kod mene bas ofrljekonahawaii wrote:zaradi li se sta danas?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
LovaDoKrova
#28701 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
LovaDoKrova
#28702 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
a kad se adresa razlikuje ovako 2450 S Telshor Blvd Ste 100 a ovo je iz zadataka 2530 S Telshor Blvd Ste 201kako_kad wrote:839967
Find Linkedin And Twitter Urls For Company Board Members
Jel neko ovaj radio, ja uglavnom nadjem za sve ove osobe linkedin profil, ali niti za jednog twitter nalog. Ako je neko radio, da li je nasao i za jednu osobu twitter acc ili nije.
839929
Find Doctor Education History
Ovaj nije tezak, ali je dosta nekorektan. Moraju se svi podaci poklapaati i onda odabrati prvi odgovor kao yes, ostalo je lahko. Ako se adresa ne poklapa sa onom koja je u pitanju odabrati no
-
kako_kad
#28703 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
No bi trebalo da bude. Barem je mene na tome ispravljalo.LovaDoKrova wrote:a kad se adresa razlikuje ovako 2450 S Telshor Blvd Ste 100 a ovo je iz zadataka 2530 S Telshor Blvd Ste 201kako_kad wrote:839967
Jel neko ovaj radio, ja uglavnom nadjem za sve ove osobe linkedin profil, ali niti za jednog twitter nalog. Ako je neko radio, da li je nasao i za jednu osobu twitter acc ili nije.
839929
Ovaj nije tezak, ali je dosta nekorektan. Moraju se svi podaci poklapaati i onda odabrati prvi odgovor kao yes, ostalo je lahko. Ako se adresa ne poklapa sa onom koja je u pitanju odabrati no
Jedan unfair correction sam imao tako sto je bilo sve isto, i ime i adresa, cak i ona specijalizacija, ali ne, to je greska po TA. Vidio sam da su se mnogo zalili dole u komentarima. Ali ne vjerujem da ce nas poslusati.
-
LovaDoKrova
#28704 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
hvala ti punokako_kad wrote:No bi trebalo da bude. Barem je mene na tome ispravljalo.LovaDoKrova wrote:a kad se adresa razlikuje ovako 2450 S Telshor Blvd Ste 100 a ovo je iz zadataka 2530 S Telshor Blvd Ste 201kako_kad wrote:839967
839929
Jedan unfair correction sam imao tako sto je bilo sve isto, i ime i adresa, cak i ona specijalizacija, ali ne, to je greska po TA. Vidio sam da su se mnogo zalili dole u komentarima. Ali ne vjerujem da ce nas poslusati.
-
kako_kad
#28705 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Na vinima i deals sam zaradio oko 2.50$, to je svega za danas i dosta, nedjelja suha sto sam i navikao.konahawaii wrote:zaradi li se sta danas?
-
kako_kad
- Dinostula
#28707 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da si webove vrtio mogao si jos 2.50$ uzeti.kako_kad wrote:Na vinima i deals sam zaradio oko 2.50$, to je svega za danas i dosta, nedjelja suha sto sam i navikao.konahawaii wrote:zaradi li se sta danas?
Kod mene samo webovi 2.63$ (12 komada) i to preko Neobuxa.
Ganjam 10$ i kapak, prelazim definitivno sve na Elite.
Danas sam uzeo siguno 5-6$ sto je odlicno s obzirom da je nedjelja.
-
kako_kad
#28708 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nisam ja ni bio danas aktivan bas. Cekao sam vina i deals. A tw mi uopsteno slabo otvara cak i radnim danima. Nemam pojma do cega je. Vidim neki uspiju mnogo uraditi radnim danima, drago mi je zbog toga, volio bih da i meni toliko otvara. Ja ako uradim 10 radnim danima, meni bude drago.Dinostula wrote:Da si webove vrtio mogao si jos 2.50$ uzeti.kako_kad wrote:Na vinima i deals sam zaradio oko 2.50$, to je svega za danas i dosta, nedjelja suha sto sam i navikao.konahawaii wrote:zaradi li se sta danas?
Kod mene samo webovi 2.63$ (12 komada) i to preko Neobuxa.
Ganjam 10$ i kapak, prelazim definitivno sve na Elite.
Danas sam uzeo siguno 5-6$ sto je odlicno s obzirom da je nedjelja.
-
el gancho
#28709 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovaj je katastrofa. Prvo sam prošao 7/10 testni. Na svakom su mi ispravili ''YES'' u ''NO'' iako se adresa poklapa potpuno. Poslije toga nakon 4 taska ponovo pao i to ponovo ''na isti fazon''. Pronašao doktora i sve podatke ali mi oni stavili kako ga nema. Pisao sam im ticket i vidim da se ''milion'' ljudi žalilo. Zadatak je totalno nefer i nekorektan. Ako neko bude radio neka dobro obrača pažnju jer treba da se poklope zadana adresa i adresa doktorovog ''Office-a'' (zna biti i bolnica ili neka ustanova) , a ne njegova lična adresa.kako_kad wrote:
839929
Sad sam 69 % i otišao u expeled. Čekam šta će mi odgovoriti. Zadatak za izbjegavati.
- crophil
#28710 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Premalo plaćen zadatak, za vrijeme uloženo trebali bi platiti bar 50 centi, iako ni dolar ne bi bio loš
Odustajem nakon petog i valjda jedan sat uložen u to govno
-
kako_kad
#28711 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma nije on uopste malo placen, meni je cijena sasvim ok. Medjutim TA nije dobro pripremio zadatak, cak i kad se adrese razlikuju opet je to taj doktor, a po njhovom nije. Desavalo se da je sve isto i adresa i ime i ostali podaci i opet po njihovom No. Pun je gresaka zadatak, a lagan.crophil wrote:Premalo plaćen zadatak, za vrijeme uloženo trebali bi platiti bar 50 centi, iako ni dolar ne bi bio loš![]()
-
kako_kad
#28712 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I ovi iz CS-a se ubezobrazili
. Zatrazio isplatu u petak, rano ujutro. Vidim navecer oko 00:00 nisu prebacili novac. Ja ih pitam zasto? Kazu mi:
"Hello you just submitted this today so this will not be done today. More than likely Monday or Tuesday." Nece ni oni vise da isplacuju na isti dan na koji zatrazis isplatu. Treba se cekati po 2-3 dana, hmm.
"Hello you just submitted this today so this will not be done today. More than likely Monday or Tuesday." Nece ni oni vise da isplacuju na isti dan na koji zatrazis isplatu. Treba se cekati po 2-3 dana, hmm.
-
el gancho
#28713 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vidi se da dobro ide. Radi se punom parom pa se nema vremena za pisanje.... kako_kad sta kazu kasike? kad ce novi recommendedi? 
-
el gancho
#28714 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
840278 Arson Reporting 16c na Neobuxu
Otvara li kome?
Otvara li kome?
-
kako_kad
#28715 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
otvorio, ali nisam siguran u odgovore, kaze se u instruckijama paljevina, ili valjda podmetanje pozara ali od invidualca ili grupe osoba, dok dole se spominje u pitanjima da je nekome kuca izgorila (pa se istrazuje ali ne od strane neke osobe ili grupe), zatim da je kuca izgorila od iphone punjaca, ili se spominje pozar u nuklearnoj elektrani. E nisam siguran za to, da li i to ide kao arson (yes).el gancho wrote:840278 Arson Reporting 16c na Neobuxu
Otvara li kome?
PS
bolje da ne submitujem, sklonili su ga sa liste. Lose su i instrukcije, dvosmislene.
Last edited by kako_kad on 07/12/2015 12:15, edited 1 time in total.
-
kako_kad
#28716 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nisam ih bacao ovih dana. Ovi su me zadaci iznevjerili, tako da nisam. Mada, evo evo, sad sam probao i kazu, kazu da, da bi smo ih mogli ocekivati ove sedmice.el gancho wrote:Vidi se da dobro ide. Radi se punom parom pa se nema vremena za pisanje.... kako_kad sta kazu kasike? kad ce novi recommendedi?
Kasike rekle pa prorekle!
-
el gancho
#28717 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ako tako kasike kazu onda ce valjda tako i da budekako_kad wrote:Nisam ih bacao ovih dana. Ovi su me zadaci iznevjerili, tako da nisam. Mada, evo evo, sad sam probao i kazu, kazu da, da bi smo ih mogli ocekivati ove sedmice.el gancho wrote:Vidi se da dobro ide. Radi se punom parom pa se nema vremena za pisanje.... kako_kad sta kazu kasike? kad ce novi recommendedi?![]()
Kasike rekle pa prorekle!
Pokusavam zadnjih dvadesetak minuta otvoriti taj gore zadatak ali stalno izlazi da task jos uvijek nije spreman....
-
kako_kad
#28718 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nemoj taj vise pokusavati, evo laganog a fino placenog zadatk 4/5el gancho wrote:Ako tako kasike kazu onda ce valjda tako i da budekako_kad wrote:Nisam ih bacao ovih dana. Ovi su me zadaci iznevjerili, tako da nisam. Mada, evo evo, sad sam probao i kazu, kazu da, da bi smo ih mogli ocekivati ove sedmice.el gancho wrote:Vidi se da dobro ide. Radi se punom parom pa se nema vremena za pisanje.... kako_kad sta kazu kasike? kad ce novi recommendedi?![]()
Kasike rekle pa prorekle!![]()
Pokusavam zadnjih dvadesetak minuta otvoriti taj gore zadatak ali stalno izlazi da task jos uvijek nije spreman....
840256
Google Search For Head/director Of Marketing
Vecina je no nakon kviza, meni u kvizu bila 3 No
- dobojlija81
#28719 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Head of Sales and Marketing at Select Music and Video Distribution Ltd
jel kopiras ovako koomplet ili skratiš?
site:linkedin.com Les Caves De Pyrene marketing head or director
site:linkedin.com Premier Tax Free marketing head or director
ako moze help oko ova dva
Last edited by dobojlija81 on 07/12/2015 12:34, edited 1 time in total.
-
el gancho
#28720 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da li recimo kada imas ovako Marketing Director UK & International Markets at Lil-Lets u JOB Title stavblja kompletno sve ili samo ''Marketing director''....
EDIT: Vec Dobojlija isto pitao
-
Mike Ross
#28721 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
el gancho wrote:Da li recimo kada imas ovako Marketing Director UK & International Markets at Lil-Lets u JOB Title stavblja kompletno sve ili samo ''Marketing director''....
Ja sam stavljao samo Marketing Director i proslo je, ravnao sam se prema ovome":
Contact’s job must title include “Marketing” and either “Director” or “Head”. For example: “Head of Marketing”, or “Marketing Director” or “Director of Marketing” or a close variant such as “Head of European Marketing”
-
kako_kad
#28722 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
u onom prvom ti je lik Douglas Wregg, Director of Sales (ja sam stavljao negdje i ovaj title job i prolazilo je, ovo sa salesdobojlija81 wrote:Head of Sales and Marketing at Select Music and Video Distribution Ltd
a za drugi ima ova Sarah Horney, mada je job title Marketing and Sales Support Executive
Sad ni za jedno nisam siguran. U ovom drugom imas takodjer sales director (neki lik) ali je on u italiji, mora biti iz UK
Ja sam trazio i po tome sto npr iza naziva firme u trazilici sve ostalo izbrisem (dakle marketing head or director) i trazim na linkedin profilu firme listam desno one osobe i ima ispod naziv sta je on ili ona u toj firmi
-
kako_kad
#28723 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Sad sam imao task, a nije prvi, nece biti ni posljednji, u kojem je sve no, tako da znate da moze biti sve no
Mozda i ima osoba, a zadatk nije bas rigorozan
Mozda i ima osoba, a zadatk nije bas rigorozan
-
el gancho
#28724 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jal ima ovde neko vremensko ogranicenje. Meni na 3 komada doslo Complete all works. 
-
kako_kad
#28725 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
mislim da je dovoljno samo marketing director, jer to trazeel gancho wrote:Da li recimo kada imas ovako Marketing Director UK & International Markets at Lil-Lets u JOB Title stavblja kompletno sve ili samo ''Marketing director''....