johntra wrote:
Anbilivbl.....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
johntra wrote:

Upravo.condy wrote:Slika prilika naseg krkanjca....ima za auto prodaje pa ce kupit drugo a oko kuce u dvorisru ćumez uz to pisha gdje stigne po 'avliji' ...ludara
Rockefeller wrote:Upravo.condy wrote:Slika prilika naseg krkanjca....ima za auto prodaje pa ce kupit drugo a oko kuce u dvorisru ćumez uz to pisha gdje stigne po 'avliji' ...ludara
Auto koje vozim trenutno kupio od druga. Nije ga ni oprao niti ista, barem malo usminkao. Konta zna me pa haj ko te jebe.
![]()
Nije da se mora oprat i usminkat ali tako ces auto prije prodat
Ma ne kontaju ljudi to ... Gledaj kako je covjek spremio auto za prodaj, opran , uslikan ... ... i naravno zavrsena je prodaja ... btw bas dobar primjerak kecaRockefeller wrote:Upravo.condy wrote:Slika prilika naseg krkanjca....ima za auto prodaje pa ce kupit drugo a oko kuce u dvorisru ćumez uz to pisha gdje stigne po 'avliji' ...ludara
Auto koje vozim trenutno kupio od druga. Nije ga ni oprao niti ista, barem malo usminkao. Konta zna me pa haj ko te jebe.
![]()
Nije da se mora oprat i usminkat ali tako ces auto prije prodat
i hajd sad ti budi pametan čega sve na olxu nema kako kupaca tako i prodavaca očit primjer ovo gore i ovo dolje:Bullet Tooth Tony wrote:
Ma ne kontaju ljudi to ... Gledaj kako je covjek spremio auto za prodaj, opran , uslikan ... ... i naravno zavrsena je prodaja ... btw bas dobar primjerak keca![]()
![]()
https://www.olx.ba/artikal/29493935/bmw ... ort-paket/

i ovakav pošalje poruku onom gorebitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
prije slikanja su stukli gajbu pive negde ,pa ovaj rekao sacu ga stavit na pik ,dosta mi je vise leseva francuskihmad_max_ba wrote: i ovakav pošalje poruku onom gore
kolko je za keš
..........
bitanga_sa_otesa wrote:prije slikanja su stukli gajbu pive negde ,pa ovaj rekao sacu ga stavit na pik ,dosta mi je vise leseva francuskihmad_max_ba wrote: i ovakav pošalje poruku onom gore
kolko je za keš
..........
Naš bi narod rekao "što trijezan misli, pijan govori"bitanga_sa_otesa wrote:prije slikanja su stukli gajbu pive negde ,pa ovaj rekao sacu ga stavit na pik ,dosta mi je vise leseva francuskihmad_max_ba wrote: i ovakav pošalje poruku onom gore
kolko je za keš
..........
Ja poletio mislio golf kec , sto me zeznuBullet Tooth Tony wrote:Ma ne kontaju ljudi to ... Gledaj kako je covjek spremio auto za prodaj, opran , uslikan ... ... i naravno zavrsena je prodaja ... btw bas dobar primjerak kecaRockefeller wrote:Upravo.condy wrote:Slika prilika naseg krkanjca....ima za auto prodaje pa ce kupit drugo a oko kuce u dvorisru ćumez uz to pisha gdje stigne po 'avliji' ...ludara
![]()
Nije da se mora oprat i usminkat ali tako ces auto prije prodat![]()
![]()
https://www.olx.ba/artikal/29493935/bmw ... ort-paket/
bitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

konektovan wrote:K vragu i te švabe više...![]()
![]()
Sodom1 wrote: Ja poletio mislio golf kec , sto me zeznu![]()
Raj za sva čula.mali_milojica wrote:konektovan wrote:K vragu i te švabe više...![]()
![]()
Sunce ti šareno, kakva brzina
Pa ovo je cijelu minutu i skoro 24 sekunde kraće od prethodnog rekorda.mali_milojica wrote:konektovan wrote:K vragu i te švabe više...![]()
![]()
Place za nekim drugim, primjerenijim felgama_BataZiv_0809 wrote:
Ovaj Porsche je trenutno brzi od F1 na Spa. Ali vjerovatno si u pravu.amar1994 wrote:![]()
ja mislim da bi jedino F1 bolid bez restrikcija bio brzi
Puno kocenje, crveni se ono dole. Kad ja pogleda uaporio na 160mali_milojica wrote:konektovan wrote:K vragu i te švabe više...![]()
![]()