Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:mene zanima ima li jos negdje u drzavi ovih svercera duhanskim proizvodima?
meni muka kad ih vidim
Imas u sarajevu
pa koja kar'na stoji iza cijelog cirkusa
ono ne moze bez golemog glavonje iza[/quote]
Ne znam, al trebalo bi pitati nekog iz FDS-a jer koliko sam upratio najvise se udara taj royal[/quote]
Nema nigdje kao u zenici, a onaj royal nema veze sa royalom iz tvornice .
ma ne znam fakat
ne moze biti fudo jer gradske inspekcije nemaju nadleznost na visokotarifnoj robi
A ko ima? nadleznost, mislim...nad gradskim prostorom gdje je zabranjena prodaja sve robe, ne samo viskotarifne? na trznici uvedose fiskalne kase pod opravdanjem uvodjenja reda, a pred trznicom izmedju ostalog i dosta prehrambenih proizvoda sumljivog porijekla i roka trajanja...Kome pripada prostor oko Kamentnog mosta? U cijoj je nadleznosti prostor Trga A.I.? Zasto se ako se ide na socijalnu kartu tim ljudima ne obezbjedi prostor van glavne setnice, Centra, recimo tamo na Piscu opet, pa nek ljudi prodaju i zive?
Al dobro je ima jos vremena...
ma ne znam fakat
ne moze biti fudo jer gradske inspekcije nemaju nadleznost na visokotarifnoj robi
A ko ima? nadleznost, mislim...nad gradskim prostorom gdje je zabranjena prodaja sve robe, ne samo viskotarifne? na trznici uvedose fiskalne kase pod opravdanjem uvodjenja reda, a pred trznicom izmedju ostalog i dosta prehrambenih proizvoda sumljivog porijekla i roka trajanja...Kome pripada prostor oko Kamentnog mosta? U cijoj je nadleznosti prostor Trga A.I.? Zasto se ako se ide na socijalnu kartu tim ljudima ne obezbjedi prostor van glavne setnice, Centra, recimo tamo na Piscu opet, pa nek ljudi prodaju i zive?
Al dobro je ima jos vremena...
ma nemam pojma...kad ovako citam onda jeste do ublehe
ali i dalje ne razumijem kako se kupuje socijalni mir svercom visokotarifne robe...takva drzava ne moze niti treba da postoji
i gdje je granica sada onoga sto ce se staviti na kartonsku kutiju i prodavati pred Bosankom?
jeftina nafta u kanisterima,meso iz autofrizidera...
strasno me nervira
..eee a kad sam ja pisao o tome i k cemu tezimo biJo sam dezurni negativac...
A sad me bas libo rinaka, hocemol' popravljat zube raspom na drvenoj stolici, hocemol kupovat' meso iz gepeka pasata pijacara, hoce li nam se djeca radjat sa tri noge i dvije gloove...ima jos vremena...
Eno se haman zakopo' trzni centar na GuRuJevoj parceli...ciji li je?
Norm wrote:..eee a kad sam ja pisao o tome i k cemu tezimo biJo sam dezurni negativac...
A sad me bas libo rinaka, hocemol' popravljat zube raspom na drvenoj stolici, hocemol kupovat' meso iz gepeka pasata pijacara, hoce li nam se djeca radjat sa tri noge i dvije gloove...ima jos vremena...
Norm wrote:..eee a kad sam ja pisao o tome i k cemu tezimo biJo sam dezurni negativac...
Pa i jesi dezurni negativac
Dje se to pravi trzni centar?
...BiJo...sad sirim mir i pozitivnu energiju..
Ma na onoj parceli prije famoznog mosta za Drivusu...ravnaju nesto bageri, skidaju plodni dio zemlje pa kontam da ce tu da nikne velelepno zdanje... ... ah, al' haj ga znaj mozda ce da tu bude rasadnik palmi
kamen spoticanja wrote:
ma nemam pojma...kad ovako citam onda jeste do ublehe
ali i dalje ne razumijem kako se kupuje socijalni mir svercom visokotarifne robe...takva drzava ne moze niti treba da postoji
i gdje je granica sada onoga sto ce se staviti na kartonsku kutiju i prodavati pred Bosankom?
jeftina nafta u kanisterima,meso iz autofrizidera...
strasno me nervira
...nego jel i ti kontas promjeniti tim?
Da neces fakat u privatnike...
Dalekovod je dosta ranije riješen. Niko nije budala da napravi pola mosta i onda ganja nekoga da premjesti dalekovod.
A napravit pola mosta i da ti onda neko blokira kamionom nastavak gradnje je bas za povjerovat. Sa slike je vidljivo da kamion apsolutno ne blokira gradiliste i da se s te strane radovi mogu itekako izvodit.
smartXL wrote:
A napravit pola mosta i da ti onda neko blokira kamionom nastavak gradnje je bas za povjerovat. Sa slike je vidljivo da kamion apsolutno ne blokira gradiliste i da se s te strane radovi mogu itekako izvodit.
Ne grade se mostovi biciklima nego velikim dizalicama.