0T3BH-JKL02-I99XE
Samo napisite da ste aktivirali da drugi znaju.
Moderator: Benq
Hvalaferratilis wrote:Evo kljuc za Call of Duty WWII, ako to neko uopce zeli
0T3BH-JKL02-I99XE
Samo napisite da ste aktivirali da drugi znaju.

Ako nekome ostane viska crash i/ili spyro, sjetite se meneferratilis wrote:Ako nekog zanima, Crash Bandicoot remaster, Spyro remaster i CoD WWII su $12 na Humble Bundle. S obzirom da je Spyro tek izasao, ovo je odlican deal.

Bra'oAverus wrote:
Ja dosao do Edhema Bicakcica i nisam igrao dalje, ali sam neki dan ponovno instalirao pa cu sutra da nastavimAverus wrote:
mislim da nije tako. dobiješ cijeli mjesečni paket, samo su ove tri odmah otključane za igru. cijeli paket košta 12 dolara, tako da se može odmah otkazati.ferratilis wrote:Koliko znam, dobijas samo ove 3 igre ako odmah otkazes. Ja sam odmah otkazao i ne ocekujem da cu dobiti ove dodatne u novembru. Mada nisam 100% siguran. Kako god, Crash i Spyro vrijede $12.
Chmoljo wrote:mislim da nije tako. dobiješ cijeli mjesečni paket, samo su ove tri odmah otključane za igru. cijeli paket košta 12 dolara, tako da se može odmah otkazati.ferratilis wrote:Koliko znam, dobijas samo ove 3 igre ako odmah otkazes. Ja sam odmah otkazao i ne ocekujem da cu dobiti ove dodatne u novembru. Mada nisam 100% siguran. Kako god, Crash i Spyro vrijede $12.
Bolje da si uzeo jos jednom rlAverus wrote:Kupih ga i ja, jebeš ga
Možda i ostavim nek ide monthly $12 jbg dobrih igara bude
igram ja, igra radi bukvalno savršeno, kao malo koja. Optimizacija vrhunska, grafika ekstra..jedini problem s klix 2 jeste što još nisam uhafizo gdje, šta, ko, kako, s kim, s čim..ali to je do mene ustvariAverus wrote:Igra li ko klix?
Ja malo probao, ali malo-malo izbaci me... Inače nemam nikakvih problema sa konekcijom, sve ostale online igre sam igrao bez problema...
igrate preko Steama?aditon wrote:igram ja, igra radi bukvalno savršeno, kao malo koja. Optimizacija vrhunska, grafika ekstra..jedini problem s klix 2 jeste što još nisam uhafizo gdje, šta, ko, kako, s kim, s čim..ali to je do mene ustvariAverus wrote:Igra li ko klix?
Ja malo probao, ali malo-malo izbaci me... Inače nemam nikakvih problema sa konekcijom, sve ostale online igre sam igrao bez problema...
edit: kao i uvijek kad igra nešto nije udure, probaj pokrenuti ko administrator, update svih drivera/sistema, isključiti pozadniske procese, update microsoft c++
Mislim da sam skontao šta je... Nisam bio uradio e-mail verification, moguće da je to pravilo problemeaditon wrote: edit: kao i uvijek kad igra nešto nije udure, probaj pokrenuti ko administrator, update svih drivera/sistema, isključiti pozadniske procese, update microsoft c++
Yes.SmokingMan wrote: igrate preko Steama?
https://heavy.com/games/2017/09/klix ... vite-join/Averus wrote:Mislim da sam skontao šta je... Nisam bio uradio e-mail verification, moguće da je to pravilo problemeaditon wrote: edit: kao i uvijek kad igra nešto nije udure, probaj pokrenuti ko administrator, update svih drivera/sistema, isključiti pozadniske procese, update microsoft c++![]()
Yes.SmokingMan wrote: igrate preko Steama?
Ako je neko za Co-Op, kontam bilo bi kul probati
Samo još nisam skontao kako se pokrene co-op
Ja sam uveliko za,samo da install...However, you won’t be able to invite your friends to a game right off the bat, as klix 2 requires you to finish a few levels first. In order to actually unlock the co-op feature, players will need to complete the Prologue mission and an additional level afterward. Once you actually arrive at the social hub, speak with Hawthorne to gain the “Spark” mission. Finish this level and you will unlock the ability to invite friends to play with you..