuveta da se gura sa igracima.Malac ima 30kg skupa sa opremom.
Ne znam sta su drugi kontali ali ja sam prezadovoljan bodom,ovo je super.Ako se sjetimo finala kupa gdje su nas ubili jos vise nego veceras.
Prevara nam je bio i Gavric, prevara nam je bio i Tatar :wink:
Polako sa prevarama, treba pustiti neko vrijeme. Veceras smo poceli sa 5 igraca koji su U21.
mirza_15

#28742 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

R2D2_SA wrote:Cruz nije za Sarajeva, definitivno. Dva puta iznosi loptu, uzima mu je lik kao djetetu, pa treci put ispade totalno, lik mu iza ledja i sansa ovima.
Da je to kod njihovog šesnaesterca pa hajde. Ali ono baš smiješno izgleda i još na 20 metara od našeg gola. I odmah nakon jedne izgubljene ostavi čovjeka, stoji i gleda, a tek ušao. Nema on pojma ni gdje je, gdje treba da stoji i šta da radi. Samo zuji onako po terenu.
omega369

#28743 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Kad god smo neporazeni napustili Pecaru bili smo prvaci, tako da..

#samokazem :mrgreen: :mrgreen:

P.s. takvi igraci uzimaju minute mustaficima, salcinima i drugim koji su TVOJI i na kojima mozes uzeti novac. Ali dobro, jos uvijek je rezultat u prvom planu tako da nije problem
Last edited by omega369 on 28/08/2019 22:38, edited 1 time in total.
Cossack

#28744 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Obzirom da smo sa najjačim sastavima ovdje redovno gubili bod je sa pola ekipe BETON!
Raigor Stonehoof

#28745 Re: Utakmice.

Post by Raigor Stonehoof »

Niko ne kaze da je nezadovoljan rezultatom, al rezultat nije pokazao realno stanje na terenu.
omega369

#28746 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Ama ljudi, previse je povrijedjenih. Bez stanoje, rahmana i lazica smo treca ekipa. Tatar vec neko vrijeme igrao povrijedjen a nije jedini. Nije lako
mirza_15

#28747 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Nama ne da fali vezni red nego su počele ispadati i zamjene.

Treba pohvaliti Mustafića i Đokanovića. Pored večeras dosta lošeg Velkoskog dobro su se nosili. Kurdić isto dosta dobar. Jeste ispao kod one stative, ali nije loše odigrao.
omega369

#28748 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Uz hareta najbolji. Akademija je ovaj bod donijela :thumbup:
internazionale

#28749 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

Dinostula wrote:
:thumbup:
Otprilike mislim isto i za rezultat i za ove ublehe. Nije me ni Letic dosad odusevio.
Pozitivno veceras je, osim rezultata, mozda to sto smo odigrali ovako lose prije derbija, valjda otvori svima oci. Kurdic mi nije bio los.
ZonFon

#28750 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Mislim da je ovo prvi put da gledamo Kurdica na stoperu. do sada kad god bi ga Hus ubacio igrao bi zadnjeg veznog. Momku fali utakmica koje ce tesko dobiti pored Besima i Darka.
Post Reply