Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja ulažem na šest parova cenera biće vala i tebi potapaću te do isteka termina .
Željo 1
Real M 1
Jeju 1
Incheon 1
C Osaka 1
Urawa 1
Prepiši da povedemo i sumira
manijak1 wrote: ja ulažem na šest parova cenera biće vala i tebi potapaću te do isteka termina .
Željo 1
Real M 1
Jeju 1
Incheon 1
C Osaka 1
Urawa 1
manijak1 wrote: ja ulažem na šest parova cenera biće vala i tebi potapaću te do isteka termina .
Željo 1
Real M 1
Jeju 1
Incheon 1
C Osaka 1
Urawa 1
Ajde zeljo sigutan kec ali real pa valjda bi ih atletico trebao pomesti
studiorum_tuzlaensis wrote:Što bi nas iskasapio, nije ni sudio, a već kmečiš.
Mislim da će suđenje bit OK, sudi sudija iz Sarajeva i to je to.
Ima milion načina da ti sudija vrlo regularno oteža posao. Da postavi kriterije tako da štiti protivnika, npr.
To bi bilo ok da smo mi bolji, ali mi objektivno nismo bolji. Bolja atmosfera, gubi na značaju kad utakmica počne. I Zrinjski je imao bolju atmosferu prije utakmice na Grbavici. Nevjerovatno da smo ovo dopustili.
studiorum_tuzlaensis wrote:Što bi nas iskasapio, nije ni sudio, a već kmečiš.
Mislim da će suđenje bit OK, sudi sudija iz Sarajeva i to je to.
Ima milion načina da ti sudija vrlo regularno oteža posao. Da postavi kriterije tako da štiti protivnika, npr.
To bi bilo ok da smo mi bolji, ali mi objektivno nismo bolji. Bolja atmosfera, gubi na značaju kad utakmica počne. I Zrinjski je imao bolju atmosferu prije utakmice na Grbavici. Nevjerovatno da smo ovo dopustili.
Ocigledno je lik regularan, ocigledno.
Npr ja koji ne mogu Želju nešto posebno da me pozovu da sudim sudio bi maksimalno korektno tako da..
Zrinjski nije imao neku atmosferu kao što nikad nemamo mi sarajevski klubovi kad se vratimo iz evrope.
Novo značenje
Sutra sudi pitar , džaba mu pišća poselamio ga Višća .
4 : 0 FT.
Radi uroka odoh na Sjever , da što bolje vidim suze višnjine boje .Husrefe , oprosti
1/2 At-a Sudija pitaru opet ćete dobit košaru sa četiri plava cvijeta .Husrefe , ne zamjeri nismo GOŠK.
Grkos biće žustro biće 2:0 u 20-om minutu.Spremno dočekaćemo napad bakljama rulje očajne sa bočne strane
ovo je samo kod nas izgleda normalno da derbi sudi sudija koji je navijac Sarajeva, koji je bio igrac Sarajeva i koji je dobar prijatelj sa nekim menadzerima igraca Sarajeva i igracima Sarajeva
ovo je samo kod nas izgleda normalno da derbi sudi sudija koji je navijac Sarajeva, koji je bio igrac Sarajeva i koji je dobar prijatelj sa nekim menadzerima igraca Sarajeva i igracima Sarajeva
ovo nema ni u Zanzibaru
Da se još jednom naglasi ko je kriminalna hobotnica .
Mozda nam svirne penal na 18 metara
Mozda nam prizna gol iz ofsajda.
Mozda nakon starta za direktan crveni ne pokaze ni zuti jer bi to igracu bio drugi.
Svaka igra, svaka dobija.