Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skvo wrote:@Loo je li ovo sataraš od pečenih roga? Ne vidim od gladi
Sumnjam da se zove sataras..ustvari i ne znam kako se zove
Jela.kod jedne zene iz Sandzaka
Ispeces paprike ja ovako ja na plati peci na drva
Ogulis..isjeckas..stavis putera..ulja..preprzis da omekne..
Krhnes pavlake..mlijeka ..kajmaka..posolis.. Uzmes po struce hljeba i unistis se umacuci
Il se kaze umakajuci?
Nema.potrebe da objasnim na sta mislim!?
Ili ima?
..
Bolje da sutim. Ispucala sam.kvotu rijeci koje su dozvoljene uz opis jela
Ma ja bih to nazvala sataraš Kako god da se zove, ištah me uhvatio, odmah sam išla jest
wagyu Goveda iz japa , Kobe znas sta je ?? Kobe govedo smijes samo zvati Kobe ako iz grada Kobe potice . Pojedina goveda mogu da se prodaju i po 250.000 dolara . Hrane se Sake , masiraju sa da bi se masnoca ravnomjerno podijelila po mesu
mO k3 wrote:
wagyu Goveda iz japa , Kobe znas sta je ?? Kobe govedo smijes samo zvati Kobe ako iz grada Kobe potice . Pojedina goveda mogu da se prodaju i po 250.000 dolara . Hrane se Sake , masiraju sa da bi se masnoca ravnomjerno podijelila po mesu
Zoya wrote:@moke, dobre su ti one pilule za lilule Ja kad se toga dohvatim ne mogu prestati da jedem. Najdraže su mi mocha macarons.
Neka priče. Ja se pravo ismijem i čitam temu samo zbog postova bez slika hrane.
Bloo wrote:jao slike mesa
joošš
Samo da dodam.... da ne mislite ovaj jede samo meso , nije tako u sedmici 2-3 meso , 1-2 riba i ostalo jedemo ili salata ili nesto vegeterijansko ....
Da piuno rize jedemo
Samo da dodam.... da ne mislite ovaj jede samo meso , nije tako u sedmici 2-3 meso , 1-2 riba i ostalo jedemo ili salata ili nesto vegeterijansko ....
Da piuno rize jedemo
Fuj riba
Fuj riza
....
Ignorisat cu ovaj post.
Iduci put zumiraj onaj Milchkalb dio i Grill...think about the children!!!!
insomnia78 wrote:Dva tri put meso, malo riba i ostalo piletina
Bloo wrote:
mO k3 wrote:
Da piuno rize jedemo
Fuj riba
Fuj riza
....
Ignorisat cu ovaj post.
Iduci put zumiraj onaj Milchkalb dio i Grill...think about the children!!!!