Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- SmokingMan
#28651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moram ispočetka igrati D2,kako su raskinuli partnerstvo sa Blizzardom tako je i moj account propao. 
- Averus
#28652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa možeš prebaciti sa battle.net-a... Imaš opcijuSmokingMan wrote:Moram ispočetka igrati D2,kako su raskinuli partnerstvo sa Blizzardom tako je i moj account propao.
A co-op znači nakon još par misija
Završio prologue, znači još jednu-dvije da se uhodam i pičimo
- aditon
#28653 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da, acc se može prebaciti tako da nečeš ništa izgubiti
ma ja nisam ni prologue završio, sve mi je na početku dosta zbunjujuće, ne znam odakle da krenem
igrao sam neke matcheve gdje nas server spoji, 3 ili više guardina, igrao sam neke misije solo ali ništa još nisam povezao na koji način je sve koncipirano...
ma ja nisam ni prologue završio, sve mi je na početku dosta zbunjujuće, ne znam odakle da krenem
- SmokingMan
#28654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Još 3 sata downloada pa se vidimo. 
- dino1403
#28655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram jaAverus wrote:Igra li ko klix?
Ja malo probao, ali malo-malo izbaci me... Inače nemam nikakvih problema sa konekcijom, sve ostale online igre sam igrao bez problema...
Steam ID: 76561198141107825
Last edited by dino1403 on 07/10/2019 19:05, edited 2 times in total.
- Averus
#28656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Novi screenshot 

i šatro umjetnička verzija

Šteta, nisam uspio postaviti 10240x5760 verziju

i šatro umjetnička verzija

Šteta, nisam uspio postaviti 10240x5760 verziju
- SmokingMan
#28657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aditon wrote:da, acc se može prebaciti tako da nečeš ništa izgubiti
ma ja nisam ni prologue završio, sve mi je na početku dosta zbunjujuće, ne znam odakle da krenemigrao sam neke matcheve gdje nas server spoji, 3 ili više guardina, igrao sam neke misije solo ali ništa još nisam povezao na koji način je sve koncipirano...
https://steamcommunity.com/profiles/76561198114375671/
- aditon
#28658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GRID - CODEX
preporučene specifikacije:
i5 8600
GTX 1080
16 giga RAM-a

preporučene specifikacije:
i5 8600
GTX 1080
16 giga RAM-a
- BaDa
#28659 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel ovo pes 2020 narodna verzija nije izasla?
- typeOnegative
#28660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
koliko znam nije. nema je jos kod mojih "dobavljača" , a prvi su uglavnom 
- diablobih
#28661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nece zadugo, ni pes ni fifa, ako je sudeci po prosloj godini.
- SmokingMan
#28662 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ala se naigra D2.Al nigdje raje sa odavle.... 
- dino1403
#28663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nazalost nemaSmokingMan wrote:Ala se naigra D2.Al nigdje raje sa odavle....
- aditon
#28664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sinoć sam apexa šutao, također nikog od raje s foruma...klix bi mogao večeras 
- Averus
#28665 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Opera GX
Prvi gaming-oriented browser
Najviše mi se sviđa ovo:

Prvi gaming-oriented browser
Najviše mi se sviđa ovo:

- diablobih
#28666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aha, fin je pravo, naravno plavu boju sam stavio 
- SmokingMan
#28667 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja e zadao D2,eto nekako je lakpe igrati sa svojom bagrom nego drugima.Ne znam ali mi se čini da od prošlog puta,kada sam igrao D2,ima nekih promjena,i bovosi su teži.aditon wrote:sinoć sam apexa šutao, također nikog od raje s foruma...klix bi mogao večeras
- Averus
#28668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja istodiablobih wrote:Aha, fin je pravo, naravno plavu boju sam stavio
@SmokingMan
Ja sinoć nisam bio ni za šta, tako da bolje što nisam igrao
Svakako moram još jednu misiju obaviti prije co-opa, da ne ulazim baš skroz zelen u igru
- ferratilis
#28669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram Metro Exodus i, iako odlicno izgleda, cini mi se da cu se morati natjerati da ga zavrsim jer je, osim grafike, u svakom pogledu korak unazad u poredjenju sa Stalkerom. AI je ocajno los, puskaranje vise naginje CoD-u nego realizmu, previse skriptovanih sekvenci. Obje igre imaju odlicnu atmosferu, ali u Stalkeru ima vise tenzije jer je ponasanje mutanata nasumicno pa bilo kad mozes zaginut od snorka iz grmlja. 

Poredjenja radi, Stalker: Call of Pripyat sa par grafickih modova

Poredjenja radi, Stalker: Call of Pripyat sa par grafickih modova

- aditon
#28670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam zašto praviš poveznicu između Stalkera i Metroa...osim što su smještene u postapokaliptični svijet, ja ih ne bi dalje upoređivao. Stalker je RPG orijentisana igra, Metro i ne baš. Meni je Metro među najdražim serijalima. Vezano za izgled, odnosno grafiku, Metro je tu uvijek jači bio. Da li si igrao Metro 2033 i Last Light? Exodus nije koncipiran kao prva dva dijela, dosta je tu izleta napravljeno što se nije svima svidjelo, ali ako mene pitaš, Metro Exodus je najbolja igra koja je izašla ove godine, do sada. Najviše mi nedostaje klaustrofobija iz prva dva dijela iako na momente Exodus ima i te elemente. Po screenshotu koji si ostavio, na samom si početku igre, odnosno tek ste Aurorom napustili Moskvu..daj igri šansu 
- SmokingMan
#28671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam večeras na Steamu abd pa ako budeš dobar navrni da biJemo.Odoh malo Apexa igrati,mada sam truba.Averus wrote:I ja istodiablobih wrote:Aha, fin je pravo, naravno plavu boju sam stavioOna crvena ubi u oči
@SmokingMan
Svakako moram još jednu misiju obaviti prije co-opa, da ne ulazim baš skroz zelen u igru
- ferratilis
#28672 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Presao sam 2033 i Last Light na ranger hardcore i odlicne su igre, ali se ne pretvaraju da su open world kad to nisu. Zato i jesu odlicne. Vjerovatno cu preci Exodus, ali sam igrao dosta modova za Stalker koji su hardcore survival podigli na visi nivo, pa ne mogu izbjeci poredjenje. Dosta ljudi koji su radili na Stalkeru su radili i Metro, pa i zato poredim.aditon wrote:Ne znam zašto praviš poveznicu između Stalkera i Metroa...osim što su smještene u postapokaliptični svijet, ja ih ne bi dalje upoređivao. Stalker je RPG orijentisana igra, Metro i ne baš. Meni je Metro među najdražim serijalima. Vezano za izgled, odnosno grafiku, Metro je tu uvijek jači bio. Da li si igrao Metro 2033 i Last Light? Exodus nije koncipiran kao prva dva dijela, dosta je tu izleta napravljeno što se nije svima svidjelo, ali ako mene pitaš, Metro Exodus je najbolja igra koja je izašla ove godine, do sada. Najviše mi nedostaje klaustrofobija iz prva dva dijela iako na momente Exodus ima i te elemente. Po screenshotu koji si ostavio, na samom si početku igre, odnosno tek ste Aurorom napustili Moskvu..daj igri šansu
Moja preporuka je Anomaly mod za Stalker, iznenadices se sta su ljudi postigli.
- aditon
#28673 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naravno da nije open world, nisu nikad ni tvrdili, već neki polu-open world gdje se tu i tamo Artyom nađe u nekom klaustrofobičnom ambijentu. Ja lično smatram da se nikad ne treba mijenjati ono što radi/funkcioniše, ono što je dobro. Hoću da kažem da su trebali pratiti filozofiju prva dva dijela, koji su se i tebi svidjeli. Ali, slušali su "glas" gamere koji su srali da su prva dva dijela linearni. Oni to i jesu ali to u slučaju Metro serijala nije negativna stvar. Međutim, da bi razvili priču i doveli je do kraja, mislim da je Artyom morao napustiti podzemlje Moskve i krenuti u avanturu na površini...nisam siguran kako bi priču završili da su ostali u Metrou.ferratilis wrote:Presao sam 2033 i Last Light na ranger hardcore i odlicne su igre, ali se ne pretvaraju da su open world kad to nisu. Zato i jesu odlicne. Vjerovatno cu preci Exodus, ali sam igrao dosta modova za Stalker koji su hardcore survival podigli na visi nivo, pa ne mogu izbjeci poredjenje. Dosta ljudi koji su radili na Stalkeru su radili i Metro, pa i zato poredim.aditon wrote:Ne znam zašto praviš poveznicu između Stalkera i Metroa...osim što su smještene u postapokaliptični svijet, ja ih ne bi dalje upoređivao. Stalker je RPG orijentisana igra, Metro i ne baš. Meni je Metro među najdražim serijalima. Vezano za izgled, odnosno grafiku, Metro je tu uvijek jači bio. Da li si igrao Metro 2033 i Last Light? Exodus nije koncipiran kao prva dva dijela, dosta je tu izleta napravljeno što se nije svima svidjelo, ali ako mene pitaš, Metro Exodus je najbolja igra koja je izašla ove godine, do sada. Najviše mi nedostaje klaustrofobija iz prva dva dijela iako na momente Exodus ima i te elemente. Po screenshotu koji si ostavio, na samom si početku igre, odnosno tek ste Aurorom napustili Moskvu..daj igri šansu
Moja preporuka je Anomaly mod za Stalker, iznenadices se sta su ljudi postigli.
Mislim da češ, ukoliko završiš igru, biti zadovoljniji cijelim razvojem događaja...
- aditon
#28674 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sinoć sam malo opleo..SmokingMan wrote:Ja sam večeras na Steamu abd pa ako budeš dobar navrni da biJemo.Odoh malo Apexa igrati,mada sam truba.Averus wrote:I ja istodiablobih wrote:Aha, fin je pravo, naravno plavu boju sam stavioOna crvena ubi u oči
@SmokingMan
Steam:hallucinogen8
- House
#28675 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

u prijevodu: dobro optimiziranaRed Dead Redemption 2 has been specifically developed to perform on a wide range of machines: